Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Τηλεόραση θα είναι το επόμενο Android phone της Samsung


524580_10151707646927131_1038363829_nΈνα βήμα παραπέρα φαίνεται να πηγαίνει την άτυπη «μάχη» για το εντυπωσιακότερο Android phone η εταιρεία Samsung, η οποία ανακοίνωσε ότι το επόμενο μοντέλο της θα είναι τηλεόραση.
Η ανακοίνωση έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του μοντέλου G2, του αντίπαλου δέους της Samsung, LG. Το Samsung TVP, που αναμένεται να κατακλύσει τις αγορές στα τέλη του 2015, θα περιλαμβάνει μια καταπληκτική οθόνη 16.8 ιντσών, κάμερα 27.0 megapixel και θα υποστηρίζεται από έναν πανίσχυρο επεξεργαστή 5ive-core 42,3GHz πρωτοποριακής τεχνολογίας.
Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του σε συνδυασμό με την μεγαλούτσικη οθόνη του θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους χρήστες για την παρακολούθηση HD βίντεο,  αλλά και για εκείνους που θέλουν να παίξουν 3D παιχνίδια ή απλά να απολαμβάνουν  ένα ξεχωριστό display με πολλά χρώματα και εφέ στο κινητό τους.
Ο σχεδιασμός του νέου Samsung TVP είναι ειδικά μελετημένος για να διευκολύνει τον χρήστη να μεταφέρει άνετα το τηλέφωνο στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, ενώ τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα ελαχιστοποιήσουν το βάρος της συσκευής.
Επίσημη ανακοίνωση αναμένεται από την εταιρεία εντός των επόμενων εβδομάδων, όμως οι πρώτες φήμες και άτυπες κριτικές έχουν κάνει ήδη την εμφανισή του στα διάφορα τεχνολογικά φόρα του διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...