Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟ "ΚΡΕΒΑΤΙ";

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΥΛΟ...
Τι σκέφτονται οι άντρες στο "κρεβάτι";

Το γνωστό σε όλους απόφθεγμα, ότι οι άντρες σκέφτονται με το "άλλο κεφάλι"το οποίο κατά τη διάρκεια της ζωής μας το ακούμε από φίλες, μαμάδες αλλά και γιαγιάδες, στην πραγματικότητα ισχύει. Όταν οι άντρες γουστάρουν τέλος…κάνουν τα πάντα για να σε ρίξουν στο κρεβάτι τους. Τάζουν,επιμένουν κάνουν κοπλιμέντα, γίνονται τρυφεροί και σου πλασάρονται για άγγελοι. Και καλά κάνουν μπαίνουν στο mood σε κατακτώ και το ένστικτό τους μπαίνει στο αυτόματο. Να σε βλέπω το σκέφτεσαι, φίλη Staxtopouta, από την άλλη νομίζεις πως υπερβάλλω. Όχι καθόλου δεν υπερβάλλω και για να σε πανικοβάλλω περισσότερο θα σου πω πως και φυσικά οι άντρες έχουν συναισθήματα και ευαισθησίες, απλώς τόσο η σκέψη όσο και η ψυχοσύνθεσή τους είναι αρκετά πιο απλή με αποτέλεσμα να μην αναλύουν με τις ώρες ένα ανούσιο θέμα όπως κάνουμε εμείς. Το σεξ δε που είναι και το σημαντικότερο θέμα για αυτούς δεν το αναλύουν σχεδόν ποτέ…απλά το χαίρονται. Κι όμως, μέσα στην χαρά τους βρίσκουν το χρόνο και μερικές σκέψεις περνούν από το μυαλό τους. Αυτές λοιπόν τις σκέψεις θα σου αποκαλύψω έτσι ώστε να σε πας έτοιμη στην μάχη....


Κάνει μία αναδρομή για το πώς κατάφερε να σε ρίξει στο κρεβάτι: Την ώρα λοιπόν που... δίνει πόνο και πόθο στο βλέμμα και σε σφίγγει σαν τανάλια και σκέφτεσαι εδώ είμαστε κορίτσι μου…Εκείνος είναι ικανός να σκεφτεί όλα όσα έχουν προηγηθεί μέχρι να πέσεις στη στιβαρή του αγκαλιά! Όχι όχι, μην ενθουσιαστείς ότι σε θεωρεί τόσο σημαντική, απλώς αποθηκεύει της κινήσεις που έκανε για να τις έχει σαν manual για τις επόμενες! Αν έπεσες στην εξαίρεση,  τότε είσαι απλά τυχερή γιατί αρχίζει να σε ερωτεύεται.

Συμβουλή: Όσο πιο πολύ έχει αργήσει να σε κατακτήσει τόσο αυτή η σκέψη θα τον κυριεύει…θα γίνεις για αυτόν ακριβό τρόπαιο και θα επιθυμεί να σε κρατήσει! Η επιθυμία του αυτή θα γεννήσει και τα συναισθήματα!

Πώς να μην κουραστώ; Το σεξ είναι η υπέρτατη ευχαρίστηση και τα αγόρια θέλουν να κρατήσει όσο δεν πάει. Έτσι λοιπόν, αν περάσει αρκετή ώρα κατά την οποία αυτός είναι από πάνω και...κάνει τα μαγικά του, πολύ πιθανό να κουραστεί και να αρχίσει να κάνει σκέψεις του τύπου, κουράστηκα, πιάστηκε η μέση μου και άντε να της πω να έρθει λίγο από πάνω να αράξω κι εγώ σαν άνθρωπος! Αν λοιπόν δείτε την έκφρασή του κάπως να στραβώνει, κάντε την καλή και ξεκουράστε τον λίγο και αυτόν. Εξάλλου  είναι ή σειρά σας να τον κάνετε να αισθανθεί παραδομένος.

Συμβουλή: Στους άντρες τους αρέσει να παραδίνονται και να βλέπουν, όποτε μην σβήνετε τα φώτα,πάρτε το θέμα πάνω σου,κάνε τα κόλπα σου και υπόταξέ τον στην γοητεία σου. Αυτό θα τον κάνει να σε θέλει και πάλι!

Τι κάνουν οι φίλοι του:  Ναι …και όμως! Η αντρική φιλία είναι πολύ πιο ισχυρή από τη γυναικεία. Αν εσείς την ώρα που κάνετε sex, το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόσασταν είναι οι κολλητές σας, δεν ισχύει το ίδιο και για τους άντρες. Από το που μπορεί να βρίσκονται τώρα, από το τι θα τους πει την επόμενη για τη βραδιά που περάσατε για να μπορέσει και αυτός να χαρεί την νίκη του.

Συμβουλή: Μάλιστα δε πολλοί το κάνουν και επίτηδες αλλάζουν σκέψεις έτσι ώστε να ηρεμήσουν και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Αν δεν το κάνει από στρατηγική και απλά βαριέται και θα προτιμούσε να ήταν με τους φίλους του για μπύρες δεν θα σας το πει επί τόπου αλλά στάνταρ δεν θα σας ξανά τηλεφωνήσει πότε. Εκτός και αν η λίστα με τα ονόματα των γυναικών φτάσει στο γράμμα σας…!!

Nα μην... τελειώσει: Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ καυτά, η χημεία σας είναι απίστευτη, αυτός είναι στο τσακ να τελειώσει, αλλά εσείς τίποτα ακόμα. Θα προσπαθήσει λοιπόν με νύχια και με δόντια να καθυστερήσει το μοιραίο όσο περισσότερο μπορεί.  Τότε βγαίνουν πάλι οι στρατηγικές. Το μενού των σκέψεών του μπορεί να περιέχει τη γιαγιά του με νυχτικό, τον Πάγκαλο, το τι έχει να κάνει στη δουλεία αύριο,τον δάσκαλο του στο δημοτικό που μισούσε τρελά. Και η λίστα δεν έχει τέλος. Εμπεριστατωμένη, πρακτική αποδίδει σχεδόν πάντα ε καλά γίνονται και λάθη και έτσι διαιωνίζεται και το είδος μας!

Κρατάει... σημειώσεις: Μπορεί να τους έχουμε παρεξηγήσει κάπως, αλλά τελικά δεν είναι τόσο αναίσθητοι όσο πιστεύουμε. Εφόσον έχει αποφασίσει ότι θα υπάρξει και επόμενη φορά, κρατάει στο μυαλό του σημειώσεις με το τι σου αρέσει, ώστε όταν το ξανακάνει  μαζί σου να θυμάται τι σου αρέσει και τι όχι και αυτή είναι η  απόδειξη ότι δεν σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους…Τι κάλοι μωρέ και τους είχαμε παρεξηγήσει.

Συμβουλή: Αυτό τον άντρα, τον τσεκάρεις και αν ταιριάζετε κράτα τον…θα δεις θα περάσεις καλά!

Άλλες γυναίκες: Δυστυχώς αυτό δεν μπορείτε ποτέ να το αποφύγετε. Όσο καυτή και εντυπωσιακή και να είστε, στο μυαλό του σίγουρα θα έρθουν κι άλλες γυναίκες έστω και αστραπιαία! Οι φαντασιώσεις παίζουν ταινίες στο μυαλό των αντρών με πρωταγωνίστριες από τη δασκάλα που ήταν ερωτευμένος στο δημοτικό, τη σέξι ξαδέρφη του ακόμα και την... κολλητή σου!  Μην αηδιάζεις…ξέρεις πως και εσύ παρόμοιες ταινίες παίζεις συχνά στο μπιμπλουδάκι σου. Αχ ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά και θυμόμαστε πως η φαντασία μας τελικά παραμένει ελεύθερη. 

Συμβουλή: Θ α σου πω για το χειρότερο μας όπου η σκέψη του περνάει στην πρώην του.  Τότε θα δεις αλλαγή. Ανάλογα βέβαια τα συναισθήματα του για αυτή και το πως χώρισαν. Το χειρότερο μας; Βάζει τα κλάματα το καλύτερο μας την εκδικείται στο κρεβάτι. Και τότε θα περάσετε καλά Staxtopoutes μου!

Το πόσο άβολα είναι τα... προφυλακτικά: Κακά τα ψέματα, μπορεί το προφυλακτικό να σώζει ζωές αλλά αποτελεί και έναν από τους μεγαλύτερους εφιάλτες των αντρών. Δεν υπάρχει περίπτωση, ειδικά αν είναι γνωστή η απέχθειά του γι' αυτά, να μην ρίχνει κατάρες σε αυτό το μικροσκοπικό πλαστικό πραγματάκι! Το θέμα βέβαια είναι καθαρά εγκεφαλικό, αλλά άντε να τους το εξηγήσεις. 

Συμβουλή: Είναι είναι το μόνο ζήτημα στο οποίο δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να υποχωρήσετε και να δεχτείτε το ελεύθερο σεξ. Ειδικά αν η σχέση σας δεν είναι σταθερή... αν και οι στατιστικές δείχνουν ότι ακόμα και από παντρεμένα ζευγάρια ο ελεύθερος έρωτας ήταν επιζήμιος. Η Staxtopouta υπενθυμίζει πάντα προφύλαξη και πάντα συχνές εξετάσεις γιατί με το AIDS και την ζωή σου δεν παίζει κανείς.

Αν του αρέσετε: Το ανθρώπινο μυαλό λειτουργεί αρκετά περίπλοκα, ειδικά όταν δεν βρίσκεται σε φάση διαύγειας και ηρεμίας. Αν ας πούμε ένας άντρας έχει καιρό να κάνει σεξ, τότε είναι πολύ πιθανό από την ανάγκη του και μόνο, αλλά και για να μην τον πουν φλώρο οι φίλοι του, να πάει με κάποια γυναίκα, η οποία ναι μεν δεν του προκαλεί απέχθεια, αλλά δεν τρελαίνεται κιόλας. Είναι σχεδόν σίγουρο λοιπόν ότι η σκέψη τι κάνει με αυτή τη γυναίκα και αν πραγματικά του αρέσει, θα περάσει από το μυαλό του.

