Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ....


Τι μέρα κι σημερινή….
Μια μέρα από αυτές που εγω αγαπώ πολύ…μια μέρα που γουστάρεις και όταν είσαι μέσα στο σπίτι και χαζεύεις κλεφτά από το παράθυρο, αλλά και όταν είσαι έξω και την χαζεύεις.. την ζείς… μια μέρα βροχερή… που ο ήχος της βροχής είναι τόσο έντονος και μελωδικός… ο ήχος της ηχεί υπέροχα στις στέγες… στους κήπους… στο δρόμο…  ένας ήχος που σε συνεπαίρνει και μια εικόνα που σε γεμίζει και σου δημιουργεί σκέψεις.. όμορφες σκέψεις! Και ψευδαισθήσεις.. από τις πιο όμορφες ψευδαισθήσεις..
Η βροχή τραγουδάει υπέροχα απόψε… και με παρασύρει.. να βγω έξω και να τραγουδήσουμε παρέα… να νιώσουμε παρέα όλα αυτά που δεν έχουμε την ευκαιρία να νιώθουμε συχνότερα… να γίνω μούσκεμα μαζί της… να τη μυρίσω… να την αγγίξω… να την νιώσω να μ΄ αγγίζει τόσο έντονα όσο έντονα κυλάει προς τα κάτω… τι ωραία αίσθηση…
Πάρτε τον άνθρωπό σας και βγείτε έξω… και απολαύστε όλη την μαγεία που σας προσφέρει η βροχή…  όλα γύρω σκοτεινά… το φως του φεγγαριού αρκεί.. η μουσική της μοναδική… πιαστείτε χέρι – χέρι και περπατήστε μαζί της… αγκαλιαστείτε… φιληθείτε… κάντε έρωτα… ονειρευτείτε μαζί… μοιραστείτε τα ονειρά σας… δεν θα σας ακούσει κανείς…οι περισσότεροι είναι μέσα.. φοβούνται να βγούν… αρνούνται να βγούν γιατί πολύ απλά δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν…. μη την φοβάστε τη βροχή … η στιγμή μοναδική κι ανεπανάληπτη… αφεθείτε και ζήστε ότι μπορείτε από αυτό που μας προσφέρει… θα σας αρέσει… ακόμη κι αν δεν σας αρέσει η βροχή… θα ναι η πρώτη φορά που θα γουστάρετε να στε μούσκεμα…
Είναι ρομαντική η βροχή… και πολύ ερωτική…
Να ζείτε έντονα την κάθε στιγμή της ζωής σας… δοκιμάστε κάτι διαφορετικό.. και που ξέρετε μπορεί τελικά να σας αρέσει… είναι όμορφη η βροχή.. πολύ όμορφη και λαμπερή.. γυαλίζει πάντα..μη ξεχνάτε ότι οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά!!!!!!!!
η ζωή είναι δικιά μας και εμείς την διαμορφώνουμε όπως γουστάρουμε… με τα δικά μας θέλω και κανενός άλλου…  αν ήταν διαφορετικά θα ζούσαν οι άλλοι την ζωή μας για μας….
Καλό βράδυ!!!!!!

Η κρίση χτύπησε και τους πολιτικούς


Η κρίση χτύπησε και τους πολιτικούς

Η κρίση χτύπησε και τους πολιτικούς

Η κρίση χτύπησε και τους πολιτικούς

Η κρίση χτύπησε και τους πολιτικούς

Η κρίση χτύπησε και τους πολιτικούς

Η κρίση χτύπησε και τους πολιτικούς

Η κρίση χτύπησε και τους πολιτικούς

Η κρίση χτύπησε και τους πολιτικούς
πηγή: epikairo.gr

Πρίν και μετά το γάμο


ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ....Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ....

Λιοντάρια:Πρίν και μετά το γάμο

Μικρά μεταφορικά μέσα, μεγάλα φορτία

Where are these people when we need a hand?

Read more at http://www.oddee.com/item_96702.aspx#23pr32PL3wcoX7kd.99 

Τα μπουκάλια της ζωής


η ζωή μπορεί να περιγραφεί με μόνο 4 μπουκάλια. Σωστά;


Τα μπουκάλια της ζωής

Κάθε ηλικία έχει και τις ανάλογες ανάγκες

Όμορφα μαθηματικά


Ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρον τρόπος για να δει κανείς την ομορφιά των μαθηματικών.Πόσα χρόνια χρειάζονται για να διαλυθούν στη θάλασσα"όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές". Είναι χρέος και ευθύνη του καθενός από εμάς να διατηρήσουμε και φέτος τις θάλασσές μας και τις ακτές καθαρές. Δείτε λοιπόν πόσα χρόνια χρειάζονται για να διαλυθούν στη θάλασσα...
Πόσα χρόνια χρειάζονται για να διαλυθούν στη θάλασσα

Γράμμα παντρεμένης σε περιοδικό υπολογιστών

Γράμμα παντρεμένης σε περιοδικό υπολογιστών

Αγαπητό PC-Solutions. Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από
 το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και
 παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε......να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.
Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0. Το Διάλογος 1.3δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος. Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition... αλλά εις μάτην.
Μια απελπισμένη γυναίκα.
Απάντηση περιοδικού
Αγαπητή "Απελπισμένη γυναίκα": Έχε υπ’ όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη.
Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση. Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.
ΠΡΟΣΟΧΗ * Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου «Δυνατό ροχαλητό», που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση). * Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregisterd (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρης καταστροφή του λειτουργικού).
Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές. Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με autoupdate, Καυτά Εσώρουχα 5.3 και το Δημιουργικά Τρομερής Κορμάρας 10.1 με την επιλογή «εκτέλεση κατά την εκκίνηση»

3Doodler: Στυλό για να γράφετε σε 3D

   Η εξέλιξη των στυλό περιλαμβάνει ακόμα μία διάσταση...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ –ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ- ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!


ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!...του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr
Όταν εμείς φωνάζουμε εδώ και καιρό ότι το χρέος της χώρας δεν είναι 300 δις ευρώ -όπως διατείνονται οι ολετήρες- αλλά 550 δις ευρώ, μερικοί δεν μας έπαιρναν στο σοβαρά! Ιδού όμως η απάτη, αποκαλύπτεται από τους ίδιους τους καταστροφείς του τόπου. Του Στουρνάρα απαντώντας στον Α. Τσίπρα στην Βουλή, του ξεφεύγει ότι χρωστάμε 550 δις ευρώ στους δανειστές!

Τα χρήματα που έχουν δώσει για να καλύψουν τα χρέη των τραπεζών και τα έχουν φορτώσει όλα στον λαό, είναι 550 δις ευρώ! Ετοιμαστείτε λοιπόν σύντομα για νέα μέτρα θανάτου! Και ο Σαμαράς σήμερα είπε ότι δεν θα μειωθεί άλλο ο κατώτατος μισθός! Όπως ακριβώς έλεγε και προεκλογικά, έτσι και τώρα θα τηρήσει την δέσμευσή του!

Όταν σας λέμε ότι αυτά τα πολιτικά σκύβαλα θα μετατρέψουν την Ελλάδα -κατ' εντολήν των δανειστών-σε Νότιο Σουδάν, να το θυμάστε. Κάτι ξέρουμε!

Ο Στουρνάρας, λέει επακριβώς προς τον κ. Τσίπρα: «Πείτε μου ποια είναι η πρότασή σας. Πάτε σε ξένες χώρες, ζητάτε, μιλάτε. Πρόταση συγκεκριμένη το τι θα κάνουμε αν βγούμε απ' το Μνημόνιο. Ποιος θα μας δώσει αυτά τα 550 δισεκατομμύρια που έχουμε πάρει;»!

Το «εξωγήινο» ψάρι που κάνει το γύρο του διαδικτύου


Ένα καθόλου συνηθισμένο ψάρι αλίευσε κάτοικος του Νιού Τζέρσεϊ. Η εικόνα του πλάσματος που έμοιαζε με «εξωγήινο» ψάρι εξαπλώθηκε σαν επιδημία στο διαδίκτυο, έχοντας συγκεντρώσει 400.000 επισκέπτες μόλις κατά τις πρώτες έξι ώρες μετά την ανάρτησή της.
 Όπως αναφέρει το onnews.gr επρόκειτο για ένα ψάρι που ανήκει στην κατηγορία των μυραινών, κατηγορία στην οποία ανήκει και η κακόφημη σμέρνα. Οι μύραινες συνήθως είναι περίπου 90 εκατοστών. Το πλάσμα της φωτογραφίας φαίνεται μεγαλύτερο λόγω της γωνίας λήψης της. Η ίδια η αστυνομία της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε πως το πλάσμα είναι μύραινα.
Οι μύραινες είναι ασπόνδυλα σαν χέλια χωρίς σαγόνια. Το στόμα τους είναι ιδιαίτερα αηδιαστικό καθώς έχουν κάτι σαν γλώσσα και πάρα πολλά μικρά δόντια. Η ύπαρξή τους είναι ενοχλητική για τους ψαράδες της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ, καθώς οι μύραινες ζουν παρασιτικά εις βάρος άλλων ψαριών

Βρέθηκε το φάρμακο που σε ξεμεθά σε δευτερόλεπτα-Πως θα περάσεις το αλκοτέστ


Όλοι λίγο πολύ έχουμε βρεθεί να πίνουμε ένα ή πολλά ποτηράκια παραπάνω προκαλώντας πολλές φορές δυσάρεστα αποτελέσματα. Όμως οι ερευνητές του MIT ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει ένα δραστικότατο αντίδοτο για το αλκοόλ που σε ξεμεθά και σε απαλλάσσει από όλα τα δυσάρεστα που συνεπάγεται η χρήση του σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

Πρόκειται για μια νανοκάψουλα που περιέχει μια ευρεία γκάμα ενζύμων που διασπούν το αλκοόλ με τον ίδιο τρόπο που το διασπά και το συκώτι αλλά σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε ποντίκια έδειξαν ότι η η δράση του συγκεκριμένου φαρμάκου είναι πράγματι πολύ αποτελεσματική, με τα ποντίκια στα οποία χορηγήθηκε να επανέρχονται σε κατάσταση νηφαλιότητας πολύ πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα. Οι επιστήμονες φιλοδοξούν ότι μελλοντικά το φάρμακο θα μπορεί να χορηγείται και στον άνθρωπο, συμβάλλοντας ουσιαστικά και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

koolnews.gr