Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΡΕ...

Η γυναίκα φτάνει ξαφνικά στο σπίτι και βρίσκει 
τον άντρα της να κάνει έρωτα με μια νεαρή κοπέλα σκέτη μπόμπα!!!

-Ανήθικε!, πως μπορείς να το κάνεις αυτό σε μένα,
στην μητέρα των παιδιών σου, την πιστή γυναίκα σου?
Θέλω το διαζύγιο τώρα!

-Περίμενε ένα λεπτό αγάπη μου,
σου ορκίζομαι υπάρχει μια εξήγηση!

-Mμμμμμ.... μίλα αλλά γρήγορα,
δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ πια στη ζωή μου,
θέλω να φύγεις αμέσως και για πάντα!

-Συνέβη το εξής: Γύριζα στο σπίτι μετά από μια τρομερή
μέρα στο γραφείο και είδα αυτή την φτωχή κοπέλα
που έκανε ωτοστόπ στη λεωφόρο.
Μου φάνηκε τόσο ανυπεράσπιστη
που αποφάσισα να τη βοηθήσω.

Πρόσεξα ότι ήταν πολύ αδύνατη, κακοντυμένη και βρώμικη
και μου είπε ότι είχε τρεις μέρες να φάει.
Συγκινήθηκα, την έφερα στο σπίτι και της ζέστανα
τα μακαρόνια που σου έφτιαξα χτες βράδυ και δεν τα έφαγες γιατί παχαίνουν!,
η καημενούλα τα καταβρόχθισε!.

Έπειτα, όπως ήταν τόσο βρώμικη, της είπα να κάνει ένα μπάνιο
και εν τω μεταξύ είδα ότι τα ρούχα της ήταν σε κακή κατάσταση,
έτσι τα πέταξα στα σκουπίδια και της έδωσα
εκείνα τα jeans που χρόνια τώρα δεν φοράς
επειδή δεν μπορείς να τα κουμπώσεις!,

την μπλούζα που σου χάρισα για την επέτειο
και δεν φοράς γιατί δεν έχω καλό γούστο
και δεν ξέρω να σου διαλέγω ρούχα!,
το sweater που σου χάρισε η μάνα μου
για τα Χριστούγεννα και δεν φοράς
για να της μπεις στο μάτι!,

και τις μπότες που αγόρασες από τον Μουριάδη
1000 ευρώ και τις φόρεσες μια μόνο φορά
επειδή η φίλη σου αγόρασε τις ίδιες!.

Στο τέλος η κοπέλα όταν έφευγε γεμάτη ευγνωμοσύνη
και χαρούμενη, και την συνόδευσα στην πόρτα,
γύρισε με δάκρυα στα μάτια με ρώτησε:

-Υπάρχει κάτι άλλο που η γυναίκα σου......δεν χρησιμοποιεί;;;
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

... NO NO NO ...

ΕΤΣΙ ΡΕ!!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΛΑ...

Τα συχνότερα ατυχήματα που μπορεί να πάθουμε στο σεξ

Τα συχνότερα ατυχήματα που μπορεί να πάθουμε στο σεξΜπρος στην απόλαυση, τι είναι ο πόνος; Παρ´όλα αυτά η γνώση καταστάσεων που μπορεί να μας συμβούν κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά τη σεξουαλική επαφή, και η ενημέρωση μας για τους τρόπους προφύλαξης, μπορεί να μας βοηθήσει στις περισσότερες φορές να τα αποφύγουμε, ή στην χειρότερη περίπτωση να τα αντιμετωπίσουμε σωστά.

Ποια είναι τα συχνότερα ατυχήματα;

Ρήξη χαλινού
Είναι ίσως το συχνότερο ´συμβάν´,ειδικά στους εφήβους και νέους άνδρες. Πρόκειται για ρήξη ενός μικρού τμήματος του δέρματος ( κοινώς ¨πετσάκι ¨)που ενώνεται με την βάλανο ακριβώς στο κάτω τμήμα της, πλησίον του έξω στομίου της ουρήθρας. Δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή βλάβη, προκαλεί όμως αρκετή αιμορραγία και πόνο. Απαιτεί πλήρη διατομή και συρραφή του από Ουρολόγο.
Εκχυμώσεις στη βάλανο
Κοκκινίλες και ίσως πρήξιμο, συνήθως μετά πεολειχία ή γενικότερα καταπόνησή της. Απαιτεί συντηρητική αγωγή
Παραφίμωση
Συμβαίνει σε άρρενες με φίμωση, που δεν έχει αποκατασταθεί χειρουργικά, με αποτέλεσμα μετά από έντονη στύση, να μην μπορεί να επιστρέψει το δέρμα στη θέση του, σκεπάζοντας τη βάλανο, αλλά να μείνει πίσω από αυτήν,πιέζοντάς τη σαν ζώνη,προκαλώντσα έντον πόνο και πρήξιμο. Απαιτεί άμεση ανάταξη, και στη συνέχεια περιτομή από Ουρολόγο
Κάταγμα πέους
Το πέος σε στύση αποκτά σκληρότητα που ρυθμίζεται βασικά από το γεμισμα 2 κυλινδρικων σχηματισμών (σηραγγωδών σωμάτων) με αίμα.Οι σχηματισμοί αυτοί περιβάλλονται από έναν ισχυρότερο χιτώνα ( περιτονία), που προστατευει το τοίχωμα των σηραγγωδών ( στυτικός ιστός). Κάποιες φορές λόγω βιασύνης,κακής στάσης, κακής λίπανσης,ή βίαιου σεξ, προκαλείται ρήξη σε κάποιο σημείο των σηραγγωδών, που εκδηλώνεται με οξύ έντονο πόνο και μικρό ή μεγάλο αιμάτωμα,που μπορεί να συνοδευεται κάποιες φορές και με αιματουρία, αν συμμετέχει και η ουρήθρα. Έχουμε σε αυτή την περίπτωση ένα ¨κάταγμα πέους¨,το οποίο απαιτεί άμεση εκτίμηση από ειδικό Ουρολόγο, και τις περισσότερες φορές άμεση χειρουργική αντιμετώπιση ( εντός το πολύ 8 ωρών), για να προληφθουν, μόνιμα προβλήματα στύσης.
Τραυματισμός κόλπου ή εντέρου
Αφορά σε βίαιη ή βιαστική επαφή, ή χρήση αντικειμένων ως βοηθήματα.
Συστροφή όρχεως
Συμβαίνει σε βρέφη (αυτόματα), αλλά και σε νεαρούς άρρενες κυρίως μετά το σεξ ή τον αυνανισμό, και εκδηλώνεται με οξύ πόνο και στη συνέχεια πρήξιμο του όρχεως. Προκαλείται από περιστροφή του όρχι γύρω από τον εαυτό του πάνω από 180ο. Αυτό έχει ως συνέπεια να στρίβει και ο σπερματικός τόνος, ο οποίος είναι το κορδόνι από το οποίο κρέμεται ο όρχις. Από τον σπερματικό τόνο περνάνε οι αρτηρίες, οι φλέβες, τα νεύρα και τα λεμφαγγεία του όρχεως. Άρα, η συστροφή έχει ως συνέπεια τη διακοπή της παροχής αίματος προς τον όρχι, με αποτέλεσμα τη νέκρωση και ατροφία του, αν δεν αντιμετωπιστεί χειρουργικά τις πρώτες 6 ώρες. Εκτελείται καθήλωση του όρχεως ακόμη και σε καταστάσεις που αποκατασταθεί μόνη της η συστροφή ή συμβαίνει συχνά ατελώς( ατελής συστροφή με ήπια ενοχλήματα)
Πριαπισμός
Πριαπισμός είναι πάθηση που εκδηλώνεται ως μη υποχωρούσα, παρατεταμένη επώδυνη στύση, η οποία δε σχετίζεται απαραίτητα με σεξουαλική διέγερση. Η νόσος μπορεί να παρατηρηθεί σε άτομα τα οποία πάσχουν από δρεπανοκυτταρική αναιμία, λευχαιμία, βλάβες του νωτιαίου μυελού μετά από τραύμα ή αρτηριοφλεβώδη επικοινωνία. Ενίοτε μπορεί να είναι και φαρμακευτικής αιτιολογίας, όπως από συραγγώδη έγχυση φαρμάκων τα οποία προκαλούν στύση. Ορισμένες φορές η αιτιολογία είναι άγνωστη και η νόσος αναφέρεται ως ιδιοπαθής. Απαιτείται ανησυχία του πάσχοντος μετά τις 2 ώρες και απαραίτητη ιατρική βοήθεια στις 4 ώρες. Καθυστερημένη αντιμετώπιση οδηγει σο μόνιμη βλάβη του στυτικού μηχανισμού.
Πηγή: kamarinia.gr

Για ποιο λόγο μας αρέσουν τα χάδια;

Για ποιο λόγο μας αρέσουν τα χάδια;


Οι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν τι είναι αυτό που κάνει το χάδι, οποιαδήποτε μορφή του, ερωτικό ή μητρικό, να προκαλεί… την ευχαρίστηση…
καθώς και την γλυκιά ικανοποίηση που νιώθουμε.