Συμβουλή: Το να του αρέσεις είναι ένας θετικός πόντος για εσένα…Αλλά το κατά πόσο θα προσχωρήσει σε δεσμό μαζί σου είναι θέμα για τρελή συζήτηση.

Την ευχαρίστησή σας: Ε ναι λοιπόν, κάθε μεγάλος εραστής που σέβεται τον εαυτό του προσδοκεί να κάνει την παρτενέρ του να έρθει σε οργασμό! Επαναλαμβάνουμε για να μην παρεξηγούμαστε, το θέμα δεν έχει να κάνει με εσάς αλλά καθαρά με τις επιδόσεις του! Είναι κάτι σαν προσωπική ικανοποίηση το να καταφέρει ένας άντρας να κάνει τη γυναίκα να τελειώσει, είτε την θέλει είτε όχι. 

Συμβούλη: Αν το πετύχει μια επιβράβευση την θέλει, αν όχι ,μια ακόμα προσποίηση πάλι δεν βλάπτει και που ξέρεις ίσως αν υπάρξει επόμενη φορά να τα πάει καλύτερα το παλικάρι!

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟ
Ξέρετε σε ποιό ζώδιο ανήκει το άλλο σας μισό;

Όταν βρούμε το άλλο μας μισό -και μόνο τότε- αποκτά η ψυχή μας την ισορροπία και την ευτυχία...
Όπως γράφει ο Πλάτωνας στο Συμπόσιο, η ψυχή μας ήταν κάποτε ενωμένη. Αποτελούσε ένα και μοναδικό σύνολο. Λεγόταν «ερμαφρόδιτο» γιατί ήταν δυνατό, αδιάσπαστο και πανευτυχές. Επειδή όμως δυνάμωσε πολύ και έκανε ότι ήθελε, ο Δίας το τιμώρησε και το χώρισε σε δυο κομμάτια. Από τότε, απεγνωσμένα η ψυχή μας ψάχνει να βρει το άλλο της κομμάτι. Όταν το βρει και μόνο τότε, αποκτά την ισορροπία και την ευτυχία. Ο Θεός έρωτας που λυπήθηκε για τα βασανιστήρια της ψυχής γιατί έβλεπε ότι από την διάσπασή της υπέφερε πάρα πολύ και ήταν δυστυχής, υποσχέθηκε ότι θα της ξαναδώσει την ευτυχία της ένωσης μόνο αν ερωτευτεί αληθινά και είναι εξαγνισμένη. Από τότε, απεγνωσμένα όλοι ψάχνουμε να βρούμε το άλλο μας μισό γι' αυτό, όταν λήξει μια σχέση, πονάμε αληθινά.

ΚΡΙΟΣ

Σαν δυναμική Κριαρίνα που....
 είσαι, πάντα αναζητάς την αναγνώριση και την πρωτιά.Η εμφάνισή σου είναι σούπερ και εκρηκτική, ποτέ σχεδόν δεν περνάς απαρατήρητη. Το ενδιαφέρον σου για την καριέρα σου είναι μερικές φορές υπερβολικό. Σου αρέσουν οι οπαδοί αλλά ποτέ δεν αλλάζεις πορεία για να τους προσελκύσεις. Λες αλήθειες, ενώ ξέρεις ότι πονάνε. Όμως, παρόλα αυτά, εσύ νοιώθεις ανικανοποίητη και μοναχική. Ξέρεις πότε θα πεις «αντίο μοναξιά» και «καλημέρα στον έρωτα», όταν καταλάβεις ότι το πολικό σου ζώδιο που είναι ακριβώς απέναντι από σένα, ο ΖΥΓΟΣ, σε φλερτάρει για να το πλησιάσεις. Όταν πας κοντά, καταλαβαίνεις ότι επιτέλους βρήκες αυτό που έψαχνες πάντα στην ζωή σου. Για να το κρατήσεις, άλλαξε το «εγώ είμαι» σε «εμείς είμαστε». Πες τη γνώμη σου αλλά μάθε την κατανόηση και χρησιμοποίησε την ευγένεια. Άφησε την μοναχικότητα και την αδυναμία στην εργένικη ζωή. Απελευθερώσου από τον εγωισμό σου, γιατί τότε και μόνον τότε ζεις συντροφικά. Tά χρυσά κλειδιά τα κρατάς στα χέρια σου και μόλις μάθεις καλά το μάθημα του Ζυγού, η ευτυχία θα είναι κοντά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πιο σταθερή θηλυκή παρουσία που υπάρχει είσαι εσύ
Η υλική ασφάλεια για σένα είναι το ιδανικό σου. Την αναζητάς παντού για αυτό λατρεύεις τα ακριβά ρούχα. Μερικές φορές αναγνωρίζεις μέσα σου τη δύναμη του Θεού και άλλες φορές την ψάχνεις μέσα στην Τέχνη. Ξέρεις ότι είσαι φιλήδονη αλλά δεν το παραδέχεσαι. Όταν νοιώσεις ανικανοποίητη, καλύτερα να ψάξεις για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου στο πολικό ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ που σε συμπληρώνει και σε φορτίζει με τον πιο δυνατό τρόπο. Γίνεσαι ακαταμάχητη. Ο αγαπημένος σου Σκορπιός θέλει δράση. Άλλαξε το παρελθόν σου και σπάσε τα καλούπια που σε περιορίζουν. Ζήσε τον απόλυτο έρωτα μέσα από το σεξουαλικό πάθος και ανέβασε στην επιφάνεια από τα βάθη της ψυχής σου τα πιο συνταρακτικά χρώματα. Μόνο τώρα νοιώθεις ότι υπάρχεις αληθινά. Δες την ζωή σου σαν το πιο σπάνιο λουλούδι της φύσης και μάθε να παίρνεις τη μυρωδιά του. Άνοιξε την καρδιά σου για να αντιληφθείς το υπερφυσικό που βρίσκεται πέρα από τον ορίζοντά σου γιατί τότε πραγματικά γίνεσαι ολοκληρωμένη. Τώρα ξέρεις που είναι το άλλο σου μισό: το κρύβει ένας Σκορπιός και εσύ επιτέλους το αναγνωρίζεις.
  
ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εξυπνάδα σου είναι το διαβατήριο που ανοίγει όλες τις πόρτες.
Πάντα νέα και με στυλ. Είσαι συνέχεια ανήσυχη γιατί νοιώθεις ότι κινείσαι σε δύο επίπεδα. Έχεις μεγάλη προσαρμοστικότητα στις ανάγκες της στιγμής και αυτό σε κάνει απαραίτητη στους φίλους σου. Μερικές φορές νοιώθεις ότι ο άνεμος φυσάει προς όλες τις κατευθύνσεις για αυτό πιάνεις τον εαυτό σου να συμφωνεί με όλους και με όλα. Όμως κάπου μέσα σου πιστεύεις ότι θα βρεις την δική σου κατεύθυνση και θα αφοσιωθείς σε μια από τις δύο που ρέουν μέσα σου. Ο ΤΟΞΟΤΗΣ είναι αυτός που σε βοηθάει για να γίνεις ένα με τον εαυτό σου. Είναι το κρυφό σου ταίρι που το κουβαλάς μέσα σου και παντού. Φλερτάρεις μαζί του γιατί θέλεις να το κατακτήσεις. Γίνε η ίδια η αλήθεια για να ξεφύγεις από το διπλό ψέμα Μετέτρεψε την υποκρισία σε κατανόηση. Εξέλιξε την πληροφορία σε γνώση. Άφησε τις φτηνές διαμάχες και τα κουτσομπολιά μακριά από σένα. Λάτρεψε τα ταξίδια σαν δεύτερη φύση σου. Πίστεψε στον Θεό με όλη την δύναμη της ψυχής σου. Τώρα πια έχεις βρει το άλλο σου μισό και είσαι ολόκληρη και δυνατή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γλυκιά και προστατευτική Καρκίνος: μια ζεστή αγκαλιά για όλους
Η τρυφερή μανούλα που θέλεις να προστατεύεις τους πάντες γύρω σου. Θηλυκή, δυναμική και μόνιμα αναστατωμένη συναισθηματικά. Όταν βλέπεις τη θάλασσα, δημιουργείς. Μερικές φορές νοιώθεις μοναξιά και κλαίς. Ξέρεις βαθειά μέσα σου ότι έχεις χάσει ένα πολύτιμό σου κομμάτι που μοιάζει σαν εσένα και δεν ξέρεις που να το βρεις. Όπως περπατάς στην παραλία βλέπεις ένα παλιό μπουκάλι που επιπλέει και περιέχει ένα παλιό χαρτί. Νοιώθεις ότι το μήνυμα είναι για σένα. Το ανοίγεις και σε εκπλήσσει γιατί έχει οδηγίες πως να φτάσεις στο άλλο σου μισό που λέγεταιΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Οι λέξεις που σε οδηγούν στον θησαυρό σου είναι «από μικρή γίνε μεγάλη», «πέταξε τα δεκανίκια και μη στηρίζεσαι στους άλλους για να γίνεις υπεύθυνη», «μην περιμένεις να λύσουν τα προβλήματα σου οι γονείς σου». «Δημιούργησε τη δική σου οικογένεια». «Βρες ένα πιο μεγάλο ιδανικό από την προσωπική σου ζωή». «Βγάλε τις φιλοδοξίες σου και μην ντρέπεσαι για αυτές». Επιτέλους, με αυτές τις λέξεις - κλειδιά φτάνεις στην δική σου μαγική πολιτεία που είναι η χώρα των θαυμάτων. Τώρα ξέρεις ότι η ευτυχία σου ανήκει.

