Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Δοκιμάστε το Ταντρικό σεξ για αλλαγή στην απόλαυση…

ΣΕΞ.
Σε μια εποχή που το στρες, το άγχος και οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας απειλούν τις σχέσεις και δημιουργούν προβλήματα στη σεξουαλική μας ζωή, η πανάρχαια τεχνική του Τάντρα έρχεται να δώσει ένα μια διαφορετική οπτική. Δείχνει πως μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα το σώμα σας, το σύντροφο σας και να ανακαλύψετε νέους τρόπους ερωτικής απόλαυσης. Για την ιστορία το Τάντρα εμφανίστηκε στην Ινδία πριν από 6000 χρόνια και έχει αποδείξει τις ευεργετικές του δράσεις στο πέρασμα των αιώνων.
Οι βασικές αρχές του Τάντρα είναι:
 Ατμόσφαιρα: Δημιουργείστε ατμόσφαιρα, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να μπείτε στο πνεύμα. Κεριά, φρέσκα λουλούδια, φαγητό, αρώματα και χαλαρωτική μουσική θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το κατάλληλο περιβάλλον.
• Εμπειρίες: Δημιουργείστε ένα είδος ιεροτελεστίας για να ξεκινήσετε το «ταξίδι» σας. Αυτό μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, για παράδειγμα να απολαύσετε ένα καλό κρασί ή να κάνετε ένα αρωματικό αφρόλουτρο παρέα.
• Αναπνοή: Οι ασκήσεις αναπνοής συμβάλλουν στην αύξηση της ηρεμίας και της συγκέντρωσης.
 Επαφή: Η εξάσκηση στην επαφή θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ερωτική και σέξι αλλά και ο σύντροφός σας να γίνει καλύτερος εραστής.
 Διάρκεια – κορύφωση: Η βασική φιλοσοφία του Τάντρα προσδιορίζεται χρονικά και έγκειται στην παράταση της διέγερσης. Η πρόοδος προς την κορύφωση γίνεται σταδιακή με τρόπο που να παραμένετε σε έκσταση όσο περισσότερο γίνεται. Μια κλιμακωτή ανάπτυξη της έντασης σας βοηθά να καθυστερήσετε τον οργασμό σας και διεγείρετε τη σύντροφο σας περισσότερο.
• Στάσεις: Η αλλαγή στάσεων πολλαπλασιάζει τη σεξουαλική απόλαυση.
• Χαλάρωση: Αν και ακούγεται παράδοξο, είναι πολύ σημαντικό να παραμένετε χαλαροί σε στιγμές σεξουαλικής έντασης. Όταν νιώθετε τα κύματα της εκσπερμάτισης, πάρτε μια βαθιά και αργή εισπνοή και ελαττώστε το ρυθμό ή διακόψτε την κίνηση μέχρι να υποχωρήσουν. Δοκιμάζοντας θα βρείτε τον ιδανικό χρόνο «αποχής» ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο χωρίς να χάνεται τη στύση.
Προσαρμόστε τις παραπάνω βασικές αρχές του Τάντρα στην δική σας κρεβατοκάμαρα.
• Συγκεντρωθείτε στην αναπνοή και στα σώματά σας: Συνήθως είναι τόσο έντονο το παθός που δεν προλαβαίνετε να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις και τις συσπάσεις που κάνει το σώμα σας αλλά και το σώμα του συντρόφου σας. Δώστε χρόνο να παρατηρήσετε ο ένας το άλλον, να ακούσετε την αναπνοή του αλλά και την δική σας.
• Δώσε-πάρε: Έχετε και οι δύο δικαίωμα στην απόλαυση. Δώστε του την πρωτοβουλία να κάνει πράγματα για να σας χαρίσει την απόλαυση και ανταποδώστε το μετά από λίγο.
• Χαρίστε μασάζ ο ένας στον άλλο: Υπομονή ακόμα, δεν έχει έρθει η ώρα για σεξ. Κάντε ο ένας στον άλλον αισθησιακό μασάζ. Σας βοηθά να ανακαλύψετε τις ερωτογενείς ζώνες του σώματος σας αλλά και να χαλαρώσετε.
 Ξεπεράστε τα ταμπού και μιλήστε για το σεξ: Είναι πολύ βασικό να ξεπεράσετε τα ταμπού και να μιλήσετε ελεύθερα με τον σύντροφό σας για το σεξ. Νιώστε ελεύθεροι να μιλήσετε για το τι σας δίνει ευχαρίστηση αλλά και τι θα θέλατε να δοκιμάσετε ή να αλλάξετε στην σεξουαλική σας ζωή.
Το τάντρα είναι μια πανάρχαια τέχνη και χρειάζεται χρόνο και εξάσκηση για να την κατακτήσετε πλήρως. Αν και δεν υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα μπορεί να βοηθήσει πολλά ζευγάρια να βελτιώσουν την σεξουαλική και διαπροσωπική τους σχέση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...