Σύμφωνα με έρευνα μέσα στο δέρμα υπάρχουν νευρικά κύτταρα, οι ονομαζόμενες C-αισθητικές νευρικές ίνες, που στέλνουν μηνύματα ικανοποίησης στον εγκέφαλο.

Οι C-αισθητικές νευρικές ίνες βρίσκονται εκεί που υπάρχουν τρίχες και όχι κάτω από γυμνό δέρμα.

Η ενεργοποίησή τους γίνεται με το χάδι ταχύτητας 5 εκατοστών του δευτερολέπτου, που συνήθως είναι το χάδι μιας μητέρας προς το παιδί της ή το ερωτικό άγγιγμα.

Η έρευνα αυτή έγινε από επιστήμονες του πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας σε συνεργασία με ειδικούς της σχολής του του Γκέτεμποργκ στη Σουηδία και συμμετείχαν 20 εθελοντές, των οποίων οι βραχίονές χαϊδεύονταν σε διαφορετικές ταχύτητες.

Σκοπός της μελέτης αυτής, όπως δηλώνουν οι ειδικοί είναι η κατανόηση της σημασίας του χαδιού στις διαπροσωπικές σχέσεις.
Πηγή: kamarinia.gr

Τι εύχονται οι γυναίκες να ήξεραν οι άντρες για το σεξ

Τι εύχονται οι γυναίκες να ήξεραν οι άντρες για το σεξ


Και τα δύο φύλα, όπως έχει διαπιστωθεί, είναι πιο ειλικρινή με τους φίλους τους παρά με τους συντρόφους τους.

Τελευταίο δημοσίευμα μοιράζεται μερικές από τις αλήθειες που οι γυναίκες εύχονται να ήξεραν οι άντρες σε σχέση με το σεξ. ¨Ετοιμοι;


1. Για να έχω διάθεση για σεξ, θα πρέπει να ερεθιστώ και συναισθηματικά και σωματικά.

2. Τα λόγια είναι αφροδισιακά για μένα. Αν θες περισσότερο σεξ, μίλα μου περισσότερο.

3. Όσες περισσότερες δουλειές κάνεις κι εσύ στο σπίτι, τόσο περισσότερο έχω διάθεση για σεξ, γιατί είμαι λιγότερο κουρασμένη και δεν αισθάνομαι σκλάβα.

4. Θέλω περισσότερο χρόνο από σένα για να έρθω σε οργασμό κα ιείναι πιο δύσκολο. Μη βιάζεσαι.

5. Να είσαι τρυφερός. Το δέρμα μου είναι λεπτό και ευαίσθητο. Αυτά που για σένα φαίνονται απλά, συνήθως με πονάνε.

6. Μην υποθέτεις ότι μόυ αρέσει μόνο το ρομαντικό σεξ. Μου αρέσει και το πιο άγριο πού και πού.

7. Μην με πιέζεις να κάνουμε σεξ αν σου έχω πει όχι. Με κάνεις να φαίνομαι ξενέρωτη.
Πηγή: kamarinia.gr

Ποια πράξη ανεβάζει την ερωτική διάθεση στα ύψη;

Ποια πράξη ανεβάζει την ερωτική διάθεση στα ύψη;


Για σκεφτείτε το λίγο. Τι μπορεί να κάνει κάποιον άνθρωπο να “ξεφύγει” περισσότερο από κάθε τι και να θέλει σεξ όπως ο διψασμένος το νερό; Για να σας διευκολύνουμε σας λέμε ότι η “προκαταρκτική” αυτή πράξη δεν είναι ένα πονηρό χάδι, ούτε μια αγκαλιά, ούτε καν η θέα μιας ερωτικής σκηνής. Διαβάστε να δείτε τι μπορεί να τρελάνει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες.

Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα που έγινε από το τμήμα ψυχολογίας του κολεγίου Λαφαγιέτ στις ΗΠΑ, η προκαταρκτική πράξη που μπορεί να απογειώσει ερωτικά τόσο τον άνδρα όσο και την γυναίκα, είναι ένα βαθύ φιλί στο στόμα. Για την ακρίβεια το φιλί μπορεί να δημιουργήσει στον εγκέφαλο μια έκρηξη θετικών συναισθημάτων (άρα και ερωτικών) και να απελευθερώσει έναν ποταμό από χημικές ουσίες που θα δημιουργήσουν ερωτική διάθεση, αλλά και πληρότητα.
Η επιστημονική ομάδα της ψυχολόγου Γουέντι Χιλ διαπίστωσε ότι κατά την διάρκεια ενός ερωτικού φιλιού στο στόμα, η ανταλλαγή σάλιου από τον άνδρα στην γυναίκα, μεταφέρει φερομόνες οι οποίες ανεβάζουν την λίμπιντο. Ταυτόχρονα ο εγκέφαλος λειτουργεί με τέτοιο τρόπο και απελευθερώνει 2 ορμόνες. Την ωκυτοκίνη που είναι γνωστή και σαν ορμόνη της αγάπης και την κορτιζόλη η οποία ρυθμίζει τα επίπεδα του άγχους στον οργανισμό.
Η ίδια η καθηγήτρια τόνισε πως: «Όταν ακουμπάμε τα χείλη μας σε εκείνα ενός αγαπημένου προσώπου, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό μας. Συνειδητοποιούμε τι αισθανόμαστε για εκείνο, πώς μας συμπεριφέρεται, πόσο θα κρατήσει ο έρωτάς μας και πολλά άλλα. Στην πραγματικότητα όμως, αγνοούμε πως έτσι πατάμε το κουμπί για να ξεκινήσει μια σειρά αλυσιδωτών χημικών αντιδράσεων μέσα μας αρχέγονων αντιδράσεων που σκοπό έχουν τελικά την ερωτική και σεξουαλική ευχαρίστηση».
Εξάλλου μια άλλη έρευνα από το πανεπιστημίο του Εδιμβούργου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι που φιλιούνται πολύ, τότε στατιστικά, δεν αρρωσταίνουν εύκολα, αυξάνουν τον μέσο όρο της ζωής τους κατά 5 χρόνια, ενώ οδηγούν καλύτερα και δεν τρακάρουν εύκολα με το αυτοκίνητο τους.
Ένα λεπτό παθιασμένου φιλιού είναι αρκετό για να χάσουμε 26 θερμίδες. Αν το φιλί αυτό ξεχειλίζει από πόθο και πάθος ακόμη περισσότερο σε ένα λεπτό χάνουμε τουλάχιστον 39 θερμίδες.
Το παθιασμένο φιλί έχει και οφέλη στην υγιεινή του στόματος αφού ο οργανισμός παράγει περισσότερη ποσότητα σάλιου από το φυσιολογικό με αποτέλεσμα η στοματική κοιλότητα να καθαρίζεται. Επίσης το φιλί αποτρέπει την είσοδο βλαβερών μικροβίων και βακτηριδίων μέσα στο στόμα (αναφερόμαστε σε φιλιά μεταξύ 2 υγιών ατόμων). Πάντως και σε αυτή την περίπτωση, με ένα βαθύ ερωτικό φιλί οι 2 σύντροφοι θα ανταλλάξουν μεταξύ τους, τουλάχιστον 5.000.000 βακτηρίδια.
Πηγή: kamarinia.gr

Γυναικείος οργασμός: Έχει… προσωπικό κωδικό!

Γυναικείος οργασμός: Έχει… προσωπικό κωδικό!


Η Tracey Cox, η διάσημη σεξολόγος της εφημερίδας Daily Mail, αποκαλύπτει πως μπορεί μια γυναίκα να βρει το μοναδικό αποτύπωμα που αφήνει ο οργασμός της.

Σύμφωνα με την Κόξ, ο μύθος που επικρατεί πως έχουν όλες οι γυναίκες τον ίδιο οργασμό και τον βιώνουν με τον ίδιο τρόπο, είναι πέρα για πέρα λανθασμένος.

Σύμφωνα με την Κοξ αλλά και τους αμερικανούς σεξολόγους Lou Paget Hartmann, Fithian και Campbell, υπάρχει ένα κοινό μοτίβο αλλά ο οργασμός που βιώνει κάθε γυναίκα είναι διαφορετικός σε τέτοιο βαθμό που να αφήνει ένα ξεχωριστό αποτύπωμα.
Με άλλα λόγια, όσο μοναδικό είναι το δακτυλικό αποτύπωμα μιας γυναίκας, τόσο ξεχωριστός είναι και ο οργασμός της

Αν αντιληφθούν οι γυναίκες το γεγονός αυτό, και περισσότερους οργασμούς θα βιώνουν και θα γίνονται πιο έντονους.

