Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

5 ενδείξεις ότι είναι ερωτευμένος μαζί σας!Δώστε προσοχή και πάρτε τις απαντήσεις σας...

Οι σχέσεις στις μέρες μας είναι δύσκολες και περίπλοκες. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές ζηλεύουμε τις εποχές των παππούδων ή των γονιών μας όπου τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά και όταν ένας άντρας ήθελε μία γυναίκα ήταν μαζί της, χωρίς να αμφιβάλει κανείς για τα συναισθήματά του. Πλέον, υπάρχουν πολλών ειδών σχέσεις και φυσικά πολλών ειδών συναισθήματα που μπορούν να αναπτυχθούν ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα. Και δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολο έως και ακατόρθωτο να μπορέσει κανείς να καταλάβει από την αρχή μίας σχέσης που το πάει ο άλλος και τελοσπάντων τι σκοπό έχει! Φυσικά το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ρωτήσετε ευθέως. Αλλά επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πάρετε ειλικρινή σας προτείνουμε να ανοίξετε τα μάτια σας και να παρατηρήσετε κινήσεις και συμπεριφορές ώστε επιτέλους να καταλάβετε αν ο άντρας που έχετε δίπλα σας είναι ερωτευμένος μαζί σας. Διαβάστε προσεκτικά...1. Σας σέβεται: Η αλήθεια είναι ότι ο άντρας έχει ένα θέμα με το σεβασμό και δεν το λέμε με καμία κακία αυτό. Δυστυχώς, όταν μία γυναίκα δεν σημαίνει κάτι παραπάνω γι' αυτόν εκτός από sex, ο τρόπος που της φέρεται είναι ακριβώς σαν το σκυλάκι του. Φταίμε βέβαια κι εμείς, οι οποίες συνήθως ερωτευόμαστε τέτοιους τύπους δίνοντάς τους το πάτημα να μας φέρονται έτσι, αλλά κι αυτοί το εκμεταλλεύονται με την πρώτη ευκαιρία. Αν λοιπόν δείτε ότι ο καλός σας σας αντιμετωπίζει με σεβασμό, ενδιαφέρεται για τη δουλειά, τη ζωή ακόμα και τα ερωτικά της κολλητής σας, θυμάται άσχετες λεπτομέρειες από πράγματα που έχετε κατά καιρούς αναφέρει και οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρει υπολογίζει κι εσάς, τότε μην πετάξετε από τη χαρά σας αλλά μάλλον πετύχατε τζακ ποτ! Μέχρι την επόμενη στραβή βέβαια...

2. Είστε συνέχεια στο μυαλό του: Εκτός φυσικά από τα μηνύματα ή τα τηλέφωνα που μπορεί να σας παίρνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, βρίσκει μονίμως δικαιολογίες για να επικοινωνεί μαζί σας όταν φυσικά είστε χώρια. Από κάτι αστείο που είδε στην τηλεόραση μέχρι για μία γεύση πατατακίων που είχατε δοκιμάσει μαζί και του άρεσε και απλά ήθελε να την αγοράσει από το περίπτερο. 'Η για παράδειγμα, μπορεί να διαβάζει ένα βιβλίο και να υπογραμμίζει κάποιες αράδες οι οποίες θεωρεί ότι θα τις βρίσκατε ενδιαφέρουσες και αστείες ή να κατεβάσει για εσάς και μόνο μία ταινία με τον Ryan Gosling παρόλο που εκείνος μπορεί να τον σιχαίνεται. Θέλετε κι άλλες αποδείξεις;

3. Σας αγγίζει σε δημόσιο χώρο: Οι άντρες όπως θα έχετε παρατηρήσει φυσικά, δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να αγγίζουν μία γυναίκα στις προσωπικές τους στιγμές ή στα μουλωχτά! Εκεί που τα βρίσκουν σκούρα είναι με τους δημόσιους χώρους και δη παρουσία φίλων! Ενώ λοιπόν οι γυναίκες λατρεύουν τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια εκείνοι σαν να μπλοκάρουν μόλις νιώσουν ότι ίσως έχουν μία πιο τρυφερή επαφή μαζί τους. Αν λοιπόν εκείνος, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τους δημόσιους εναγκαλισμούς και τα αγγίγματα να ξέρετε ότι ισως το βλέπει πιο σοβαρά το... μεταξύ σας.

4. Δεν αποφεύγει τις συγκρούσεις: Πάρτε το και από τις υπόλοιπες σχέσεις στη ζωή σας και δεν εννοούμε τις ερωτικές αποκλειστικά. Το ίδιο θα σας πειράξει αν σας κάνει κάτι ένας άνθρωπος τον οποίο υπολογίζετε και το ίδιο κάποιος που σας είναι αδιάφορος; Το να τσακώνεστε μόνη σας, που λέμε, και εκείνος να αδιαφορεί και να συνεχίζει αυτό που κάνει, ενώ εσείς είστε σε έξαλλη κατάσταση, δεν είναι και το πιο θετικό σημάδι. Αντιθέτως, όταν δεν φοβάται να συγκρουστεί μαζί σας, να σας τονίσει τα λάθη σας και να σας αποκαλύψει ότι κάτι συγκεκριμένο που κάνετε τον ενοχλεί, σημαίνει ότι μάλλον βλέπει μέλλον στη σχέση σας και θέλει να την κάνει όσο πιο αρμονική μπορεί!

5. Σας συστήνει στον κύκλο του: Θέλει να γνωρίσετε οποιονδήποτε είναι σημαντικός για εκείνον και μάλιστα το επιδιώκει; Σας έχει συστήσει στους φίλους του, στα αδέρφια του ακόμα και στους γονείς του; Ε δε νομίζουμε ότι χρειάζεστε μεγαλύτερη απόδειξη για τα συναισθήματά του. Να ξέρετε ότι ένας άντρας που απλά έχει μία γυναίκα για να περνάει την ώρα του, δεν μπαίνει στη διαδικασία ούτε στον κολλητό του να τη συστήσει ή έστω δεν το επιδιώκει. Αν λοιπόν θέλει να έρθετε σε επαφή με τους αγαπημένους του και κάνει τα πάντα προκειμένου να υπάρξει συμπάθεια ανάμεσά σας τότε πολύ πιθανό το πράγμα να είναι πιο σοβαρό απ' όσο νομίζατε...

