Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

Άντρες vs γυναίκεςΣυνεργασία της Samsung με τον Mozilla

Συνεργασία της Samsung με τον Mozilla


Για τη δημιουργία νέας μηχανής πλοήγησης στο διαδίκτυο

Οι Samsung και Mozilla ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τη δημιουργία μίας νέας μηχανής για πλοήγηση στο Internet, που θα είναι συμβατή με το λειτουργικό σύστημα Android αλλά και της συσκευές ARM.

Η νέα αυτή μηχανή, θα ονομάζεται Servo, με τον κώδικα της να είναι γραμμένος στη νέα γλώσσα προγραμματισμού Rust του Mozilla. Η Mozilla υποστηρίζει πως η Servo θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις επερχόμενες πολυπύρηνες αρχιτεκτονικές επεξεργαστών, αγνοώντας τις παλαιότερες για τη λειτουργία της.

Το χρονοδιάγραμμα για την δημιουργία της νέας μηχανής έχει ανακοινωθεί από τις δύο εταιρίες, με την κυκλοφορία μίας τελικής έκδοσης να αναμένεται μέσα στον επόμενο χρόνο. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα ανάπτυξης του Servo, ασχολείται με εκκαθάριση, την επέκταση αλλά και τη δημιουργία της κατηγορίας «Help» στις βιβλιοθήκες της πλατφόρμας.

Όπως φαίνεται, το Servo θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος για το Webkit, που χρησιμοποιείται από τους browsers της Google και της Apple. Επίσης, ο Mozilla, προσπαθεί να πείσει τους προγραμματιστές να ασχοληθούν με τη γλώσσα Rust, ώστε να βοηθήσουν και αυτοί με τη σειρά τους στην εξέλιξή της.

Νέα ολοκληρωμένη λύση σταθερής τηλεφωνίας και internet

Νέα ολοκληρωμένη λύση σταθερής τηλεφωνίας και internet


Για κάθε επαγγελματία και μικρή επιχείρηση

Η Vodafone, αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις, διαθέτει το Vodafone Business Connect 1 με μία τηλεφωνική γραμμή, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη λύση σταθερής τηλεφωνίας και internet, με ένα εξαιρετικά χαμηλό μηνιαίο πάγιο.

Tο Vodafone Business Connect 1 αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη λύση σταθερής τηλεφωνίας και internet, ειδικά σχεδιασμένη για όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, αφού με ένα και μόνο προϊόν μπορούν ταυτόχρονα να απελευθερώσουν την επικοινωνία τους, να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα και να προβάλουν την επιχείρησή τους στο internet!

Με το Vodafone Business Connect 1, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις απολαμβάνουν πραγματική οικονομία, αφού συνδυάζοντας το Vodafone Business Connect με τα Επαγγελματικά Προγράμματα Vodafone My Business έχουν απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις μεταξύ εταιρικών σταθερών και κινητών καθώς και 20% έκπτωση στο πάγιο του VBC για πάντα. 

Ωστόσο, τα οφέλη για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις είναι πολλαπλά αφού με το Vodafone Business Connect 1 αποκτούν:

• απεριόριστες κλήσεις προς εθνικά σταθερά και αστική χρέωση για κλήσεις προς σταθερά 25 διεθνών προορισμών
• δωρεάν domain name με την επωνυμία της εταιρίας 
(π.χ www.mycompany.gr)
• προβολή της επιχείρησής τους στο internet με κατασκευή
εταιρικού website 
• απεριόριστους email λογαριασμούς 5GB ο καθένας (π.χ info@mycompany.gr )
• πλήθος από πρόσθετες ψηφιακές ευκολίες και υπηρεσίες που διευκολύνουν την επικοινωνία του 
• έναν κοινό λογαριασμό για κινητή, σταθερή και όλα αυτά από έναν πάροχο με ένα σημείο αναφοράς και προσωποποιημένη επαγγελματική εξυπηρέτηση. 

Ο Διονύσης Γρηγοράτος, Διευθυντής Εταιρικών Πελατών στη Vodafone Ελλάδας δήλωσε: «Το Vodafone Business Connect 1 ανταποκρίνεται ακόμα περισσότερο στις σύγχρονες ανάγκες του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης και έρχεται να προστεθεί στην ευρεία σειρά λύσεων επικοινωνίας που προσφέρει η Vodafone. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις βρίσκουν στη Vodafone όλα τα απαραίτητα εφόδια και εργαλεία επικοινωνίας που μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της παραγωγικότητάς και της ανταγωνιστικότητάς τους στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον. Οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσα από το Vodafone Business Connect 1 εγγυώνται για τους εταιρικούς μας πελάτες, μείωση και έλεγχο του κόστους, ευελιξία, αξιοπιστία, και αύξηση της παραγωγικότητας».

