Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ανδρικά εσώρουχα: Η πρώτη εντύπωση που δίνουν στις γυναίκες

ΑΝΤΡΕΣ
Τι καταλαβαίνει μια γυναίκα από τον «εσωτερικό» κόσμο των ανδρών;
Τα «εφηβικά» μποξεράκια: Πίσω στην εφηβεία ξυπνούν αναμνήσεις. Looney tunes ή αυτοκινητάκια είναι μερικά από τα πιο κλασσικά σχέδια. Στις μέρες μας όμως, πόσο βολικά είναι για τους άνδρες αλλά και πόσο ελκυστικά μπορούν να είναι για μια γυναίκα; Ένα είναι σίγουρο, πως οι περισσότερες γυναίκες στη θέα αυτή παγώνουν. Πρώτον, δεν το βρίσκουν καθόλου sexy και δεύτερον ανυπομονούν να δικαιωθούν τουλάχιστον από το περιεχόμενο.
Τα κλασσικά σλιπάκια: Σε καμία περίπτωση οι γυναίκες δεν τα προτιμούν σε μαγιό, εκτός αν πρόκειται να παρακολουθήσουν αγώνα polo. Ως εσώρουχο τώρα, είτε σε λευκό είτε χρωματιστό, είναι σαφώς καλύτερα από τα «εφηβικά» μποξεράκια. Είναι άνετα για τους άνδρες και βολικά. Οι γυναίκες πάλι μπορούν να έχουν μια γρήγορη, πρώτη εκτίμηση για το τι θα ακολουθήσει. Σε καμία περίπτωση, μη κάνετε λάθος και προτιμήσετε σλιπάκι σε συνδυασμό με κάποιο looney tunes. Δεν είναι καθόλου γλυκό και σε καμία περίπτωση εκείνη την στιγμή δεν περιμένει να ξυπνήσει το μητρικό της ένστικτο.
Τα στενά, κοντά μποξεράκια: Είτε λίγο πιο μακριά είτε λίγο πιο κοντά ένα είναι βέβαιο, ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τις περισσότερες γυναίκες. Είτε σε μαύρο (κατά προτίμηση σύμφωνα με την πλειοψηφία των γυναικών) είτε σε λευκό, στέλνουν το μήνυμα ότι είστε «άντρας» και έτσι θα σας αντιμετωπίσουν.
Thongs: Είτε είστε fan της βραζιλιάνικης κουλτούρας είτε πιστεύετε πως σας βολεύουν για κάποιο ανεξήγητο λόγο, σε καμία περίπτωση μην εμφανιστείτε έτσι. Το πιο πιθανό είναι να προκαλέσετε νευρικό γέλιο στην ερωτική σας σύντροφο, το πιο σίγουρο είναι να τραπεί σε φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...