Εξετάσεις που πρέπει να κάνεις μετά τα τριάνταΥπέρταση, αθηροσκλήρωση, έμφραγμα, καρκίνος του εντέρου, διαβήτης και καρκίνος του προστάτη. Επίσης απώλεια ακοής και σεξουαλική δυσλειτουργία. Αυτό είναι το μέλλον σου και, μάλιστα, αυτά είναι τα καλά νέα. Γιατί αντί να ακολουθείς τις συμβουλές της στήλης, να γυμνάζεσαι, να τρέφεσαι σωστά, να ξεκουράζεσαι όσο χρειάζεται και να διαχειρίζεσαι το άγχος σου έχεις παρατήσει τον εαυτό σου. Καπνίζεις, επομένως σε περιμένει καρκίνος του πνεύμονα και της ουροδόχου κύστης, κάνεις καθιστική ζωή οπότε σου έρχεται αθηροσκλήρωση και καρδιαγγειακές νόσοι. Και δε μιλάμε για όταν φτάσεις στα 80. Ένα ένα θα αρχίσουν να σου χτυπάνε την πόρτα μετά τα 30.
Οπότε αν συγκινήθηκες  από την ιστορία της Αντζελίνα Τζολί μάλλον θα πρέπει να επανέλθεις στην πραγματικότητα και να κοιτάξεις τον εαυτό σου. Δε μιλάμε για μαστό και την απώλεια  της σεξουαλικότητας εδώ, εδώ μιλάμε για ζωτικά όργανα, για ποιότητα ζωής, για τη ζωή την ίδια. Επομένως θα ρωτάς τώρα και τι μπορώ να κάνω εγώ; Να αρχίσω να ψάχνω τα γονίδια ένα ένα; Καλά θα ήταν αλλά δεν πρόκειται να σε βγάλει πουθενά. Και πιθανότατα δεν έχεις τα χρήματα για να ψαχτείς για όλα. Υπάρχουν διάφορες λίστες με εξετάσεις που θα πρέπει να σκεφτείς μήπως χρειάζεται να κάνεις αλλά κάθε απόφαση θα πρέπει να παρθεί με συμβουλή του γιατρού σου. Οι συστάσεις διαφέρουν αναλόγως την ιατρική ένωση αναλόγως την ηλικία, αναλόγως το ιστορικό το και κάποιους επιβαρυντικούς παράγοντες όπως π.χ. η παχυσαρκία, το κάπνισμα. Οπότε... καταλαβαίνεις... χάος. Οπότε, ρώτα το γιατρό σου.
Και να μια ενδεικτική λίστα για να ξεκινήσεις τη συζήτηση και αν αρχίσουν οι ζυμώσεις στο μυαλό σου.
Έλεγχος για υπερχοληστεριναιμία: Το πρώτο, το πιο σημαντικό, το πιο συνηθισμένο. Ξεκινάς "εχθές" που λένε έλεγχο χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων. Αν δεν έχεις τίποτα ελέγχεις κάθε πέντε χρόνια. Αν ο γιατρός σου δει κάποια στιγμή ότι τα νούμερα τρελάθηκαν θα σου συστήσει πιο εξειδικευμένες εξετάσεις κάθε έξι μήνες έως κάθε χρόνο. Γιατί κάπου εδώ ξεκινάει η  αθηροσκλήρωση και η αθηροσκλήρωση η νο1 αιτία καρδιαγγειακών παθήσεων. Σε κάθε περίπτωση φτιάξε τη διατροφή σου. Θα σου κάνει καλό ούτως ή άλλως.
Καρδιολογικός έλεγχος: Σε ένα βαθμό πάει μαζί με τον έλεγχο για υπερχοληστεριναιμία αλλά υπάρχουν και εξειδικευμένες καρδιολογικές εξετάσεις για πιο ασφαλή διάγνωση καρδιακών ασθενειών. Που καλύτερη διάγνωση σημαίνει ότι μπορούν οι γιατροί να διαπιστώσουν την εμφάνιση καρδιοπάθειας αρκετά νωρίς για την αποτρέψουν. Που σημαίνει ότι μπορεί να το γλυτώσεις εκείνο το εμφραγματάκι στα 40 παρά.
Πίεση: Και οι γιαγιάδες παίρνουν την πίεση, θα μου πεις. Αλλά αυτή η απλή (και φαινομενικά ασήμαντη) εξέταση θα σου δείξει αν διατρέχεις κίνδυνο υπέρτασης, κάτι που χοντρικά είναι 20%. Δηλαδή ένας στους πέντε. Οπότε το ελέγχεις για καλό και για κακό, δεν περιμένεις να πάθεις έμφραγμα. Ξεκινάς όσο νωρίτερα γίνεται, δηλαδή αύριο και αν ο γιατρός σου δει υψηλά επίπεδα θα ελέγχεις κάθε έξι μήνες.
Έλεγχος για καρκίνο του παχέος εντέρου: Λέξεις σαν την κολονοσκόπηση και τη σιγμοειδοσκόπηση δεν ακούγονται και ιδιαίτερα ευχάριστες και δεν είναι. Αλλά να δεις τι χαρές θα κάνεις αν διαγνωστείς με καρκίνο παχέος εντέρου στο πρώτο στάδιο σε αντίθεση με την πλειοψηφία που το βρίσκει στο τέταρτο. Εσύ θα έχεις να κάνεις με μια απολύτως θεραπεύσιμη ασθένεια.  Γενικά ξεκινάς αρκετά νωρίς γύρω στα 35 αν έχεις ιστορικό στην οικογένεια. Το πότε ακριβώς και το κάθε πότε θα στο πει ο γιατρός σου.
Έλεγχος για καρκίνο του προστάτη: Υπάρχει ένα ειδικό τεστ (PSA) που δεν ακούγεται πολύ ακριβές και που πρέπει να συζητήσεις με το γιατρό σου αν θα κάνεις γύρω στα πενήντα και. Κάνε μια κουβέντα σε κάθε περίπτωση.
Προληπτικός έλεγχος διαβήτη: Είναι μια σειρά αρκετά πολύπλοκων εξετάσεων που θα κάνεις γύρω στα 40 αν δεν υπάρχουν συμπτώματα ή επιβαρυντικοί παράγοντες. Αν είσαι παχύσαρκος, όμως, ή έχεις ιστορικό διαβήτη στην οικογένεια σου πρέπει να κάνεις νωρίτερα και κάθε τρία χρόνια από εκεί και μετά.
Έλεγχος για καρκίνο της ουροδόχου κύστης: Είσαι πενήντα, καυκάσιος και κάπνιζες; Τότε είσαι γκανιάν για καρκίνο της ουροδόχου ο οποίος είναι ασυμπτωματικός στα πρώτα στάδια και μπορεί να σε αιφνιδιάσει δυσάρεστα. Αν τον εντοπίσεις νωρίς είναι σίγουρα θεραπεύσιμος. Γι’ αυτό κάνε μια κουβεντούλα πάλι με το γιατρό σου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απατεώνες χάκερ «μπλοκάρουν» κομπιούτερ και ζητούν πρόστιμα έχοντας αντιγράψει σελίδα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

pistepseto.net.jpg

Απατεώνες χάκερ «μπλοκάρουν» κομπιούτερ και ζητούν πρόστιμα έχοντας αντιγράψει σελίδα της...
Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ζητούν να πληρώσεις ηλεκτρονικά το πρόστιμο δίνοντας τον αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας.


Δεκάδες είναι όπως πληροφορείται το ilialive.gr  οι κάτοικοι της Δυτικής Ελλάδας και αρκετοί από την Ηλεία, που βρήκαν στην οθόνη του υπολογιστή τους μια σελίδα ίδια με αυτή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την οποία τους ενημέρωναν ότι έχουν παραβεί τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Στην άκρη της σελίδας οι χάκερς σε ενημερώνουν ότι αν πληρώσεις ηλεκτρονικά το πρόστιμο, ύψους 100 ευρώ, θα σου ξεμπλοκάρουν τον υπολογιστή εντός 72 ωρών. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχοντας όντως παραβεί τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας έχουν «τσιμπήσει» και έχουν πληρώσει με την πιστωτική τους κάρτα για να ανακαλύψουν λίγο αργότερα ότι επρόκειτο περί καραμπινάτης απάτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήστες χρειάζεται να εγκαταστήσουν από την αρχή όλο το λογισμικό και τα προγράμματα, ενώ συνιστάται και η καταγγελία στην Ασφάλεια.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι χάκερς έχουν έδρα κάποιο νησί, αλλά ακόμη δεν έχει καταστεί δυνατόν να εντοπιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Ηλεία χρήστες του διαδικτύου που είδαν αυτό το μήνυμα στη οθόνη τους, ξεπερνώντας τον αρχικό πανικό, επικοινώνησαν με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και βρήκαν λύσεις, καθώς το θέμα αντιμετωπίζεται και από τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Πηγή: ilialive.gr

ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΝΩΜΗ...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ...


ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ!!!!!! ΕΙΠΕΜΕ,ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΧΑΖΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ...ΚΙ ΟΤΙ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!!!!!!!!! ;) ONE LOVE...ONE LIFE... ONE

Is it getting better? 
Or do you feel the same? 
Will it make it easier on you now? 
You got someone to blame 
You say... 

One love 
One life 
When it's one need 
In the night 

One love 
We get to share it 
Leaves you baby if you 
Don't care for it 

Did I disappoint you? 
Or leave a bad taste in your mouth? 
You act like you never had love 
And you want me to go without? 
Well it's... 

Too late 
Tonight 
To drag the past out into the light 

We're one, but we're not the same 
We get to 
Carry each other 
Carry each other 
One... 

Have you come here for forgiveness? 
Have you come to raise the dead? 
Have you come here to play Jesus 
To the lepers in your head? 

Did I ask too much? 
More than a lot 
You gave me nothing 
Now it's all I got 

We're one 
But we're not the same 
Will we 
Hurt each other 
Then we do it again 

You say 
Love is a temple 
Love a higher law 
Love is a temple 
Love the higher law 

You ask me to enter 
But then you make me crawl 
And I can't be holding on 
To what you got 
When all you got is hurt 

One love 
One blood 
One life 
You got to do what you should 

One life 
With each other 
Sisters 
Brothers 

One life 
But we're not the same 
We get to 
Carry each other 
Carry each other 

One... life 

One

Πρόκειται για ένα θανατηφόρο μικρόβιο γάγγραιναςΑΠΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ...ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ..ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;; ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ;;;;ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΖΩΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ...ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ...ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ;;;;ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ;;;; ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ/ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΑΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΠΤ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΑ ΓΑΜΩΤΟ!!!!! :( :( :(

Στην Αφρική τα παιδιά υποφέρουν από την ασιτία. Στην Αφρική τα παιδιά υποφέρουν από την έλλειψη νερού. Στην Αφρική τα παιδιά πεθαίνουν από το AIDS. Όμως στην Αφρική υπάρχει και μια άλλη ασθένεια που τσακίζει τα παιδάκια κάτω των 6 ετών. Η ΝΟΜΑ, ή αλλιώς Cancrum Oris...

