Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Την Τετάρτη στο αυτόφωρο τριμελές ο Πέτρος Κωστόπουλος

Την Τετάρτη στο αυτόφωρο τριμελές ο Πέτρος Κωστόπουλος
Αναβολή για την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου ζήτησε και πήρε ο Πέτρος Κωστόπουλος για την υπόθεση της δίωξής του λόγω χρεών.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο ο κατηγορούμενος θα ζητήσει προθεσμία για τη δίκη του.

Ο πρώην εκδότης διώκεται για κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος που αφορούν "μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο" και "μη καταβολή εισφορών προς το ΙΚΑ", συνολικού ύψους περίπου 350.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα 200.000 ευρώ προκύπτουν από μη καταβληθέντα μισθώματα της εταιρίας ΙΜΑΚΟ, τα οποία ο ιδιοκτήτης του κτιρίου είχε εκχωρήσει στην εφορία.

Το υπόλοιπο ποσό των περίπου 150.000 ευρώ είναι χρέος στο ΙΚΑ από μη καταβληθείσες εισφορές οι οποίες, κατά τον εκδότη, αφορούν την περίοδο που οι εργαζόμενοι είχαν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας (σ.σ. λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων) και είχε ήδη προχωρήσει στη δικαστική διαδικασία, για να κηρύξει πτώχευση η ΙΜΑΚΟ.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι πρόκειται να ρυθμίσει το επίμαχο χρέος.

Η πλευρά του Πέτρου Κωστόπουλου τονίζει ότι μέχρι τον Φεβρουάριο του 2012 τα συνολικά χρέη της εταιρίας ήταν 6,5 εκατ. ευρώ, ποσό που φέρεται να εξόφλησε με χρήματα που εξασφάλισε από την πώληση δυο σπιτιών και του ραδιοφωνικού σταθμού Sfera. Το υπόλοιπο ποσό που προέκυψε είναι αυτό για το οποίο διώχθηκε το πρωί της Τρίτης 26 Νοεμβρίου.
πηγή:news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...