Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

ΠΟΣΟ ΤΡΕΛΟΣ ΛΕΜΕ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ!!!!!!

Φωτογραφία: to vlema tou tigri!!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Μπραβο στους αντρες που στελνεις μνμ και για να σε απαντησουν παιρνουν τηλεφωνο για να ακουσουν και την φωνη σου . . . ♥

Δείτε ποιες λέξεις 'πονάνε' τον εγκέφαλο!

Δείτε ποιες λέξεις 'πονάνε' τον εγκέφαλο!


Δείτε ποιές λέξεις 'πονάνε' τον εγκέφαλο! Και μόνο αν ακούσουμε τη φράση «αυτό μπορεί να πονέσει λίγο».. τη στιγμή που ο γιατρός είναι έτοιμος να μας βάλει τη βελόνα στη φλέβα είναι αρκετό για να ενεργοποιηθεί στον εγκέφαλο ο μηχανισμός αντίδρασης στον πόνο.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι λέξεις που περιγράφουν πόνο είναι ικανές από μόνες τους να προκαλέσουν αυτή την αίσθηση, καθώς ο εγκέφαλος αντιδρά στα λόγια με τον ίδιο τρόπο που θα αντιδρούσε στον σωματικό πόνο.
Η έρευνα έγινε στο γερμανικό Πανεπιστήμιο Φρίντριχ-Σίλερ της Ιένας και δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση «Ρain».
Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν λειτουργικό μαγνητικό τομογράφο για να εξετάσουν 16 υγιείς ανθρώπους την ώρα που επεξεργάζονταν λέξεις σχετικές με την εμπειρία του πόνου, όπως «βασανιστικός ή εξαντλητικός πόνος», «ο πόνος με παραλύει» κ.λπ. Παράλληλα άκουγαν λέξεις με αρνητική χροιά, οι οποίες όμως δεν σχετίζονται με την αίσθηση του πόνου, όπως «βρώμικος, αηδιαστικός» κ.λπ. Η έρευνα «φωτογράφισε» τα κέντρα επεξεργασίας του πόνου στον εγκέφαλο, τα οποία ενεργοποιήθηκαν μόνο την ώρα που άκουγαν τις σχετικές λέξεις.
Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η διατήρηση της ανάμνησης μίας επώδυνης κατάστασης στον εγκέφαλο βοηθά τον άνθρωπο να αποφύγει την επανάληψή της στο μέλλον.
Ο Τόμας Βάις, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Ιένας, επισημαίνει πως τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν σημασία για τους πάσχοντες από διαταραχές που προκαλούν χρόνιο πόνο, καθώς φαίνεται πως η συζήτηση της κατάστασής τους με τους γιατρούς ή τους οικείους τους επιδεινώνει τα συμπτώματα και εντείνει την αίσθηση του πόνου. 

Πηγή: ethnosnews.com 

Δείτε τι βρήκαν στην κοιλιά ενός πύθωνα!

pithonas


Ένας από τους μεγαλύτερους πύθωνες στη Νότια Φλόριντα μήκους 5 μέτρων αιχμαλωτίστηκε, θανατώθηκε και με το που άνοιξαν την κοιλιά του, βρήκαν ένα.. ολόκληρο, ενήλικο ελάφι!

Μάλιστα οι ειδικοί μελέτησαν προσεχτικά το κουφάρι του, καθώς είναι η πρώτη φορά που αιχμαλωτίζεται πύθωνας αμέσως μετά το «γεύμα» του και αποκαλύπτεται το μεγάλο μέγεθος της χωρητικότητας στο στομάχι του!


Read more: http://www.newsbomb.gr/blogs/story/241847/deite-ti-vgike-apo-tin-koilia-enos-pythona-pics#ixzz2TSbzxt9Q

Αποκάλυψη Δημόκριτου: Οι Ελληνίδες έχουν 4 "ένοχα" γονίδια για καρκίνο μαστού! Ποια είναι
Το Εργαστήριο Μοριακής Διαγνωστικής του Δημόκριτου έκανε την αποκάλυψη: οι Ελληνίδες έχουν τέσσερα γονίδια που δεν τα έχουν οι άλλες γυναίκες στον πλανήτη γεγονός που τις κάνει διαφορετικές αλλά και ταυτόχρονα ευάλωτες στον καρκίνο του μαστού. Ποια είναι τα γονίδια και πώς να προστατευθούμε

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
 
Το θλιβερό προνόμιο σε παγκόσμιο επίπεδο να διαθέτουν τέσσερα μεταλλαγμένα ένοχα γονίδια για την ανάπτυξη καρκίνου του μαστού και ωοθηκών έχουν οι Ελληνίδες. Πρόκειται για μια ανακάλυψη Ελλήνων ειδικών του Εργαστηρίου Μοριακής Διαγνωστικής του Δημόκριτου στον οποίο και πραγματοποιούνται οι εξειδικευμένες εξετάσεις για τον εντοπισμό των δύο ύποπτων γονιδίων BRCA1 και BRCA2 που βρέθηκαν και στη διάσημη ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί με συνέπεια να οδηγηθεί σε μαστεκτομή.
 
