Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Tα ναι και τα όχι κατά τη διάρκεια του σεξ

sex.jen_.
Τι δεν πρέπει να πείτε ή να κάνετε την ώρα του σεξ.
Υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια του sex μια λάθος κίνηση ή μια λάθος κουβέντα να είναι αρκετή για να χαλάσει η στιγμή. Η αμηχανία, η ανασφάλεια είναι μερικά συναισθήματα που μπορούν να σαμποτάρουν τη σεξουαλική διάθεση τόσο τη δική σας όσο και του συντρόφου σας.
Μερικές συμβουλές για να ευχαριστηθείτε τη στιγμή χωρίς προβλήματα:• Το σώμα σας: Το τελευταίο πράγμα που θέλει να ακούσει είναι οι παράλογες ανησυχίες για το σώμα σας. Εκείνη τη στιγμή προσπαθήστε να χαλαρώσετε και το ευχαριστηθείτε. Αφήστε στην άκρη της ανασφάλειες σας, νιώστε sexy και γεμάτη αυτοπεποίθηση.
• Να είστε ειλικρινής: Ο σύντροφος σας θα προσπαθήσει να σας ικανοποιήσει και να κάνει πράγματα που σας ευχαριστούν. Να είστε ειλικρινής απέναντι του στο αν σας αρέσει ή όχι. Δεν υπάρχει λόγος να προσποιηθείτε για να μην το κάνετε να αισθανθεί άσχημα ή να τον προσβάλλετε. Πείτε του ότι εκτιμάται την προσπάθεια του να σας ευχαριστήσει και δείξτε του τι σας αρέσει ώστε να ξέρει και εκείνος πώς να αντιδράσει.
• Μην προσποιήστε: Είναι πολύ άδικο και για τους δυο σας να προσποιηθείτε ότι ευχαρίστιεστε την στιγμή. Όταν ο σύντροφος σας καταλάβει ότι δεν είστε ειλικρινής μαζί του, αυτό θα τον πληγώσει. Ωστόσο, είναι άδικο και για εσάς να μπείτε σ’ αυτή την διαδικασία από τη στιγμή που δεν θέλετε.
 Μην κάνετε τίποτα που δεν θέλετε: Υπάρχει περίπτωση ο σύντροφος σας να ζητήσει να δοκιμάσετε πράγματα ή να αλλάξετε κάτι στην σεξουαλική σας ζωή. Μην προχωρήσετε σε τίποτα αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε. Αν νιώθετε ανασφάλεια ή δεν είστε ο εαυτός σας αυτό θα φανεί και φυσικά θα είναι καταστροφικό για τη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...