ΛΕΩΝ

Είσαι γεννημένη ηθοποιός. Το κέντρο του κόσμου είσαι εσύ. Το ξέρεις και καμαρώνεις.
Θαυμάζουν την εμφάνισή σου και ιδιαίτερα τα μαλλιά σου. Έχεις ζεστασιά και μεγαλοψυχία. Πολλές φορές πιάνεις τον εαυτό σου να είσαι πάνω σε μια σκηνή θεάτρου, ο πρίγκιπάς σου όμως δεν έρχεται και αναρωτιέσαι «που να βρίσκεται άραγε»; Κάποιος σου ψιθυρίζει ότι για να τον βρεις πρέπει να ταξιδέψεις πολύ μακριά πέρα από το δικό σου τόπο, στο άστρο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα τον ανακαλύψεις. Ρωτάς που είναι και σου λένε στο μέλλον. Μια φωνή που σε καθοδηγεί σου λέει φτιάξε μια ομάδα και βρες τους καλύτερους για να είναι οι φίλοι σου και έτσι θα φτάσεις πιο γρήγορα. Μην επιδιώκεις την μοναξιά. Φύγε από το μικρό Εγώ σου και μην βλέπεις τα πράγματα μόνο μέσα από εσένα. Μάθε να είσαι ευτυχισμένη και έξω από εσένα για να βρεις την αγάπη σου. Βλέπεις από μακριά ότι τα αφήνεις όλα πίσω σου και ότι είσαι πια μέρος του σύμπαντος. Χαμογελάς. Ο παράξενος πρίγκιπας έρχεται προς το μέρος σου, είναι το άλλο σου μισό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι πολύ γλυκιά, λογική αλλά και πρακτική. Δεν παραβλέπεις ποτέ τίποτα.
Όλα τα έχεις τέλεια και τακτοποιημένα. Αγαπάς τις φίλες σου και τις βοηθάς. Τα λουλούδια και τα βότανα είναι η αδυναμία σου. Σου αρέσει να ζεις στην φύση και όταν περπατάς στο νερό, βλέπεις να καθρεφτίζεται κάποιος που σου μοιάζει. Κρύβεις το χάος και την ευαισθησία μέσα σου. Υπάρχει ένα κομμάτι μέσα σου που σου λέει να μείνεις μόνη. Όμως εσύ προσπαθείς και αναζητάς παντού, ακόμα και ασυνείδητα, το άλλο σου μισό, σε έλκουν οι αδύναμοι και οι ευαίσθητοι. Θέλεις να προσφέρεις και έναςΙΧΘΥΣ βρίσκεται στον δρόμο σου που σου λέει «πέταξε την λογική που σε δεσμεύει και ζήσε τον απόλυτο έρωτα». Γίνε ρομαντική, αύξησε την ευαισθησία σου, απέδειξε ότι είσαι γλυκιά και τρυφερή για να βρεις πιο εύκολα την αγάπη σου. Συγχώρεσε και άφησε πίσω σου όσα σε στεναχώρησαν και σε πλήγωσαν. Αλλά προπάντων πάψε να είσαι αυστηρός κριτής στις αδυναμίες των άλλων. Άκου μουσική και χόρεψε στον ρυθμό της. Πίστεψε με πάθος ότι είσαι το αγαπημένο παιδί του Θεού και το φώς που βλέπεις πάνω στο νερό φωτίζει για τα καλά την φιγούρα σου που στροβιλίζεται με το άλλο σου μισό πάνω στα κύματα.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι όμορφη, σε λένε γόησσα και καμαρώνεις.
Λατρεύεις τα αρώματα και τα σινιέ ρούχα. Φροντίζεις πολύ το σώμα σου και τον εαυτό σου. Είσαι αναποφάσιστη. Ένα πράγμα δεν αντέχεις: την μοναξιά. Μέσα σου έχεις την δύναμη της ανεξαρτησίας αλλά δεν τολμάς να την βρεις, μήπως πας κόντρα στους άλλους. Το ξέρεις ότι δεν θα μείνεις μόνη σου, αλλά φοβάσαι. Κάπου στο βάθος σου ψάχνεις μια φλόγα που σου δίνει δύναμη, είναι το κρυφό σου μυστικό και ξέρεις ότι πρέπει να το βρεις μόνη σου γιατί είναι το άλλο σου μισό και είναι ο ΚΡΙΟΣ. Γίνε δυναμική, σίγουρη για τον εαυτό σου, με αυτοπεποίθηση. Βρες ποιά πραγματικά είσαι και βάλε τα όριά σου. Ανακάλυψε τα ταλέντα σου, μείνε συντροφική αλλά όχι συμβιβασμένη. Πες τη γνώμη σου με σιγουριά και πάνω από όλα δράσε και από μόνη σου. Τότε η φλόγα θα φουντώσει και θα σε ζεστάνει ο έρωτας που είναι κοντά σου και ποτέ δεν θα σε εγκαταλείψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι η πιο μοιραία του ζωδιακού. Η γυναίκα μυστήριο όπως σε λένε.
Γεμάτη πάθος και αισθησιασμό. Σταθερή και πιστή στις αξίες σου. Με μεταφυσικό ταλέντο και διαισθητική αντίληψη. Θέλεις να δημιουργήσεις κάτι που να έχει αξία στη ζωή σου και το ψάχνεις γιατί δεν ξέρεις πως ακριβώς είναι. Μερικές φορές κλείνεσαι στον εαυτό σου και σιγοψιθυρίζεις το τραγούδι «κάπου υπάρχει η αγάπη μου αλλά δεν ξέρω που»; Την ψάχνεις παντού και με πάθος. Ένας πίνακας ζωγραφικής είναι το ιδανικό σου, δείχνει δύο περιστέρια κατάλευκα που ακουμπούν το ένα το άλλο. Τώρα ξέρεις ότι έτσι είναι το άλλο σου μισό και είναι ΤΑΥΡΟΣ. Χρησιμοποίησε την σεξουαλική σου σαγήνη με μέτρο, βρες την καλλιτέχνιδα μέσα σου, υλοποίησε τα όνειρά σου. Φτιάξε το σπίτι των ονείρων σου μέσα από σκληρή δουλειά. Αναθεώρησε μέσα σου το σύστημα αξιών σου για να μεταλλάξεις το μαύρο χρώμα σε άσπρο. Τελικά, ξέρεις που είναι το ιδανικό σου γιατί μόλις τώρα πέταξαν στον ώμο σου τα δύο λευκά περιστέρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τύχη είναι πάνω σου. Η αισιοδοξία είναι το πιο δυνατό σου όπλο.
Είσαι δυνατή. Έχεις μεγάλη πίστη στον Θεό. Αστεία και με δικό σου ξεχωριστό χιούμορ. Πάντα βλέπεις πέρα από τον ορίζοντα. Είσαι διορατική. Η γυμναστική και τα ταξίδια είναι τα αγαπημένα σου χόμπι. Αναζητάς την ελευθερία αλλά και τη γνώση. Πάντα πιστεύεις ότι υπάρχει μια αδελφή ψυχή και σε περιμένει για να της διδάξεις τη ζωή και αυτή να σου διδάξει γνώση. Ξέρεις ότι αυτό που ψάχνεις να σε συμπληρώσει είναι ο ΔΙΔΥΜΟΣ. Κάνε την φιλοσοφία πού έχεις για την ζωή πράξη. Βρες μέσα σου τους δύο εαυτούς σου και ένωσε τους. Γίνε σαν τον μαθητή που μαθαίνει το μάθημα του με επιμέλεια και προσπάθησε να μην αφήνεις μισοτελειωμένες καταστάσεις. Αγάπησε την λεπτομέρεια και άφησε το απόλυτο. Ερεύνησε και απελευθερώσου. Όταν θα τα μάθεις όλα αυτά, τότε χωρίς να το καταλάβεις θα σε πλησιάσει το άλλο σου μισό και θα ταξιδέψετε μαζί στον προορισμό που λέγεται Παράδεισος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι το καλό κορίτσι που φροντίζεις για όλους και για όλα.
Προστατεύεις την οικογένεια σου. Γίνεσαι μαχητική και δραστήρια και αγωνίζεσαι πολύ για το κοινωνικό δίκαιο. Είσαι θηλυκή και κομψή. Η γκαρνταρόμπα σου πάντα έχει ρούχα που είναι απαραίτητα για ένα καλό και αριστοκρατικό δείπνο. Το χρυσό κορίτσι νοιώθει όμως μοναξιά και μερικές φορές απελπισία. Θέλει να βρει και ψάχνει το συμπλήρωμά της σε ένα σύντροφο. Κάπου βαθειά μέσα της ξέρει ότι το πολικό της ταίρι είναι Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ.Γέμισε την καρδιά σου με νοσταλγικές αναμνήσεις. Χαμογέλασε γιατί αυτό σε φωτίζει και απομακρύνει από σένα την λύπη. Σπάσε τα όρια σου και δώσε αγάπη χωρίς όμως να περιμένεις να την πάρεις πίσω. Γίνε τρυφερή και νοιώσε συναισθηματική πληρότητα. Διαφοροποίησε τις υλικές σου αξίες σε συναισθηματικές. Ζέστανε την καρδιά σου μέσα από την θαλπωρή της οικογένειας. Ονειρέψου ένα μικρό μωρό στα χέρια σου. Όταν τα ανακαλύψεις όλα αυτά, η πόρτα σου θα ανοίξει άφοβα και τότε ένας ολόχρυσος ήλιος θα σου χαϊδέψει τα μαλλιά και θα σε γεμίσει με ελπίδα ότι δεν θα είσαι πια μόνη.
  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι γεννημένη επαναστάτρια
Αν και τα δίνεις όλα για τις φίλες σου, θέλεις να ξεχωρίζεις και να έχεις την σφραγίδα της πρωτότυπης. Αγαπάς πάντα να δουλεύεις και δεν σου αρέσει η κοινωνική αδικία. Προστατεύεις τους φτωχούς και τους αδύναμους. Το πρωτοποριακό σου μυαλό σε κάνει πολύ εφευρετική. Όταν όμως ο Ήλιος σε ζεσταίνει, τότε αρχίζει μέσα σου η ανάμνηση για μια ξεχασμένη πολιτεία που ήταν όλα φωτεινά. Αυτή την ιδέα την κουβαλάς συνέχεια μέσα σου και με την πρώτη ευκαιρία την ψάχνεις παντού. Ξέρεις ότι το άλλο σου μισό θα μοιάζει με το καλοκαίρι και θα είναι ΛΕΩΝΆνοιξε την καρδιά σου και μην μένεις απόμακρη. Κατάλαβε τη μοναδικότητά σου, χρησιμοποίησε την εφευρετικότητα που κουβαλάς στα όνειρά σου, και τέλος αγάπησε το παιδί που έχεις μέσα σου και με αυτό τον τρόπο η πολιτεία μαζί με τον αγαπημένο σου θα αναδυθεί ολόκληρη μέσα στην καρδιά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ζωή σου σαν σε όνειρο παραμυθιού άλλοτε καλό και άλλοτε κακό
Η φαντασία σου η δύναμη που ζεις. Όλοι θέλουν μια ζεστή αγκαλιά, ένα βλέμμα σου, ένα φιλί σου. Είσαι μοιραία γόησσα και το ξέρεις. Είσαι πάντα γεμάτη γλυκές υποσχέσεις. Τα μάτια σου υγρά και τρυφερά και ο λόγος σου γλυκός σαν την ζάχαρη που αγαπάς. Για σένα ζωή είναι έρωτας και ρομάντζο. Μερικές φορές μπερδεύεσαι και νοιώθεις ότι δεν είσαι μόνη. Κάπου γύρω σου υπάρχει μια αόρατη φιγούρα που σου θυμίζει έντονα κάτι πολύ παλιό και ξεχασμένο αλλά συγχρόνως γνώριμο και απαραίτητο. Μια ημέρα σου μίλησαν για το πολικό αστέρι, τότε κατάλαβες ότι είναι το δικό σου, το άλλο μισό που είναι η ΠΑΡΘΕΝΟΣ, αλλά πρέπει να γειωθείς για να το βρεις. Ο ψίθυρος που ακούς σου λέει ότι "βγες από το όνειρο και μπες στην λογική για να ακούσεις καλύτερα". Βάλε την αγάπη που νοιώθεις μέσα σου στην υπηρεσία των άλλων. Κάνε πράξη τη φαντασία σου και μπες δυναμικά στο παιχνίδι που λέγεται ζωή. Χρησιμοποίησε πάνω από όλα την διάκριση για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις την αλήθεια από την ψέμα. Μάθε να ζεις αληθινά με οποιοδήποτε τίμημα. Όταν όλα αυτά τα κάνεις δικά σου, τότε θα είσαι πολύ κοντά στο πολικό σου αστέρι και ο αιώνιος έρωτας θα σε κλείσει στην αγκαλιά του.

ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥΠώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στο πρώτο ραντεβού;


Πρώτα ραντεβού! Άγχος, στρες, ένταση, δεν ξέρεις τι να πεις δεν ξέρεις τι να βάλεις, τα τηλέφωνα σε φίλους και γνωστούς έχουν σπάσει! Η Staxtopouta είναι εδώ για εσάς. έκανε την ερευνά της για το θέμα πρώτο ραντεβού αρχίζοντας φυσικά πρώτα από τα άστρα και σας έχει τα πάντα για το πως συμπεριφέρεταιτο κάθε ζώδιο στο πρώτο ραντεβού. Είστε έτοιμοι να πάμε μαζί μια βόλτα στα άστρα;.....

ΚΡΙΟΣ

Για να κάνεις έναν Κριό να καταφέρει να σου πει το ''ναι'' , θα πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία της στιγμής ώστε η πρόταση να φαίνεται στιγμιαία απόφαση ακόμα και ας είναι καλά προετοιμασμένη. Είναι άτομα που δύουν μαζί με τον ήλιο οπότε σε καμία περίπτωση μην του κάνετε πρόταση για νυχτερινή έξοδο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, χάσατε το παιχνίδι πριν καλά ξεκινήσετε. Είναι λάτρεις του παράξενου φαγητού και δεν μπορεί να πηγαίνει συνέχεια στα ίδια μέρη, οπότε επιλέξτε ένα νέο εστιατόριο με Μεξικάνικη κουζίνα έστω και αν δεν τρώγεται. Αν πάλι η πρόσκληση αφορά το σπίτι σας, δοκιμάστε έναν έξυπνο τρόπο φωτισμού και κατευθυνθείτε στη βεράντα, διότι οι Κριοί αισθάνονται καλύτερα έξω από τα στενά όρια των τοίχων ενός δωματίου. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ταύρο μπορείτε να είστε όσο ρομαντικοί θέλετε, αλλά το μυστικό είναι να μην του αναφέρετε το παρελθόν σας. Θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι για την μέρα , τον τόπο και την ώρα γιατί απεχθάνονται τις αλλαγές και θέλουν να νιώθουν σίγουροι. Εφόσον το ραντεβού κανονιστεί για το σπίτι σας φροντίστε ο χώρος να είναι προσεγμένος και άνετος ώστε να νιώθει βασιλιάς και να μην θέλει να φύγει. Οι Ταύροι είναι λάτρεις του καλού φαγητού και του κρασιού οπότε φροντίστε να μην του λείψει τίποτα ώστε να μην σας λείψει εκείνος αργότερα. Απαλή μουσική σε συνδυασμό με έναν πολύ άνετο καναπέ και χαμηλό φωτισμό είναι το σχέδιο που θα κάνει το τηλέφωνο σας να χτυπάει και ένα Ταύρο που θα θέλει να σας ξαναδεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εφόσον νιώθετε καλά διαβασμένο άτομο , οξυδερκής με πλούσιο λεξιλόγιο και παραδειγματική ομιλία δεν έχετε παρά μόνο να κανονίσετε μία συνάντηση. Όσα δε ποιο πνευματώδη και πρωτότυπα είναι αυτά που έχετε να του πείτε, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ενδιαφέρον που θα δείχνει για εσάς. Ένα κοσμοπολίτικο μέρος με ωραίες παρουσίες είναι το ιδανικό σημείο για την συνάντηση σας, διότι είναι γνωστό ότι οι Δίδυμοι είναι λάτρεις του ωραίου. Αν πάλι επιλέξετε την ασφάλεια του σπιτιού σας , φροντίστε περισσότερο να επιλέξετε την θεματολογία της συζήτησης που θα έχετε ώστε να του εξάψετε την φαντασία και να του κινήσετε την περιέργεια , παρά με το να έχετε το σπίτι στην εντέλεια , ένα άψογα στρωμένο τραπέζι και ένα ονειρικά μαγειρεμένο φαγητό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ποιητικός , στοχαστής , προφητικός , αλλά και πάντα έτοιμος για όλα, μια νύχτα μαζί του αξίζει όσο εκατοντάδες, μη διστάσετε να του δείξετε ότι κατά βάθος είστε παιδί. Λάτρεις της οικογένειας αλλά και των φίλων, αγαπούν την ανθρώπινη ζεστασιά και την μεταδίδουν σε όλους. Ιδανικό ραντεβού θα ήταν να τον καλέσετε στο σπίτι σας και να του ζητήσετε να σας βοηθήσει στην κουζίνα , πράγμα το οποίο θα κάνει με μεγάλη χαρά και ενδιαφέρον ,επίσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος να έρθετε πιο κοντά. Αν πάλι υπάρχει και διαθέσιμο παραλιακό εξοχικό όπου μπορείτε να κανονίσετε μία βραδιά με παρέα, τότε τα πράγματα θα κυλήσουν πιο εύκολα για εσάς μιας και οι Καρκίνοι δεν ζουν χωρίς νερό και χωρίς φιλικά πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Στο πρώτο ραντεβού με ένα Λιονταράκι καθίστε αναπαυτικά στην καρέκλα σας και αφήστε τον να σας εκπλήξει θετικά με τις απόψεις του και με την προσπάθεια του να βάλει σε τάξη την ζωή σας. Οι Λέοντες αγαπούν να είναι το τιμώμενο πρόσωπο και μονοπωλούν το ενδιαφέρον στις συζητήσεις και να μαγνητίζουν τα βλέμματα σε πάρτι και γιορτές. Αν θελήσετε να του κάνετε το τραπέζι φροντίστε να είναι αντάξιο της βασιλικής καταγωγής του , τόσο σε ποιότητα υλικών και αποτελέσματος όσο και στην ποσότητα. Την ημέρα των γενεθλίων του μπείτε στο γραφείο του με σαμπάνια , λουλούδια και γλυκά, σας διαβεβαιώνω ότι θα σας αγαπήσει ακόμα και αν σας βλέπει για πρώτη φορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μοναδική ευκαιρία να ζήσετε τον αυθεντικό και αρκετά ενδιαφέροντα Παρθένο, είναι να τον πλησιάσετε με χειρουργικές κινήσεις και λεπτότητα. Ετοιμάστε κάποιο σενάριο και πασάρετε του το με τέτοιο τρόπο ώστε η βοήθεια του να κρίνεται απαραίτητη και δεν θα σας το αρνηθεί. Κανονίστε την συνάντηση για το σπίτι σας και τακτοποιήστε το όπως δεν το έχετε κάνει ποτέ άλλοτε και σε χρόνο ρεκόρ μιας και οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την συνέπεια και την οργάνωση τους. Οπότε φροντίστε να είναι όλα στην εντέλεια δέκα λεπτά πιο νωρίς για κάθε ενδεχόμενο και αν αργήσει σβήστε τα φώτα και πέστε για ύπνο, μάλλον δεν θα ΄ρθει.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι ρομαντικά άτομα που αγαπούν την μόδα , το καλό φαγητό και την απαλή μουσική. Αρέσκονται στο να παίζουν με τις λέξεις και συνεργάζονται στενά. Αν επιλέξετε το πρώτο ραντεβού σας να είναι έξω, διαλέξτε ένα πολύ καλό και ακριβό γαλλικό εστιατόριο, με μοντέρνα διακόσμηση, αρώματα από φρέσκα λουλούδια και δεν θα χάσετε. Αν σκοπεύετε να καλέσετε κάποιον Ζυγό στο σπίτι φροντίστε όλα να είναι στην θέση τους, πεντακάθαρα και αποφύγετε τις έντονες μυρωδιές. Προσφέρετε του γαλλικό κρασί σε κρυστάλλινο κολονάτο ποτήρι και φροντίστε λευκά κεριά και απαλή μουσική να συνοδεύουν την ώρα του τραπεζιού. Κρατήστε την συζήτηση σε χαμηλούς τόνους και δείξτε του πόσο μεγάλη καρδιά έχετε. Αν τα καταφέρετε όλα σωστά θα έχετε ένα Ζυγό ο οποίος θα σας συντροφεύει για πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκεί ένα καλημέρα και ένα χαμόγελο ώστε να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να περάσετε λίγο προσωπικό χρόνο με τον Σκορπιό που έχετε βάλει στο μάτι. Από κει και ύστερα ετοιμαστείτε ίσως για το μεγαλύτερο τεστ της ζωής σας. Τους ενδιαφέρει η τιμιότητα και ο ηλεκτρισμός της στιγμής και απεχθάνονται όσους προσποιούνται προσπαθώντας να αποδείξουν κάτι το οποίο δεν είναι. Μιλήστε ανοιχτά και ειλικρινά κάνοντας τον να νιώσει απαραίτητος για εσάς, προσφέρετε του πικάντικους μεζέδες και φροντίστε ο φωτισμός να είναι χαμηλός και απαλός. Στο τέλος της βραδιάς θα μπορείτε να πείτε με βεβαιότητα αν κερδίσατε έναν πολύ καλό φίλο ή τον μεγαλύτερο και πιο παθιασμένο έρωτα της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχετε βάλει στο μάτι τον Τοξότη που μόλις γνωρίσατε ,σηκώστε το τηλέφωνο χωρίς δισταγμό και κανονίστε μια συνάντηση. Βγάλτε από το μυαλό σας κάθε σκέψη που κάνατε για το πώς θα είναι το πρώτο ραντεβού και αφήστε τον να σας εκπλήξει θετικά με το πόσο έξω είχατε πέσει. Επιλέξτε μία καφετέρια με ωραία διακόσμηση και υπέροχη θέα. Μιλήστε του δυνατά και με παράπονο για τα σχέδια ζωής που κάνετε και δυστυχώς δεν έχετε καταφέρει ακόμα να εκπληρώσετε. Από εκείνη την στιγμή είναι πολύ πιθανό και για πάντα να έχετε εξασφαλίσει συχνούς πονοκεφάλους αλλά το βασικότερο έναν άνθρωπο που δεν θα ησυχάσει αν δεν σας δει ευτυχισμένους και ικανοποιημένους σε όλους τους τομείς της ζωής σας, βιώνοντας κάθε μέρα κάτι καινούριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είστε και εσείς σύμμαχος της θεωρίας περί σταδιακής μετατροπής της φιλίας σε έρωτα τότε έχετε κάνει κράτηση τον αγαπημένο σας Αιγόκερω. Είναι άτομα που δεν πιστεύουν σε κεραυνοβόλους έρωτες και χημικές ενώσεις. Ιδανικός τρόπος συνάντησης κρίνεται η πρόσκληση να σας συνοδεύσει σε κάποιο προσωπικό σας κοινωνικό γεγονός. Η εμφάνιση και η συμπεριφορά του θα είναι κομψή και άψογη, δείχνοντας σας τον απαραίτητο σεβασμό .Εφόσον τα πράγματα μέχρι εδώ κινούνται ομαλά συνεχίστε με αμεσότητα και μιλήστε του για την ζωή σας με πολλές λεπτομέρειες , δείχνοντας του με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη που του έχετε. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα θέλει να φεύγει από κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν δηλώνεις ανήσυχο , επαναστατικό , φιλελεύθερο πνεύμα και είσαι αποφασισμένος να κατακτήσεις τον κόσμο και να βάλεις τα πράγματα επιτέλους στην θέση τους , τότε αν κοιτάξεις δίπλα σου ο Υδροχόος σου είναι εκεί και σε κοιτάει στα μάτια. Είναι άτομα με ευρύ κοινωνικό κύκλο και χωρίς αναστολές , οπότε το μόνο που χρειάζεστε για να κανονίσετε το ραντεβού που επιθυμείτε είναι μία ανατρεπτική από όλες τις απόψεις πρόταση. Αυτή μπορεί να είναι από το να σας συνοδεύσει σε μία ομαδική εκδήλωση μέχρι σε μία πολιτική ομιλία ή μία συναυλία της Μαντόνα. Για να κερδίσετε τον Υδροχόο αλλά και τον θαυμασμό του θα πρέπει να είστε έτοιμοι να διορθώσετε τα λάθη αυτού του κόσμου ,δείχνοντας του με αυτό τον τρόπο την τιμιότητα , την αφοσίωση και την αποφασιστικότητα που σας διακατέχει.