Όπως επισημαίνεται από τον Δημόκριτο στις Ελληνίδες ασθενείς, μετά από πολυετείς έρευνες του Εργαστηρίου Μοριακής Διαγνωστικής, έχει αποδειχθεί ότι οι μεταλλάξεις στο γονίδιο BRCA1 είναι πολύ πιο συχνές απ' ότι εκείνες στο γονίδιο BRCA2. Επιπλέον μοιραζόμαστε κάποιες μεταλλάξεις με άλλους ευρωπαϊκούς πληθυσμούς αλλά υπάρχουν και τέσσερις ιδρυτικές - ελληνικές μεταλλάξεις, οι οποίες έχουν ταυτοποιηθεί μόνο σε ελληνικές οικογένειες στην Ελλάδα, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία.
 
Ήδη οι ειδικοί του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» έχουν εντοπίσει 300 οικογένειες που φέρουν το ύποπτο μεταλλαγμένο γονίδιο ενώ συνολικά έχουν ερευνηθεί και αναλυθεί περισσότερες από 2.000 ασθενείς.
Πάντως το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες εξετάσεις που δείχνουν προδιάθεση για ανάπτυξη καρκίνου, είναι εξαιρετικά δαπανηρές, φαίνεται πως λειτουργεί αποτρεπτικά στο να εξετασθούν εκατοντάδες γυναίκες. Άλλωστε το κόστος αγγίζει από 2500 έως 3000 ευρώ. Ακόμη και από τον Δημόκριτο τονίζεται ότι οι εξετάσεις αυτές δεν καλύπτονται από τα ταμεία στη χώρα μας “παρότι καλύπτονται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης”.
 
Στο πλαίσιο των ερευνητικών προγραμμάτων του  Εργαστηρίου αναλύονται περισσότερα από 20 γονίδια που σχετίζονται με τον καρκίνο του μαστού-ωοθηκών και έχουν ανιχνευθεί μεταλλάξεις σε άλλα γονίδια σε ποσοστό περίπου 20% (σε σύνολο 400 ασθενών που είναι αρνητικές για μεταλλάξεις στα BRCA1 και BRCA2).
 
Οι γυναίκες που φέρουν μετάλλαξη στο γονίδιο BRCA1 ή το γονίδιο BRCA2 έχουν 50% πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του μαστού μέχρι την ηλικία των 50 χρόνων και 87% μέχρι την ηλικία των 75 χρόνων. Η γενετική ανάλυση στο πλαίσιο μιας οικογένειας με ιστορικό καρκίνου μαστού-ωοθηκών είναι εξαιρετικά κρίσιμη γιατί μπορούν να γνωρίζουν ποια μέλη της οικογένειας είναι υψηλού κινδύνου και ποια όχι.
 
Όσες γυναίκες είναι υψηλού κινδύνου θα πρέπει να ακολουθήσουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα ιατρικής παρακολούθησης (μαγνητική μαστογραφία απο την ηλικία των 25 χρόνων κ.α) ώστε ο ενδεχόμενος καρκίνος να διαγνωστεί σε αρχικό στάδιο. Κάποιες  γυναίκες μπορεί να επιλέξουν την ωοθηκεκτομή ή και τη μαστεκτομή μετά από κάποια ηλικία (40-45 χρόνων). 

Τα πιο συχνά ψέματα των αντρών για να ρίξουν μια γυναίκα!Ότι οι άντρες θα έκαναν τα πάντα προκειμένου να τους βρει η νύχτα να κάνουν sex,
είναι λίγο πολύ γνωστό. Και αν όχι όλοι, η συντριπτική τους πλειοψηφία!
Ας δούμε λοιπόν τα πιο συχνά ψέματα που λένε οι άντρες προκειμένου να ρίξουν μια γυναίκα στο κρεβάτι...
Έλα να δούμε ταινία: Αν το αντικείμενο του πόθου σου ξεστομίσει αυτή την κουβέντα, τότε προτίμησε να κάνεις αποτρίχωση παρά να βάλεις τα γυαλιά μυωπίας σου στην τσάντα σου. Διότι από την ταινία, θα δείτε τους τίτλους έναρξης άντε και την πρώτη σκηνή! Από τη στιγμή που τα φώτα θα χαμηλώσουν και οι δυο σας θα έρθετε πιο κοντά, το αγόρι μας είναι ακατόρθωτο να συγκρατήσει την... έξαψή του!

Δεν κάνω ποτέ σεξ στο πρώτο ραντεβού: Με αυτή την ατάκα πραγματικά θα μπορούσε να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! Είναι προφανές, εκτός αν είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σας, ότι το λέει πολύ απλά για να χαλαρώσετε και να είστε πιο ανοιχτή στο φλερτ και τα καλοπιάσματά του. Ένα βλέμμα, ένα χάδι στα μαλλιά, ένα κοπλιμέντο για τα εκφραστικά σας μάτια και κυρίως η εξομολόγηση για το πόσο πολύ του αρέσετε και ότι θεωρεί το σεξ σχετικά ασήμαντο μπροστά στην επικοινωνία των ανθρώπων, και τσουπ, το φρούριο σιγά σιγά πέφτει!