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα θανατηφόρο μικρόβιο γάγγραινας το οποίο εμφανίζεται και χτυπάει μικρά παιδιά που βρίσκονται στο όριο του υποσιτισμού, που δεν έχουν καμία στοματική υγιεινή, που το νερό που πίνουν είναι βρώμικο και γεμάτο μικρόβια. Στην αρχή έλκη και αποστήματα εμφανίζονται στα ούλα, και μετά η νόσος εξαπλώνεται. Τα χείλη και τα μάγουλα πρήζονται ενώ οι πόνοι είναι δυσβάσταχτοι. Το μικρόβιο αυτό κυριολεκτικά κατατρώει ολόκληρη τη σάρκα των μικρών παιδιών γύρω και μέσα από το στόμα. Σε πολλές περιπτώσεις εξαπλώνεται και στο υπόλοιπο πρόσωπο.


Όταν ένα παιδάκι κάτω των 6 προσβληθεί και ζει σε τέτοιες συνθήκες έχει ελάχιστες πιθανότητες να επιβιώσει. Επτά με εννιά στα δέκα παιδιά πεθαίνουν, ενώ όσα ζήσουν θα είναι για όλη την υπόλοιπη ζωή τους παραμορφωμένα. Τα περισσότερα από αυτά ζουν μόνα και αποκομμένα από το κοινωνικό σύνολο.


Σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκτιμά ότι τουλάχιστον 500.000 στην Αφρική είναι θύματα της ΝΟΜΑ.
Σας προειδοποιούμε οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι σκληρές.


alt
alt
alt
alt
alt


iatropedia

ETΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!

Έρευνα που αγαπάμε: ο στοματικός έρωτας έχει θεραπευτικές ιδιότητες Πηγή: Έρευνα που αγαπάμε: ο στοματικός έρωτας έχει θεραπευτικές ιδιότητες!


eff29980a31881eef063d967226614af.w600.h340.z1
Το πιο ευχάριστο φάρμακο κατά της κατάθλιψης.
Το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (Albany) ερευνά σύγχρονες μεθόδους καταπολέμησης του άγχους και της κατάθλιψης και σε ένα δείγμα 300 γυναικών βρήκε τα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα.
Το στοματικό σεξ όχι μόνο είναι μέσα στις αγαπημένες δραστηριότητες των γυναικών που έλαβαν μέρος, αλλά οι ιδιότητές του στο ζευγάρι είναι θεραπευτικές και μάλιστα με πολύ καλά ποσοστά.
Φυσικά οι έρευνες συνεχίζονται, αλλά στο Πανεπιστήμιο του Albany το έριξαν προαιρετικά στη θεραπεία μια και βρήκαν όπως όλα δείχνουν το πιο ευχάριστο φάρμακο.
Από εδώ και πέρα, κάθε φορά που δεν αισθάνεστε καλά ξέρετε τι να κάνετε.
Πηγή: queen.gr


με νόημα...

Ε ΡΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΙΔΕΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!

ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΛΙΓΟ...ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΣΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!!
ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ :) & ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!!!!!Μου έχει έρθει απόψε μια τρελή ιδέα
Έτσι για την αλλαγή να κοιμηθούμε μαζί
Και αν το πρωί που θα ξυπνήσουμε παρέα
Το μετανιώσεις δε θα επαναληφθεί.
Μεσάνυχτα στου Ψυρή γεμάτο το μαγαζί.
Σε βλέπω και όλα τα βλέπω εκεί.
Και τ’ όνομά μου ξεχνώ, 
θεέ μου, τι πλάσμα είναι αυτό;
Έχω κολλήσει και δεν ξεκολλώ.
Δε σου την πέφτει κανείς, 
φοβούνται όχι μην πεις.
Μην τους πληγώσεις τον εγωισμό, 
μα εγώ δε χάνω καιρό
Δε χαμπαριάζω Χριστό, 
σε πλησιάζω εν ψυχρώ...

Μου έχει έρθει απόψε μια τρελή ιδέα
Έτσι για την αλλαγή να κοιμηθούμε μαζί
Και αν το πρωί που θα ξυπνήσουμε παρέα
Το μετανιώσεις δε θα επαναληφθεί.

Μου έχει έρθει απόψε μια τρελή ιδέα
Έτσι εντελώς ξαφνικά να σε γεμίσω φιλιά
Και αν την παρόρμησή μου αυτή τη βρεις ωραία
Μπορούμε να το δούμε αν θες και σοβαρά.

Από όποιο μέρος περνάς, 
τα βλέμματα όλα τραβάς.
Άπιαστο όνειρο σε θεωρούν, 
δεν κάνει βήμα κανείς
Φοβούνται μην αρνηθείς
και νιώσουν λίγοι και ανεπαρκείς
Εγώ όμως θα `ρθω κοντά
και άμα τυχόν δε μου βγει.
Θα μοιραστούμε στα δυο τη ντροπή
Άλλωστε όχι αν πεις
Εσύ θα χάσεις θα δεις
τέτοιο παιδί δε θα βρεις...

Μου έχει έρθει απόψε μια τρελή ιδέα
Έτσι για την αλλαγή να κοιμηθούμε μαζί.
Και αν το πρωί που θα ξυπνήσουμε παρέα
Το μετανιώσεις δε θα επαναληφθεί.

Μου έχει έρθει απόψε μια τρελή ιδέα
Έτσι εντελώς ξαφνικά να σε γεμίσω φιλιά
Και αν την παρόρμησή μου αυτή τη βρεις ωραία
Μπορούμε να το δούμε αν θες και σοβαρά...

Θα συνεχίσουν να καταβάλουν το επίδομα γάμου οι επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΒ

Θα συνεχίσουν να καταβάλουν το επίδομα γάμου οι επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΒ


Δε θα κάνουν χρήση του δικαιώματος μονομερούς περικοπής του που παρέχει ο νόμος

Θα συνεχίσουν να καταβάλουν το επίδομα γάμου οι επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΒ, σύμφωνα με ψήφισμα της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών αναφέρεται πως μετά από πρόταση του προέδρου του ΣΕΒ κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλου, η χθεσινή Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου ενέκρινε με πολύ μεγάλη πλειοψηφία ψήφισμα σύμφωνα με το οποίο οι επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΒ θα συνεχίσουν να καταβάλουν το επίδομα γάμου, που προβλέπει η σήμερα ισχύουσα ΕΓΣΣΕ, στους εργαζόμενους που το λαμβάνουν -και δεν θα κάνουν χρήση του δικαιώματος μονομερούς περικοπής του, που παρέχει ο νόμος.

«Οι επιχειρήσεις μας δίνουν τις υψηλότερες αμοιβές, τηρούν διαδικασίες ουσιαστικής συνεννόησης με τους εργαζομένους τους και είναι οι πλέον συνεπείς στην εφαρμογή της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας σε όλη την οικονομία. Γι' αυτό άλλωστε, περιπτώσεις μονομερούς μείωσης κατώτατου μισθού από 751 ευρώ σε 586 όπως προβλέπει ο νόμος, πρακτικά δεν έχουν υπάρξει», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον ΣΕΒ η εν λόγω απόφαση είναι συνεπής προς την εργασιακή πραγματικότητα που επικρατεί στις επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΒ και δείχνει τις αρχές και πρακτικές με τις οποίες οι επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΒ θα αντιμετωπίσουν τις όποιες επιπτώσεις από την λήξη ισχύος της ΕΓΣΣΕ, και την έναρξη της μετενέργειας.

Ρευστοποιήσεις στο Χ.Α.

Ρευστοποιήσεις στο Χ.Α.


Κατοχυρώνουν βραχυχρόνια κέρδη οι επενδυτές

Τα υψηλά κέρδη που έδωσαν στις προηγούμενες συνεδριάσεις οι τραπεζικές μετοχές έγιναν δέλεαρ στους επενδυτές οι οποίοι κατοχυρώνουν βραχυχρόνια κέρδη.

Η αγορά έχει αλλάξει αρκετές φορές κατεύθυνση με το Γενικό Δείκτη να διαμορφώνεται στις 1.066,394 μονάδες σημειώνοντας άνοδο +0,11%.

Νωρίτερα κατέγραψε ανώτερη τιμή στις 1.078,96 μονάδες όταν σημείωνε άνοδο έως και +1,29%, ενώ το χαμηλότερο επίπεδο ήταν στις 1.064,39 μονάδες όταν σημείωνε πτώση -0,49%.

Το επενδυτικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται και σήμερα στις τραπεζικές μετοχές. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 29,75 εκατ. ευρώ.