ΙΧΘΥΕΣ

Για να πιάσετε ένα '' ψάρι '' χρειάζεται μελέτη, προσεκτικές και ήρεμες κινήσεις , αλλά σημαντικότερος παράγοντας είναι το δόλωμα που θα ρίξετε. Αποφύγετε αναφορές σε μικρότητες της καθημερινότητας που αφορούν δουλειά, γκαρνταρόμπα και οικογενειακά ζητήματα. Προσπαθήστε να μάθετε τα πάντα για τον Ιχθύ σας ώστε να είστε πλήρως ενημερωμένοι και απόλυτα διαβασμένοι για το πως θα κινηθείτε με γρήγορα βήματα προς τον στόχο σας. Αν η συνάντηση έχει κανονιστεί για τον δικό σας χώρο, τότε το παιχνίδι είναι στα χέρια σας και κερδισμένο κατά το ήμισυ. Χαμηλώστε τα φώτα , ανάψτε αρωματικά κεριά και βάλτε να παίζει το αγαπημένο του cd. Ο διάχυτος ρομαντισμός είναι το κλειδί της επιτυχίας και ης ευτυχίας στην δική σας περίπτωση.

7 αρχαίες πόλεις που βρέθηκαν στο βυθό!

7 αρχαίες πόλεις που βρέθηκαν στο βυθό!


Μπορεί η εύρεση της Ατλαντίδας να αποτελεί ακόμα ένα όνειρο θερινής νυκτός, οι 7 πόλεις, όμως, που θα δείτε στη συνέχεια ανακαλύφθηκαν στα βάθη των ωκεανών και παρέχουν αρκετό μυστήριο για να εξάψουν τη...φαντασία μας.
Πόλεις θαμμένες στην άμμο ήρθαν στην επιφάνεια προκαλώντας εντύπωση και δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στους αρχαιολόγους και ερευνητές να… βουτήξουν βαθύτερα στα μυστικά τους…
1. Το βασίλειο της Κλεοπάτρας, Αλεξάνδρεια
Χαμένο για 1.600 χρόνια, το βασίλειο της Κλεοπάτρας ανακαλύφθηκε στα ανοικτά των ακτών της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου. Η Κλεοπάτρα VII Φιλοπάτωρ, γνωστή στην ιστορία ως Κλεοπάτρα, ήταν η τελευταία Ελληνίδα Φαραώ της Αρχαίας Αιγύπτου,
μέλος της δυναστείας των Πτολεμαίων. Είναι κοινή πεποίθηση ότι η αυτοκρατορία της Κλεοπάτρας καταστράφηκε από τον σεισμό και τα παλιρροϊκά κύματα και βυθίστηκε μαζί με όλα τα έργα τέχνης, αγάλματα, στήλες κ.λπ.
2. Μνημείο Yonaguni, Ιαπωνία
Κατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας Εποχής των Παγετώνων (10.000 π.Χ.) και ανακαλύφθηκε το 1987 ανοικτά των ακτών Yonaguni, στο νησί Ryukyu στην Ιαπωνία. Όταν η στάθμη της θάλασσας ήταν χαμηλότερη μια ολοκληρωμένη πόλη υπήρχε εκεί και ένας πολιτισμός άκμαζε.
3. Παυλοπέτρι, Ελλάδα
Τα αποτελέσματα στο βυθό της νότιας Λακωνίας είναι εντυπωσιακά: Aν και πρόκειται για μια πόλη που χτίστηκε πριν από 4.000 χρόνια, φέρει εκπληκτικές ομοιότητες με άλλες πόλεις-λιμάνια, όπως το Λίβερπουλ, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη και το Τόκιο! Σπίτια με κήπους, κτηριακές δομές, πολύπλοκο σύστημα ύδρευσης με κανάλια, τείχη και καλοφτιαγμένοι δρόμοι είναι τα χαρακτηριστικά της αρχαίας αυτής πόλης που φέρεται να καταποντίστηκε από μεγάλο σεισμό πριν από 3.000 χρόνια.
4. Ναός Mahabalipuram, Ινδία
Ο θρύλος λέει ότι έξι ακόμα ναοί βρίσκονται κάτω από τα νερά στις ακτές της Ινδίας, καθώς ο ένας εξ αυτών ανακαλύφθηκε μετά το τσουνάμι του 2004 θαμμένος μέσα στην άμμο στο βυθό της θάλασσας.
5. The Cambay Ruins, Ινδία
Μια αρχαία πόλη 9.500 ετών εν ονόματι Cambay Ruins (γνωστή και ως Dwarka City) βρέθηκε στις ακτές της Ινδίας στον κόλπο Cambay όταν ωκεανογράφοι έκαναν μετρήσεις για τη μόλυνση των νερών.
6. Port Royal, Τζαμάικα
Μια αρχαία πόλη του 17ου αιώνα που βυθίστηκε εξαιτίας ενός δυνατού σεισμού ανακαλύφθηκε από τους αρχαιολόγους στο βυθό της Τζαμάικα.
7. The Lost Villages, Καναδάς
Η 1η Ιουλίου 1958 έχει μείνει στην ιστορία ως «Ημέρα Κατακλυσμού», καθώς μετά από μια ελεγχόμενη έκρηξη για τη δημιουργία ενός φράγματος στη Λίμνη St Lawrence στο Ονάριο του Καναδά 10 χωριά βούλιαξαν και μαζί με αυτά τα σπίτια των 6.500 κατοίκων που ζούσαν σε αυτά

