Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ποιος καφές ταιριάζει σε κάθε ζώδιο;

Ποιος καφές ταιριάζει σε κάθε ζώδιο;
Aς σταματήσουμε για λίγα λεπτά κλεμμένης απόλαυσης να πιούμε αυτό το απίστευτα υγρό, κρεμώδες και εξωτικό «ελιξίριο» που λέγεται καφές. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχουμε συνδεθεί σε κάποιο κοσμικό επίπεδο με τα αγαπημένα μας ροφήματα και ξέρουμε ότι σαν ζώδιο έχουμε κι από ένα!

Ο Κριός, είναι ανυπόμονος και θέλει την καφεΐνη να τρέξει γρήγορα μέσα στο αίμα του. Η απλή πράξη του καφέ στον ατμό μέχρι το γάλα είναι καθυστέρηση, οπότε η λύση είναι Espresso σε διπλή δόση! Ξέρετε, από εκείνον τον υπέροχο espresso, που πρέπει να είναι ελαφρώς παχύρρευστος, με μια χρυσοκαφετιά κρέμα στην κορυφή, όχι πολύ ζεστό και χωρίς ζάχαρη...

Ο Ταύρος πάλι είναι κάποιος που αγαπάει τα φίνα πράγματα στη ζωή και είναι πρόθυμος να απορρίψει έναν ελληνικό καφέ, υπέρ μας γλυκιάς, κρεμώδης απόλαυσης. Μπορείτε με ασφάλεια να στοιχηματίσετε ότι ένας Ταύρος θα ζητήσει κάτι σαν τον caffe latte, που με την μπόλικη ζάχαρη θα τους κάνει να εκτιμήσουν την έννοια της «βάπτισης» και θα κάνει τον latte τους... «κολυμπήθρα» για μπισκότα και κέικ.

Οι Δίδυμοι από την άλλη, ήδη γεμάτοι με νευρική ενέργεια, δεν χρειάζονται πραγματικά έναν βαρύ καφέ και ο γαλλικός, με την γρήγορη παρασκευή του και την ανάρπαστη γεύση του, έχει εμπνεύσει χιλιάδες σκέψεις και δραστηριότητες. Εγγυημένο αποτέλεσμα.

Ο Καρκίνος ζητά μια συναρπαστική εμπειρία στη γεύση και μια πύλη για χαρούμενα συναισθήματα. Βανίλια, espresso, γάλα στον ατμό, αφρός και φυσικά πλούσια, κολλώδης, γλυκιά καραμέλα στην κορυφή. Και μιαμ... έτοιμο το Caramel Macchiato!

Λεων. Αυτή η δραματική, επιδεικτική ψυχή είναι πιο πιθανό να διαλέξει Dulce de Leche Latte. Το πλήρες γάλα, με τη ζάχαρη και τη βανίλια σε μια πηχτή κρέμα καραμέλας θα κάνει την μεγάλη «γάτα» να γλείφει τα μουστάκια της, με ευχαρίστηση!

Η υψηλή ποιότητα και η αποτελεσματικότητα ενός καφέ, μπορεί να είναι μπελάς για έναν Παρθένο. Το να είναι ντεκαφεϊνέ, το γάλα αποβουτυρωμένο και η ζάχαρη χαμηλής γλυκαντικής αξίας είναι προαιρετικά, αλλά πιθανόν, θα προτιμήσει ένα πράσινο τσάι που είναι πιο υγιεινό και οικονομικό.

O Ζυγός θέλει πάνω απ' όλα εμφάνιση! Βιεννέζικος καφές, λοιπόν με ένα κουτάλι σαντιγί και ρευστή κρέμα γάλακτος, που μπορούμε να προσθέσουμε με συμμετρική χάρη μια τέλεια διαμορφωμένη μπάλα παγωτό βανίλια ...

Ο Σκορπιός θα αργήσει να διαλέξει, αλλά μόλις η επιλογή του γίνει, θα είναι μια εξαιρετικά επιλεκτική προτίμηση. Το Java Chip Frappuccino θα του επιτρέψει να σκάψει στα βάθη της παρακμής. Ο καφές με πάγο, σιρόπι σοκολάτας, σαντιγί και κομμάτια σοκολάτας, θα χρησιμεύσουν ως μικρές εκπλήξεις, διατηρώντας ακριβώς το σωστό επίπεδο της αγωνίας.

Ο Τοξότης δεν έχει χρόνο για χάσιμο μεχρι να εξερευνήσει την νέα περιπέτειά του. Ο φραπέ, μια γρήγορη, παγωμένη και αναζωογονητική απόλαυση σε ένα κυπελλάκι, πάει παντού - όπως κι αυτός!

Όσον αφορά στον πρακτικό Αιγόκερω, που γλιστρά μέσα στο καφέ-μπαρ για λίγα λεπτά μακριά από την εργασία, κατά πάσα πιθανότητα θα παραγγείλει ελληνικό καφέ. Εγγύηση ποιότητας στον χρόνο και σταθερός "σύμμαχος" για να έχει εγρήγορση στην εργασία του.

Ο γνωστός, για την ιδιόμορφη προσωπικότητα του, Υδροχόος, θα ζητήσει κάτι που σχεδόν δεν συναντάται πουθενά και είναι μοναδικό: Καφέ Americano λοιπόν για αυτόν, που είναι ένας μονός espresso μέσα σε μια κούπα βραστό νερό.

Οι Ιχθύες πιθανότατα έχουν αποσταλεί από την οικογένεια ή τους συναδέλφους τους, που θέλουν αυτήν την ονειρική ψυχή να ξυπνήσει με την οσμή του καφέ! Irish Coffee παρακαλώ, με την σωστή δόση από ουίσκι, μαύρη ζάχαρη και κρέμα γάλακτος!



astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...