Τρέλανέ τον... πριν τον γδύσεις


Τρέλανέ τον... πριν τον γδύσεις
Ναι, είστε καλή στο κρεβάτι και κανένας άντρας που είχε την τιμή να είναι μαζί σας δεν είχε ποτέ λόγο να παραπονεθεί. Τι θα λέγατε, όμως, αν μπορούσατε να γίνετε απίθανη απλά με τη δύναμη του αγγίγματος; Ειδικοί του σεξ, ικανοποιημένοι άντρες και γυναίκες που έχουν τελειοποιήσει μερικές –ανέλπιστα εύκολες– τεχνικές εξηγούν πώς να σκανδαλίσετε και να ικανοποιήσετε έναν άντρα από το κεφάλι ως και τα δάχτυλα των ποδιών, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στα ενδιάμεσα σημεία.


Αν έχετε μόνο…
...30 δευτερόλεπτα.
Στοχεύστε στο «γλυκό και τρυφερό». Χαϊδέψτε τους ώμους του και κάντε του ένα ελαφρύ μασάζ στους τετρακέφαλους. Έτσι, απλά θα τον χαλαρώσετε και δεν θα του δημιουργήσετε εκνευρισμό, αφού δεν έχετε χρόνο να κάνετε περισσότερα. Εναλλακτικά, χαϊδέψτε τον κυκλικά στη μέση. Με αυτό τον τρόπο ελευθερώνεται η ορμόνη οξυτοκίνη που είναι υπεύθυνη για το «δέσιμο» μεταξύ των ανθρώπων.

...1 λεπτό.
Ακουμπήστε και φιλήστε τα χείλη του. Αν και πρόκειται για ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος, συνήθως έρχονται σε δεύτερη μοίρα όταν φιλιόμαστε, εξαιτίας της γλώσσας. Δώστε τους την αρμόζουσα προσοχή. Κοιτάξτε τον στα μάτια, ακουμπήστε τον δείκτη σας στο στόμα του και χαϊδέψτε το απαλά. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα ακουμπήστε τα χείλη σας στα δικά του και ολοκληρώστε με ένα καυτό φιλί (χωρίς φραγμούς). Σας εγγυόμαστε πως θα σκέφτεται αυτά τα 60 δευτερόλεπτα για το υπόλοιπο της ημέρας.

...5 λεπτά.
Δώστε του …μια χείρα βοηθείας. Είναι απλό αλλά οι άντρες το λατρεύουν. Να θυμάστε πως για να ολοκληρώσουν οι άντρες χρειάζονται ταχύτητα κινήσεων και για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε και τα δυο σας χέρια.

...Κι αν έχετε όλη τη νύχτα στη διάθεσή σας…
…οργανώστε ένα μαραθώνιο. Ξεκινήστε με ένα απολαυστικό μπάνιο ή ντους μαζί. Αφού χαλαρώσετε, περάστε στην κρεβατοκάμαρα, βάλτε λίγη μουσική, ανάψτε μερικά κεριά, ξαπλώστε και ξεκινήστε την εξερεύνηση. Αφήστε τα χείλη και τα χέρια σας να αγγίξουν όλο το κορμί του. Με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψετε εσείς, αλλά και εκείνος, πράγματα που δεν ξέρατε. Το καλύτερο; Σίγουρα θα σας το ανταποδώσει…


Πώς να κάνετε μασάζ σαν επαγγελματίας
Δοκιμάστε τις παρακάτω τεχνικές και παρατηρήστε έναν ενήλικα να γίνεται αλοιφή στο άγγιγμά σας
1.   Ξεκινήστε από τον αυχένα του και συνεχίστε προς το υπόλοιπο κεφάλι με απαλές κυκλικές κινήσεις (όπως θα τον λούζατε).
2.   Βάλτε τα χέρια σας στη μέση του, δεξιά και αριστερά από την σπονδυλική του στήλη και με μια κίνηση ανεβάστε τα προς τα επάνω, ασκώντας λίγη πίεση. Ακολουθήστε τη φορά των ώμων του και περάστε τα χέρια σας από τα μπράτσα του, τελειώνοντας με τα δάχτυλά του. Επαναλάβετε με τις γροθιές σας.
3.   Τελειώστε με τα πέλματά του. Κρατήστε το ένα πέλμα και με τα δύο χέρια και ασκήστε πίεση κάτω από τα δάχτυλα. Στη συνέχεια, αρχίστε να τρίβετε από το σημείο εκείνο ως τη φτέρνα μπρος πίσω για κάμποση ώρα.


Ένας άντρας εξομολογείται: πώς μπορείτε να τον τρελάνετε όσο είναι ακόμη ντυμένος.
1.   Ναι, είμαστε από τον Άρη και είστε από την Αφροδίτη και μπλα, μπλα, μπλα, όμως έχουμε ένα κοινό: ένα σωστά «τοποθετημένο» και «εφαρμοσμένο» φιλί στον λαιμό μπορεί να κάνει τα γόνατά μας να λυγίσουν.
2.   Το χέρι σας στον μηρό του είναι το διεθνώς αναγνωρισμένο σημάδι πως «η αποστολή εξετελέσθη». Επιπλέον, τα νεύρα από αυτό το σημείο φτάνουν ως …το σημείο κλειδί. Ξεκινήστε λοιπόν από το γόνατό του και ανεβαίνετε σταδιακά όσο περνάει η νύχτα.
3.   Τα χέρια μας έχουν αμέτρητες νευρικές απολήξεις. Χαϊδέψτε τις παλάμες και τα δάχτυλά του ή αν είστε λίγο πιο τολμηρή, βάλτε τα δάχτυλά του στο στόμα σας και δείξτε του τι θα κάνετε σε άλλα σημεία του σώματός του αργότερα. Ναι, είναι λίγο χυδαίο, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με το πορνό και δεν τους έχετε ακούσει να παραπονιόνται με τέτοια θέματα, σωστά;
4.   Ξεχάστε τα χέρια σας. Αγγίξτε μας με όλο σας το σώμα. Κοιτάξτε τον, τραβήξτε τον από τη μέση και σφίξτε τον επάνω σας (στο στήθος σας κυρίως) διατηρώντας την οπτική επαφή. Οι κοντύτεροι άντρες θα το εκτιμήσουν ιδιαιτέρως.
5.   Το με-συγχωρείτε-ήταν-τυχαίο άγγιγμα με τα οπίσθια. Μην το κάνετε εμφανώς. Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή (ένα γεμάτο μπαρ) για να περάσετε μπροστά του προσέχοντας τα οπίσθιά σας να τον αγγίξουν στο σωστό σημείο. Ερεθίζονται τόσο πολύ, που δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν αν το κάνατε επίτηδες ή όντως τυχαία.
πηγή:fe-mail.gr 

Γιατί ερωτευόμαστε ;


Γιατί ερωτευόμαστε ;
Δεν πήγαμε σε μάγισσες και χαρτορίχτρες, αν και η αλήθεια είναι ότι φλερτάραμε με την ιδέα, κατά τη διάρκεια αυτής της απέλπιδας αναζήτησης απαντήσεων στο ερώτημα «τι είναι αυτό που μας κάνει να ερωτευόμαστε;». Γιατί μπορεί επιστημονικά η απάντηση να είναι (ή να φαίνεται) απλή –είναι οι ορμόνες– αν όμως ξεκινήσεις να αναρωτιέσαι τι ενεργοποιεί αυτές τις ορμόνες, με τι κριτήρια διαλέγει προς ποια κατεύθυνση θα τις στρέψει, και γιατί ο κατά τα άλλα παντοδύναμος εγκέφαλός μας δεν μπορεί να ελέγξει ή έστω να έχει ένα λόγο σε όλη αυτή τη διαδικασία, το πράγμα περιπλέκεται.

Αποφασισμένοι να λύσουμε τον γρίφο, θέσαμε το ερώτημα στην ψυχοθεραπεύτρια και οικογενειακή θεραπεύτρια Γεωργία Καραγιάννη, και σε επτά… παθόντες –τυχαίο δειγματοληπτικό πληθυσμό, αφού όλοι παθόντες είμαστε ή έστω έχουμε υπάρξει. Πού καταλήξαμε, ρωτάτε; Κατ’ αρχήν, στο ότι το ερώτημα έχει δύο σκέλη: Το πρώτο είναι το γιατί ερωτευόμαστε γενικώς, και το δεύτερο τι είναι αυτό που μας κάνει να ερωτευτούμε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο μία συγκεκριμένη στιγμή. Κάπου εδώ, ξεκινάει το χάος.