 http://www.newsbomb.gr

Ανακαλύφθηκε ο μεγαλύτερος πρώτος αριθμός: Δείτε πόσα ψηφία έχει

Ανακαλύφθηκε ο μεγαλύτερος πρώτος αριθμός: Δείτε πόσα ψηφία έχει


Ο πρώτος αριθμός-ρεκόρ αντικαθιστά τον προηγούμενο μεγαλύτερο, που ανακαλύφθηκε το 2008 και αυτός από ένα τεράστιο δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών (Gimps).
Η επιστημονική ομάδα από το πανεπιστήμιο του Μισούρι που έκανε την ανακάλυψη θα λάβει βραβείο 3.000 δολαρίων από το δίκτυο Gimps, ενώ ένα άλλο επιστημονικό ίδρυμα, το «Electronic Frontier Foundation» ανακοίνωσε ότι προσφέρει 150.000 δολάρια για τον πρώτο αριθμό που θα ανακαλυφθεί με 100 εκατομμύρια ψηφία.
Ο George Woltman, ο επιστήμονας που έφτιαξε το δίκτυο, δήλωσε πως το να ανακαλύπτεις νέους πρώτους αριθμούς είναι σαν «να ανεβαίνει στο Έβερεστ».
Οι πρώτοι αριθμοί είναι αυτοί που διαιρούνται μόνο με τη μονάδα και τον εαυτό τους.


Read more: http://www.newsbomb.gr

11+1 καθημερινές συνήθειες που βλάπτουν τον εγκέφαλο


Ο εγκέφαλος έχει... «αποχευτευτικό» σύστημα
Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τουλάχιστον μία με δύο καθημερινές συνήθειες, οι
οποίες βλάπτουν σοβαρά τον εγκέφαλo.
Μήπως ήρθε η ώρα να τις
σταματήσετε;
Η δύναμη του
ανθρώπινου εγκεφάλου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις δραστηριότητες, που τον
ενισχύουν, αλλά και με εκείνες που τον καταστρέφουν. Παρόλο, που αποτελεί κοινή
λογική, ότι με την πάροδο του χρόνου ο ανθρώπινος εγκέφαλος εξασθενεί, υπάρχουν
κάποιες καθημερινές συνήθειες, που συνηγορούν στην επιτάχυνση αυτής της
τετελεσμένης κατάστασης.

Τρώτε πρωινό;

Οι άνθρωποι, που δεν τρώνε
καθημερινά πρωινό, έχουν μειωμένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Αυτό οδηγεί στην
ανεπαρκή παροχή θρεπτικών ουσιών στον εγκέφαλο, προκαλώντας την εκφύλισή του.
Αντίθετα, ένα σωστό πρωινό κρατά το μυαλό «κοφτερό» και υγιές.

Παφ, πουφ,
παφ, πουφ

Το κάπνισμα δεν προκαλεί μόνο καρκίνο και άλλα προβλήματα
υγείας, αλλά «εξοντώνει» και τα εγκεφαλικά κύτταρα. Στην ουσία, το τσιγάρο
«κλέβει» το οξυγόνο, που χρειάζεται ο εγκέφαλος για να λειτουργήσει.

Νέες
έρευνες, οι οποίες υποστηρίζουν ότι υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ του τσιγάρου και
των εγκεφαλικών ζημιών, αποκάλυψαν, ότι ένα συστατικό του καπνού, προκαλεί τα
λευκά κύτταρα του αίματος στο κεντρικό σύστημα να επιτεθούν στα υγιή κύτταρα,
μία διαδικασία που οδηγεί σε σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Επιπλέον, το χρόνιο
κάπνισμα ενδέχεται να συρρικνώσει τους εγκεφαλικούς ιστούς προκαλώντας γεροντική
άνοια. Τέλος, το κάπνισμα μπορεί να συμβάλλει στη σκλήρυνση των αιμοφόρων
αγγείων, που τροφοδοτούν τον εγκέφαλο.

Καληνύχτα ή καλημέρα

Ο
ύπνος επιτρέπει στον εγκέφαλο να ξεκουραστεί και να ανακτήσει δυνάμεις. Έρευνα
αναφέρει, ότι έστω και βραχυπρόθεσμος περιορισμός του ύπνου, ενδέχεται να
εμποδίζει την ισόρροπη ανάπτυξη των συνάψεων του εγκεφάλου, των συνδέσεων δηλαδή
μεταξύ των νευρικών κυττάρων, που ευθύνονται για την επικοινωνία.

Κάτω
από τα σκεπάσματα...

Εάν είστε από εκείνους, που συνηθίζουν να κοιμούνται
καλύπτοντας το κεφάλι τους κάτω από τα σκεπάσματα, καλό θα ήταν να γνωρίζετε,
ότι αυτή η συνήθεια αυξάνει τη συγκέντρωση του διοξειδίου του άνθρακα και
μειώνει ταυτόχρονα το οξυγόνο, οδηγώντας σε εγκεφαλικές βλάβες.

Εκτός
όμως από την έλλειψη οξυγόνου, η συνήθεια αυτή έχει συνδεθεί και με την
ανεπάρκεια εκμάθησης, τα εγκεφαλικά επεισόδια, ακόμα και τον πρόωρο
θάνατο.

Η έλλειψη οξυγόνου κατά τη διάρκεια του ύπνου, μπορεί να είναι
πολύ πιο επιβλαβής, από ό,τι όταν είστε ξύπνιοι, πιθανότατα επειδή οι κανονικοί
αντισταθμιστικοί μηχανισμοί δε λειτουργούν, το ίδιο και στις δύο
καταστάσεις.

Τέρμα η ζάχαρη

Η υπερφαγία, η κακή μνήμη, οι
μαθησιακές διαταραχές και η κατάθλιψη έχουν συνδεθεί σε πρόσφατη έρευνα με την
υπερκατανάλωση της ζάχαρης. Οι ερευνητές αναφέρουν, ότι μία διατροφή πλούσια σε
ζάχαρη μειώνει την παραγωγή των εγκεφαλικών στοιχείων, που ονομάζονται
εγκεφαλικοί νεοτροφικοί παράγοντες (BDNF).

Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη
μακροζωία των κυττάρων του εγκεφάλου και ο περιορισμός τους οδηγεί σε αδυναμία
του οργανισμού να μάθει καινούργια πράγματα, να δημιουργήσει νέες μνήμες, ακόμα
και να βελτιώσει την ψυχική διάθεση.

Επιπλέον, η υπερβολική ζάχαρη
διακόπτει την απορρόφηση πρωτεϊνών και θρεπτικών συστατικών, προκαλώντας
υποσιτισμό του εγκεφάλου.

Υπερφαγία

Σύμφωνα με ιατρικές μελέτες,
μετά την κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας φαγητού, μπορεί να αυξηθεί μια μορφή
ειδικής ουσίας στον εγκέφαλο, που συμβάλλει στην αρτηριοσκλήρωση. Η συνήθης
μάλιστα διαδικασία της υπερφαγίας μπορεί να προκαλέσει αθηροσκλήρωση, δηλαδή
σκλήρυνση των αιμοφόρων αγγείων και πρόωρη γήρανση του εγκεφάλου.

Πιείτε
νερό

Η αφυδάτωση είναι βασικός εχθρός των εγκεφαλικών κυττάρων. Ο
ανθρώπινος εγκέφαλος αποτελείται κυρίως από νερό και χωρίς αυτό, τα κύτταρά δε
μπορούν να λειτουργήσουν. Ωστόσο, το νερό δε μπορεί σε καμία περίπτωση να
αντικατασταθεί από αναψυκτικά ή ροφήματα ενέργειας.

Έτοιμα
φαγητά

Σάντουιτς, πίτσες, burger και διάφορα σνακ έχουν ελάχιστη εως
καθόλου θρεπτική αξία. Αυτό σημαίνει, ότι η συχνή κατανάλωσή τους δεν οδηγεί
μόνο στην «εξόντωση» των εγκεφαλικών κυττάρων, αλλά και στη σταδιακή αλλοίωση
των υπολοίπων συστημάτων και οργάνων του ανθρώπινου σώματος.

Πάρτε βαθιά
ανάσα

Σε μια σειρά μελετών που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό
«Psychoneuroendocrinology», οι ερευνητές εξέτασαν τις επιδράσεις της
μακροχρόνιας έκθεσης στην ορμόνη του στρες, δηλαδή την κορτιζόλη, αναφορικά με
τη λειτουργία του εγκεφάλου σε άτομα όλων των ηλικιών.

Διαπίστωσαν, ότι
οι ενήλικες με συνεχή υψηλά επίπεδα κορτιζόλης, είχαν χειρότερες επιδόσεις στα
τεστ μνήμης από εκείνους με μέτρια ή χαμηλά επίπεδα κορτιζόλης.

Επιπλέον,
παρατήρησαν, ότι οι πιο «στρεσαρισμένοι» είχαν 14% μικρότερο ιππόκαμπο, την
περιοχή εκείνη των κροταφικών λοβών, που ευθύνεται για τη
μνήμη.

