Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

Χαϊκάλης σε Άδωνι : "EIΣAI ΞΕΦΤΙΛΙΣΜENOΣ ΚΑΡΑΓKIOΖΗΣ & BΛAKAΣ"


ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ...

Εσυ δεν ζεις πουθενα Μπλε


ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ....


ΕΛΑ ΡΕ ΘΕΟΤΗΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!! 


Φάρμακο το στοματικό seχ για κάποιες γυναίκες!!!
Είναι το στοματικό seχ αντίδοτο για τις ναυτίες της εγκυμοσύνης; Αυτό ισχυρίζεται ένας ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο του Albany!


Ακούγεται περισσότερο σαν κόλπο των ανδρών αλλά σύμφωνα με τον δρ. Gordon Gallup οι πρωινές ναυτίες της εγκυμοσύνης μπορούν να καταπολεμηθούν με την κατάποση του σπέρματος κατά τη διάρκεια στοματικού seχ.

Ο ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο του Albany-SUNY ισχυρίζεται ότι οι γυναίκες που καταναλώνουν το σπέρμα του άντρα που τις κατέστησε έγκυες μπορούν να καταπολεμήσουν τις ναυτίες. Ο λόγος; Θεωρεί ότι οι ναυτίες προκαλούνται απλά από την εισαγωγή του σπέρματος, μιας ξένης για το σώμα της γυναικας ουσίας, στη μήτρα για την γονιμοποίηση.

Ο δρ. Gallup επίσης πιστεύει ότι σπέρμα έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες. Το ζήτημα είναι βεβαίως να αποδείξει και τα λεγόμενά του με ερευνητικά δεδομένα!

Πηγή: kamarinia.gr

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: To burger των McDonald’s παραμένει αναλλοίωτο μετά από 979 ημέρες!!!Σοκαριστικό! Θυμάστε το project που αφορούσε το πόσες μέρες «κρατάει» ένα Happy Meal; Δείτε τη συνέχεια του… και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται 979 ημέρες μετά την αγορά του…

Σε μια άλλη περίπτωση, η Karen Hanrahan χρησιμοποιεί το ίδιο χάμπουργκερ των McDonald’s από το 1996 ως στοιχείο στο μάθημα της «Υγιεινές επιλογές για τα παιδιά» και όπως θα δείτε είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα.

travelstyle.gr

Έξι μυστικά ευτυχίας, σύμφωνα με την επιστήμη

Έξι μυστικά ευτυχίας, σύμφωνα με την επιστήμη

Η επιστήμη δεν έχει απάντηση για τα πάντα. Προσπαθεί να βρει την απάντηση για τα πάντα και μέσα σε αυτή την πορεία έχει επιδείξει εξαιρετικές επιτυχίες και τρανές αποτυχίες. Σε κάθε περίπτωση, η ίδια η επιστήμη έχει εξελιχθεί και οι ανθρωπιστικές επιστήμες έρχονται και προσπαθούν να μας πουν μερικά πράγματα που μπορεί και να κάνουν τη ζωή μας πιο χαρούμενη. 6 πράγματα συγκεκριμένα:


1. Φροντίστε να περιτριγυρίζεστε από χαρούμενους ανθρώπους
Η ευτυχία είναι μεταδοτική. Αυτό υποστηρίζει ο Νικόλας Χρηστάκης στο βιβλίο του «Συνδεδεμένοι» (εκδόσεις Κάτοπτρο), αλλά και μία 20 ετής έρευνα του Framingham Heart, που αποκαλύπτουν ότι τα καλά αισθήματα, η προσωπική χαρά και ευτυχία μπορεί να επηρεαστεί από τα κοινωνικά μας δίκτυα σαν… ιός. Ναι, η ευτυχία είναι κάτι σαν μολυσματική ασθένεια και όταν μιλάμε για κοινωνικά δίκτυα, δεν μιλάμε για το Facebook, αλλά τον περίγυρό μας. «Από την δική μας οπτική είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι υπάρχουν μέσα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον και η υγεία και ευημερία του κάθε μέλους, επηρεάζει την υγεία και την ευημερία των άλλων» λένε οι ερευνητές και η επίδραση της «ευτυχίας» κάποιου, μπορεί να μεταδοθεί μέχρι και τους φίλους, των φίλων, των φίλων μας.
2. Εξελίξτε μία δεξιότητα
Μία μελέτη που δημοσιεύτηκε το 2009 σε τεύχος του περιοδικού Journal of Happiness Studies (sic) διαπίστωσε πως οι άνθρωποι που αφιερώνουν την ενέργειά τους για να αναπτύξουν μία δεξιότητα, μπορεί να βιώνουν έντονο άγχος προς στιγμήν, αλλά γενικά παρουσιάζουν αυξημένα επίπεδα ικανοποίησης και ευτυχίας, όταν μελετήθηκαν αυτά τα μεγέθη ανά ώρα, ημέρα και μακροπρόθεσμα, ως αποτέλεσμα της επένδυσης του χρόνου τους. «Πολλοί άνθρωποι παρατάνε τους στόχους τους γιατί τους φαίνονται δύσκολοι, η ικανοποίηση όμως που λαμβάνουν από τον εαυτό τους όταν μάθουν κάτι καλά, είναι ένα από τα οφέλη που αξίζουν τον κόπο» λέει ο καθηγητής ψυχολογίας του πανεπιστημίου του Σαν Φρανσίσκο, Ryan Howell.
3. Το κλειδί είναι στη διαχείριση του εαυτού μας
Η ίδια παραπάνω μελέτη που υποστηρίζει πως η ανάπτυξη μίας δεξιότητας αυξάνει το αίσθημα ικανοποίησης και μακροπρόθεσμα της ευτυχίας, διαπίστωσε και πως το στιγμιαίο άγχος που βιώνουμε όταν αναπτύσσουμε μία δεξιότητα μπορεί να ελαττωθεί όταν έχουμε θέσει τους στόχους μας και αναπτύσσουμε και το αίσθημα της συντροφικότητας. Δηλαδή, όταν κάνετε κάτι, μπορείτε να το κάνετε σε συνεργασία με κάποιους άλλους, αλλά και να επιβεβαιώνετε με τον εαυτό σας ότι είναι κάτι που αποφασίσατε εσείς και το επιθυμείτε.
4. Χαμογελάστε επιτέλους!
Ήδη από το 1872 το είπε ο Δαρβίνος: «Η εξωτερική έκφραση ενός συναισθήματος, το ισχυροποιεί«. Η Melinda Wenner από το Scientific America εξηγεί:
Ψυχολόγοι από το Πανεπιστήμιο του Cardiff στην Ουαλία, διαπίστωσαν πως άνθρωποι που δεν μπορούσαν να κατσουφιάζουν μετά από ενέσεις botox, ήταν γενικά πιο χαρούμενοι από ανθρώπους που κατσούφιαζαν. Οι ερευνητές ζήτησαν από 25 γυναίκες, οι μισές περίπου από τις οποίες είχαν υποβληθεί σε ενέσεις botox, να απαντήσουν ένα ερωτηματολόγιο που θα καθόριζε τα επίπεδα άγχους και κατάθλιψης. Οι κυρίες με τα botox δήλωσαν περισσότερο χαρούμενες και λιγότερο αγχωμένες γενικά. Ακόμα περισσότερο, δεν ανέφεραν ότι αισθάνονται πιο όμορφες, πράγμα που σημαίνει ότι οι επιδράσεις στο συναίσθημά τους, δεν υποβοηθήθηκαν από το «ανέβασμα» που προκαλεί μία κοσμητική θεραπεία.