Να πάρω τη βοήθεια του κοινού; 

«Μια ιδέα τελικά μας κάνει να ερωτευόμαστε» λέει ο Γιώργος, 35 ετών. «Ερωτευόμαστε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι ο άλλος, μέσα από τη δική μας οπτική γωνία. Μας κάνει να ερωτευόμαστε καμιά φορά η ανάγκη, η συνήθεια και ίσως και η πίστη που έχουμε στον έρωτα. Μας κάνει να ερωτευόμαστε αυτό που έχουμε ως εικόνα αποκτήσει για το τί είναι ο έρωτας από σινεμά και τα βιβλία που έχουμε διαβάσει. Ο έρωτας είναι πολύ υπερεκτιμημένη έννοια» καταλήγει.

«Πρώτη και καλύτερη είναι η ανάγκη μας να ερωτευτούμε –ναι, πιστεύω ότι ως ένα βαθμό πρόκειται για ένα "κατασκευασμένο συναίσθημα"– γι' αυτό και βλέπουμε τόσο συχνά τόσο αταίριαστα ζευγάρια που τελικά δεν περνάνε καλά» λέει ο Ανέστης, 31. «Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που "φουντώνουν" αυτό το αίσθημα του έρωτα. Πρώτα το στιλ, η εξωτερική εμφάνιση του άλλου που μας γοητεύει, και μετά η προσωπικότητα, όσο γνωρίζουμε τον άλλον. Αυτό το τελευταίο πάντως, το να γνωρίσουμε για τα καλά την προσωπικότητα του άλλου, συμβαίνει συνήθως αρκετά μετά την "τυπική" έναρξη της σχέσης. Για μένα, αν φτάσεις σε αυτό το στάδιο, γνωρίσεις την προσωπικότητα του άλλου και εξακολουθείς να θέλεις να είσαι μαζί του, τότε ξεκινά ο πραγματικός έρωτας (ή έστω λίγο πριν, κατά την διάρκεια της "ανακάλυψης")».«Νομίζω ότι υπάρχουν δύο "τρόποι" να ερωτευτούμε» λέει η Μαίρη, 30 χρονών. «Πρώτον, ο "έρωτας με την πρώτη ματιά" που βλέπεις τον άλλον και σου έρχεται ντουβρουτζάς, νομίζω είναι το βλέμμα ή η χημεία μεταξύ σας που σε κολλά(ζ)ει, και δεύτερον ο έρωτας που έρχεται με τον καιρό, όταν αρχίζεις να ανακαλύπτεις πόσο σου αρέσει, σου ταιριάζει, σε ικανοποεί ο άλλος και ξαφνικά στα μάτια σου γίνεται ο ιδανικός: ακόμα πιο όμορφος, ακόμα πιο καλός, ακόμα πιο έξυπνος, κ.λ.π. Το πρόβλημα είναι ότι σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν κρατάει για πάντα».

«Τι είναι αυτό που μας κάνει να ερωτευόμαστε; Μια ματιά, ένα χαμόγελο, ένα στυλ, ένα άγγιγμα, ένα άρωμα, μια λέξη…» λέει ο Άρης, 42 ετών. «Μια αρχέγονη χημική διαδικασία/ λειτουργία τόσο βαθιά ριζωμένη μέσα μας, που δεν μπορούμε να την προσδιορίσουμε με σιγουριά. Και που πιστεύω ότι ποτέ δεν θα ανακαλύψουμε (και δεν πρέπει να ανακαλύψουμε)γιατί ο έρωτας είναι μαγεία, και έτσι πρέπει να μείνει».

«Αυτό που μας κάνει να ερωτευτούμε είναι κάποιες βασικές ανάγκες μας που πρέπει να εκπληρωθούν. Συγκεκριμένα οι ανάγκες μας για: σεξουαλική επαφή, αγάπη, προσοχή και φροντίδα, παρέα, επιβίωση, προστασία, κατανόηση, συντροφικότητα, ενθάρρυνση, επαφή, διασκέδαση» λέει η 26χρονη Εριέττα, ενώ η Λήδα, 48, απαντά λακωνικά ότι είναι «η φυσική ανάγκη της αναπαραγωγής... τι άλλο; πού πάει το μυαλό σας δηλαδή;».

Πιο λακωνικός, ο Μάρκος, 37, λέει ότι ερωτευόμαστε «γιατί δεν είμαστε εξοικειωμένοι με τον θάνατο. Πρακτικά, η ανάγκη για να μοιραζόμαστε τη ζωή μας με κάποιον είναι "ελάττωμα" προσαρμογής στο αναπόφευκτο».Γιατί να θέλεις να ερωτευτείς;
«Ξεκινάμε από το γεγονός ότι έχουμε την ανάγκη να ερωτευτούμε, διότι έχουμε την ανάγκη της δυαδικής σχέσης» λέει η Γεωργία Καραγιάννη, ψυχοθεραπεύτρια και οικογενειακή θεραπεύτρια. «Ο άνθρωπος ξεκινά τη ζωή του από μια δυαδική σχέση, εκείνη με την μητέρα του. Από αυτή τη σχέση αντλεί τα πρώτα συναισθήματα: της ευχαρίστησης, της ασφάλειας, της χαράς, της μοναδικότητας, της σιγουριάς και της αυτοπεποίθησης. Αυτή η σχέση είναι που μας δίνει την αίσθηση της μοναδικότητας, την οποία αναζητάμε στις μετέπειτα σχέσεις μας, ακριβώς γιατί είναι ένα συναίσθημα το οποίο μας είναι οικείο. Θέλουμε να συνάπτουμε δυαδικές σχέσεις, επειδή αναζητάμε ξανά εκείνα τα πρώτα συναισθήματα. Όλα αυτά, βέβαια, ισχύουν εφόσον η σχέση με την μητέρα είναι λειτουργική. Αν δεν είναι, τότε είναι πολύ πιθανό να μας φοβίζει το να έρθουμε κοντά με κάποιον άλλο.

»Μια άλλη σκέψη είναι ότι εφόσον ο άνθρωπος έχει δημιουργηθεί για να αναπαράγεται, έχει ανάγκη το ενθουσιώδες συναίσθημα που θα τον οδηγήσει σε αυτή τη διαδικασία. Στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, και πάλι, είναι υπαρξιακό το ζήτημα για την οικειότητα και την ευχαρίστηση μέσα στην σχέση.

»Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο έρωτας είναι γενικότερη έννοια. Οι περισσότεροι μιλώντας για έρωτα εννοούμε τον αρχικό ενθουσιασμό. Όλα αυτά που είπαμε μέχρι τώρα έχουν περισσότερο να κάνουν με την αγάπη, την μετεξέλιξη δηλαδή του αρχικού ενθουσιασμού».Τι είναι αυτό που το λένε… χημεία;
«Ο έρωτας με την μορφή του ενθουσιασμού είναι σύμφυτος με τον άνθρωπο» λέει η κ. Καραγιάννη. «Ο άνθρωπος θα ενθουσιαστεί, είναι η φύση του τέτοια. Μετά αυτός ο αρχικός ενθουσιασμός είτε θα εξαφανιστεί και θα πάψει να υπάρχει, είτε θα μετεξελιχθεί σε αγάπη» συνεχίζει προσθέτοντας ότι θα ήταν πάρα πολύ κουραστικό για έναν άνθρωπο να είναι διαρκώς στην εγρήγορση που προκαλεί αυτό το πρώτο, απαιτητικό στάδιο του έρωτα. «Όπως έχει πει και ο Γιάλομ στον Δήμιο του Έρωτα, δεν είναι εύκολο να δουλέψεις με έναν ερωτευμένο. Στην αρχή, υπάρχει πάντα η τάση να εξιδανικεύεις αυτόν που έχεις ερωτευτεί. Εδώ δεν χωράει ανάλυση, διότι η εικόνα που αναλύεται παύει να είναι εξιδανικευμένη.

»Στο αρχικό στάδιο του έρωτα, ο ενθουσιασμός φτιάχνεται από τα στοιχεία της εικόνας που έχουμε για τον άλλο. Είναι δύσκολο να προσδιορίσει κανείς τι μας κάνει να ερωτευόμαστε έναν άνθρωπο ανάμεσα σε πολλούς άλλους. Οι ειδικοί της ψυχικής υγείας λένε ότι ασυνείδητα θα ερωτευτούμε ένα πρόσωπο που μας μοιάζει οικείο, που μας θυμίζει κάτι, όχι μόνο από άποψη εμφάνισης, αλλά και σε θέματα συμπεριφοράς ή χαρακτήρα. Αυτό που λέμε ότι οι άνδρες ερωτεύονται γυναίκες που η σχέση τους θυμίζει τον τρόπο που σχετίζονταν με τη μητέρα τους, και οι γυναίκες αντίστοιχα με τον πατέρα τους. Ισχύει, όμως, και το αντίθετο: αν αυτή η πρώτη σχέση, όπως λέγαμε προηγουμένως, δεν ήταν λειτουργική, θα ερωτευτούν εκείνους που τους θυμίζουν αυτό που θα ήθελαν να είναι οι γονείς τους –το αντίθετό τους, κατά κάποιο τρόπο. Πολλές φορές, οι άνθρωποι παγιδευόμαστε σε ασυνείδητες διαδικασίες που δεν τις γνωρίζουμε. Νομίζουμε ότι επιθυμούμε κάτι διαφορετικό, και καταλήγουμε ερωτευμένοι σε μια σχέση που θυμίζει εκείνη την αρχική ή που επαναλαμβάνει μη λειτουργικά οικογενειακά πρότυπα.