«Εύρηκα»

Η σκέψη είναι ο καλύτερος τρόπος για να
εκπαιδευτεί ο εγκέφαλος και να βρίσκεται σε εγρήγορση. Αντίθετα, η έλλειψη
διεγερτικών σκέψεων, ενδέχεται να προκαλέσει συρρίκνωση του εγκεφάλου. Μάλιστα,
επιστημονικοί ερευνητές στο Yale, το Harvard και το Ίδρυμα Τεχνολογιών της
Μασαχουσέτης αποκάλυψαν, σε πρόσφατη έρευνά τους, ότι ο διαλογισμός μπορεί να
επιτρέψει ακόμα και την «αύξηση του μυαλού».

Η τεχνολογία σάρωσης του
εγκεφάλου (δηλαδή MRIs) έδειξε, ότι ο διαλογισμός αύξησε το πάχος της δομής
εκείνης του εγκεφάλου, που ασχολείται με την προσοχή, τα αισθητήρια όργανα και
τις λειτουργίες της μνήμης. Η «πάχυνση» αυτή δε, βρέθηκε να είναι μεγαλύτερη
στους ενήλικες από ότι στα νεαρότερα άτομα.

Επιπλέον, ο διαλογισμός
ενισχύει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, τη συνοχή των εγκεφαλικών κυμάτων, την
ενδυνάμωση των νευρωνικών συνδέσεων και την πύκνωση της φαιάς
ουσίας.

«Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ»

Η ανάγνωση, τα παζλ, η
συμμετοχή σε συζητήσεις αλλά και η σωματική άσκηση μπορούν να επιβραδύνουν την
απώλεια μνήμης. Η αυξημένη ροή του αίματος από την άσκηση, πνευματική και
σωματική, βελτιώνει τις συνδέσεις μεταξύ των νευρικών κυττάρων.

Μελέτες
έχουν δείξει, ότι άτομα που ασχολούνται ενεργά με το διάβασμα, τη σωματική
άσκηση ή απλά μιλάνε με τους φίλους τους, μειώνουν τον κίνδυνο της νόσου του
Αλτσχάιμερ κατά 38%.

Ατμοσφαιρική ρύπανση

Μπορεί να μην αποτελεί
συνήθεια, αλλά αναγκαστική συνθήκη στην καθημερινή διαβίωση όσων μένουν σε
μεγάλα αστικά κέντρα, ωστόσο, η χρόνια έκθεση σε ατμοσφαιρικούς ρύπους, μπορεί
να οδηγήσει σε φυσικές αλλαγές του εγκεφάλου, οι οποίες προκαλούν προβλήματα
στους τομείς της μάθησης και της μνήμης.

Επιπλέον, μελέτες αναφέρουν, ότι
η ατμοσφαιρική ρύπανση αυξάνει τα επίπεδα άγχους και κατάθλιψης στον ανθρώπινο
οργανισμό.

Θες να βγάλεις εύκολα 23.200 ευρώ σε ένα 8μηνο; Να η ευκαιρία!


Θες να βγάλεις εύκολα 23.200 ευρώ σε ένα 8μηνο; Να η ευκαιρία!
Το Υπουργείο πολιτισμού της Σκοτίας σας δίνει την ευκαιρία!
Διότι ψάχνει μάνατζερ για το μεσαιωνικό αβαείο που βρίσκεται στο ακατοίκητο νησί Inchcolm.
Ο τυχερός υποψήφιος, ο οποίος θα πληρωθεί και 23.200 ευρώ για τον κόπο του, καλείται να μετακομίσει στο νησί και να παραμείνει εκεί από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο.
Θα ζει -μαζί με ένα ακόμη υπάλληλο- σε ένα καλόγουστο αγροτόσπιτο που βρίσκεται δίπλα στον πύργο και θα έχει την ευθύνη του gift shop, όποτε αξιωθεί να περάσει από εκεί κάποιος επισκέπτης.
Όπως αναφέρει η αγγελία: «Ο μάνατζερ θα πρέπει να φροντίσει να φέρει μαζί του από την στεριά τις απαραίτητες προμήθειες φαγητού. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με ντους, πλυντήριο και κουζίνα. Καθώς επίσης νερό και ηλεκτρικό».
Πάντως ένα είναι σίγουρο: Ο εργαζόμενος δεν θα ξοδέψει ούτε ένα ευρώ! Γιατί απλά δεν θα έχει την ευκαιρία!


Read more: http://www.newsbomb.gr

Οι πληροφορίες που μας δίνει ο σωματότυπoς


Ο ανθρώπινος οργανισμός, μπορεί να καταναλώσει οποιαδήποτε τροφή σε οποιοδήποτε χρόνο δίχως να νιώθει ενοχές για την εικόνα του σώματός του...αν τηρείται ένα μέτρο στην ποσότητα της τροφής.

Όμως, λόγω της ιδιαίτερης μορφολογίας της ψυχολογίας του κάθε ανθρώπου ενδέχεται να εμφανισθούν ιδιαίτερες τάσεις προς το κάθε τρόφιμο ή τη συχνότητα κατανάλωσής του.

Κάθε εξωτερικό χαρακτηριστικό του ανθρώπινου οργανισμού, συνθέτει  την εικόνα της ψυχολογίας του.
Ανάλογα λοιπόν την ψυχολογία μας, καταναλώνουμε και διάφορες ποιοτικά τροφές ή σε διάφορες ποσότητες.

Χαρακτηριστικά εξωτερικά γνωρίσματα του ανθρώπινου σώματος, είναι τα εξής:

- Αν είναι υπέρβαρος/παχύσαρκος.

- Αν είναι μυώδης.

- Αν είναι ελιποβαρής.

- Αν έχει ιδιαίτερα μακρά ή κοντά άκρα.

Kάθε άνωθεν γνώρισμα, αποτελεί την βάση για την εξαγωγή συμπεράσματος του κάθε σωματοτύπου και κατ’ επέκταση της ψυχολογίας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαχωρισμός του σωματοτύπου γίνεται σε 3 κατηγορίες.

1η κατηγορία: Ο ενδομορφικός, διακρίνεται εξωτερικώς λόγω της  αυξημένης περιμέτρου μέσης, των κοντών άκρων και δη των ποδιών σε ακολουθία αυξημένης μάζας λίπους. Επίσης, ενδέχεται να εμφανίσουν ενιαία δομή κεφαλής και λαιμού.

Η προσωπικότητα του συγκεκριμένου οργανισμού, εντοπίζεται στην έντονη φλυαρία, κοινωνικότητα και στην ευαισθησία τόσο στην προσέγγιση άλλων ανθρώπων, όσο και στην αντιμετώπιση συναισθημάτων και καταστάσεων.

2η κατηγορία: Ο εκτομορφικός, διακρίνεται από λεπτά και ενδεχομένως μακρά άκρα.
Εμφανίζει ισχνό δέρμα με ελάχιστη περιεκτικότητα λιπώδους ιστού.
Ψυχολογικά, διακρίνεται από εσωστρέφεια με έλλειψη ενέργειας και διάθεσης. Επίσης, είναι φιλάσθενος και αρκετά επιρρεπής στον πόνο.

3η κατηγορία: Ο μεσομορφικός, διακρίνεται από ένα καλλίγραμμο σώμα, γυμνασμένο σε υπέρμετρο βαθμό με ελάχιστες σωματικές ιδιαιτερότητες.

Είναι εκείνος ο οργανισμός, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε κάθε νέα πρόκληση και ιδιαιτέρως σε κάθε νέα φυσική δραστηριότητα δίχως να σκέφτεται τις επιπτώσεις.

Ο κάθε χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου, όπως προαναφέρθηκε δεν σημαίνει ότι αποτελεί την ιδανική λύση και αυτό γιατί έχουν «αναγκασθεί» να δημιουργήσουν το συγκεκριμένο σωματότυπο.

Ενδεικτικά παραδείγματα είναι τα εξής...

Ο εκτομορφικός, δεν του αρέσει το ελιποβαρές σώμα του και φυσικά δεν είναι χαρούμενος λόγω της φιλασθενείας του.

Ο μεσομορφικός, αν και εμφανίζει καλλίγραμμη εικόνα δεν μένει ικανοποιημένος διότι στερείται πολλές διατροφικές επιλογές του και φυσικά λόγω της συγκεκριμένης στέρησης βρίσκεται εκτός κοινωνικού συνόλου.

Ο ενδομορφικός, λόγω της αυξημένης περιεκτικότητας σε λίπος θεωρεί τον εαυτό του υποδεέστερο τον υπολοίπων και προσπαθεί μέσω της επικοινωνίας να ενταχθεί στο κοινωνικό σύνολο με συχνές μεταπτώσεις στην ψυχολογία του όταν βρίσκεται μόνος του.

Κάθε προαναφερόμενος σωματότυπος,χρειάζεται τη διατροφική στήριξη.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο ενδομορφικός σωματότυπος, θα χρειασθεί μία σημαντικού βαθμού απώλεια σωματικού βάρους με τήρηση των σωστών αναλογιών στα θρεπτικά συστατικά.

Σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να εμπιστευθεί μαγικές λύσεις ή κετογονικού τύπου δίαιτες όπως τη δίαιτα Atkins διότι στην αρχική φάση της διατροφής θα παρουσιάσει μία μεγάλη απώλεια, όμως λόγω της ικανότητας του οργανισμού του να αποθηκεύει μεγαλύτερο ποσό λίπους θα δεσμεύσει στη δεύτερη φάση μεγαλύτερη ποσότητα μιας και η αρχική απώλεια εντοπίζεται στην ταχεία αποβολή υγρών.