Όχι, δεν χρειάζεται να κάνετε botox. Μπορείτε όμως να χαμογελάτε πιο συχνά και το χαμόγελο θα κάνει το αίσθημα χαράς ακόμα μεγαλύτερο.
5. Αναζητήστε θεραπεία
Ένα από τα πλέον πρόσφατα είδη επιστήμης που αναπτύχθηκαν με βάση τον άνθρωπο, είναι η ψυχολογία. Πρακτική της επιστήμης αυτής, είναι η ψυχοθεραπεία. Αν πιστεύετε ότι μπορεί να ωφεληθείτε από την ψυχοθεραπεία αλλά φοβάστε για το τι θα πουν οι φίλοι ή η οικογένειά σας, τότε διαβάζετε λάθος site. Η ψυχοθεραπεία είναι μία αναγνωρισμένη επιστήμη, όπως όλες οι άλλες ιατρικές επιστήμες και είναι απολύτως σεβαστή αλλά και αποδοτική. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μελέτη που εξέτασε το προαιώνιο ερώτημα αν τα χρήματα κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους, από τονChris Boyce, ψυχολόγο, διαπίστωσε πως η ψυχοθεραπεία μάλλον είναι πιο αποτελεσματική.
«Συχνά, η σημασία των χρημάτων στην βελτίωση της ευημερίας μας και της ευτυχίας, είναι υπερεκτιμημένη στις κοινωνίες που ζούμε. Τα οφέλη από την καλή πνευματική υγεία από την άλλη πλευρά, δεν εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους περισσότερους ανθρώπους και δεν διαπιστώνουμε την δύναμη της θεραπείας».
Εύλογα θα πείτε βέβαια πως, για να ακολουθήσει κάποιος μία θεραπεία, θα πρέπει να έχει χρήματα οπότε πάμε στο προαιώνιο ερώτημα με το αυγό και την κότα, το οποίο παρεμπιπτόντως, έχει απαντηθεί.
6. Σταματήστε να προσπαθείτε να είστε ευτυχισμένοι
Η χαρά και η ευτυχία δεν μετριούνται σε ποσότητες. Ούτε η αίσθηση της ευτυχίας είναι ίδια σε όλους τους ανθρώπους. Είναι διαφορετικά τα πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους και βιώνουμε την ευτυχία ο καθένας με τον δικό μας τρόπο. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μία σοβαρή έρευνα στον τομέα της ψυχολογίας που ακυρώνει επιτέλους όλα αυτά τα βαρύγδουπα συγγράμματα που κυκλοφορούν με τίτλους «Πώς να γίνετε ευτυχισμένος», «Πώς να γίνετε πετυχημένος» και λοιπές άλλες σαχλαμάρες. Σε μία έρευνα του Yale και του ψυχολόγου June Gruber, οι ερευνητές διαπίστωσαν πως πολλές φορές, η επιδίωξη της ευτυχίας μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικά αποτελέσματα. Όχι γιατί το να περιβάλλεστε από χαρούμενους ανθρώπους, να αναπτύξετε μία δεξιότητα, να αυτοδιαχειρίζεστε τον εαυτό σας, να χαμογελάτε ή να αναζητήσετε την λύση της ψυχοθεραπείας δεν είναι μέθοδοι που θα σας βοηθήσουν να γίνεται περισσότερο χαρούμενοι. Αλλά «αν τα κάνετε όλα αυτά έχοντας την προσδοκία ή το κίνητρο ότι θα πρέπει να σας κάνουν περισσότερο χαρούμενους, αυτό μπορεί να οδηγήσει στην απογοήτευση, άρα και την δυστυχία», λέει ο Gruber.
Που σημαίνει; Επιλέξτε να είστε μαζί με χαρούμενους ανθρώπους όχι για να γίνετε ευτυχισμένοι, αλλά γιατί θέλετε να κάνετε παρέα μαζί τους. Χαμογελάστε γιατί το αισθάνεστε ή ξεκινήστε ένα χόμπι ή εξελίξτε μία δεξιότητα γιατί τοθέλετε. Αυτά τα απλά, από μόνα τους, μπορούν να σας κάνουν χαρούμενους. Σύμφωνα με την επιστήμη...