Και πως θα γίνει αυτό; Κατανοώντας πόσο μοναδικός είναι ο γυναικείος οργασμός:

1) θα μπουν σε διαδικασία να κατανοήσετε τα κουμπιά του
2) θα σταματήσουν να ψάχνουν συγκεκριμένα σημάδια, να ρωτούν τις φίλες ή να θεωρούν πως αληθινός είναι μόνο ο οργασμός που προκύπτει από τη διείσδυση.

Ποιοί είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την ένταση και συχνότητα του οργασμού;

Σίγουρα, η δυναμική των μυών του κόλπου που γυμνάζεις με τις ασκήσεις Κέγκελ και που όπως όλοι οι μυς πλήττονται από τον χρόνο, τη χρήση, μια γέννα. Παράλληλα, σπουδαίο ρόλο παίζει και η ανατομία του κόλπου και η ευαισθησία που έχει ενώ εξίσου σημαντικά είναι και τα σεξουαλικά ερεθίσματα, από που τα δέχονται οι γυναίκες και με ποιά συχνότητα.

Ο γενικός κανόνας υποστηρίζει πως όσο πιο πολύ εξερευνήσουν οι γυναίκες τις ερωτογενείς τους ζώνες, όσο περισσότερο κάνουν σεξ χωρίς στρες, τόσο περισσότερους απλούς ή πολλαπλούς οργασμούς θα βιώσετε. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως οφείλετε να αφουγκραστείτε το σώμα σας και να σας οδηγήσετε εκείνο στον οργασμό παρά να το προσπαθείς εσύ να το επιβάλλεις.
Πηγή: kamarinia.gr

Ο ρόλος του αυνανισμού στη γυναίκα

Ο ρόλος του αυνανισμού στη γυναίκα


Είναι ωφέλιμο να αναγνωρίσουμε πως ,στην ελληνική κοινωνία, ο αυνανισμός ως προσδοκία και ως διαδικασία έχει ταυτιστεί κυρίως με το ανδρικό φύλο. Πράγματι, είναι σύνηθες φαινόμενο να παρατηρούμε στις σελίδες περιοδικών ή ακόμη σε ταινίες, εικόνες που αποτυπώνουν τον αυνανισμό ως μια κατεξοχήν ανδρική λειτουργία. Η πραγματικότητα όμως είναι πως ο αυνανισμός αποτελεί μια ολοκληρωμένη συνειδητή πράξη μέσα από την οποία τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα αναζητούν σεξουαλική ευχαρίστηση και ηδονή.

Μάλιστα, και στα δύο φύλα, η διαδικασία του αυνανισμού ξεκινά συνήθως στο στάδιο της εφηβείας, καθώς η ηλικία αυτή ταυτίζεται με την περιέργεια και την εξερεύνηση της σεξουαλικότητας και του σεξουαλικού ρόλου του ατόμου.
Είναι σημαντικό όμως να δούμε σε αυτό το σημείο το πώς ο αυνανισμός στο κορίτσι έχει διαφορετικό χαρακτήρα σε σχέση με το αγόρι. Στην έφηβη γυναίκα ο αυνανισμός εκφράζεται με την κλειτοριδική ηδονή , χωρίς όμως αυτή να είναι κυρίαρχη όπως με την εκσπερμάτιση που συμβαίνει στο αγόρι. O γυναικείος αυνανισμός μπορεί να εκφραστεί με άγγιγμα των μαστών και του αιδοίου ή ακόμη μπορεί να έρθει με τη μορφή κινήσεων των σκελών και με πίεση στην περιοχή της κλειτορίδας, φτάνοντας ακόμη και σε οργασμική κορύφωση. Κατανοούμε λοιπόν πως η αυνανιστική διαδικασία στη γυναίκα έχει ποικιλομορφία.
Παρατηρώντας τα συναισθήματα που βιώνει μια γυναίκα όταν αυνανίζεται βλέπουμε την ενοχή, ιδιαίτερα για την έφηβη, γεγονός που οφείλεται κυρίως στις εγρραφές της από το οικογενειακό περιβάλλον αλλά και την κοινωνία μέσα στην οποία έχει μεγαλώσει. Είναι συχνό φαινόμενο μια νέα γυναίκα να μην έχει αγγίξει ποτέ το σώμα της από φόβο πως θα κάνει κάτι ανήθικο. Πράγματι, η αυτοικανοποίηση του νέου κοριτσιού συχνά τρομάζει τους γονείς που ενοχοποιούν την κόρη, γεμίζοντάς τη συναισθήματα ντροπής και απέχθειας προς τον εαυτό της και την περιοχή των γεννητικών της οργάνων.
Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζει η νεαρή γυναίκα και η μητέρα της, είναι πως ο αυνανισμός ,εφόσον γίνεται ιδιωτικά, αποτελεί μια φυσιολογική συμπεριφορά εξερεύνησης του σώματος, εξοικίωσης με τη σεξουαλική λειτουργία και φυσικά το δρόμο προς την οργασμική ηδονή ενόσω η νέα γυναίκα προετοιμάζει το πέρασμά της στην ενεργή σεξουαλική ζωή.
Φυσικά, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο μια γυναίκα να διατηρεί την αυνανιστική της συνήθεια στο πέρασμα του χρόνου ακόμη κι όταν έχει ενεργή σεξουαλική ζωή. Πράγματι, στο γραφείο μας ακούμε συχνά γυναίκες να εκφράζουν την ΅έλλειψη οργασμούΆ τους στο ερωτικό παιχνίδι με το σύντροφό τους, παρότι απολαμβάνουν την ηδονική τους κορύφωση και τον κλειτοριδικό οργασμό μέσα από το δικό τους αυνανιστικό παιχνίδι. Οι γυναίκες αυτές συνήθως νιώθουν ντροπή και αμηχανία απέναντι στην κλειτοριδική τους κορύφωση, φοβούνται να ζητήσουν από το σύντροφό τους να παίξει μαζί τους και να τις φέρει σε κλειτοριδικό οργασμό ενώ στέκονται μειονεκτικά απέναντι στην προσδοκία ενός κολπικού οργασμού.
Είναι σημαντικό μια γυναίκα να αναγνωρίσει πως για να μπορέσει η ίδια να ικανοποιηθεί πρέπει ο σύντροφός της να γνωρίζει τι της αρέσει, τι την ευχαριστεί και αντίστοιχα τι την κάνει να νιώθει άβολα στο ερωτικό παιχνίδι. Δεν είναι εφικτό ένας σύντροφος να τα γνωρίζει όλα και φυσικά δεν μπορούμε να απαιτούμε να τα μαντεύει κάθε φορά. Για αυτό το λόγο είναι ζωτικό μια γυναίκα να εκφράζει ανοιχτά τις επιθυμίες της στο σύντροφό της διεκδικώντας την οργασμική της κορύφωσή. Αλλωστε υπάρχουν πάντα επιθυμίες που εάν μοιραστούν μπορούν να αυξήσουν την ηδονική συμμετοχή οδηγώντας το ζευγάρι στην βίωση κρυφών και ανεξερεύνητων πόθων.
Πηγή: kamarinia.gr

Οργάνωσε το ψυγείο σου εδώ και τώρα: Συντήρησε σωστά όλες τις τροφές!

Οργάνωσε το ψυγείο σου εδώ και τώρα: Συντήρησε σωστά όλες τις τροφές!


​Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που δεν ξέρουμε για τη σωστή οργάνωση του ψυγείου μας… Σε όλους μας έχει συμβεί αρκετές φορές να αγοράζουμε ένα τρόφιμο σε καλή κατάσταση και μετά από 1-2 ημέρες να το βρίσκουμε μέσα στο ψυγείο μας αλλοιωμένο.
Κανόνας 1ος: Δεν ανοιγοκλείνομε συνέχεια το ψυγείο.
Κανόνας 2ος: Δεν βάζουμε ποτέ τα αυγά στο πλάι της πόρτας. Τα αυγά μπαίνουν στη μέση ψυγείου λόγω θερμοκρασίας, όπως και το γάλα, διότι εκεί υπάρχει πιο δυνατή ψύξη! Εκεί βάζουμε ακόμα το τυρί και τα αλλαντικά. Το πιο συχνό λάθος που κάνουμε όλοι είναι να βάζουμε το γάλα στην πόρτα του ψυγείου.
Επίσης τα κέικ, τα περισσεύματα των φαγητών και τα προϊόντα με επισήμανση στην ετικέτα τους «Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα για …. ημέρες» πρέπει να διατηρούνται στο μεσαίο ράφι σε θερμοκρασία  4-5ο C ή και στο ψηλότερο ράφι με θερμοκρασία 8ο C. Διαβάζετε και τηρείτε τις ημερομηνίες λήξεως στα γαλακτοκομικά, μην βγάζετε το γιαούρτι από το κεσεδάκι του και μην αφαιρείτε από τα τυριά το εξωτερικό περίβλημά τους πριν την στιγμή της κατανάλωσής τους. Διατηρείτε την φέτα στην άλμη της. Μην βάζετε δύο διαφορετικά τυριά στο ίδιο δοχείο και μην τρίβετε το τυρί (π.χ. παρμεζάνα, κεφαλοτύρι) πριν την στιγμή που θα το καταναλώσετε. Αν θέλετε να αποθηκεύσετε τυρί στην κατάψυξη, θα πρέπει να το κλείσετε σε καλά αεροστεγείς σακούλες τροφίμων.
Κανόνας 3ος: Στα ράφια της πόρτας βάζουμε: Η πόρτα του ψυγείου είναι η περιοχή με την υψηλότερη θερμοκρασία (10-15ο C) και προορίζεται για προϊόντα που απαιτούν ελαφριά ψύξη όπως μουστάρδα, ποτά, βούτυρο, αναψυκτικά, νερό. Στο πρώτο ράφι της πόρτας βάζουμε, φάρμακα, υλικά που χρησιμοποιούμε για γλυκά, όπως τριμμένο καρύδι.
Κανόνας 4ος: στο ράφι κάτω από τα αυγά και πάνω από τα συρτάρια βάζουμε τα ευπαθή τρόφιμα: τα ωμά κρέατα και τα ψάρια. Το κοτόπουλο πρέπει να το βγάζετε από την αεροστεγή ζελατίνα του και να το βάζετε σε ένα μπολ. Αν έχει εντόσθια μην το διατηρήσετε στο ψυγείο περισσότερο από μία ημέρα.
Σε διαφορετική περίπτωση ίσως διατηρηθεί μέχρι και 3 ημέρες. Το ίδιο ισχύει και για το κρέας. Αν αποθηκεύσετε κρέας στην κατάψυξη να γνωρίζετε πως το βοδινό αντέχει μέχρι και ένα χρόνο, το χοιρινό 4-6 μήνες και το αρνί ή κατσίκι 3-4 μήνες. Το ψάρι πάλι, μπορεί να επιμολύνει με την μυρωδιά του άλλα τρόφιμα, όπως τα γαλακτοκομικά. Γι΄αυτόν τον λόγο μην βάζατε στο ίδιο ράφι ψάρι και βούτυρο. Μπορεί το τελευταίο να επιμολυνθεί από την οσμή του ψαριού, ακόμα και αν βρίσκεται στο κεσεδάκι του. Σημαντικό στο ψάρι είναι να αφαιρέσετε τα εντόσθια πριν το αποθηκεύσετε. Αν πάλι το είχατε στην κατάψυξη, η απόψυξή του πρέπει να γίνει μέσα στο θάλαμο συντήρησης του ψυγείου και όχι έξω από το ψυγείο κατευθείαν. Είναι  πολύ ευαίσθητο και σίγουρα θα αλλοιωθεί.
Αλήθειες και φήμες
Τα φρούτα και τα λαχανικά δεν πρέπει να τα πλένουμε πριν τα βάλουμε στο ψυγείο, γιατί σαπίζουν πιο γρήγορα.
Πρέπει να τοποθετούνται στα συρτάρια των λαχανικών, όπου η θερμοκρασία τους φτάνει έως και 10ο C, γιατί σε χαμηλότερες θερμοκρασίες μπορεί να καταστραφούν.
Τα φρούτα πρέπει να τοποθετούνται μέσα στο συρτάρι χωρίς συσκευασία (σακούλες), ενώ  τα λαχανικά ανάλογα με το είδος : τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά (μαρούλι, σπανάκι κ.τ.λ)  χρειάζονται υγρασία και κρύο.
Για το λόγο αυτό πρέπει να τα τοποθετούμε σε πλαστικές σακούλες αεροστεγώς κλεισμένες για να διατηρούν την υγρασία τους, χωρίς όμως να πιέζονται ασφυκτικά, γιατί θα μαραθούν πιο γρήγορα.
Τα λαχανικά με βολβούς, όπως τα καρότα, πρέπει να μπαίνουν σε σακούλες με τρύπες, ώστε να «αναπνέουν». Λαχανικά, όπως το μπρόκολο και το κουνουπίδι, μπορεί να μείνουν 1-2 ημέρες ωμά σε σακούλα στο ψυγείο, προτιμήστε όμως τα πάνω ράφια και βάλτε κοντά τους ένα πιατάκι με μαγειρική σόδα για να απορροφάει τα αρώματα που εκπέμπουν, καθώς πρέπει να γνωρίζετε ότι και οι μυρωδιές μπορεί να επιμολύνουν τα άλλα τρόφιμα.
Κανόνες σωστής συντήρησης
1.Μην παραγεμίζετε το ψυγείο σας. Αν είναι πολύ γεμάτο ο αέρας δεν μπορεί να κυκλοφορήσει γεγονός που επηρεάζει την κατανομή της θερμοκρασίας στο θάλαμο.
2.Μην αφήνετε να συσσωρευτεί πάγος. Αν συμβεί κάτι τέτοιο το ψυγείο δεν θα μπορεί να λειτουργεί αποδοτικά. Επίσης, μειώνεται  ο διαθέσιμος χώρος του. Αν το ψυγείο δεν είναι νέας τεχνολογίας (no frost), ώστε να ρυθμίζει μόνο του την απόψυξη, μπορείτε να κάνετε απόψυξη χρησιμοποιώντας ζεστό νερό και ξύδι για να απομακρύνετε τις οσμές.
3.Να έχετε υπόψιν πως ορισμένα τρόφιμα δεν χρειάζονται ψύξη,  όπως λανθασμένα πιστεύουμε. Τα εξωτικά φρούτα, οι ντομάτες, τα φασολάκια, τα αγγούρι, τα κολοκυθάκια διατηρούνται καλύτερα σε θερμοκρασία δωματίου.
4.Μην ξεχνάτε το καλοκαίρι να ρυθμίζετε πιο χαμηλά την θερμοκρασία του ψυγείου σε σχέση με το χειμώνα.
5.Μην τοποθετείτε τα περισσεύματα των φαγητών σε πιάτα «ανοιχτά» στο ψυγείοΠάντα σε τάπερ ή καλυμμένα με διαφανή μεμβράνη, για να μην μεταφέρονται οι οσμές σε άλλα τρόφιμα.
6.Μην τοποθετείτε ζεστό φαγητό μέσα στο ψυγείο, γιατί μπορεί να ανεβάσει την θερμοκρασία του θαλάμου ψύξης. Καλό είναι να περιμένετε να φτάσει το φαγητό σε θερμοκρασία δωματίου (τουλάχιστον 2 ώρες από το σερβίρισμα).
7.Να συμβουλεύεστε και να τηρείτε πάντα όσα αναγράφονται στις ετικέτες των τροφίμων για στην σωστή ψύξη και διατήρηση τους πριν και μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.
8.ΚΑΝΟΝΑΣ FIFO : FISRT IN, FIRST OUT. Αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό κανόνα διατήρησης τροφίμων, και, σημαίνει πως το τρόφιμο που μπήκε πρώτο στο ψυγείο, πρέπει να καταναλωθεί πρώτο. Αναφέρεται, δηλαδή, στην κατά προτεραιότητα κατανάλωση των παλαιότερων τροφίμων. Όταν αποθηκεύετε ένα τρόφιμο να τοποθετείτε εκείνα που αγοράσατε πρόσφατα πίσω από αυτά που υπάρχουν ήδη στο ψυγείο. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζετε ότι τα τρόφιμα θα καταναλωθούν πριν την ημερομηνία λήξης τους, και, επιπλέον κάνετε περισσότερη οικονομία εφόσον δεν χαλάνε, ώστε να αναγκαστείτε να τα πετάξετε.
ΠHΓΗ: εκπομπή «Μίλα» μέσω star.gr

Σεξ στο πρώτο ραντεβού: ναι ή όχι;

Σεξ στο πρώτο ραντεβού: ναι ή όχι;


Διαβάστε τη γνώμη του Θάνου Ασκητή για το αν το πρώτο ραντεβού πρέπει να οδηγεί μοιραία στο σεξ.

«Το πρώτο ραντεβού και για τα δυο φύλα, θεωρείται ιδανικό, αφού η συνάντηση αυτή είναι γεμάτη προσδοκίες και επιθυμίες. Όλα είναι ένα σενάριο με πολλές φαντασιώσεις και ονειρικές διεκδικήσεις ενός τέλειου ραντεβού».

