Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Βρετανία: Δηλητηριώδεις αράχνες βρέθηκαν μέσα σε μπανάνες από σουπερμάρκετ

Βρετανία: Δηλητηριώδεις αράχνες βρέθηκαν μέσα σε μπανάνες από σουπερμάρκετ
Ενα είδος δηλητηριωδών και άκρως επικίνδυνων αραχνών βρέθηκαν μέσα σε συσκευασία με μπανάνες σε σουπερμάρκετ στη Βρετανία.

Η Κόνσι Τέηλορ δεν μπορούσε να φανταστεί με τη θα βρισκόταν αντιμέτωπη όταν επιχείρησε να ανοίξει τη συσκευασία. Η κ. Τέηλορ όπως αναφέρει στην εφημερίδα The Sun, αρχικά νόμιζε ότι επρόκειτο για μούχλα πάνω στο φρούτο, προτού διαπιστώσει ότι ήταν δεκάδες δηλητηριώδεις βραζιλιάνικες αράχνες.

Η 29χρονη συνειδητοποίησε το μέγεθος του κινδύνου όταν έστειλε φωτογραφία των αραχνών σε εταιρία απεντομώσεων και οι ειδικοί της συνέστησαν να εγκαταλείψει άμεσα το σπίτι μαζί με την οικογένειά της.

Επρόκειτο για ένα από τα πιο δηλητηριώδη είδη αράχνης στον κόσμο, που φέρει την ενδεικτική επιστημονική ονομασία Phoneutria nigriventer, ζει στη Βραζιλία και μπορεί να σκοτώσει κάποιον μέσα σε δύο μόλις ώρες. Το δηλητήριό της εν λόγω αράχνης προκαλεί αναπνευστικά προβλήματα, παράλυση και εντέλει ασφυξία.

Σύμφωνα με το econews, η αλυσίδα σουπερμάρκετ Sainsbury’s, απ’ όπου αγοράστηκαν οι μπανάνες, πλήρωσε για την απεντόμωση του σπιτιού και τα έξοδα διαμονής της οικογένειας σε ξενοδοχείο για τρεις ημέρες.




Πηγή: sofokleousin.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...