Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

ΚΑΠΝΟΣ... ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ " cosmo-mas " !!!!!!!Πιο ζεστό φιλί
δεν ένιωσα ξανά
και με νικά.
Μαζί σου ό,τι έζησα
αγκαλιά γερή

Σύμπτωση απλή 
που επέζησα.

Λες, είναι σκληρό
με τόσο εγωισμό
και με θυμό.
Σε σένα ν’ απευθύνομαι
αν σε πίστεψα
Εγώ μονάχα εγώ 
ευθύνομαι.

Τι να πω κι εγώ
που όλα τα περίμενα.
Μα, έγιναν αλλιώς
που άναβες φωτιές
με όλα αυτά που μου `ταζες.
Μα, έμειν’ ο καπνός.

Δες, γυρίζω εδώ
μετά από καιρό
και σου ζητώ
ακόμα μια συνάντηση.
Μα στα δύσκολα
Δεν έχεις ούτε μια Απάντηση!

μοιάζει σαν ψέμα η τόση ομορφιά μέθυσα μάτια μου κι είναι τώρα αργά...Μέσα στο δάσος σου μονάχος περπατώ
πάντα φοβόμουνα πως ίσως μαγευτώ
μοιάζει σαν ψέμα η τόση ομορφιά
μέθυσα μάτια μου κι είναι τώρα αργά

Μέθυσα απ’ το όνειρο τ’ άπιαστο όνειρο
που δεν το φτάνουν ούτε τα πουλιά
μέσα στο δάσος σου στ’ άγριο δάσος σου
ποιος δρόμος να πηγαίνει στην καρδιά

Σ’ έψαξα, σ’ έχασα
μα δε φεύγω πια
μέθυσα μάτια μου
κι είναι τώρα αργά

Μέσα στο δάσος σου σαν φάντασμα γυρνώ
ψάχνω στο βάθος σου γωνιά να κοιμηθώ
έρθεις δεν έρθεις σ’ αισθάνομαι κοντά
μέθυσα μάτια μου κι είναι τώρα αργά

Μέθυσα απ’ το όνειρο τ’ άπιαστο όνειρο
που δεν το φτάνουν ούτε τα πουλιά
μέσα στο δάσος σου στ’ άγριο δάσος σου
ποιος δρόμος να πηγαίνει στην καρδιά

Σ’ έψαξα, σ’ έχασα
μα δε φεύγω πια
μέθυσα μάτια μου
κι είναι τώρα αργά


http://www.youtube.com/watch?v=pmCKZEoAOLw

34 Υπέροχες ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα για το σπίτι σαςιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα36Δεν μπορώ να φανταστώ  ένα πιο δροσερό υλικό για μπάνιο από την φυσική πέτρα. Είναι ένα φυσικό υλικό, φιλικό προς το περιβάλλον και μοιάζει σύγχρονο και πολυτελές ταυτόχρονα. Αυτό το υλικό  έχει τεράστια  διάρκεια αντοχής στο χρόνο και είναι εύκολο να βρεθεί. Υπάρχουν πολλές ιδέες για το πώς να το εφαρμόσετε στο σχεδιασμό του μπάνιου σας, για παράδειγμα, μπορείτε να διακοσμήσετε το κάτω μέρος και τα πόδια της μπανιέρας με πέτρες. Διακοσμήσετε τους τοίχουςκαι το δάπεδο με πέτρες – οι σχεδιαστές απλά προτιμούν να διακοσμούν περισσότερο τους τοίχους του ντους και του νιπτήρα με αυτές. Πέτρινες μπανιέρες δίνουν μια  καταπληκτική και ζεστή εμφάνιση, και το ίδιο κάνουν και με τους νιπτήρες. Η φυσική ακατέργαστη πέτρα δημιουργεί μιαρουστίκ ατμόσφαιρα με φυσικό τρόπο, ενώ η λεία πέτρα προσθέτει κομψότητα. Δείτε για περισσότερες ιδέες παρακάτω.
ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα29ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα30ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα31ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα32ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα33ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα34ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτραιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα7ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα1ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα2ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα4ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα5ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα6ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα14ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα8ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα9ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα10ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα11ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα12ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα13ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα21ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα15ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα16ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα17ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα18ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα19ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα20ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα28ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα22ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα23ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα24ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα25ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα26ιδέες σχεδιασμού μπάνιου από φυσική πέτρα27Images via: Pinterest

Πώς να διακοσμήσετε ένα τραπέζι για ένα υπέροχο γεύμα


Διακόσμηση τραπεζιού για ένα υπέροχο γεύμαΗ στυλίστρια Lucy Weight δίνει κάποιες υπέροχες συμβουλές για τη διακόσμηση ενός τραπεζιού για ένα υπέροχο γεύμα. Για κομψή και ομοιόμορφη εμφάνιση έχει επιλέξει μια μονόχρωμηπαλέτα χρωμάτων και πρόσθεσε απλά μπουκέτα λουλουδιών στο ίδιο χρώμα του σχεδίου. Lucy βασίζεται στην οργανική υφή και σε ακατέργαστους τόνους για να δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον και βάθος.
Μου αρέσει ιδιαίτερα η ιδέα της να διακοσμήσει ακόμα και το γυαλί με ύφασμα. Αυτή η ασυνήθιστη απόφαση είναι πραγματικά πολύ όμορφη και θα πρέπει να την δοκιμάσετε και εσείς.
Διακόσμηση τραπεζιού για ένα υπέροχο γεύμα1Διακόσμηση τραπεζιού για ένα υπέροχο γεύμα2Διακόσμηση τραπεζιού για ένα υπέροχο γεύμα3Φωτογραφία: Guy bailey, styling: Lucy weight για το  homelife