Η αγωνία κορυφώνεται μαζί με τον φόβο της διπλής προβολής: α)πόσο θα είναι αρεστός στον άλλο που θα συναντήσει, αλλά και β)πόσο θα του αρέσει ο άλλος στο πρώτο αυτό ραντεβού.

Κανένας δεν περιμένει στο πρώτο ραντεβού να δείξει όλη την αλήθεια του, αφού «φοράμε και οι δυο τα καλά μας ρούχα!» γράφει ο Θάνος Ασκητής. Η εικόνα που κυριαρχεί είναι εκείνη της διερεύνησης στο να «σε ψάξω να σε γνωρίσω πιο μέσα και να δω τα θετικά που με έχουν εντυπωσιάσει από σένα, αλλά και τα πιθανά αρνητικά που θα έχεις!». Η συνάντηση αυτή που έρχεται μέσα από τον εντυπωσιασμό της γνωριμίας εκφράζει ουσιαστικά τη δυναμική που παράγεται στη προσπάθεια μιας επικοινωνίας που στηρίζεται στα στοιχεία του χαρακτήρα μας και της προσωπικότητας μας.

Είναι αλήθεια ότι αυτό το ραντεβού που βρίσκεται μεταξύ ωραιοποίησης αλλά και…εξετάσεων και οι δυο υποψήφιοι..σύντροφοι, είναι αμυντικοί και αποφεύγουν πιθανές παγίδες απομυθοποίησης, αφού ο »μύθος» του σε θέλω και μου αρέσεις είναι το βασικό μας κίνητρο στο να βρεθούμε», λέει χαρακτηριστικά ο Θάνος Ασκητής στο Πινάκιο.

Πώς από το πρώτο προκύπτει το δεύτερο ραντεβού;


Στην συνέχεια θίγει το πώς από το πρώτο ραντεβού μπορεί να προκύψει το δεύτερο, αλλά και τι περιμένει ο ένας από τον άλλο σύντροφο σε αυτό.

«Το ερώτημα πόσο σημαντικό είναι στο κλείσιμο αυτού του ραντεβού, να ξαναβρεθούμε έχει αξία στο εάν αληθινά έχουμε γοητευτεί, ο ένας από τον άλλο στον ίδιο βαθμό, που σίγουρα το αυθόρμητο »θα τηλεφωνηθούμε», υπόσχεται την επομένη φόρα. Βέβαια, το χρώμα αυτού του ραντεβού από φιλικό σε ερωτικό καθορίζει τη ταυτότητα αυτής της εικόνας που ένα φιλί, ένα χάδι, ένα άγγιγμα με νόημα, ανοίγει τη πόρτα των φαντασιώσεων και της σεξουαλικής επιθυμίας, για το τι περιμένει ο ένας από τον άλλον…Αυτό το ραντεβού μπορεί να σημαίνει την παρακάτω συναισθηματική και σεξουαλική αφύπνιση μιας σχέσης που γεννιέται, άρα είναι σημαντικό ως ξεκίνημα, κάτι πολύ όμορφο και σπουδαίο ίσως και να μην είναι τίποτα άλλο, πέρα από ένα »χαμένο βράδυ». Και έτσι όμως να είναι, έχει τη σημασία ότι βρεθήκαμε αλλά δεν πειστήκαμε ότι αξίζει να ξαναβρεθούμε!».

Σεξ από το πρώτο ραντεβού;


Ο Δρ. Θάνος Ασκητής, εξηγεί στο Πινάκιο πως ακόμη μπορεί να προκύψει και σεξ από την πρώτη ιδιαίτερη συνάντηση και μάλιστα χαρακτηρίζει ώριμα και ειλικρινή τα ζευγάρια αυτά. «Στο πρώτο ραντεβού τόσο ο ένας όσο και ο άλλος έχει προετοιμαστεί για κάθε πιθανή πρόκληση και πρόσκληση που ακόμα και το σεξ παίζει, εάν είναι αποδεκτό και από τις δυο μεριές, ώστε ταμπού προκαταλήψεις ενοχές αλλά και φόβοι να μην το σταματήσουν. Ίσως ακόμη και σήμερα που η απελευθέρωση στα δυο φύλα, δίνει το δικαίωμα στη γυναίκα ,το πρώτο ραντεβού να το δει στο ερωτικό της κρεβάτι, χωρίς να χρεώσει τον άνδρα ότι βγήκε μαζί της, μόνο για αυτό, δείχνοντας την επιλογή της . Έτσι θα απολαύσει μαζί του αυτό που θέλει, χωρίς να φοβάται να μην χαρακτηριστεί »εύκολη». Ακόμη και η νοοτροπία και η αντίληψη ότι δεν πρέπει να κάνει εύκολα σεξ μαζί του, γιατί εκείνος μετά θα την αφήσει, αφού πήρε γρήγορα αυτό που ήθελε, θεωρώντας ότι »μου έκατσε πολύ εύκολα, είναι πολύ ξεβγαλμένη», είναι εντελώς λάθος.

Πολλά ζευγάρια που έκαναν σεξ στο πρώτο ραντεβού, είναι πιο ώριμα και ειλικρινή, που έχτισαν στη συνέχεια μια ωραία σχέση, από εκείνα που υποκριτικά απέφυγαν να εκφράσουν τη επιθυμία τους, γιατί ήταν ακόμη πολύ νωρίς!».

Τα πολλά πρόσωπα


«Συμπερασματικά, το πρώτο ραντεβού έχει πολλά πρόσωπα που δείχνουν μεταξύ τους ,οι »καινούργιοι σύντροφοι». Το πόσο σημαντικό είναι το πρώτο ραντεβού μιας σχέσης που προσδοκά την ζωή της, εξαρτάται από τι ζητάει-ψάχνει ο ένας από τον άλλον, ώστε πραγματικά από το πρώτο λεπτό της γνωριμίας μας, η ζωή μας είναι σημαντική γιατί είμαστε μαζί.

Τέλος, μια σχέση που στη πρώτη γνωριμία δεν τα πήγε καλά, αλλά ξαναβρέθηκαν αυτοί που στο πρώτο τους ραντεβού απογοητεύτηκαν, σημαίνει ότι κάτι είδαν ο ένας στον άλλο, που στη επομένη φορά ήταν πιο σημαντικό και ενδιαφέρον. Η πορεία προδιαγράφεται καλή εάν στη κάθε επόμενη συνάντηση μας, όλο και πιο πολύ θέλουμε να ξαναβρεθούμε.

Έτσι, ένα πρώτο ραντεβού που δεν σημαίνει τίποτα, που όμως στη συνέχεια μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί να είναι ένα εκρηκτικό πάθος που θα σβήσει μετά από λίγο, αλλά μπορεί και να είναι η αρχή ενός κεραυνοβόλου ερώτα που θα γεννήσει μοναδικές στιγμές αλλά και πολλές νύχτες συντροφικής ζωής, ώστε μετά από πολλά χρόνια να είναι μια έντονη γλυκιά ανάμνηση στη μνήμη μας…..», ολοκληρώνει ο Δρ Θάνος Ασκητής.
Πηγή: kamarinia.gr

Τα σουτιέν δεν είναι απαραίτητα!

Τα σουτιέν δεν είναι απαραίτητα!


…και μάλλον ποτέ δεν ήταν!

Οι περισσότερες γυναίκες χρησμοποιούν σουτιέν επειδή πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο προσφέρουν υποστήριξη στο στήθος τους, το οποίο θα τις «ανταμείψει» υποκύπτοντας με καθυστέρηση στον νόμο της βαρύτητας.

Ομως μια νέα έρευνα, διάρκειας 15 χρόνων, που είδε το φως της δημοσιότητας στη Γαλλία ανατρέπει τα «σχέδιά» . Σύμφωνα λοιπόν με τους επιστήμονες, η χρήση σουτιέν δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μυικού ιστού στην περιφέρεια του στήθους με συνέπεια την πρόκληση χαλάρωσης. Επίσης, στις γυναίκες που φορούν σουτιέν η θηλή βρίσκεται πιο χαμηλά σε σχέση με εκείνες που δεν φορούν.
Βέβαια, ο επικεφαλής γιατρός της ομάδας που διεξήγαγε την έρευνα παραδέχεται ότι το δείγμα των γυναικών που συμμετείχε ήταν μικρό και τα συμπεράσματα δεν μπορούν να θεωρηθούν καταληκτικά.

Θα χρειαστεί άρα να περάσουν αρκετά χρόνια πριν η επιστήμη δώσει οριστική απάντηση στο ακανθώδες ερώτημα: Είναι τα σουτιέν απαραίτητα ή αποτελούν απλά αξεσουάρ μόδας;
Πηγή: kamarinia.gr

Και οι άντρες υποκρίνονται… στο σεξ!