Πηγές:
  1. digitallife.gr
  2. io9.com

Ελληνική πατέντα για ηλεκτρικό ρεύμα από τα κύματα

Ελληνική πατέντα για ηλεκτρικό ρεύμα από τα κύματα

Ελληνες επιστήμονες σχεδίασαν κυματοθραύστη ο οποίος δαμάζει την ενέργεια της θάλασσας και πιστεύουν ότι τα ελληνικά νησιά μπορούν να καλύψουν άμεσα τις ενεργειακές τους ανάγκες από τα κύματα.

Οδηγός για την παραγωγή της ενέργειας από τα θαλάσσια κύματα είναι το πρόγραμμα Pelamis που υλοποιείται ανοιχτά της Πορτογαλίας από την σκωτσέζικη εταιρεία Ocean Power Delivery. Οι σπονδυλωτές κατασκευές (εικόνα) που έχουν εγκαταστήσει εκεί αντλούν την ενέργεια των κυμάτων και μεταφέρουν την πίεση σε γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι γεννήτριες παράγουν 2.250 κιλοβάτ και η ενέργεια αυτή είναι ικανή να ικανοποιήσει τις ανάγκες 2.000 ανθρώπων. Το πείραμα της Πορτογαλίας στοίχισε 8 εκατ. ευρώ, όμως δεν έχει καταστεί λειτουργικό μέχρι σήμερα.

Ο μηχανολόγος μηχανικός από τη Θεσσαλονίκη Βασίλης Κουμπάκης, μιλώντας στα «Νέα» αναφέρει ότι η δική του πρόταση είναι απλή και βασίζεται στην κατασκευή ενεργειακών κυματοθραυστών στα λιμάνια των νησιών μας. Ειδικοί, μηχανικοί κυματοθραύστες θα δεσμεύουν την ενέργεια των κυμάτων και θα τη μετατρέπουν σε μηχανική ενέργεια ώστε να θέτουν σε κίνηση τον στρόβιλο γεννήτριας για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο κ. Κουμπάκης έχει πιστοποιήσει την μηχανική πατέντα και θα την παρουσιάσει σήμερα σε συνέδριο στη Θεσσαλονίκη. Το συνέδριο οργανώνει το σώμα καθηγητών ΑΕΙ Βόρειας Ελλάδας.

Αυτοί είναι οι 12 κορυφαίοι επιχειρηματίες που θα πάνε στο Κατάρ με τον Σαμαρά

Στο Κατάρ μεταβαίνει ο Α. Σαμαράς στις 29 και 30 Ιανουαρίου

Τουλάχιστον 12 κορυφαίοι επιχειρηματίες της χώρας που εκπροσωπούν όλους τους τομείς των οικονομικών δραστηριοτήτων θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στη διήμερη επίσημη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει το πρωί της Τρίτης στο Κατάρ.

Με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών για επενδύσεις αλλά την ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής επιχειρηματικότητας, τον κ. Σαμαρά αναμένεται να συνοδεύσουν μεταξύ άλλων:

Ο ιδιοκτήτης της Lavipharm, επικεφαλής διεθνών σχέσεων του ΣΕΒ Θανάσης Λαβίδας,, ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Νίκος Νανόπουλος , κορυφαία στελέχη των τραπεζών Εθνικής, Alpha και Πειραιώς, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοπελούζος που έχει την Προμηθέας Gas, ο πρόεδρος της κατασκευαστικής ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Γιώργος Περιστέρης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΑΚΤΩΡα Δημήτρης Καλλιτσάντσης, ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ιδιοκτήτης της εταιρεία Χαλυβουργία Ελλάδος Νίκος Μάνεσης, ο ιδιοκτήτης της Χαλυβουργικής Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και ο Βασίλης Αποστολόπουλος από τη διοίκηση του Ιατρικού Κέντρου.