Έλα από το σπίτι να σου δείξω το σκυλάκι μου: Συναγερμός! Όταν ακούσετε κάτι τέτοιο, ένα είναι το σίγουρο, έχει ήδη προμηθευτεί προφυλακτικά! Οι άντρες, έχουν την πεποίθηση ότι αν δείξουν φιλόζωοι αυτομάτως γίνονται ακαταμάχητοι στις γυναίκες. Και γιατί να μην το πιστεύουν, αφού ισχύει! Μόλις κάποια ακούσει για τον Rex ή τη Λούσυ, μελώνει στη στιγμή, αφήνει στην άκρη ενδοιασμούς και καχυποψίες και δίνεται ολοκληρωτικά στην ευαίσθητη αυτή ύπαρξη! Μην εντυπωσιαστείτε αν σκυλί δεν υπάρχει πουθενά. Θα το πήγε η μαμά του στον κτηνίατρο! Παρόλα αυτά αφού φτάσατε μέχρι εκεί, είναι ντροπή να μην σας κεράσει ένα ποτό την ώρα που σας δείχνει το φωτογραφικό άλμπουμ του συμπαθούς τετράποδου! Η συνέχεια είναι γνωστή...
Eίμαι σχεσάκιας: Το παραμύθι θα σας το σκάσει από την αρχή, εσείς θα τον κοιτάξετε με το πιο γλυκό και ερωτευμένο βλέμμα και εν συνεχεία θα έρθει και το αποτελείωμα: «Μπορεί να είμαι των σχέσεων, αλλά είσαι τόσο συγκλονιστικά όμορφη και σέξι που δεν μπορώ να κρατηθώ». 

Να γιατί οι άντρες προτιμούν τις μελαχρινές...Τι περνάει όμως από το μυαλό ενός άντρα όταν βλέπει μια μελαχρινή γυναίκα... 
Γιατι οι άντρες ερωτεύονται τις ξανθιές...αλλά παντρεύονται τις μελαχρινές; Υπάρχει εξήγηση; 

Τα τατουάζ πηγαίνουν περισσότερο στις μελαχρινές
Σε μια έρευνα με δείγμα 150 άντρες που βαθμολογούσαν εικόνες γυναικών με τατουάζ, οι άντρες θεώρησαν λιγότερο ελκυστικές σωματικά τις γυναίκες με... τατουάζ, πίστευαν ότι πίνουν περισσότερο κι ότι είναι πιο ανοιχτόμυαλες στο σεξ από ότι οι γυναίκες δίχως τατουάζ. Ακόμα η έρευνα έδειξε μια σχέση ανάμεσα στα τατουάζ και στο χρώμα τον μαλλιών, καθώς οι μελαχρινές γυναίκες με τατουάζ έλαβαν μεγαλύτερη βαθμολογία από τις ξανθές.

Θεωρούνται πιο ώριμες
Μπορεί όπως δείχνουν οι έρευνες το ξανθό χρώμα στα μαλλιά να δείχνει τις γυναίκες πιο νέες, όμως αυτό δεν είναι πάντα θετικό καθώς συνδυάζεται στο μυαλό των αντρών με ανωριμότητα κι επιπολαιότητα. Αντίθετα οι μελαχρινές φαίνονται πιο ώριμες και κατασταλαγμένες και είναι αυτές με τις οποίες θα άνοιγε μια μεγάλη συζήτησε ένας άντρας.

Είναι περισσότερο αυτάρκεις
Τα αποτέλεσμα μιας έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική έδειξαν ότι το μεγαλύτερο μέρος του αντρικού πληθυσμού πιστεύει ότι οι μελαχρινές γυναίκες είναι περισσότερο αυτάρκεις σε αντίθεση με τις ξανθές που χρειάζονται διαρκώς βοήθεια.

Θεωρούνται πιο σοβαρές
Έχει αποδειχθεί ότι οι άντρες βρίσκουν τις ξανθές γυναίκες πιο προσεγγίσιμες, διασκεδαστικές αλλά και επιπόλαιες και τις μελαχρινές πιο πρακτικές, προσγειωμένες και σοβαρές.

Είναι λιγότερο ευέξαπτες
Ανάμεσα στις ξανθές και τις κοκκινομάλλες οι μελαχρινές φαίνεται να θεωρούνται οι πιο ήρεμες από όλες. Πιο ευέξαπτες θεωρούνται οι κοκκινομάλλες, μετά οι ξανθές και τέλος οι μελαχρινές.

Θεωρούνται πιο ικανές
Φαίνεται ότι το χρώμα το μαλλιών επηρεάζει όλους τους τομείς καθώς οι μελαχρινές γυναίκες θεωρούνται πιο ικανές από τις ξανθές κι έτσι έχουν περισσότερες πιθανότητες να προσληφθούν σε μια δουλειά.

Κερδίζουν περισσότερα χρήματα
Αφού από το χρώμα των μαλλιών τους οι μελαχρινές γυναίκες κρίνονται ως πιο ικανές από τις ξανθές τότε λογικά είναι εκείνες που κερδίζουν και τα περισσότερα χρήματα.

Είναι πιο έξυπνες
Εντάξει όλοι γνωρίζουμε τα όσα λέγονται για το IQ των ξανθών γυναικών. Το αντίθετο συμβαίνει με τις μελαχρινές καθώς το χρώμα των μαλλιών τους φαίνεται να τους προσδίδει επιπλέον πόντους στο IQ τους.

Κάνουν τους άντρες να νιώθουν πιο επιτυχημένοι
Φαίνεται ότι όλα τα στερεότυπα που κυκλοφορούν για τις μελαχρινές και τις ξανθές επηρεάζουν και την κρίση των αντρών οι οποίοι αισθάνονται πολύ πιο επιτυχημένοι έχοντας δίπλα τους μια μελαχρινή γυναίκα που διαθέτει όλα τα θετικά στοιχεία που προαναφέρθηκαν παρά μια ξανθιά που την ακολουθούν μονάχα αρνητικά στερεότυπα.