Και οι άντρες υποκρίνονται… στο σεξ!


Καταρρίπτεται ένας μύθος… αιώνων!

Δεν είναι μόνο οι γυναίκες καλές… ηθοποιοί κατά τη διάρκεια των ερωτικών επαφών, αλλά και οι άντρες. Σ’ αυτό συμφωνούν τόσο η μελέτη ενός κλινικού θεραπευτή, όσο και μια πανεπιστημιακή έρευνα. Για την ακρίβεια και οι δύο απέδειξαν ότι τελικά οργασμό προσποιούνται και οι άνδρες!

Στο βιβλίο του «Γιατί οι άντρες προσποιούνται: Ολη η απροσδόκητη αλήθεια», ο ΄Αμπρααμ Μοργκεντάλερ, αναφέρει πολλές ιστορίες ανδρών που παραδέχονται ότι έχουν προσποιηθεί οργασμό. Γιατί όμως οι άντρες προσποιούνται; Όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο κλινικός θεραπευτής, αυτό μάλλον προκύπτει γιατί οι συγκεκριμένοι άνδρες νοιάζονται περισσότερο για τη σύντροφό τους παρά για τους ίδιους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο βιβλίο του, οι περισσότεροι άντρες που προσποιούνται οργασμό έχουν το εξής προφίλ: «Είναι αγχώδεις τύποι, ανησυχούν για την απόδοσή τους, για τη στύση τους, αλλά, επίσης, νοιάζονται πολύ για την απόλαυση της γυναίκας».

Στο συμπέρασμα ότι και οι άνδρες προσποιούνται οργασμό καταλήγει και μια έρευνα που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο του Κάνσας, η οποία έδειξε ότι το 70% των γυναικών κάνουν τα πάντα για να μην καταλάβει ο σύντροφός τους πως δεν ικανοποιήθηκαν, ενώ, το αντίστοιχο ποσοστό των αντρών, ανέρχεται στο 30%.
Πηγή: kamarinia.gr

Κερατώνεις… με το cybersex;

Κερατώνεις… με το cybersex;

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΣ (ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΜΕ ΑΛΛΟΝ) ΜΕ ΑΛΛΟΝ/Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ!!!!!!!!


Εσείς τί πιστεύετε;

Όσοι…συλλαμβάνονται επ’ αυτοφόρω να κάνουν σεξ μέσω ίντερνετ, δεν θεωρούν το cybersex κέρατο αφού δεν αγγίζουν το άτομο και όλα γίνονται διαδικτυακά και μέσα από την οθόνη. Όμως ο απατημένος έχει άλλη άποψη: για εκείνον είναι κέρατο σχεδόν ίδιας σημασίας με το να έκανε σεξ με άλλο άτομο.
Για να καταλάβετε τη σπουδαιότητα του θέματος, η εφημερίδα Guardian αφιέρωσε ένα ολόκληρο ρεπορτάζ στο πρόβλημα της «διαδικτυακής» απιστίας. Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 το ίντερνετ έδωσε την ευκαιρεία για εύκολη και ανώνυμη πρόσβαση σε πολλές ιστοσελίδες με σεξ, chat rooms, κάμερες, live sex που μπορεί κανείς να δει ακόμα και από το κινητό του ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία χρέωση.
Από την άλλη μεριά δεκάδες αναγνώστες στέλνουν γράμματα σε εφημερίδες και στήλες συμβουλών και αναρωτιούνται αν το cybersex είναι απιστία, καθώς έχει γίνει επιδημία που εξαπλώνεται σε άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.
Εσείς τί πιστεύετε;
Πηγή: kamarinia.gr

Πρόβλημα στύσης; Eλέγξτε την καρδιά σας

Πρόβλημα στύσης; Eλέγξτε την καρδιά σας


Έρευνες στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας, έδειξαν ότι υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στην στύση με την καρδιά!

Η επικεφαλής της έρευνας, καθηγήτρια Έμιλι Μπανκς δήλωσε ότι όσο πιο σοβαρό και έντονο είναι το πρόβλημα της στύσης, τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος για τον άνδρα να έχει κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα το οποίο δεν έχει ακόμη εκδηλωθεί.

Οι επιστήμονες ανέλυσαν αρχεία από νοσοκομεία και στοιχεία θανάτων, που αφορούσαν 95.000 άνδρες ηλικίας άνω των 45 ετών. Όσοι από τους άνδρες δεν είχαν ιστορικό καρδιάς, αλλά είχαν μέτριο πρόβλημα στύσης, είχαν 23% αυξημένη πιθανότητα να εισαχθούν σε νοσοκομείο για καρδιαγγειακό πρόβλημα, όπως έμφραγμα. Το ποσοστό αυτό ανέβαινε στο 35% για εκείνους που δεν είχαν πρόβλημα καρδιάς, αλλά είχαν σοβαρό θέμα με τη στύση τους, ενώ έφτανε στο 64% για εκείνους που και πρόβλημα καρδιάς είχαν και πρόβλημα στύσης.

Ο κίνδυνος για την καρδιά που σχετίζεται με τη στύση, δεν εξαρτάται από την ηλικία, το κάπνισμα, το αλκοόλ και την παχυσαρκία. Η νέα μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα προβλήματα στύσης είναι ένα προειδοποιητικό καμπανάκι για καρδιαγγειακά προβλήματα που δεν έχουν εκδηλωθεί.
Πηγή: kamarinia.gr

Τα 8 SOS του oral sex για τους άντρες

Τα 8 SOS του oral sex για τους άντρες


Τι πρέπει να ξέρεις πριν δώσεις «εξετάσεις» στο στοματικό σεξ: Ξέχασε τις γλώσσες κομπρεσέρ και τα αδέξια φιλιά στην ευαίσθητη περιοχή μιας γυναίκας. Αν θές να περάσεις με επιτυχία το «διαγώνισμα» του ORAL SEX δες τα 8 «SOS»…

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το ξέρεις ότι μόνο το 30% των γυναικών είναι σε θέση να φτάσουν σε οργασμό μέσω του κολπικού σεξ; Αυτό σημαίνει ότι, προκειμένου να ευχαριστήσεις πραγματικά μια γυναίκα, πρέπει να… πέσεις και χαμηλά.

Το στοματικό σεξ είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια για πολλές γυναίκες, αλλά για να γίνει σωστά, δεν φτάνει μόνο να κάνεις μια… κατάδυση εκεί κάτω.

1. Μην βιάζεσαι

Η γλώσσα μπορεί να είναι μαλακή και υγρή, αλλά μπορεί να μην είναι ανεκτή από ένα στεγνό κόλπο. Προχώρα σιγά, με το πάσο σου, φίλησέ τη, χάιδεψέ τη και σε άλλα μέρη του σώματος, ώστε να την «ανάψεις» και να αρχίσει να… μουσκεύει στην ευαίσθητη περιοχή της. Οσο για τα λιπαντικά: Είναι αποτελεσματικά, αλλά δεν υποκαθιστούν πλήρως τον φυσικό ερεθισμό.

Οταν ανάψει πραγματικά, συγκρατήσου. Μην κάνεις το λάθος να πάς κάτω πάρα πολύ γρήγορα. Το στοματικό σεξ χρησιμεύει τις περισσότερες φορές ως ένα στοιχείο της σεξουαλικής πράξης, ως ένα προοίμιο για το σεξ και όχι ως το κυρίαρχο στοιχείο του σεξ. Είναι αλήθεια ότι το στοματικό σεξ είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ερεθιστεί μια γυναίκα, αλλά θα απογοητευτεί αν το κάνεις βιαστικά. Προετοιμάσου για μια διαδικασία που θα κρατήσει, ώστε εκείνη να θέλει όλο και περισσότερο.

2. Μίλα της

Αν και οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν το στοματικό σεξ, πολλές δεν έχουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται. Τις απασχολούν ερωτήματα όπως: Είναι όμορφο; Μυρίζει ωραία; Εχει ωραία γεύση; Εάν πραγματικά θέλεις να διώξεις τα άγχη, τις ανασφάλειές της και να την κάνεις να το ευχαριστηθεί, πες της πόσο πολύ απολαμβάνεις που είσαι ανάμεσα στα πόδια της.

3. Βρες τη σωστή θέση

Το να βρεις τη σωστή θέση είναι σημαντικό. Αν πονέσει ή αισθανθεί άβολα, ό,τι και να κάνεις στη συνέχεια θα την ξενερώσει. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαξιλάρια, ή τα ειδικά έπιπλα και στηρίγματα που πωλούνται στα sex shops για το ORAL SEX.