Η επόμενη γενιά του Nexus 7 έρχεται τον Ιούνιο

Η επόμενη γενιά του Nexus 7 έρχεται τον Ιούνιο


Σε τιμή που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση

Είναι γνωστό πως η Google ετοιμάζει μία νέα έκδοση του πετυχημένου tablet, Nexus 7, με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters να υποστηρίζει πως η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο.

Οι πηγές που επικαλείται το Reuters, κάνουν λόγο για διάθεση από την αμερικανική εταιρία να προωθήσει στην αγορά περίπου 6-8 εκατομμύρια συσκευές του νέου tablet. Η τελική τιμή που θα έχει η νέα συσκευή μπορεί να μην έχει αποφασιστεί ακόμα, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα κοστίζει 149 δολάρια (περίπου 120 ευρώ). Μία τιμή που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα των καταναλωτών.

Επίσης, όπως φαίνεται η Asus θα είναι η εταιρία στην οποία η Google θα εμπιστευτεί και πάλι την κατασκευή των Nexus 7, αλλάζοντας όμως τον επεξεργαστή της συσκευής από τον NVIDIA Tegra σε κάποιον (αδιευκρίνιστο ακόμα) της Qualcomm.

Αν όλα όσα έχουν ακουστεί για το νέο Nexus 7, αποδειχθούν αληθή, τότε σίγουρα θα έχουμε να κάνουμε με μία πραγματικά ανταγωνιστική συσκευή και έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο για το Kindle της Amazon. Περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε να μάθουμε στην εκδήλωση Google I/O που θα διεξαχθεί στις 15-17 Μαΐου στο San Francisco.

Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την iTV μέσα στο 2013

Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την iTV μέσα στο 2013


Αναφορές για τηλεόραση 60 ιντσών από την αμερικανική εταιρία

Είναι κοινό μυστικό πως η Apple θέλει να κάνει την είσοδό της στην αγορά της οικιακής διασκέδασης, δημιουργώντας το δικό της σύστημα τηλεόρασης. Ήδη μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει πολλές φήμες, αλλά και επίσημες αναφορές, που επιβεβαιώνουν το γεγονός.

Αυτή τη φορά, ο αναλυτής Brian White της Topeka Capital Markets, υποστηρίζει πως έγκυρες πηγές τον ενημέρωσαν ότι η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει μία νέα τηλεόραση με μέγεθος διαγωνίου 60 ίντσες, στα τέλη του 2013, σε τιμή που θα κυμαίνεται από 1.500 έως 2.500 δολάρια.

Ο White επίσης υποστηρίζει πως υπάρχει η πιθανότητα να κυκλοφορήσουν και άλλα δύο μοντέλα της «iTV», με μεγέθη 50 και 55 ίντσες αντίστοιχα. Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για παρουσίαση του “iRing”, ενός δακτυλιδιού που θα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να χειρίζεται τη νέα τηλεόρασή, απλά δείχνοντας σε αυτήν.

Οι πληροφορίες του White βασίζονται σε διάφορες συναντήσεις του με άτομα που εργάζονται σε εταιρίες της Κίνας και της Ταϊβάν και προμηθεύουν την Apple με εξαρτήματα για τις συσκευές της.

Η τακτική της αμερικανικής εταιρίας είναι να μη σχολιάζει τα μελλοντικά της προϊόντα πριν αυτά κυκλοφορήσουν, όμως έχουν ήδη υπάρξει αρκετές αναφορές στο παρελθόν από υψηλόβαθμα στελέχη της, που δείχνουν την επιθυμία της εταιρίας να ασχοληθεί και να εξελίξει το συγκεκριμένο τομέα.

«Εκκολαπτήριο» για την ενίσχυση της νέας επιχειρηματικότητας

«Εκκολαπτήριο» για την ενίσχυση της νέας επιχειρηματικότητας


Η μοναδική διέξοδος προς μία βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη

Την έναρξη της πρωτοβουλίας IQbility ανακοίνωσε ο όμιλος Quest, από τους μεγαλύτερους εγχώριους ομίλους στον τομέα της τεχνολογίας και με περισσότερα από 30 χρόνια συσσωρευμένης εμπειρίας.

Το IQbility είναι ένα «εκκολαπτήριο» (incubator) νέων επιχειρηματικών δράσεων (startups) στον τεχνολογικό κόσμο, στις οποίες ο όμιλος Quest ευελπιστεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην ενίσχυσή τους, θέτοντας στη διάθεση των νέων ιδεών, πόρους, εμπειρία και δυνατότητες που χρειάζονται για ένα δυναμικό ξεκίνημα.

