Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Αφήστε τα ένστικτά σας στο σεξ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΣΑΣ
Πολλές φορές το πάθος είναι τόσο έντονο που διψάς για ηδονή και συγκεκριμένα για να πάρεις και όχι για να δώσεις.
Φέρσου εγωιστικά: Όταν είσαι πραγματικά αναστατωμένη, φτάνεις σε ένα σημείο όπου δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο, εκτός από την δική σου ικανοποίηση. Και φαίνεται πως το να γίνεις λίγο εγωίστρια μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές στιγμές. Μην νιώσετε ούτε λεπτό τύψεις για τον τρόπο που του συμπεριφέρεστε, καθώς εκείνος θα έρθει σε οργασμό, ότι και αν γίνει. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι θα πιάσει το νόημα και θα παίξει και εκείνος επί ίσοις όροις, τότε τα πράγματα μεταξύ σας μπορεί να γίνουν πολύ έντονα.
Πες του το: Για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πρέπει να φροντίσεις να είσαι τόσο αποφασισμένη για αυτό που θες ώστε να μη σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από την απόλαυση. Απαίτησε πως τον θες εδώ και τώρα. Αυτές οι δύο λέξεις θα κάνουν τη δουλειά τους, αφού οι περισσότερες γυναίκες συμφωνούν ότι ένας άντρας που αναλαμβάνει πρωτοβουλία θέλοντας να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις του είναι το καλύτερο διεγερτικό.
Παραλείψτε τα πρώτα στάδια: Ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να φροντίσεις είναι ο παράγοντας του αυθορμητισμού. Το παιχνίδι της γοητείας και τα προκαταρκτικά είναι πάντα υπέροχα όχι όμως στην παρούσα φάση. Αυτό γιατί δημιουργούν μια αίσθηση πολιτισμού, την οποία δεν χρειάζεσαι στην περίπτωση του άγριου και ζωώδους σεξ. Έτσι κι εσύ πρέπει να εκμεταλλευτείς το πάθος σου και να διεκδικήσεις τον σύντροφό σου μόλις αισθανθείς ότι τον θέλεις. Αιφνιδίασε τον… αρκεί να πάρεις αυτό που θέλεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα αντισταθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...