Καταπληκτικές Ιδέες για το πώς να Προσθέσετε Χαλιά σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας


Δεν θα αισθανθείτε ότι επίπλωση σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού θα είναι πλήρης χωρίς ένα χαλί, θα πρέπει να είστε απόλυτα προσεκτικοί με αυτό το συγκεκριμένο βήμα. Το σωστό χαλί μπορεί να διαμορφώσει εντελώς το χώρο και ίσως να είναι πολύ καλύτερος. Αυτός είναι ο λόγος που εμείς σας παρουσιάζουμε σήμερα το πώς να προσθέσετε το σωστό χαλί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. Είναι γνωστό, βέβαια, ότι ένα απλό χαλί είναι τέλεια επιλογή σας σε περίπτωση που έχετε ήδη ένα βαριά διακοσμημένο και πολυσύχναστο δωμάτιο, με αυτόν τον τρόπο το χαλί θα εξισορροπήσει το συνολικό αποτέλεσμα για μια καλύτερη διακόσμηση. Από την άλλη πλευρά, αν έχετε απλά διακοσμημένους τοίχους ή έπιπλα, τότε το χαλί είναι το καλύτερο πράγμα για να αποτελέσει το «μπαχαρικό» στο στυλ του δωματίου και να του δώσει μια όψη που θα μαγνητίσει το βλέμμα. Σε αυτή την περίπτωση, πάμε για βαμμένα, τυπωμένα, με ζωντανά χρώματα, ή ένα συνονθύλευμα όλων χαλιά σε χρώματα που πηγαίνουν με το δωμάτιό σας.
Τώρα όσον αφορά το στυλ, εάν το σπίτι σας έχει ένα σύγχρονο στυλ, για παράδειγμα, τότε μπορείτε σίγουρα να πάτε για χνουδωτά χαλιά, λόγω του εκπληκτικό στυλ, που έχει αγαπηθεί από όλους. Τα χαλιά έρχονται σε μια σειρά από στυλ, σχέδια, υλικά και χρώματα και θα πρέπει να γνωρίζετε την ιδανική επιλογή για κάθε ένα από αυτά, επειδή ένα χαλί κουζίνας είναι σίγουρα διαφορετικό από ένα χαλί τραπεζαρίας, και ούτω καθεξής. Ορισμένες τάσεις χρησιμοποιούν περισσότερα από ένα μικρό χαλί για πιο εντυπωσιακό στυλ, και μερικοί άνθρωποι προτιμούν επίσης να έχουν μόνο ένα μικρό χαλί για να δείξουν δάπεδο τους, ειδικά αν είναι κατασκευασμένα από ξύλο για να αναδείξουν έτσι την κομψότητα του. Οι παρακάτω εικόνες θα σας εμπνεύσουν με καταπληκτικές ιδέες και θα σας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό για την δική σας επιλογή.
Images via: http://www.stylisheve.com

Αστική Ταπετσαρία από την εταιρία Cole & SonΕίναι καιρός να ξεχάσετε το επίπεδο χρώμα! Δώστε τους τοίχους σας μια δροσερή εμφάνιση με αστικού τύπου ταπετσαρίες από την εταιρία Cole & Son – η συλλογή Fornasetti  φέρνει τους τοίχους σας στην πρώτη γραμμή με αυτά τα τολμηρά νέα σχέδια, και φροντίζει να τραβήξει  την προσοχή σας όπως έκανε και με την δική μας.

Μας άρεσαν περισσότερο:
Η Mediterranea ταπετσαρία που είναι μια σκηνή της πόλης, γεμάτη με κτίρια. Υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε, μια κοντινή ματιά κρατά το μάτι σας ενώ όταν κινείσται μακριά θα εκτιμήσετε το γραφικό μοτίβο της, διαθέσιμη σε μαύρο και άσπρο ή καφέ και μαύρο. Η Malachite είναι εμπνευσμένη από τη φυσική πέτρα, και μεταφράζεται σε ένα γραφικό μοτίβο στο σύγχρονο μαύρο και άσπρο ή το τολμηρό με  πραγματικό μαλαχίτη πράσινο-μαύρο, καφέ-και-μαύρο, γκρι ή άμμο τόνους. Η Ex Libris είναι μια δροσερή βιβλιοθήκη ταπετσαρία-εμπνευσμένο σχέδιο της ράχης του βιβλίου, διαφορετικά μεγέθη, σε ευθεία και σε μια γωνία. Σίγουρα θα την αγαπήσουν οι λάτρεις του βιβλίου.
Η σειρά Fornasetti έχει τόσες πολλές διαφορετικές ταπετσαρίες, μπορείτε να δείτε ολόκληρη την αστική συλλογή ταπετσαρία στην ιστοσελίδα της εταιρίας Cole & Son.