Κάνουν για σύζυγοι
Φαίνεται ότι στην εικόνα που έχουν οι άντρες στο μυαλό τους για την μελλοντική τους σύζυγο εκείνη είναι μελαχρινή καθώς τις έχουν συνδυάσει με την πίστη και την ακεραιότητα

5 πράγματα που όλοι οι άντρες ψάχνουν σε μία γυναίκα! Eσύ τα έχεις;;

Τα έχετε; Σωθήκατε!

Γυναίκες από την Αφροδίτη άντρες από τον Άρη ας μην επαναλαμβανόμαστε και γινόμαστε κουραστικοί! Είμαστε τόσο διαφορετικοί όσο το άσπρο με το μαύρο, όσο η ζάχαρη με το αλάτι και όσο ο σκύλος με τη γάτα. Εν ολίγοις δεν έχουμε απολύτως τίποτα κοινό με το συμπαθές κατά τ' άλλα αντρικό φύλο, εκτός του ότι φυσικά ανήκουμε στο ανθρώπινο είδος. Οπότε κορίτσια, καλά θα κάνετε να μην μπερδεύεστε και να αντιληφθείτε κάποια στιγμή ότι άλλα πράγματα ψάχνει μία γυναίκα από έναν άντρα και άλλα ένας άντρας από μία γυναίκα. Η ασφάλεια για παράδειγμα, είνα κάτι το οποίο αναζητούν εναγωνίως οι γυναίκες καθότι εκ φύσεως είμαστε και το αδύναμο φύλο και χρειαζόμαστε προστασία! Στο μυαλό του άντρα, δεν μπορούμε σίγουρα να μπούμε γιατί πολύ απλά δεν γίνεται, αλλά από συζητήσεις με φίλους καταλήξαμε σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα που η πλειοψηφία των αντρών αναζητά σε μία γυναίκα. Δώστε βάση...

1. Αυτοπεποίθηση: Ας είμαστε ειλικρινείς, είναι πολύ γλυκό να παραπονιέστε ότι έχετε πάρει κιλά και εκείνος να σας λέει ότι είστε μια χαρά αλλά αν αυτό γίνεται και συνέχεια τότε το πράγμα καταντά εκνευριστικό και κουραστικό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντισεξουαλικό από το να είναι μία γυναίκα ανασφαλής και να κλαίγεται μονίμως για την εμφάνισή της. Οι άντρες θέλουν δυναμικές γυναίκες και σίγουρες για τον εαυτό τους γιατί τους ασκούν ιδιαίτερη γοητεία και φυσικά τους συναρπάζουν. Οπότε την επόμενη φορά αγνοείστε την κοιλίτσα σας και την κυτταρίτιδά σας, φορέσετε το πιο σίγουρο χαμόγελό σας και ετοιμαστείτε να τον σαγηνεύσετε! Τόσο απλά...

2. Ευφυία: Το να συμπεριφέρεται μία γυναίκα σαν γατούλα ή σαν λολίτα, ενώ έχει πατήσει προ πολλού τα 30 είναι αστείο και φυσικά εκνευριστικό. Ο άντρας, μπορεί να κοιτάξει στο δρόμο την κοπελιά με το κρεπαρισμένο μαλλί και την ανύπαρκτη φούστα, αλλά θα το κάνει επειδή το οφείλει στον εαυτό του και επειδή του αρέσουν τα μπουτάκια της! Ένας φυσιολογικός άνθρωπος, σχετικά έξυπνος και εύστροφος που έχει ένα συγκεκριμένο κοινωνικό κύκλο, με την εν λόγω δεν πρόκειται να ασχοληθεί σοβαρά γιατί πολύ απλά την θεωρεί χαζή! Αφήστε λοιπόν τα νιαουρίσματα για το κρεβάτι και φερθείτε σαν ώριμη γυναίκα, που ελπίζουμε να είστε!

3. Να μην είστε κακομαθημένη: Σίγουρα οι γονείς σας σας μεγάλωσαν σαν πριγκίπισσα και σίγουρα ότι κι αν επιθυμούσατε σας το παρείχαν, αλλά αυτό δεν σας δίνει το δικαίωμα να φέρεστε στον υπόλοιπο κόσμο σαν να είναι υπήκοοί σας. Σταματήστε λοιπόν να του ζητάτε πράγματα, ή να κατεβάζετε τα μούτρα σας μέχρι το πάτωμα αν δεν βγείτε στο μαγαζί που θέλετε εσείς ή δεν πάτε διακοπές στο μέρος της αρεσκείας σας, γιατί είναι παιδιάστικο και ανώριμο. Το δίκαιο είναι να παίρνετε μαζί τις αποφάσεις και αν κάποια στιγμή αισθανθείτε ριγμένη, τότε μπορείτε να το συζητήσετε. Χωρίς γκρίνια και υστερίες...

4. Αυθορμητισμό: Σίγουρα έστω και μία φορά στη ζωή σας θα έχετε ξεστομίσει το γιατί να με θέλουν αυτοί που δεν θέλω και όχι αυτοί που θέλω. O λόγος είναι πάρα πολύ απλός και μάλλον ούτε που σας περνάει από το μυαλό. Όταν εχουμε μπροστά μας το αντικείμενο του πόθου μας η συμπεριφορά μας, θέλοντας και μη, γίνεται πιο σπασμωδική και περίεργη ακριβώς επειδή έχουμε άγχος. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα να φαινόμαστε σαν καρικατούρα του εαυτού μας. Όταν λοιπόν κάποιον δεν τον βλέπουμε ερωτικά, είμαστε ο εαυτός μας και ακριβώς αυτό ερωτεύεται και ο άλλος. Ποιο είναι το μυστικό; Χαλαρώστε!

