Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Μερικά tips για να σας συμπαθήσει η μητέρα του

ΠΕΘΕΡΑ
Χριστούγεννα έχουμε και  η πρόταση για το οικογενειακό τραπέζι στο πατρικό του έχει ήδη γίνει. Μην πανικοβάλλεστε, διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές για να είστε προετοιμασμένες, ώστε να κάνετε την καλύτερη εντύπωση στην μητέρα του.
• Χρειάζεστε βοήθεια; Μπορεί να έχουν ξεπεραστεί πολλά κοινωνικά ταμπού αλλά μερικά παραμένουν σταθερές αξίες. Τι και αν έχετε μια πετυχημένη καριέρα και μια δυναμική προσωπικότητα ή να μοιάζετε στην Andriana Lima παρόλα αυτά η μητέρα του θα θέλει πάντα να δει στο πρόσωπό σας μια καλή νοικοκυρά.  Για το λόγο αυτό μην ξεχάσετε να προθυμοποιηθείτε να βοηθήσετε στο στρώσιμο του τραπεζιού αλλά και στο μάζεμα φυσικά.
• Πάρτε ένα δώρο: Είναι πολύ ευγενικό να της προσφέρετε ένα δώρο. Κάτι απλό και οικονομικό ώστε να μην την φέρετε σε δύσκολη θέση και από την άλλη να εκτιμήσει την κίνησή σας.
 Πληθυντικός: Για λόγους ευγένειας αλλά και για να θέσετε τα όρια σας από την αρχή, χρησιμοποιείστε πληθυντικό κάθε φορά που της απευθύνετε το λόγο.
• Θαυμασμός: Θα πρέπει να δείξετε την τέλεια εικόνα του ερωτευμένου ζευγαριού, ξεχάστε ότι σας είχε εκνευρίσει πριν από λίγο στο αμάξι. Γελάτε με τα αστεία του και συμφωνείτε μ’ αυτά που λέει. Με μέτρο όμως μην σας καταλάβει ο σύντροφος σας και αναρωτηθεί τι σας συνέβη.
 Προσοχή με τα πράγματα σας: Αν δεν είναι ένα απλό γιορτινό τραπέζι αλλά πρόσκληση για διήμερο στο πατρικό του, τότε προσέχετε τα πράγματά σας, πρέπει να δείχνετε την εικόνα της σωστής νοικοκυράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...