Το IQbility πρωτοτυπεί σε σχέση με άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες, αφού παρέχει χρηματοδότηση άμεσα μέσω της συνεργασίας του με το PJ Tech Catalyst Fund, συμμετέχοντας στο ρίσκο της νέας επιχείρησης με μερίδιο μετοχών και όχι υπό τη μορφή δανείου ή επιδότησης. Παρέχοντας ένα σύνολο πόρων, υποδομών, διασυνδέσεων και μέσων, το IQbility προσφέρει σε ομάδες τυπικά 2 έως 4 ανθρώπων, ένα πρόγραμμα που με συστηματικό και δομημένο τρόπο, θα τις βοηθήσει να εξελιχθούν σε επιχειρήσεις με εμπορικά διαθέσιμα προϊόντα ή υπηρεσίες στον συνεχώς εξελισσόμενο χώρο της τεχνολογίας. 

Μεταξύ άλλων, το iQbility καλύπτει από τη φορολογική έναρξη της εταιρίας, υπηρεσίες λογιστικές και νομικές, έως και πλήρεις γραφειακές, τεχνικές και λοιπές υποδομές ώστε να μην επιβαρύνονται οι ομάδες με τα θέματα και το κόστος της γραφειοκρατίας και να μην αποσπώνται από τον άμεσο στόχο τους που είναι η ανάπτυξη του προϊόντος και της επιχείρησής τους.Η υγιής, καινοτόμος και εξωστρεφής επιχειρηματικότητα είναι η μοναδική διέξοδος προς μία βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη. Η χώρα μας παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μπορεί να ελπίζει ότι θα τα καταφέρει στηριζόμενη στο πολυτιμότερο πιθανόν κεφάλαιο που διαθέτει που δεν είναι άλλο από τη νέα γενιά ανθρώπων της, η οποία είναι οπλισμένη με άριστη επιστημονική κατάρτιση, όραμα αλλά και ευελιξία.Με όραμα την ανάδειξη μιας νέας γενιάς επιχειρήσεων που θα μπορούν να παράγουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα της Πληροφορικής απευθυνόμενα στις διεθνείς αγορές, το IQbility διαθέτει στελέχη τόσο από τον Όμιλο Quest, όσο και από μία δεξαμενή έμπειρων συμβούλων από το εγχώριο και διεθνές περιβάλλον, η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται. Επίσης φιλοδοξεί να συμβάλλει στη γρήγορη πρόσβαση των νέων προϊόντων στις αγορές μέσω του ήδη εγκατεστημένου εμπορικού δικτύου συνεργατών του ομίλου.Το IQbility αρχίζει από σήμερα να δέχεται τις πρώτες αιτήσεις καινοτόμων ιδεών με καταληκτική ημερομηνία τις 15 Μαίου, μέσω της ιστοσελίδας του, www.iqbility.com.

Στο εσωτερικό των διαστημοπλοίων της NASA

Στο εσωτερικό των διαστημοπλοίων της NASA


Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα Discovery, Endeavour και Atlantis

Το cockpit ενός διαστημοπλοίου της NASA προκαλεί δέος με τα εκατοντάδες κουμπιά και τους δεκάδες πίνακες ελέγχου στο εσωτερικό του. 

Πρόκειται για τις φωτογραφίες του Discovery, του Endeavour και του Atlantis, τις οποίες τράβηξε ο φωτογράφος Ben Cooper και τις έδωσε στη δημοσιότητα η Διαστημική Υπηρεσία. 

Τα τρία αεροσκάφη έχουν αποσυρθεί από το 2011 και χρησιμοποιούνται πλέον μόνο σε εκθέσεις. Μαζί με άλλα δύο διαστημόπλοια, τα Discovery, Endeavour και Atlantis συμμετείχαν σε κοινό πρόγραμμα της Διαστημικής Υπηρεσίας που ξεκίνησε το 1981. Ουσιαστικά στις 135 αποστολές τους βοήθησαν στη συναρμολόγηση του Διεθνούς Διαστημικού σταθμού (ISS).Πατέντα της Apple για υβριδικά MacBooks

Πατέντα της Apple για υβριδικά MacBooks


Με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης

Ένα ενδιαφέρον νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε από την Apple στο γραφείο ευρεσιτεχνιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, που περιγράφει τις σκέψεις της εταιρίας για ένα είδος υβριδικών MacBooks. 

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με τίτλο «Ασύρματη οθόνη για ηλεκτρονικές συσκευές», είναι παρόμοιο με αυτό που έχουμε δει σε φορητούς υπολογιστές άλλων εταιριών, μόνο που στην εκδοχή της Apple θα διαθέτει δυνατότητες ασύρματης επαγωγικής φόρτισης. Κατά τα άλλα φαίνεται πως πρόκειται για ένα παραδοσιακό convertible laptop, που η αποσπώμενη οθόνη του θα λειτουργεί ως tablet.