»Τελικά, ο έρωτας είναι διαφορετικός για κάθε άνθρωπο. Άλλοι ερωτεύονται και εν συνεχεία εξιδανικεύουν τον άλλο και ζουν ένα ρομαντικό έρωτα, ενώ άλλοι συγχέουν την σεξουαλική επιθυμία με το ερωτικό συναίσθημα. Για κάθε άνθρωπο, ο ορισμός του έρωτα είναι διαφορετικός: Έχει να κάνει με τις απόψεις, τα βιώματα και την κουλτούρα μας. Η καλλιέργεια του καθενός επιδρά και στο μοντέλο του έρωτα που θέλει για τον εαυτό του».

πηγή:in2life.gr 

Οι απαγορευμένες λέξεις στο σεξ


Οι απαγορευμένες λέξεις στο σεξ
Η μετοχή «απαγορευμένος» σε παραπέμπει αυτόματα σε αρνητικά φορτισμένες έννοιες και χροιές, και πάντως όχι σε πράγματα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν κακό σε σωματικό ή ψυχολογικό επίπεδο.
Κι όμως: είναι ακριβώς αυτή 
η έννοια στην οποία αναφέρομαι εν προκειμένω. Και σε όλα αυτά που σε μία όψη ιδιαίτερα σημαντική της καθημερινότητας σου, μπορούν να σε πληγώσουν όχι τόσο κυριολεκτικά, σε σωματικό επίπεδο (όχι ότι δεν μπορεί αν συμβεί) αλλά πιο βαθιά και άρα να δημιουργήσουν πληγές δυσεπούλωτες. Σε μία ολοένα πιο βίαιη και βάρβαρη καθημερινότητα, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να ανεχτείς την παραμικρή σχετική συμπεριφορά και να καταστείς αμείλικτη σιδηρά κυρία, στο ανώτατο επίπεδο. Οι πλέον ακατάλληλες λέξεις που οφείλουν να σημάνουν συναγερμό και να σε οδηγήσουν στο να βγάλεις κόκκινη κάρτα αποφυγής είναι οι εξής:
Αίμα. Πέραν της προφανούς πρώτης φοράς και εμπειρίας σου, όσο και να γουστάρεις τις rough καταστάσεις, δεν είσαι ούτε ζώο ούτε πρωταγωνίστρια σε hardcore πορνό για να επιτρέψεις την παραμικρή σταγόνα να κάνει την εμφάνιση της. Απόρριψε οτιδήποτε σε υποβαθμίζει, σου προκαλεί πόνο και δυνάμει μπορεί να σου προξενήσει σωματική βλάβη. Δεν είναι καθόλου απίθανο, αν δεν το προσέξεις κατάλληλα. Για αυτό, προσοχή στην αντίδραση και στα «ναι» που θα πεις…
Ακροβατικά. Δεν αντιλέγω, έχουν ενδιαφέρον και είναι αρκούντως spicy: αλλά επειδή το αγόρι σου νομίζει ότι εκπαιδεύτηκες στο Τσίρκο της Κίνας, αυτό δεν σημαίνει ότι το έχεις κάνει κιόλας! Ούτε έχεις το κορμί λάστιχο στην τελική. Για αυτό, δεν χρειάζεται ούτε να πιαστείς ολόκληρη ούτε να πάθεις ενισχυμένο λουμπάγκο και τραβήγματα για να ικανοποιήσεις τα γούστα του. Περιορίσου σε όσα μπορείς να κάνεις με σχετική άνεση και αν θέλει εξτρά ευλυγισία, ας απευθυνθεί στην Κομανέτσι, που ειδικεύεται στο ζήτημα…
Κουδούνι – Τηλέφωνο. Εντάσσονται και τα δύο στην ίδια κατηγορία, με ισόποσα ποσοστά επικινδυνότητας θα έλεγα. Όπως μπορείς να του φέρεις το πορτατίφ στο κεφάλι, με το που θα κινηθεί για να απαντήσει στο τηλέφωνο την κρίσιμη στιγμή, μπορείς να είσαι βέβαιη ότι η όρεξη του θα αρμενίσει για άλλα πέλαγα αν πας να κάνεις το αντίστοιχο. Και μετά έλα μίλα μου για ψυχολογία και τα συναφή! Η συγκεκριμένη ώρα είναι αποκλειστικά δική σας και μη δεχτείς τίποτα λιγότερο από την 100% αφοσίωση στο project που έχετε βάλει μπροστά (βλέπεις πόσο αλά Ευγενία Μανωλίδου το θέτω…) Επικεντρώσου εκεί και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα…
Ονοματεπώνυμο. ΑΥΤΗ η φαινομενικά ανώδυνη λεξούλα κι αν μπορεί να καταστεί κανονικότατο φονικό όπλο στα χέρια σου (ή τα δικά του). Συνοδευόμενη απαραιτήτως από μία μικρή επιπλέον λεξούλα: λάθος. Το να τον αποκαλέσεις ή να σε αποκαλέσει με άλλο όνομα όχι απλά θα τινάξει την όλη φάση στον αέρα, αλλά σου εγγυώμαι προσωπικά ότι, αν εξακολουθήσετε να παραμένετε μαζί, θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να διανοηθείτε να το ξανακάνετε. Πρέπει να είσαι αυστηρή και μην κάνεις ούτε βήμα πίσω: άλλωστε, αυτό κάτι σημαίνει (δεν σου εξηγώ τι ακριβώς, για να μη σε στεναχωρήσω, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται). Αλλά και μην περιμένεις επιείκεια και κατανόηση από τη δική του πλευρά, αν κάνεις εσύ την κουτσουκέλα…
Υποκρισία. Το κρεβάτι είναι ένα μέρος όπου περισσότερο από κάθε άλλο πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Κάθε λογής υποκρισία και προσποίηση α) φαίνεται, β)εκθέτει τον υποκριτή, γ) ξενερώνει και χαλάει όλη τη φάση. Στην τελική, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δείχνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι, που σου αρέσει, και επιθυμείς να φτάσεις, σωστά; Σου λέω τα παραπάνω για να καταλάβεις, ότι δεν πρέπει να δείξεις έλεος σε σχετικές συμπεριφορές (θα μου πεις τι έλεος, εφόσον σου τελειώσει με το που το πάρεις χαμπάρι) και για ποιο λόγο θα είσαι το ίδιο απαράδεκτη αν το υιοθετήσεις. Be yourself, αφέσου και απόλαυσε άφοβα. Εκεί να δεις πόσο θα το απολαύσεις…
Απροσεξίες. Το θέτω και πάλι comme il faut, για να μπορέσεις να το λάβεις πιο light: φυσικά και εννοώ την έλλειψη όλων των αναγκαίων προφυλάξεων, που πάνω από όλα την κοινή σας υγεία προστατεύουν. Και αν ο ίδιος δεν νοιάζεται και πολύ για τη δική του, εσύ πρέπει να γίνεις πιο Κατακουζηνός από τον Κατακουζηνό και να αφήσεις όλη τη μικροβιοφοβία σου να εκδηλωθεί ελεύθερα! Άσε τον να νομίσει ότι θέλει για σένα, ότι είσαι υπερβολική και της λεπτομέρειας και θηλυκός μανιαμούνιας. Όταν βεβαιωθείς ότι θα μπορέσεις να περάσεις εξαιρετικές στιγμές στο κρεβάτι με απόλυτη ασφάλεια, θα σου φύγουν όλες οι τύψεις και τα σχετικά κόμπλεξ μία και καλή. Γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία σου. Και αν είναι να τη διακινδυνεύσεις, στο όνομα των δικών του καπρίτσιων και κόμπλεξ, στείλε τον από εκεί που ήρθε. Και βρες ένα normal άτομο στο πλάι και στην κρεβατοκάμαρα σου…
πηγή:marymary.gr 

Το σεξ είναι το ελιξίριο της μακροζωίας!

Το σεξ είναι το ελιξίριο της μακροζωίας!