Από την πλευρά των κυβερνητικών στελεχών του πρωθυπουργό θα συνοδεύουν οι υπουργοί Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Μάκης Παπαγεωργίου

Αναγκαστικοί δότες οργάνων όλοι οι Έλληνες από τον Ιούνιο!


Αναγκαστικοί δότες και όχι δωρητές οργάνων θα θεωρούνται σε πέντε μήνες από τώρα... όλοι οι Έλληνες πολίτες.
Σύμφωνα με νόμο που πέρασε και ψηφίστηκε το 2011, επί Παπανδρέου στο 1ο Μνημόνιο, η αφαίρεση των οργάνων θα μπορεί να γίνεται από Νοσοκομεία, Ιδιωτικές κλινικές ή εταιρείες και όχι από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, που γινόταν μέχρι σήμερα, και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεση των οικείων του ασθενούς ή την προηγούμενη γραπτή αίτηση του ιδίου προσώπου.
Η συγκεκριμένη διάταξη αποτέλεσε αφορμή για την παραίτηση του προεδρείου του ΕΟΜ και την έντονη δυσαρέσκεια των Γιατρών των ΜΕΘ, καθώς θεωρούν πως η χώρα μας θα αποτελέσει τροφοδότη οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη, ενώ το ανθρώπινο σώμα μετατρέπεται με την έννοια του Εμπράγματου Δικαίου σε πράγμα, επειδή κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ασκεί πια κυριότητα σε αυτό.
Για το θέμα μίλησε στο Star ο συντονιστής μεταμοσχεύσεων για την Στερεά και επιμελητής Α΄ της ΜΕΘ, Γιώργος Κυριαζόπουλος.

Bαρουφάκης: Θα επιβιώσει η Ελλάδα, εδώ ολόκληρη κατοχή υπερβήκαμε

Βαρουφάκης: Στο 100% η πιθανότητα κατάρρευσης

Δυναμικό διάλογο στο twitter έχει αναπτύξει ο Γιάννης Βαρουφάκης με προβλέψεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, αυτοκριτική, αλλά και αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον Ρουμπινί.

Η δήλωση του «Δρ. Συμφορά» Νουριέλ Ρουμπινί ότι έκανε λάθος στις προβλέψεις του για την Ελλάδα, κάθε άλλο παρά αποθαρρύνουν τον καθηγητή πολιτικής οικονομίας και αρθρογράφο Γιάννη Βαρουφάκη που απαντά ευθαρσώς σε όσους τον ρωτούν: «Ρωτάτε αν έσφαλα όπως ο Roubini περί Grexit. Απαντώ: Δυστυχώς όχι! 3 χρόνια επιμένω ότι ήταν αδύνατη η αποπομπή μας », για να προσθέσει «Δύο χρόνια διαφωνούμε - όπως και με τον Weisbrot. Απέτυχα να τους πείσω ότι άλλο ένα κοινό νόμισμα και άλλο ένα peg» .Αποκαλύπτει πως τον γνωρίζει και πως ανταλλάσσουν συχνά απόψεις, ακόμη και εξ'αποστάσεως, άλλωστε «έχω συγν-γράψει ολόκληρα βιβλία εξ'αποστάσεως».

Ο Γιάννης Βαρουφάκης επιμένει πως η αποσύνθεση της Ευρωζώνης βρίσκεται σε εξέλιξη «Θεωρώ ότι η αποσύνθεση είναι γοργότερη από όσο φοβόμουν. Ιδίως τώρα που ηρέμησαν τα spreads. Θα επανέλθω επ´ αυτού».Παρόλα αυτά, όταν επιμένουν να τον ρωτούν λέει με νόημα ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει, αφού «ολόκληρη κατοχή υπερβήκαμε..."