Ο εκτομορφικός σωματότυπος, θα πρέπει να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες του διαιτολόγου – διατροφολόγου, οι οποίες θα στηρίζονται στα 6 γεύματα και στην αυξημένη περιεκτικότητα λιπαρών οξέων και υδατανθράκων για την υγιή αύξηση του σωματικού βάρους και την μυική ενδυνάμωση, μιας και θα έχει εμφανίσει μυική ατροφία.

Ο μεσομορφικός σωματότυπος, θα πρέπει να ακολουθήσει ένα πλήρες εξατομικευμένο διατροφολόγιο, το οποίο θα έχει μελετηθεί με βάση την υπερπροπόνηση την οποία ασκεί στο σώμα του και να ακολουθήσει ευλαβικά τα προ-προπονητικά και μετα-προπονητικά γεύματα.

Online μουσική βιβλιοθήκη για τις Smart Tv της LGΥπηρεσία online πρόσβασης σε μια μουσική βιβλιοθήκη με 20 εκατομμύρια τραγούδια, μέσω των  «έξυπνων» τηλεοράσεών της, δημιούργησε  η LG.

H ad-supported music streaming υπηρεσία Deezer, η οποία είναι διαθέσιμη  σε 153 χώρες μέσω του LG Smart Tv Global App Store περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή on-demand ψηφιακή βιβλιοθήκη από 20 εκατομμύρια κομμάτια και ραδιοφωνικά κανάλια που είναι οργανωμένα ανά θέμα και καλλιτέχνη, καθώς και προσωπικές προτάσεις, οι οποίες βοηθούν τους ακροατές να εντοπίσουν μουσικά κομμάτια, σύμφωνα με τις προσωπικές επιλογές τους και τις ακουστικές τους συνήθειες. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν προσωποποιημένες playlists στις δικές τους τηλεοράσεις LG Smart Tv και να τις μοιραστούν με χιλιάδες άλλους χρήστες της Deezer σ’ όλο τον κόσμο.

Η βασική υπηρεσία παρέχει στους κατόχους των τηλεοράσεων LG Smart Tv δωρεάν πρόσβαση στη μεγάλη ποικιλία των ραδιοφωνικών καναλιών της Deezer και την ευκαιρία να ακούσουν δείγματα από 20 εκατ. κομμάτια που είναι διαθέσιμα στη βιβλιοθήκη, διάρκειας 30 δευτερολέπτων. Η premium υπηρεσία επιτρέπει στους ακροατές απεριόριστη πρόσβαση σε κάθε κομμάτι και κανάλι, όπως επιλογές και προτάσεις από την ομάδα σύνταξης της Deezer.  

Η υπηρεσία Deezer είναι διαθέσιμη στην Ασία, στη  Μέση Ανατολή και στην  Ευρώπη.

Ο Τσίπρας καθαίρεσε τον Θεοδωρίδη γιατί αποκάλεσε τα Ίμια «Καρντάκ»Σαφές μήνυμα προς τα στελέχη του κόμματος ότι δεν μπορούν πλέον να διαφοροποιούνται αισθητά από τις πάγιες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε με την απόφασή του για καθαίρεση του Ν. Θεοδωρίδη από την Επιτροπή Δικαιωμάτων του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας. 
Αφορμή ήταν οι θέσεις που εξέφρασε για τις βραχονησίδες των Ιμίων.

Την απόφαση μετέφερε στον Ν. Θεοδωρίδη ο Γραμματέας της ΚΟ Νίκος Βούτσης, ενώ είχε προηγηθεί σχετικό μήνυμα μέσω του twitter από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη.

Στο non-paper που κυκλοφόρησε αργά το βράδυ της Τετάρτης από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τα εξής: 

«Η διαρροή γίνεται με Non Paper από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και αποτελεί απόφαση του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας. Οι επανειλημμένες δημόσιες διατυπωμένες προσωπικές απόψεις του σ. Νάσου Θεοδωρίδη, δεν απηχούν στις συλλογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Είναι σαφές ότι δεν μπορεί να εκπροσωπεί τον φορέα στην επιτροπή δικαιωμάτων της Βουλής».

Νωρίτερα  ο κ Θεοδωρίδης είχε αποκαλέσει τα Ίμια «Καρντάκ», όπως δηλαδή τα λένε οι Τούρκοι, με ανάρτησή του στο Facebook, που έγινε μάλιστα την ημέρα εκείνης της θλιβερής επετείου του 1996.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «η παραχώρηση των Δωδεκανήσων από την Ιταλία προς την Ελλάδα περιελάμβανε μόνο τις παρακείμενες προς αυτά βραχονησίδες», σημειώνοντας πως τα Ίμια «είναι σαφώς πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο».

Ακόμη, υποστηρίζει ότι το επεισόδιο στα Ίμια αποτελεί την πιο ευφυή επινόηση του ελληνικού καπιταλισμού για την απόσπαση της συναίνεσης των καταπιεζόμενων μαζών, που είναι η επίσημη κρατική προπαγάνδα περί δήθεν ύπαρξης εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Ταυτόχρονα, ο κ. Θεοδωρίδης υπογραμμίζει ότι μια ριζοσπαστική αντιεθνικιστική κομμουνιστική Αριστερά θα απαιτούσε να σταματήσουν εδώ και τώρα οι αναχαιτίσεις αεροπλάνων, που κοστίζουν ζωές και χρήμα, αλλά και να απεμποληθεί η παράλογη αξίωση της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια. 

Αργά το βράδυ ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πάνος Σκουρλέτης αποδοκίμασε έντονα τη δήλωση Θεοδωρίδη μέσω γραπτού μυνήματος στο Twitter αναφέροντας επι λέξει τα εξής: «Οι προσωπικές απόψεις του Ν.Θεοδωρίδη απέχουν παρασάγγας από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπροσωπούν κατ' ουδένα τρόπο»

Νωρίτερα η ΝΔ  με ανακοίνωση που εξέδωσε, κατήγγειλε το γεγονός ότι «ο διορισμένος από τον κ. Τσίπρα στην Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και στενός του συνεργάτης, Νάσος Θεοδωρίδης, προκαλεί και πάλι με το ανθελληνικό του παραλήρημα».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Ανήμερα της μαύρης επετείου των Ιμίων, ο κ. Θεοδωρίδης, ως άλλος Πήλιος Γούσης, διατείνεται ότι οι νησίδες ανήκουν στην Τουρκία, αποκαλώντας τες μάλιστα “Καρντάκ”!!! Και όλα αυτά σε μία περίοδο που  η χώρα μας προετοιμάζεται να αξιοποιήσει τα δικαιώματά της στη θάλασσα».

«Ο κρυπτόμενος κ. Τσίπρας οφείλει, επιτέλους, να πάρει ξεκάθαρη θέση άμεσα, χωρίς στρογγυλέματα και υπεκφυγές, να καταδικάσει τις θέσεις του συνεργάτη του και να τον εκπαραθυρώσει. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα επιβεβαιώσει απλώς ότι πρόκειται για πάγιες θέσεις δικές του και του κόμματός του και πως ο ίδιος κρατά  τα κλειδιά της Κερκόπορτας. Να είναι, πάντως, σίγουρος πως δεν θα τον αφήσουμε να τα χρησιμοποιήσει» καταλήγει η ΝΔ.

Με ανάρτησή στο twitter, ο Νίκος Κοτζιάς, που υπήρξε σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού και πλέον διατεέί ατύπως χρέη συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε: «Προς ΣΥΡΙΖΑ: Αμόρφωτα παιδάκια που παίζουν με θέματα του Διεθ. Δικαίου Θαλάσσης, κάνουν κακό σε ολόκληρο το δημοκρατικό κίνημα. Μαζέψτε τους».

Εννιάχρονη έγινε μητέρα στο Μεξικό


Εννιάχρονη έγινε μητέρα στο Μεξικό
Μόλις στα 9 του χρόνια έγινε μητέρα ένα κορίτσι στο Μεξικό και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Οπως ανέφερε το ABC News, μητέρα και παιδί χαίρουν άκρας υγείας, σύμφωνα με τον διευθυντή του νοσοκομείο «Zoquipan», σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες το πρωί.
Σύμφωνα με τις Αρχές, πατέρας του παιδιού είναι ένας 17χρονος, ο οποίος πιθανώς θα διωχθεί ποινικά για τη σεξουαλική σχέση με την κοπέλα που αναφέρεται με το όνομα «Δάφνη».
«Λόγω της πολύ νεαρής ηλικίας της, δεν γνωρίζουμε αν είναι απόλυτα ειλικρινής», δήλωσε ο εκπρόσωπος του γραφείου του εισαγγελέα, Lino Ginzalez Corona, ο οποίος έλαβε υπόψη του μία δήλωση της 9χρονης που περιέγραψε τη σχέση της με τον 17χρονο ως «σχέση αγάπης».
Ο Corona είπε ότι ο 17χρονος και η Δάφνη ήταν μαζί, αλλά το κορίτσι δεν ήθελε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την μεταξύ τους σχέση.
«Δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος μέχρι τον έβδομο μήνα. Ο φίλος της τής είχε προτείνει να μετακομίσει μαζί του και να μεγαλώσουν μαζί το παιδί, αλλά όταν εκείνη αρνήθηκε, εκείνος αποφάσεισε να φύγει από την πόλη δύο μήνες πριν», δήλωσε ο Corona.
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ο εισαγγελέας «αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο βιασμού ή αποπλάνησης ανηλίκου».
Η 9χρονη Δάφνη είναι ένα από τα 11 παιδιά μίας οικογένειας που ζεις σε μία εξαθλιωμένη γειτονιά της πόλης Ixtlahuacan, 25 μίλια νότια της Γκουανταλαχάρα.
Γέννησε στις 27 Ιανουαρίου με καισαρική τομή, καθώς όπως είπαν οι γιατροί λόγω του πολύ νεαρού της ηλικίας της θα ήταν επικίνδυνος ένας φυσιολογικός τοκετός και η καισαρική ήταν η καλύτερη λύση και για εκείνη και για το μωρό.