Όσο για το πως θα μπορούσε να λειτουργήσει η ασύρματη φόρτιση, μπορούμε να συμπεράνουμε πως οι βραχίονες της οθόνης, μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως υποδοχή για τη λειτουργία φόρτισης, όμως σίγουρα εμπλέκονται και άλλοι παράγοντες, που δεν έχουν γίνει γνωστοί. 

Φυσικά, όπως συμβαίνει και με πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, αυτή η συσκευή μπορεί να μην μετατραπεί ποτέ σε ένα προϊόν που θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Από την άλλη πλευρά, η συγκεκριμένη πατέντα, επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά, τη θέληση της εταιρίας να αναπτύξει τρόπους ασύρματης μετάδοσης της ενέργειας.

Το Nokia Music είναι πλέον διαθέσιμο για Windows 8 / RT

Το Nokia Music είναι πλέον διαθέσιμο για Windows 8 / RT


Η υπηρεσία διατίθεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Windows Store

Αν αναζητάτε περισσότερους τρόπους για να απολαύσετε το Nokia Music, τότε θα χαρείτε ιδιαίτερα να μάθετε πως η υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη για τα Windows 8 και Windows RT.

Η Nokia κυκλοφόρησε τις εφαρμογές της με μία σειρά από δυνατότητες για όσους χρησιμοποιούν Windows 8, τόσο στον προσωπικό ή φορητό τους υπολογιστή, όσο και σε συσκευές tablet. 

Η νέα εφαρμογή περιλαμβάνει δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων ακόμα και εκτός σύνδεσης δικτύου, υποστήριξη τοπικής βιβλιοθήκης και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά που εγγυώνται μία πλούσια εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε στο Nokia Music+, αφού βεβαίως διαθέτετε κάποια έγκυρη συνδρομή. 

Εάν σας αρέσει το Nokia Music για την πλατφόρμα του Windows Phone, τότε σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσετε και την έκδοση για τα Windows 8 / RT. 

Μπορείτε να κατεβάσετε το Nokia Music από το ηλεκτρονικό κατάστημα Windows Store, ενώ γι αυτούς με παλαιότερη έκδοση λειτουργικού συστήματος ή διαφορετική πλατφόρμα, η Nokia φρόντισε να τους δώσει τη δυνατότητα να το δοκιμάσουν μέσω μίας HTML5 επιλογής.Η ΕΥΤΥΧΙΑ....

MH ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ....

I MISS..

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ....

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΥ...ΤΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Γ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ  ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ..ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ... ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ!!!!!!!!!!! :)


ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ...

Σοκ! Τελικά το ΣΤΡΙΝΓΚ δεν είναι και τόσο.. αθώο. Δείτε τι προκαλεί στις γυναικες που το φοράνε!

Είναι όντως επικίνδυνο για την υγεία μας;
String. Ένα εσώρουχο τόσο αγαπητό και..
δημοφιλές σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Πολλές κοπέλες το επιλέγουν καθημερινά. Υπάρχει μερίδα κοριτσιών που δεν το αποχωρίζονται ούτε στην περίοδο, επιλέγοντας να φοράνε ταμπόν. Τελικά πόσο υγιές είναι το string εσώρουχο;

Ερευνητές σε πανεπιστήμια της Αμερικής και της Αυστραλίας διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που επέλεγαν καθημερινά αυτό το εσώρουχο παρουσίαζαν συχνά λοιμώξεις στην περιοχή των γεννητικών τους οργάνων. Επιπροσθέτως, παρατηρήθηκαν μυοσκελετικά προβλήματα. Ο κόκκυγας τραυματίζεται από τα πολύ στενά string. H στενή λωρίδα του εσώρουχου, τρίβει έντονα το σημείο, με αποτέλεσμα ο κόκκυγας για να προστατευτεί, να στρίβει προς τα μέσα και να παραμορφώνεται.

Άλλες έρευνες τόνισαν ότι τα εσώρουχα αυτά ευθύνονται και για τους συχνούς πονοκεφάλους και ημικρανίες. Ο κόκκυγας διαθέτει πολλές νευρικές απολήξεις, οι οποίες τραυματίζονται από την τριβή. Με αυτόν τον τρόπο, το δίκτυο του νευρικού συστήματος ταράσσεται και προκαλούνται πονοκέφαλοι και ημικρανίες.

Επομένως καλό θα ήταν να τα αποφεύγετε όσο μπορείτε. Ακολουθήστε τις εξής συμβουλές:
- Μην τα αγοράζετε πολύ στενά
- Να προτιμάτε εσώρουχα βαμβακερά
- Μην τα φοράτε κάθε μερά και να τα αποφεύγετε κατά τη διάρκεια του ύπνου
Πηγή: queen.gr