5. Ανεξαρτησία: Last but not least που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι. Υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό και ακαταμάχητο από μία γυναίκα που είναι ανεξάρτητη, έχει τη δική της ζωή και δεν κρέμεται από τις αποφάσεις και τη διάθεση του συντρόφου της; Όχι φυσικά... Όπως ακριβώς θέλει εκείνος να περνάει χρόνο μακριά σας, έτσι ακριβώς θέλετε κι εσείς, ή τουλάχιστον έτσι θα πρέπει. Εξάλλου, το να έχετε και ζωή και ενδιαφέροντα πέρα από αυτόν είναι και ιδιαιτέρως τονωτικό  για τη σχέση σας διότι έχετε πράγματα να πείτε. Αν είστε κάθε μέρα όλη μέρα μαζί, στο τέλος θα σιχαθείτε ο ένας τον άλλο! Σίγουρα πράγματα...
queen.gr

Πέντε πράγματα που δεν θέλει να ακούσει μία γυναίκα!Επειδή στηρίζουμε και τους άντρες αναγνώστες μας! Καλοί, χρυσοί οι άντρες, χωρίς αυτούς φυσικά και δεν μπορούμε να ζήσουμε αλλά είναι και κάποιες φορές που θέλουμε να τους... πνίξουμε διότι φαίνονται ανίκανοι να αντιληφθούν κάποιους βασικούς κανόνες της γυναικείας ιδιοσυγκρασίας! Ποιοι είναι αυτοί; Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών δεν θέλει να ακούσει την αλήθεια που βλέπει ο άλλος αλλά την αλήθεια που ισχύει για εκείνη! Ακόμα και η καλύτερή μας φίλη αν μας πει ότι παχύναμε, με όλη την καλή διάθεση και αγάπη που μας έχει, μπορεί να κάνουμε ότι το δεχόμαστε απλά και αβασάνιστα, αλλά εκτός του ότι για την επόμενη μέρα θα σκεφτόμαστε μονίμως τα βαριά αυτά λόγια, τουλάχιστον για κανένα μισάωρο θα αποφύγουμε να την κοιτάξουμε στα μάτια για να μην δει τη... σπίθα ενός αδιόρατου θυμού μέσα σε αυτά! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια βασικά πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πείτε στην καλή σας γιατί πολύ απλά δεν θα τη βγάλετε καθαρή! Εξαιρετικά αφιερωμένο στον προβληματισμένο άντρα εκεί έξω...

1. Δεν ξέρω... εσύ τι λες: Αν κάνετε το λάθος και ξεστομίσετε τη φράση αυτή, τότε το έχετε χάσει τι παιχνίδι! Πρώτον, όταν μία γυναίκα ξέρει τι θέλει δεν ρωτάει, απλά το δηλώνει και εύχεται από μέσα της να εισακουστεί η ευχή αυτή! Δεύτερον, και πιο σημαντικό, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν άντρα που είναι αποφασιστικός, ακόμα και αν η απόφαση αυτή έχει να κάνει με το ποια ταινία θα δείτε! Μην παραπονιέστε λοιπόν ότι κάνετε πάντα ότι θέλει εκείνη διότι αφενός είστε αναποφάσιστοι, χαρακτηριστικό αντρικό γνώρισμα, και δεύτερον εφόσον τις δίνετε το δικαίωμα της επιλογής, να ξέρετε ότι θα το πάρει με οποιοδήποτε κόστος!

2. Ηρέμησε: Βλέπετε ότι τα νεύρα της δεν είναι καλά. Είτε γιατί έχει τσακωθεί με την μητέρα της, είτε γιατί βρήκε επιτέλους το παντελόνι των ονείρων της και τελικά της κάνει τα οπίσθια να φαίνονται σαν την πλατεία Ομονοίας! Δεν έχετε απολύτως κανένα δικαίωμα να της πείτε ένα απλό ηρέμησε ή χαλάρωσε! Και ξέρετε γιατί; Γιατί ακόμα κι αν εσείς πιστεύετε 100% τα λόγια που ξεστομίζετε, εκείνη θα το πάρει το λιγότερο σαν ειρωνία με αποτέλεσμα να την πληρώσετε εσείς! Η γυναίκα δεν χαλαρώνει ποτέ, παρά μόνο όταν βρίσκεται σε σπα, και αυτό σπάνιο με την οικονομική κρίση πια! Το να δώσετε μία απλή συμβουλή, δεν της λέει κάτι, μη σας πούμε ότι της ερεθίζει ακόμα περισσότερο τα νεύρα! Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να την ακούσετε χωρίς καν να μιλάτε! Ανά τακτά χρονικά διαστήματα γουρλώστε και λίγο τα μάτια σε ένδειξη είτε εκπλήξης είτε αγανάκτησης! Ελπίζουμε να την βγάλετε καθαρή...

