Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ποιες είναι οι τροφές που «σκοτώνουν» τη libido;

Ποιες είναι οι τροφές που «σκοτώνουν» τη libido;
Ποιες θα πρέπει να αποφύγεις;
Όστρακα, μαύρη σοκολάτα, μπαχαρικά, ρόδια… είναι μερικές από τις αφροδισιακές τροφές που κάνουν τα σεντόνια να πάρουν φωτιά. Ποιες όμως είναι οι «όχι σήμερα καλέ μου» τροφές, κοινώς αντι-αφροδισιακές, που «σκοτώνουν» κάθε διάθεση για ερωτικά παιχνίδια?
√ Κι όμως η σόγια και τα προϊόντα της, όσο θρεπτική μπορεί να θεωρείται, δεν είναι και η καλύτερη επιλογή αν θες παθιασμένες νύχτες, αφού μειώνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης και ρίχνει τη διάθεση για σεξ.
√ Η μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης και λιπαρών, φράζει τις αρτηρίες και εμποδίζει την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα.
√ Oι νιφάδες καλαμποκιού ( corn flakes) είναι άλλη μία αντι-αφροδιασική τροφή. Μάλιστα ο John Harvey Kellogg, ο δημιουργός τους (γιατρός στο επάγγελμα), τα έφτιαξε γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο, αφού πίστευε πως το πολύ σεξ και ο αυνανισμός βλάπτουν την υγεία.
√ Το κόλιαντρο είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ρίχνει τις σεξουαλικές ορμές. Μήπως λοιπόν να ξανασκεφτόσουν εκείνο το Μεξικάνικο εστιατόριο?
√ Το τόνικ περιέχει κινίνο που μειώνει αισθητά την τεστοστερόνη. Η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ προκαλεί επίσης προβλήματα στη στύση . Συμπέρασμα: κομμένα τα πολλά gin tonic, αν θες να δεις « άσπρη … νύχτα » .
√ Τέλος η μέντα είναι άλλη μία libido- killer τροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...