Είναι επίσημο: αν θέλετε να ζήσετε πολλά και καλά χρόνια, ρίξτε το στο σεξ! Το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) της Βρετανίας εξέδωσε νέες οδηγίες για όσους θέλουν να ζήσουν καλά μέχρι τα βαθιά τους γηρατειά, στις οποίες τονίζει ότι η… σεξάσκηση (χρησιμοποιεί τον όρο sexercise) μπορεί να μας προστατεύσει από τους μεγαλύτερους εχθρούς της υγείας.
Σύμφωνα με τις οδηγίες, που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Direct του NHS, η «σεξάσκηση» μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφράγματος αλλά και καρκίνου, ενώ διώχνει και τις ρυτίδες.
Όπως εξηγεί, το σεξ προστατεύει την καρδιά επειδή είναι μια αεροβική γυμναστική. Επιπλέον, οι ενδορφίνες (οι φυσικές ορμόνες της ευεξίας) που παράγονται στη διάρκεια του οργασμού διεγείρουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, βοηθώντας τα να επιτίθενται πιο αποτελεσματικά στα καρκινικά κύτταρα, στις τοξίνες και σε οτιδήποτε μας αρρωσταίνει.
Μέσω του καλύτερου ανοσοποιητικού, εξάλλου, η «σεξάσκηση» διώχνει και τις ρυτίδες.
Όλ’ αυτά, λέει το NHS, δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας του, αλλά «υποστηρίζονται από την επιστήμη και τα κλινικά στοιχεία» και σε καμία περίπτωση «δεν είναι αστεία».
Σύμφωνα με τις οδηγίες, που δημοσιεύονται υπό τον τίτλο «Get more than zeds in bed», το σεξ με μια μικρή δόση ενέργειας και αρκετή φαντασία, παρέχει μια προπόνηση αντάξια ενός αθλητή!
«Ξεχάστε το τρέξιμο γύρω-γύρω στο τετράγωνο ή τα βαθιά καθίσματα. Το σεξ χρησιμοποιεί κάθε μυϊκή ομάδα, κάνει την καρδιά και τους πνεύμονες να γυμνάζονται σκληρά και καίει περίπου 300 θερμίδες την ώρα», αναφέρει.
Και προσθέτει πως το συχνό σεξ μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση του σώματος αλλά και του προσώπου.
«Η αυξημένη παραγωγή ενδορφινών θα χαρίσει λάμψη στα μαλλιά σας και ελαστικότητα στο δέρμα σας», προσθέτει. «Εάν σας ανησυχούν οι ρυτίδες, οι οργασμοί μπορούν ακόμα και να αποτρέψουν τις γραμμές στο μέτωπο να γίνουν πιο βαθιές».
Το άρθρο του NHS προχωρά ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας ότι η αυξημένη παραγωγή ενδορφινών, οι οποίες είναι επίσης τα φυσικά αναλγητικά του οργανισμού, μπορεί να κρατήσει μακριά μας ήπια νοσήματα, όπως τα κρυολογήματα, αλλά και τα διάφορα πονάκια στο σώμα.
Τέλος, η παραγωγή αυξημένων επιπέδων οιστρογόνων και τεστοστερόνης, που σχετίζεται με το σεξ, «θα κρατήσει υγιή τα οστά και τους μυς, κάνοντάς σας να αισθάνεστε τέλεια, μέσα και έξω».
Οι οδηγίες αυτές πήραν τις τελευταίες μέρες διαστάσεις στη Βρετανία, με ειδικούς στην σεξουαλική υγεία να υποστηρίζουν πως το παρακάνει με την αισιοδοξία του το NHS.
«Καλό είναι που το NHS προωθεί την σεξουαλική ευεξία και είναι καλά τεκμηριωμένο πως το σεξ είναι πολύτιμο για την ψυχική υγεία, αλλά είναι παρατραβηγμένο το να λέμε τόσο κατηγορηματικά ότι προστατεύει από καρδιοπάθεια και καρκίνο», δήλωσε στην εφημερίδα «Γκάρντιαν» η σεξολόγος δρ Μελίσα Σέιερ.


Πηγή :ygeia.tanea.gr

Ο δεκάλογος της σωστής επαγγελματικής εμφάνισης

Ο δεκάλογος της σωστής επαγγελματικής εμφάνισης


Εν ώρα εργασίας καλό είναι να ακολουθούμε κάποιους κανόνες και να μην ξεφεύγουμε από τα όρια, για να μην παρεξηγηθούμε. Είναι απαραίτητο να τονίζουμε το επαγγελματικό μας προφίλ, χωρίς να ξεχνάμε τη θηλυκότητά μας.
Αυτές οι οδηγίες θα σας φανούν χρήσιμες στο να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων σε κάθε δύσκολη στιγμή και να κερδίσετε τις εντυπώσεις.
1. Σε σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού φοράμε πάντα αυτά που μέσα τους νιώθουμε άνετα. Εξάλλου, οτιδήποτε άβολο τραβά πρώτα τη δική μας προσοχή και μετά όλων των άλλων.
2. Μην πανικοβληθείτε όταν νερό ή καφές πέσουν στα ρούχα σας κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης. Εκτός του ότι τα ρούχα είναι για να λερώνονται, δεν είναι και το καλύτερο όλη η αίθουσα συσκέψεων να ασχολείται με το λεκέ σας.
3. Το ύψος των τακουνιών τη νύχτα μπορεί να είναι πέραν του δέοντος υψηλό, στη δουλειά όμως, όσο χαμηλότερο τόσο καλύτερο.
4. Κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης συζήτησης στα όρθια, μπορείτε πού και πού να βάζετε τα χέρια στις τσέπες ή να τα σταυρώνετε μπροστά, στο στήθος. Αν χρειαστεί όμως να τείνετε το δεξί σας χέρι για να χαιρετήσετε, το αριστερό δεν θα πρέπει να βρίσκεται στην τσέπη.
5. Οι κάρτες σας είναι σωστό να μπαίνουν στις ειδικές θήκες και όχι μέσα στο πορτοφόλι ή στις τσέπες. Μια φθαρμένη κάρτα δεν κάνει ποτέ καλή εντύπωση.
6. Αφήνετε πάντα άδειες τις τσέπες των μπλέιζερ και των ταγιέρ σας. Δεν είναι φόρμες εργασίας, αφήστε που γεμάτες δείχνουν τους γοφούς σας πιο ανοιχτούς .
7. Στην ντουλάπα μιας εργαζόμενης γυναίκας τα must have αρχίζουν και τελειώνουν σ' ένα σκούρο μπλέιζερ, ένα μαύρο φόρεμα, ένα αντρικό –γκρι ή μαύρο– παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο και πολλά φουλάρια.
8. Τα μεγάλα ντεκολτέ δεν σας κάνουν να φαίνεστε σέξι, αλλά φτηνή.
9. Το μάκρος της φούστας έχει να κάνει με τις αναλογίες σας και όχι με αυτό που επιβάλλει η μόδα. Είναι απόλυτα ασφαλές το ύψος της φούστας να παίζει γύρω από το γόνατο, για όλα τα ύψη των γυναικών.
10. Οι λεπτές συρμάτινες κρεμάστρες είναι καταστροφή για τους ώμους των ρούχων σας. Προτιμήστε τις ξύλινες κρεμάστρες, που είναι κομψές, ανθεκτικές και διατηρούν τη φόρμα του ρούχου σε καλή κατάσταση.
Πηγή: k-mag.gr

Τρίτο στον κόσμο το Μουσείο της Ακρόπολης

Τρίτο στον κόσμο το Μουσείο της Ακρόπολης


Την τρίτη θέση κατέλαβε το Μουσείο της Ακρόπολης στη λίστα με τα 50 καλύτερα Μουσεία του κόσμου που δημοσίευσε η εφημερίδα Sunday Times.

Η κορυφαία βρετανική εφημερίδα σε τετρασέλιδο αφιέρωμα της, με τίτλο «The World's 50 Best Museum», ζήτησε από ειδικούς να μιλήσουν για τα αγαπημένα τους μουσεία σε όλο τον κόσμο. Πρώτο βγήκε το μουσείο Σμιθσονιαν στην Ουάσινγκτον και δεύτερο το Βρετανικό Μουσείου στο Λονδίνο.