3. Πάχυνες: Θεωρούμε ότι όταν ένας άντρας ξεστομίζει κάτι τέτοιο σε μία γυναίκα, μάλλον έχει πάρει απόφαση να εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο παριστάνοντας τον καμικάζι αυτοκτονίας! Η γυναίκα, από τη στιγμή που αντιλαμβάνεται τον εαυτό της, θέλει απλά να είναι ωραία! Δεν υπάρχει άνθρωπος γένους θηλυκού που να μην έχει κάνει δίαιτα έστω και μία φορά στη ζωή του, ακόμα και εκείνες που ισχυρίζονται ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι κάτι ασήμαντο! Το να πει λοιπόν ένα αγόρι σε ένα κορίτσι ότι έβαλε κάποια κιλά, είναι σαν να της μπήγει το μαχαίρι στην καρδιά και να το στριφογυρίζει κιόλας! Αυτό που έχετε να κάνετε είναι απλά να σιωπήσετε και να είστε σίγουροι ότι θα το αντιληφθεί μόνη της κάποια στιγμή. Αν γυρίσει και σας πει βέβαια, «μα καλά αφού βλέπεις ότι πάχυνα γιατί δεν μιλάς», σφίξτε τα δόντια και κάντε υπομονή! Θα περάσει...

4. Μήπως να ξυριζόσουν: Βρε ανίδεοι τι δεν καταλαβαίνετε; Αν μία γυναίκα έχει λίγη τριχούλα παραπάνω δεν είναι επειδή βαριέται να ξυριστεί, αλλά επειδή περιμένει να κάνει λέιζερ ή αποτρίχωση! Και μην πείτε ότι αυτά είναι περιττά, γιατί αν πέσετε σε καμία που απλά ξυρίζεται, ξενερώνετε και της προτείνετε άλλες μεθόδους που θα αφήνουν το δέρμα απαλό! Ε λοιπόν οι άλλες αυτές μέθοδοι απαιτούν και λίγο.... μεγάλωμα τρίχας και αν δεν σας αρέσει απευθυνθείτε αλλού! Επίσης, μην παίρνετε μία γυναίκα ένα τέταρτο πριν για να της ανακοινώσετε ότι θα πάτε στην παραλία! Δεν προλαβαίνει να ετοιμαστεί, δεν θα προλάβει να έρθει και θα την εκνευρίσετε κιόλας! Εμείς σας προειδοποιήσαμε...

5. Έχεις περίοδο: Ο μόνος λόγος που σας επιτρέπεται να ξεστομίσετε τη φράση αυτή, είναι αν τη συνεχίσετε με το, «το λέω γιατί μεγάλωσε το στήθος σου»! Μόνο έτσι... Αλλιώς πολύ λυπόμαστε αλλά δεν έχετε καμία τύχη! Το να ρωτήσετε κάτι τέτοιο μία γυναίκα, σημαίνει ότι γκρινιάζει, ότι είναι στην τσίτα και όλα της φταίνε. Μπορεί αυτό να είναι πέρα για πέρα αλήθεια, αλλά η ίδια το γνωρίζει καλύτερα από όλους οπότε δεν χρειάζεστε διευκρινίσεις... Η απόλυτη τιμωρία σας θα είναι φυσικά να πάτε να της αγοράσετε σερβιέτες και ταμπόν  από το σούπερ μάρκετ, που αν μας ρωτάτε δεν υπάρχει χειρότερο για τον αντρικό εγωισμό. Αλλά για να την έχετε φτάσει στο σημείο αυτό, μάλλον σας άξιζε!
queen.gr

Αυτά είναι τα 5 μυστικά που οι τράπεζές σας δεν θέλουν να γνωρίζετεΌταν συναλλάσσεται κανείς με τις τράπεζες, ουσιαστικά επιδεικνύει εμπιστοσύνη στην 


