Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί οι άντρες “ικανοποιούνται” μόνοι τους

ΑΝΤΡΑΣ- ΣΕΞ
Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ανησυχούν για τη σχέση τους, επειδή καταλαβαίνουν ότι οι σύντροφοί τους αυνανίζονται.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεστε επειδή οι άντρες σας αυτοικανοποιούνται. Είναι άκρως φυσιολογικό και το κάνουν οι περισσότεροι άντρες. Δε σημαίνει ότι δεν τον ικανοποιείται εσείς ή ότι σας απατά με έναν διαφορετικό τρόπο.
Το ανδρικό φύλο, από τη φύση του έχει πολύ πιο αναπτυγμένο το σεξουαλικό ένστικτο από το γυναικείο. Οι άνδρες έχουν πολύ πιο συχνή διάθεση για sex από ότι οι γυναίκες. Επίσης δεν μπορούν να ελέγξουν την ερωτική τους διάθεση τόσο καλά όσο εσείς.
Σε μία σχέση, ιδιαίτερα όταν είναι στην αρχή, οι άνδρες δεν εκφράζουν όλες τους τις φαντασιώσεις στη σύντροφό τους. Αντίστοιχα και οι περισσότερες κοπέλες δεν μπορούν να εκπληρώσουν ότι θέλουν οι άντρες. Άλλωστε τις περισσότερες φορές στο sex οι άνδρες είναι οι απαιτητικοί. Με τον αυνανισμό λοιπόν καταφέρνουν να απελευθερώσουν τη φαντασία τους.Ακόμα κι αν σκέφτονται άλλη γυναίκα εκείνη τη στιγμή, δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Αρκεί που μένει στα πλαίσια της φαντασίας. Σκεφτείτε ότι δεν είναι κάποια σαρκική επαφή, άρα δεν μπορεί να θεωρηθεί απιστία.Αν έχετε μακροχρόνια σχέση, πρέπει να ξέρετε ότι γενικότερα η μονιμότητα κουράζει. Με την αυτοικανοποίηση οι άντρες αισθάνονται ότι ξεφεύγουν από αυτή τη μονιμότητα. Αν δεν έχετε συχνή επαφή, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, για τους άντρες το sex είναι απαραίτητο και η λύση για όσους δεν αναζητούν κάποια άλλη γυναίκα είναι αυτή. Αν έχετε συχνή επαφή, δεχτείτε το γεγονός καθώς είναι μία απολύτως φυσιολογική σεξουαλική πράξη για το ανδρικό φύλο.Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην επηρεάζει την προσωπική σας επαφή. Δεν πρέπει να επηρεάζει τη σχέση σας ούτε σεξουαλικά, ούτε συναισθηματικά. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε πρόκειται για ένα άτομο που έχεικαταναγκαστική συμπεριφορά και χρειάζεται τη συμβουλή ειδικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...