Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Τα άλλοθι για να κάνετε sex

sexy
Οι δικαιολογίες για να καταλήξετε μαζί στο κρεβάτι.
Σε περίπτωση που θέλετε κάποιον και φοβάστε να του πείτε ότι θέλετε να περάσετε μία νύχτα μαζί του, μπορείτε να σκεφτείτε διάφορες δικαιολογίες.Μπορεί να μη θέλετε να του το πείτε ξεκάθαρα γιατί φοβάστε την απόρριψη, δε θέλετε να πιστέψει κάτι άσχημο για εσάς, ντρέπεστε να το ζητήσετε εσείς ως γυναίκες, είστε σε άλλη σχέση, θέλετε να περάσετε μόνο ένα βράδυ μαζί του. Μπορείτε λοιπόν να σκηνοθετήσετε ένα σκηνικό και να ρίξετε αλλού τις ευθύνες που καταλήξατε στο κρεβάτι.
Προσποιηθείτε ότι έχετε πιει λίγο παραπάνω. Δεν υπάρχει λόγος να πιείτε στην πραγματικότητα,  υποκριθείτε ότι πίνετε το ένα ποτό μετά το άλλο. Δείξτε του λοιπόν ότι είστε σε κατάσταση μέθης, αυτό σημαίνει ότι δεν σκέφτεστε ξεκάθαρα ότι κάνετε. Με το γυναικείο τρόπο δείξτε του ότι θέλετε να συνεχίσετε το βράδυ σας στο κρεβάτι του. Αν πραγματικά σας θέλει και εκείνος θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση σας και θα καταλήξετε στο κρεβάτι αν όχι θα σας πάει σπίτι σας. Το επόμενο πρωί μπορείτε να του ξεκαθαρίσετε ότι είχατε πιει παραπάνω και ότι ήταν λάθος η συμπεριφορά σας.
Δείξτε ότι είστε συναισθηματικά φορτισμένες. Μπορείτε να σκεφτείτε διάφορους λόγους που σας έχουν κάνει να αισθάνεστε χάλια ψυχολογικά. Πήγε κάτι λάθος στη δουλειά σας, τσακωθήκατε με δικούς σας ανθρώπου ή δεν τα πάτε καλά με τη σχέση σας σε περίπτωση που είστε με άλλο σύντροφο. Το ένα θα φέρει το άλλο, θα σας πλησιάσει για να σας βοηθήσει και εσείς θα αναζητήσετε τη στοργή στην αγκαλιά του. Είναι το σημείο που έχετε έρθει πολύ κοντά, οδηγήστε λοιπόν το κλίμα εκεί που θέλετε. Αν δεν ενδιαφέρεται θα σας πει ότι δεν είναι σωστό, ότι δε σας βλέπει διαφορετικά από φίλη, μπορείτε να δικαιολογηθείτε ότι είστε χάλια ψυχολογικά και δεν ξέρετε τι κάνετε. Υπάρχει πιθανότατα όμως να σας θέλει και να σας σταματήσει γιατί δε θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάστασή σας. Τότε εσείς πρέπει να πιέσετε την κατάσταση και να επιμείνετε για να προχωρήσετε το θέμα.
Ρωτήστε την άποψή του για τον εαυτό σας. Πείτε του ότι είχατε μίαπρόσφατη απόρριψη από κάποιον και σας έχουν δημιουργηθεί τρομερές ανασφάλειες. Αν έχετε σχέση πείτε του ότι ο ίδιος σας ο σύντροφος σας απορρίπτει. Γι αυτό χρειάζεστε κάποιον να σας επιβεβαιώσει τη θηλυκότητά που κρύβετε μέσα σας. Η απάντησή του θα είναι καθοριστική για το αν υπάρχουν πιθανότητες να περάσετε το βράδυ μαζί. Αν καταλάβετε ότι πραγματικά σας θέλει προκαλέστε τον και ζητήστε του να σας αποδείξει ότι είστε όντως ένα ιδανικό θηλυκό όπως σας λέει. Γίνετε με άλλα λόγια λίγο πιο kinky κι είναι σίγουρο ότι θα βρεθείτε στο κρεβάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...