ικανότητά τους να διαχειρίζονται ασφαλώς και να προστατεύουν τα περιουσιακά στοιχεία και τα επενδυτικά αγαθά σας», σημειώνει σχετικό δημοσίευμα της οικονομικής ιστοσελίδας Business Insider.
«Ένα πράγμα το οποίο εύκολα ξεχνάνε οι καταθέτες/πελάτες μιας τράπεζας είναι ότι αυτές δεν παύουν να αποτελούν επιχειρήσεις. Πρόκειται για μπίζνες – μία πραγματικότητα που θα πρέπει να έχει κανείς πάντα κατά νου. Έχετε χρέος, λοιπόν, ως πελάτες να αποκαλύψετε όλα όσα δεν θέλουν οι τράπεζες να γνωρίζετε», προσθέτει το άρθρο.
Ωστόσο, πολλά από τα τραπεζικά μυστικά, τα οποία καταγράφονται παρακάτω, στην πραγματικότητα δεν αποτελούν καθόλου μυστικά. Παρ' όλα αυτά, μην περιμένετε από τις τράπεζες να βγουν και να διατυμπανίζουν πράγματα που οφείλετε να τα γνωρίζετε, ώστε να είστε σε θέση να προφυλάσσεστε από τις εκάστοτε δοσοληψίες σας με αυτές.
-Τα πέντε μυστικά:
1.Οι τράπεζες έχουν το δικαίωμα να αντλούν χρήματα από το λογαριασμό σας απροειδοποίητα. Αυτό το δικαίωμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα τραπεζικά μυστικά και ισχύει συχνά στην περίπτωση που διατηρείτε καταθετικό λογαριασμό και δάνειο στην ίδια τράπεζα.
Ο καλύτερο τρόπος για να αποφύγετε αυτό το τραπεζικό δικαίωμα είναι να είστε συνεπείς ως προς το χρόνο πληρωμής του δανείου σας.
2.Μπορείτε πάντα να διαπραγματευτείτε τα τραπεζικά επιτόκια των πιστωτικών καρτών σας. Αυτά ποικίλουν από πιστωτή σε πιστωτή, γι' αυτό και ενδείκνυται κατά τις διαπραγματεύσεις σας να φαίνεστε αδιάφορος απέναντι στις προτάσεις της τράπεζας, ισχυριζόμενος πως έχετε άλλη καλύτερη πρόταση από ανταγωνιστική τράπεζα.
3.Τα τραπεζικά τέλη είναι και αυτά διαπραγματεύσιμα, όπως τα επιτόκια. Επιμείνετε στη μείωση των τελών που σας επιβαρύνουν και μη δεχτείτε αρνητική απάντηση, δεδομένου βεβαίως και του ιστορικού της σχέσης με την τράπεζα.
4.Οι χρεωστικές κάρτες έχουν υψηλότερο ρίσκο, γι' αυτό και όταν ερωτάστε αν προτιμάτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα οφείλετε να λάβετε υπ' όψη το γεγονός ότι πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις ως προς το ποσοστό ρίσκου. Δείξτε προτίμηση προς τις πιστωτικές.
5.Οι ταμίες δεν είναι ειδικοί οικονομικοί εμπειρογνώμονες. Οι περισσότεροι δεν έχουν κανένα μπαγκράουντ στο χώρο των οικονομικών και γι' αυτό δεν είναι καθόλου αρμόδιοι να σας κατατοπίσουν για τόσο πολύπλοκα ζητήματα, τα οποία οφείλετε να έχετε ξεκαθαρίσει προτού προβείτε στη σύναψη πελατειακής σχέσης με την τράπεζα.

Μάξι φορέματα για κάθε ώρα και στυλ:Πώς να τα φορέσεις σαν σταρ του σινεμά!


Μάξι φορέματα για κάθε ώρα και στυλ:Πώς να τα φορέσεις σαν σταρ του σινεμά!
10 τελείως διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το must have κομμάτι, ανάλογα με την περίσταση.
Τα λόγια είναι περιττά για το μάξι φόρεμα! Είναι το αγαπημένο κομμάτι της σεζόν, αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην πιο επίσημη έξοδο. 
Μάθε ποιο πρέπει να επιλέξεις και πώς να το φορέσεις κάθε στιγμή της ημέρας:
Μάξι φόρεμα με έθνικ prints:
-Φόρεσέ το το πρωί με χρυσά αξεσουάρ και μαύρα σανδάλια για ένα super chic σύνολο.
KimKourtneyKardashianVisitTheirMomOfficelrVoLjCWks7l
-Ή με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα, κομψό κότσο και διακριτικά σκουλαρίκια για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις.
JulianneHoughOliviaMunnGetTheirNailsbqMOmnyYbxIl
Μάξι φόρεμα από δαντέλα:
-Είτε επιλέξεις ολόμαυρο, είτε ολόλευκο φρόντισε να μην δείχνει πρόστυχο. Για να μην συμβεί αυτό αγόρασε ένα μπεζ, εκρού, λευκό ή μαύρο( ανάλογα με το φόρεμα) στράπλες αρκετά εφαρμοστό κομπινεζόν.
11thAnnualChrysalisButterflyBallInsideh7BvWm3C7KWl
Φόρεμα με πιέτες:
-Φόρεσέ το το πρωί με μια ζώνη στη μέση και τις αγαπημένες σου σαγιονάρες ή πλατφόρμες.
DitaVonTeeseseespodiatristIBVKP2p90Njl
-Το βράδυ συνδύασέ το με ένα μεσάτο δερμάτινο τζάκετ και χρυσά αξεσουάρ.
MileyCyrusmakesappearancesdifferentMercedesm-DfkZWUISDl
Φλοράλ μάξι φόρεμα:
-Για casual look ταιριάζει ιδανικά με το κομμάτι αυτό το τζιν τζάκετ!
JessicaAlbaTakesGirlsEasterPartydpEsmn Jeupl
-Ενώ για πιο formal εμφανίσεις, ξέχνα το πανωφόρι και πόνταρε σε εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα και αξεσουάρ στα χέρια.
NBCFashionSuorhostLouiseRoeattendsCottonOROjieWhl4Il
Μεταξωτό φόρεμα:
-Πρέπει να είσαι λίγο προσεκτική με το συγκεκριμένο κομμάτι! Για να μην μοιάζει ότι φόρεσες το νυχτικό σου, συνδύασέ το με μια ζώνη στη μέση και αξεσουάρ στο λαιμό για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.
ZoeSaldanaReturningHomeAfterShoppingakktPk3QHEUl
Βαμβακερό μάξι φόρεμα:
-Η ιδανική λύση για ένα super trendy πρωινό σύνολο. Μια λεπτή ζώνη στη μέση θα τονίσει τις θηλυκές σου καμπύλες με τέλειο τρόπο! Τα παπούτσια μην σε απασχολούν ιδιαίτερα, αφού ακόμη και τα flip flops σου ταιριάζουν ιδανικά!  
MinkaKellyshowsofffigureflatteringi1mCJRDUVNFl
Snake prints:
-Γενικότερα με τα animal prints πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μάξι φορέματα. Όσο πιο λίγα αξεσουάρ τόσο το καλύτερο λοιπόν. Πόνταρε σε ψηλοτάκουνα σε γήινες χρώματα ή μεταλλιζέ αποχρώσεις για πιο funk καταστάσεις.
EvaLongoriaLunchSisterFriendsShermanycsA1zUD9wGl