4. Είναι θέμα γλώσσας

Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα σου: Ο ένας είναι να τη χρησιμοποιείς απαλά και να εξερευνήσεις την περιοχή και ο άλλος να την πιέζεις δυνατά και να εισχωρείς με δύναμη μέσα της. Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να χρησιμοποιείς τον ένα ή τον άλλο τρόπο και άλλες που θέλουν να συνδυάζεις και τα δύο. Μπορείς να το συζητήσεις μαζί της ή να παρατηρήσεις από τις αντιδράσεις της για να δεις τι της αρέσει.

5. Ποικιλία

Το καλύτερο στοματικό σεξ πρέπει να έχει ποικιλία: Φιλιά, πιπίλισμα, στροβιλισμό της γλώσσας, γλείψιμο και κάθετη διείσδυση. Απλά μην κάνεις το λάθος να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα σου σαν πινέλο γιατί θα την ξενερώσεις και μπορεί να πάθεις… κράμπα.

6. Χόρτασε την κλειτορίδα

Σκέψου την κλειτορίδα σαν ένα μικροσκοπικό πέος. Έχει τέσσερις φορές πιο πολλές νευρικές απολήξεις από το κεφάλι του πέους και είναι στριμωγμένη σε ένα πολύ μικρότερο χώρο. Οταν την αγγίξεις με το σωστό τρόπο θα νιώσει τέλεια. Οπως μία γυναίκα όταν προσφέρει στοματικό σεξ πρέπει να επικεντρώνεται στο πέος, έτσι και εσύ πρέπει να επικεντρωθείς στην κλειτορίδα. Απλώς ξεκίνησε μαλακά, γιατί είναι πολύ ευαίσθητη.

Αλλά δεν είναι μόνο η κλειτορίδα

Ενώ η κλειτορίδα είναι το σημείο που θα πρέπει να εστιάσεις, μην παραμελήσεις τα άλλα ευαίσθητα σημεία κάτω από τη μέση της γυναίκας. Αγγιξε τα χείλη του αιδοίου και φίλα την απαλά ανάμεσα από τα πόδια της. Φίλησε και γλείψε όλη την περιοχή εκτός από την κλειτορίδα της, μέχρι να σε οδηγήσει εκείνη εκεί. Ολη αυτήν την αναμονή θα την απολαύσεις και εσύ ο ίδιος.

7. Γίνε πιο kinky

Βασικά για να πετύχει το στοματικό σεξ πρέπει να το θέλουν και οι δύο. Ωστόσο, βάζοντας λίγο τη φαντασία να δουλέψει, μπορείς να κάνεις τα πράγματα πιο συναρπαστικά. Οι γυναίκες απολαμβάνουν τη διείσδυση, έτσι μπορείς την ώρα που την περιποιείσαι με τη γλώσσα σου να βάζεις μέσα της τα δάχτυλά σου ή ακόμα και έναν δονητή.

8. Σκάσε και άκου

Μπορεί να έχεις διαβάσει όλα τα βιβλία του κόσμου (!), αλλά η πραγματικότητα είναι πως κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Αυτό σημαίνει πως ό,τι εξιτάρει τη μία, μπορεί να ξενερώνει την άλλη. Ο μόνος τρόπος για να την κάνεις να το ευχαριστηθεί, είναι όχι μόνο να ακούς τι σου λέει, αλλά να μπορέσεις να καταλάβεις τη γλώσσα του κορμιού της. Πρόσεξε πως κινεί το κορμί της, πως ανασαίνει και πως αντιδρά στο άγγιγμά σου. Και αν καταλάβεις ότι αυτό που κάνεις της αρέσει, μην σταματάς.
Πηγή: kamarinia.gr

7 χαρακτηριστικά ενός πιστού άνδρα

7 χαρακτηριστικά ενός πιστού άνδρα


Ας το παραδεχτούμε κορίτσια. Όλες θα θέλαμε να υπάρχει μία φόρμουλα ώστε να αναγνωρίζουμε τους άπιστους άντρες.
Δεν υπάρχει. Υπάρχουν όμως 7 χαρακτηριστικά που ενδέχεται να συναντήσουμε στους..πιστούς.
1. Σέβεται τις γυναίκες: Ξέρω, ακούγεται πολύ γενικό. Ένας άντρας που σέβεται μια γυναίκα, είναι λιγότερο πιθανό να την αντιμετωπίσει ως «αντικείμενο». Όπως και τις άλλες γυναίκες. Εν ολίγοις: Αφού τις σέβεται, είναι μάλλον απίθανο να χρησιμοποιήσει μία για one-night stand.
2. Είναι έξυπνος συναισθηματικά: Πώς να το προσέξετε την συναισθηματική νοημοσύνη του; Δώστε προσοχή στο αν σκέφτεται προτού δράσει και κατά πόσον αντιλαμβάνεται τις διαθέσεις των άλλων. Εύκολο;
3. Κρατάει το λόγο του. Τι εννόούμε με αυτό; Ότι άν έχει υποσχεθεί πως θα έρθει για φαγητό στο σπίτι των γονιών σας, θα το κάνει, ακόμη κι αν ο κολλητός του βρει την τελευταία στιγμή εισιτήριο για κάποιο ματς.
4. Δεν επιζητά εμμονικά την προσοχή. Εντάξει, αυτό είναι απλό. Ένας άντρας που θέλει να αρέσει σε όλους (ή όλες) είναι πιο πιθανό να αποδεχτεί μία πρόκληση/πρόσκληση ή ακόμη και να την επιδιώξει, και να καταλήξει στην απιστία. Ο πιστός νιώθει αυτοπεποίθηση, πιστεύει στον εαυτό του.
5. Δεν είναι ριψοκίνδυνος. Ένας άντρας που παίρνει ρίσκο, σκέφτεται «έχω πολλά να κερδίσω αν ρισκάρω», ενώ ένας άντρας που δεν ρισκάρει σκέφτεται: «έχω πολλά να χάσω αν ρισκάρω».
6. Νιώθει ευγνώμων. Εκτιμά τη ζωή του, νιώθει ολοκληρωμένος. Δεν αισθάνεται πως έχει κενά. Άρα δεν έχει λόγους να απιστήσει.
7. Είναι πολύ καλός στην επικοινωνία. Αντί να αγνοεί τα προβλήματα και να αφήνει τα αρνητικά συναισθήματα να «εισβάλλουν», έχει την ικανότητα να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τη σύντροφό του και να της πει αν του λείπει κάτι ή οι απαιτήσεις του έχουν ικανοποιηθεί.
Πηγή: kamarinia.gr

Ποιοι φοιτητές κάνουν περισσότερο σεξ; Δες σε ποιά θέση είναι η σχολή σου!

Ποιοι φοιτητές κάνουν περισσότερο σεξ; Δες σε ποιά θέση είναι η σχολή σου!


Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάζουν ποιες είναι οι σχολές με τους πιο δραστήριους σεξουαλικά φοιτητές και ποιες με τους λιγότερο.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι φοιτητές των σχολών που βρίσκονται τελευταίοι στην κατάταξη έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να εισαχθούν παρθένοι.
Πρώτοι στη λίστα με αυτούς που κάνουν περισσότερο σεx, με σειρά επιδόσεων, είναι οι φοιτητές των σχολών:
Οικονομικών
Κοινωνιολόγων
Marketing
Τουριστικών επιχειρήσεων
Αγροτικής Ανάπτυξης
Ηλεκτρονικής
Διοίκησης Επιχειρήσεων
Μηχανικών
Γυμναστικής Ακαδημίας
Κοινωνικών Επιστημών και συναφών επαγγελμάτων

Οι φοιτητές που κάνουν το λιγότερο σεx ανήκουν στις σχολές:
Φαρμακευτικής
Αγγλικής Φιλολογίας
Μαθηματικών
Χημικών
Νοσηλευτικής
Πληροφορικής
Φιλοσοφίκης
Θεολογίας

Πώς επηρεάζει το προφυλακτικό τις γυναίκες;

Πώς επηρεάζει το προφυλακτικό τις γυναίκες;


Ξέρατε ότι το προφυλακτικό επηρεάζει τη σύντροφό σας; Πώς; Με 2 βασικούς τρόπους!