Κάτω από κάθε επιλεγμένο μουσείο υπάρχει και μια μικρή επεξήγηση. Για το μουσείο της Ακρόπολης η εφημερίδα γράφει: «Στην αρχαία οδό που οδηγεί στον «ιερό βράχο», όπου ο μεγαλοπρεπής Παρθενώνας δεσπόζει πάνω από την Αθήνα, βρίσκεται το Μουσείο της Ακρόπολης. Ένα νέο αστραφτερό σπίτι για τη φιλοξενία της πιο γνωστής κληρονομιάς του κλασσικού πολιτισμού. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι το επισκέπτονται για να δουν τα πολιτιστικά θαύματα ενός δοξασμένου παρελθόντος. Αυτά στέκονται πλημμυρισμένα από φυσικό φως με υποβλητικό φόντο την απίθανη θέα του αυθεντικού μνημείου». Οι συντάκτες παροτρύνουν τους αναγνώστες να δουν τα αετώματα.

Στην εισαγωγή της η εφημερίδα αναφέρει: «Τα μουσεία δεν είναι μπαγιάτικα αποθετήρια με ξεπερασμένα λείψανα. Είναι ζωντανές συλλογές της πολιτιστικής μας ζωής. Όταν τα επισκεπτόμαστε είναι σαν να κάνουμε ένα βήμα στα βάθη της ιστορίας της ανθρώπινης ζωής».

Πιο κάτω, προσκαλεί τους αναγνώστες της «να κλέψουν λίγο χρόνο από τα ταξίδια τους» και να διαβάσουν τη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς που έχουν κατατάξει οι ειδικοί, «οι πιστοί γκουρού των μουσείων», όπως τους χαρακτηρίζει. «Στη λίστα αυτή συμπεριλαμβάνονται ινστιτούτα που δίνουν έμφαση στα ιστορικά, πολιτιστικά και επιστημονικά έργα τέχνης» επισημαίνει η εφημερίδα Sunday Times.

Πρόκειται για μια εξαιρετική διάκριση για το Μουσείο της Ακρόπολης, όχι μόνο γιατί τη λίστα συνέταξαν κορυφαίοι του είδους αλλά και γιατί συμπεριλαμβάνουν μουσεία με μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων. Όπως υπογραμμίζεται, στα μουσεία αυτά μπορεί κανείς να θαυμάσει από τους αρχαίους Έλληνες Θεούς και τον κινεζικό στρατό από τερακότα μέχρι γράμματα των Άγγλων ρομαντιστών.

Σημειώνεται ότι το Μουσείο της Ακρόπολης ήρθε πολύ πιο ψηλά ακόμη και από πιο φημισμένα μουσεία του κόσμου. Στην πρώτη εικοσάδα συμπεριλαμβάνονται:

1. Μουσείο Σμιθσονιαν στην Ουάσινγκτον

2. Βρετανικό Μουσείου στο Λονδίνο

3. Μουσείο της Ακρόπολης

4. Μουσείο Σερ Τζον Σόαν στο Λονδίνο

5. Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορία στη Νέα Υόρκη

6. Πολεμικό Μουσείο Ιμπέριαλ στο Λονδίνο

7. Παλάτι του Τοπ Καπί στην Κωνσταντινούπολη

8. Παλάτι των Βερσαλλιών στη Γαλλία

9. Βικτόρια και Αλπερτ στο Λονδίνο

10 Εθνικό Μουσείο της Κίνας στο Πεκίνο

11.Πιτ Ρίβερς στην Οξφόρδη

12. Μουσείο Επιστημών στο Λονδίνο

13. Ισραηλινό Μουσείο στην Ιερουσαλήμ

14. Μαυσωλείο Γουίν Σιν στην Κίνα

15. Μουσείο Χουντέριαν στο Λονδίνο

16. Εβραϊκό Μουσείο στο Βερολίνο

17. Καναδικό Μουσείο του Πολιτισμού στην Οτάβα

19. Νιους Μουσείο στο Βερολίνο

20. Τσεντράλε ντι Μοντεμαρτίνι στην Ρώμη

kathimerini.gr

Τα κατοικίδια προστατεύουν την καρδιά του αφεντικού τους!

Τα κατοικίδια προστατεύουν την καρδιά του αφεντικού τους!


Οι άνθρωποι που έχουν στο σπίτι τους κατοικίδια ζώα, ιδίως σκυλιά, κινδυνεύουν λιγότερο από προβλήματα καρδιάς, σύμφωνα με τον Αμερικανικό Καρδιολογικό Σύλλογο.

Σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ, αναφέρεται ότι η κατοχή ενός κατοικίδιου μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο του ιδιοκτήτη για καρδιοπάθεια, καθώς σχετίζεται με λιγότερη παχυσαρκία, καθώς επίσης με χαμηλότερα επίπεδα αρτηριακής πίεσης, λιπιδίων (τριγλυκεριδίων) και χοληστερόλης.

Μια μελέτη άνω των 5.200 ενηλίκων, σύμφωνα με τον Γκλεν Λιβάιν, καθηγητή του Κολλεγίου Ιατρικής Μπέιλορ του Χιούστον, που δημοσίευσε την ανακοίνωση του Συλλόγου στο καρδιολογικό περιοδικό «Circulation», έδειξε ότι όσοι κατείχαν κάποιο ζώο, ήσαν πιο δραστήριοι σωματικά, στο μέτρο που έβγαζαν συχνές βόλτες τον σκύλο τους (ή άλλο ζωάκι!).

Παράλληλα, άλλες έρευνες έχουν δείξει ότι τα κατοικίδια δρουν ηρεμιστικά για τον κάτοχό τους, μειώνοντας το στρες του, σε σημείο που τα ζώα χρησιμοποιούνται υποβοηθητικά σε ορισμένα προγράμματα ψυχοθεραπείας. Η αφοσίωση και η αγάπη που δείχνουν τα ζώα, μειώνουν το άγχος, την κατάθλιψη και την μοναξιά του ιδιοκτήτη τους, ενώ ανεβάζουν την αυτοεκτίμησή του.

Ο Γκλεν Λιβάιν διευκρίνισε ότι είναι ήδη ξεκάθαρο πως η ύπαρξη ενός κατοικίδιου, ιδίως σκύλου, μειώνει τους παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου, άρα προστατεύει έμμεσα την καρδιά. Αυτό που είναι λιγότερο σαφές, είναι αν τα κατοικίδια ωφελούν άμεσα την καρδιά, μειώνοντας τον κίνδυνο καρδιοπάθειας.

Πάντως, ο Αμερικανικός Καρδιολογικός Σύλλογος φρόντισε να διευκρινίσει πως η απόκτηση ενός κατοικίδιου δεν μπορεί να υποκαταστήσει την υγιεινή διατροφή, τη σωματική άσκηση, τον έλεγχο του βάρους και τη διακοπή του καπνίσματος, αν θέλει κανείς να προστατέψει την καρδιά του.

Πηγή: perierga.gr

ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ… Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

diaforetiko.gr : c20db3e89cd11e264803ca86a2764c0f M ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ... Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!


Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί… Καλά, είναι δυνατόν να μπορούν να φτιάξουν άνθρωπο από άνθρωπο και να μην μπορούν να βρουν τη θεραπεία για τον καρκίνο;
Πόσοι από εμάς-εσάς δεν έχουμε κάνει αυτή τη σκέψη;
Λίγοι…
Εγώ, πάντως έχω συγκλονιστεί από το παρακάτω βίντεο…
Γιατί το ιατρικό κατεστημένο δεν αναφέρει τίποτα για όλα αυτά που αναφέρονται;
Γιατί μας έχουν ταράξει στο ψέμα;
Γιατί δεν εφαρμόζουν τις απλές και οικονομικές μεθόδους του Dr Coldwell που προσφέρει θεραπεία σε 2 έως 16 εβδομάδες, αλλά εφαρμόζουν τις χημειοθεραπείες που αποδεδειγμένα καταστρέφουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα;
Γιατί πολύ απλά κύριοι…
Υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία με εξωπραγματικά κέρδη που κονομάει παίζοντας με την υγεία μας…
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:
briefingnews.gr

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ: Ο ΘΕΟΣ, Σ’ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΣΙΩΠΑ, ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΕΙ».

diaforetiko.gr : pPaisios1 ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ: Ο ΘΕΟΣ, Σ’ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΣΙΩΠΑ, ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΕΙ».


Είπε ο Γέροντας Παΐσιος…
“Οι άνθρωποι πού έχουν δίκιο θέλουν και καλά και σώνει να έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους.
Κι αν δεν τους φτάνει, τότε δεν γυρεύουν τη δικαιοσύνη του Θεού, αλλά πηγαίνουν στα κοσμικά δικαστήρια να τη βρουν.
Όποιος δε μας πειράξει, να μη λέμε ποτέ, «ο Θεός να τον πληρώσει», γιατί ό Θεός πληρώνει πολύ ακριβά.
Απλώς να συγχωρούμε και να μη μιλάμε πολύ. Ό Θεός, σ’ εκείνον πού σιωπά, μιλάει περισσότερο και τον ευεργετεί”.
agioritikovima.gr