Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ποιός κέρδισε στην τηλεθέαση; "Αρβύλα"- "ΟΛΑ" Vs Στουρνάρα-Χατζηδάκη


ΛΟΓΙΚΟ ΡΕ..ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΤΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ,ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ...ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ...ΜΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΙΩΘΕΙ..ΑΠΑΞΟΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ...ΜΕΣ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ..

Ποιός κέρδισε στην τηλεθέαση; Αρβύλα- ΟΛΑ Vs Στουρνάρα-Χατζηδάκη
Η ψυχαγωγία χθες κέρδισε κατά κράτος την ενημέρωση και τους δύο σημαντικούς Υπουργούς της Κυβέρνησης! Στις 23:15 ξεκίνησε στο ΣΤΑΡ, ο "Ενικός" με καλεσμένο τον Κώστα Χατζηδάκη και για δύο ώρες έκανε μέσο όρο 10,1%, ενώ η εκπομπή ολοκληρώθηκε πολύ αργά, στις 02:15.

Η "Ανατροπή" στο ΜΕΓΚΑ με καλεσμένο τον Γιάννη Στουρνάρα ξεκίνησε στις 23:40 και ως τη 01:15 έκανε μέσο όρο 16,3% στο σύνολο. Στον ΑΝΤΕΝΝΑ, όμως, οι δύο ψυχαγωγικές εκπομπές, "Ράδιο Αρβύλα" και "ΟΛΑ", ΄σάρωσαν πραγματικά τόσο στο σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό!

Το "Ράδιο Αρβύλα" έκανε μέσο όρο 32,3% στο σύνολο, φτάνοντας και το 40%, αφήνοντας πίσω τους Υπουργούς για πάνω από 30 μονάδες! Το ίδιο και το "ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ" με τον Θέμο Αναστασιάδη, που είχε μέσο όρο 31,8%, επίσης αγγίζοντας το 40%!

Στο δυναμικό κοινό, ο μέσος όρος του "Αρβύλα" είναι στο 37,1%, ενώ φτάνει σε τέταρτο ακόμα και το 45,6%! στις 23:45-00:00, την ώρα που Στουρνάρας και Χατζηδάκης άφηναν αδιάφορο το τηλεοπτικό κοινό 15-44.

Το "ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ"...τρέλανε τα μηχανάκια, φτάνοντας στο μέσο όρο του 34,6%, φτάνοντας το 43,2%!

Τα συμπεράσματα δικά σας...
πηγή:zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...