1. Εγκεφαλικά: Μην ψάχνετε άδικα το σημείο G στον κόλπο της, σας ενημερώνουμε ότι είναι στο κεφάλι της και στα αυτιά της! Μάλιστα! Οι περισσότερες γυναίκες είναι συναισθηματικές και αυτό που τις καυλώνει στο κρεβάτι είναι να τις κάνετε να αισθάνονται μοναδικές, ξεχωριστές και φυσικά να δείχνετε ότι έχετε συναισθήματα για αυτές και όχι ότι της αντιμετωπίζετε σαν ξεπέτες! Και έχουν συνδέσει εγκεφαλικά το προφυλακτικό με την ασφαλή ξεπέτα! Όταν κάνετε ελεύθερο σεξ μαζί της πέρα ότι της προσφέρεται ένα φυσικό συναίσθημα της δημιουργείται την εμπιστοσύνη ότι η σχέση σας είναι μονογαμική και ότι είναι η μόνη που υπάρχει στο κρεβάτι σας, γι αυτό άλλωστε δεν υπάρχει η ανάγκη για χρήση του προφυλακτικού. Αυτό την εξιτάρει εγκεφαλικά λοιπόν και μαζί με μερικά γλυκόλογα που θα της «ερεθίσουν» τα αυτάκια της θα πάρει φωτιά στο κρεβάτι!

2. Οργανικά και σωματικά: Υπάρχουν γυναίκες που ενοχλούνται από τη χρήση του προφυλακτικού! Τι νομίζατε ότι ισχύει μόνο για τους άνδρες; Υπάρχουν γυναίκες με πολύ ευαίσθητο κόλπο όπου η τριβή του προφυλακτικού προκαλεί ενόχληση, τσούξιμο ακόμα και φλεγμονή στην είσοδο του κόλπου. Έτσι ή δεν ευχαριστιέται το σεξ ή πιθανότατα αυτή η φλεγμονή που θα δημιουργηθεί να την δυσκολέψει στις τακτικές ερωτικές επαφές.

Μια λύση λοιπόν αν θέλετε οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό είναι να αγοράσετε τα πολύ λεπτά προφυλακτικά που έχουν πολύ λιπαντικό και σχεδόν δεν θα τα αισθάνεσθε και εσείς όταν τα φοράτε. Έτσι και θα βοηθήσετε την σύντροφό σας και θα αυξήσετε τη δική σας απόλαυση!
Πηγή: kamarinia.gr

Ποια είναι η πιο ερωτογενής περιοχή της γυναίκας;

Ποια είναι η πιο ερωτογενής περιοχή της γυναίκας;


Επειδή είμαστε σίγουροι ότι το μυαλό των περισσοτέρων πήγε στα γεννητικά όργανα σας λέμε να το ξανασκεφτείτε και να μην βιαστείτε να απαντήσετε.

Η πιο ερωτογενής περιοχή στο κορμί μιας γυναίκας, δεν είναι χαμηλά. Το αντίθετο είναι ψηλά και είναι οι θηλές του στήθους της.

Σύμφωνα με έρευνα οι θηλές είναι εξίσου, αν όχι λίγο περισσότερο μια περιοχή που προκαλεί τον ίδιο ερεθισμό στη γυναίκα, όπως ο κόλπος, ή η κλειτορίδα. Η έρευνα έγινε από ομάδα επιστημόνων του πανεπιστημίου Rutgers του Νιου Τζέρσευ και επικεφαλής ήταν ο ψυχολόγος Μπάρι Κομισαρούκ.

Η έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζουν, αλλά πολλοί άνδρες αγνοούν. Ότι οι θηλές είναι μια ιδιαίτερη ερωτογενής ζώνη.

Οι ερευνητές εξέτασαν μαγνητικές εγκεφάλου, από ερεθισμένες γυναίκες που έδειχναν ποιο σημείο του εγκεφάλου ερεθίζεται από το αντίστοιχο όργανο (θηλές, κόλπος, κλειτορίδα). Οι απεικονίσεις των γυναικείων εγκεφάλων έδειξαν ότι οι θηλές απασχολούσαν το ίδιο σημείο του εγκεφάλου, με αυτά των γεννητικών τους οργάνων. Επίσης έδειξαν ότι κατά την διέγερση των θηλών, απελευθερώνεται η ορμόνη, ωκυτοκίνη, που φυσιολογικά εκκρίνεται κατά την γέννα και προκαλεί συσπάσεις στη μήτρα.

Οι ερευνητές ψάχνουν να καταλάβουν τον γυναικείο οργασμό και των γενικότερων εγκεφαλικών λειτουργιών. Με σκοπό να καταφέρουν να αποκρυπτογραφήσουν το τμήμα του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για την πρόκληση της ευχαρίστησης έτσι ώστε να καταπολεμήσουν το άγχος την κατάθλιψη και τους εθισμούς.
Πηγή: kamarinia.gr

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα
Ωραίο το σεξ. Παίρνεις όμως τις απαραίτητες προφυλάξεις για να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες; Σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, ΗΠΑ, τα κορίτσια προσβάλλονται από κάποιο Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενο Νόσημα (ΣΜΝ) από τα πρώτα κιόλας 2 χρόνια της σεξουαλικής τους ζωής. Είναι “εντυπωσιακό” το γεγονός πως το 25% των κοριτσιών αυτών είναι μικρότερες από 15 ετών.  
 

Είναι λοιπόν καιρός να πληροφορηθείς σωστά για τα ΣΜΝ, αλλά και να γνωρίζεις τα πάντα για αυτά. Ο γυναικολόγος Θεόδωρος Φυτρόπουλος θα σου δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. 

 Τι είναι τα ΣΜΝ;
 
Πρόκειται για μια σειρά από μολύνσεις που μεταδίδονται από άνθρωπο σε άνθρωπο μέσω της σεξουαλικής επαφής. Όσο εύκολα μεταδίδονται, τόσο δύσκολα μπορούν να εντοπιστούν με εξετάσεις. Τα νούμερα είναι ανησυχητικά: 1 στους 4 νέους έχει ένα ΣΜΝ” εξηγεί ο γυναικολόγος Θεόδωρος Φυτρόπουλος.
 
Ποια είναι τα κυριότερα από αυτά;
 
-Κονδυλώματα (HPV) 
Παρουσιάζουν έξαρση τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει θεραπεία, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν με καυτηρίαση και θεραπευτική αγωγή. Αποτελούν μια από τις κύριες αιτίες καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.  
 

-Χλαμύδια
Από τις πιο συνηθισμένες ασθένειες, η οποία όμως ευτυχώς θεραπεύεται. Αν εξακριβώσεις ότι πάσχεις από χλαμύδια, πρέπει να ενημερώσεις και τον ερωτικό σου σύντροφο έτσι ώστε να κάνει κι αυτός θεραπεία. Σύμφωνα με έρευνα, μόνο στη Μεγάλη Βρετανία σημειώθηκαν 120.000 κρούσματα μέσα στο 2008. Μάλιστα από τους ερωτηθέντες το 67% των γυναικών παραδέχθηκε ότι δεν έχει κάνει ποτέ εξέταση για ΣΜΝ.
 
- Βλεννόροια 
Πρόκειται για μια ακόμη ασθένεια που θεραπεύεται με τα κατάλληλα αντιβιοτικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να επικαθίσει στις σάλπιγγες και να προκαλέσει ακόμη και στείρωση.  
 

- Έρπης των γεννητικών οργάνων (HSV-2) 
Μπορεί να κολλήσεις ακόμη και κάνοντας χρήση προφυλακτικού. Δεν θεραπεύεται πλήρως. Ο γιατρός αντιμετωπίζει τον έρπη με αντιικά (αντιβιοτικά) στις περιόδους όπου παρουσιάζει έξαρση.  
 

- Ηπατίτιδα Β 
Αν και πολλοί δεν το γνωρίζουν είναι κι αυτή μια ασθένεια που μεταδίδεται με το σεξ και ύστερα από μετάγγιση αίματος. Η ηπατίτιδα προσβάλει το συκώτι, ενώ δεν υπάρχει θεραπεία για αυτή.


- HIV – AIDS 
Είναι από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες στην ανθρώπινη ιστορία. Προσβάλει το ανοσοποιητικό σύστημα και ο ασθενής μένει απροστάτευτος από κάθε υιό που μπορεί να “εισβάλλει” στον οργανισμό του.  
 

- Ηβικές ψείρες 
Είναι μικρά ζωύφια που συναντώνται στην ηβική περιοχή. Έτσι μπορούν να μεταφερθούν από τον έναν στον άλλο κατά τη διάρκεια του σεξ. Εξοντώνονται με φαρμακευτική αγωγή. Θα πρέπει να απολυμάνεις και τα σεντόνια.  
 

- Σύφιλη 
Πρόκειται για βακτήριο. Αν δεν θεραπευτεί εγκαίρως μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλικά προβλήματα. 


- Τριχομονάδες 
Είναι παράσιτα. Μπορούν να μεταδοθούν και από τα ρούχα (ακόμη και πλυμένα) ή μαγιό αν κάποιος έχει το παράσιτο.

Του Λευτέρη Σαββίδη
Με την πολύτιμη συνεργασία του Γυναικολόγου Θεόδωρου Φυτρόπουλου