Πώς να γυμνάσεις τα πόδια σου, ενώ κάθεσαι


Πώς να γυμνάσεις τα πόδια σου, ενώ κάθεσαι
Αν περνάς πολλές ώρες καθισμένη σε ένα γραφείο δες τι μπορείς να κάνεις για να γυμνάσεις λίγο τα πόδια σου!
 Έχεις σκεφτεί πόσες ώρες περνάς καθισμένη μπροστά στον υπολογιστή? Η καθιστική ζωή εκτός ότι ευθύνεται για παχυσαρκία και καρδιακά προβλήματα, επιβαρύνει και τη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος και ευθύνεται για την εμφάνιση φλεβίτιδας και θρομβώσεων στα πόδια. Έτσι, όταν η δουλειά σου δεν σου επιτρέπει συνεχείς μετακινήσεις, μπορείς να κάνεις κάποιες απλές ασκήσεις για να τονώσεις και να βελτιώσεις τους μυς και την κυκλοφορία του αίματος στα πέλματα, στους αστραγάλους και τα γόνατα.

√ Οι ασκήσεις flexing και stretching είναι ένας τρόπος να τονώσεις την κυκλοφορία. Ξεκίνα την άσκηση με τα πέλματα να ακουμπούν στο πάτωμα. Στη συνέχεια ρίξε το βάρος του σώματος στα δάχτυλα των ποδιών, ανασηκώνοντας ταυτόχρονα τις φτέρνες. Μείνε για 5 αναπνοές και επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Έπειτα, ρίξε το βάρος στις φτέρνες και σήκωσε τα δάχτυλα ψηλά να κοιτούν στο ταβάνι. Μείνε για 5 αναπνοές. Κάνε 10 επαναλήψεις. Η συγκεκριμένη άσκηση δυναμώνει παράλληλα και τις γάμπες.

√ Συνέχισε με ασκήσεις για τους αστραγάλους. Σήκωσε το πόδι σου στον αέρα και κάνε απαλές κυκλικές κινήσεις του αστραγάλου σε κάθε πόδι. Κάνε 30 περιστροφικές κινήσεις σε κάθε πόδι και στη συνέχεια επανάλαβε για άλλες 30 φορές προς την αντίθετη φορά.

√ Οι ασκήσεις για τα γόνατα, γυμνάζουν παράλληλα και τους τετρακέφαλους, τους μυς μπροστά στους μηρούς. Σφίξε καλά τον τετρακέφαλο μυ, λύγισε το γόνατο σε ορθή γωνία και σήκωσε το πόδι από το πάτωμα για περίπου 20 επαναλήψεις. Κάνε 2 σετ σε κάθε πόδι και στη συνέχεια φέρε το λυγισμένο γόνατο όσο πιο κοντά μπορείς στο στήθος σου, ενώ κάθεσαι στην καρέκλα. Κράτησε το κάθε πόδι για 20 δευτερόλεπτα περίπου, πριν το κατεβάσεις στην αρχική του θέση.

Εσύ ξέρεις πώς να κάνεις σωστή απολέπιση στις φτέρνες σου;


Εσύ ξέρεις πώς να κάνεις σωστή απολέπιση στις φτέρνες σου;
Πριν φορέσεις τις σαγιονάρες σου, η σωστή περιποίηση των άκρων είναι βασική προϋπόθεση!
Δεν είναι μόνο η περιποίηση των νυχιών σου πρωταρχικό μέλημα για να ξεκινήσεις να φοράς τα καλοκαιρινά σου παπούτσια! 
Οι φτέρνες είναι ένα ευαίσθητο σημείο των ποδιών που θέλει και σωστή φροντίδα.
Πως γίνεται η σωστή απολέπιση;
-Το πίλινγκ στις φτέρνες πρέπει να γίνεται σε στεγνό δέρμα!
-Χρησιμοποίησε αρκετή ποσότητα scrub και ελάχιστο νερό και ξεκίνησε το πίλιγκ για να διώξεις αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα.
-Αφού τελειώσεις, ξέβγαλε με λίγο νερό και έπειτα χρησιμοποίησε αρκετή ποσότητα ενυδατικής κρέμας.

Αυτό είναι τo «φάρμακο» για τους μαύρους κύκλους


Αυτό είναι τo «φάρμακο» για τους μαύρους κύκλους
Νίκησε τους μαύρους κύκλους με βιταμίνη Κ. Μάθε περισσότερα...
Ανακάλυψε την βιταμίνη Κ στις κρέμες ματιών οι οποίες επίσης περιέχουν ρετινόλη.

Ποια είναι η δράση της: Tα εύθραυστα αγγεία που επιτρέπουν στο αίμα να διαρρέει στην επιδερμίδα είναι η μία αιτία η οποία δημιουργεί τους μαύρους κύκλους. Η βιταμίνη Κ αντιμετωπίζει το πρόβλημα ελέγχοντας τη συσσώρευση του αίματος στα αγγεία της περιοχής. Μελέτη που διήρκησε 4 μήνες έδειξε ότι η καθημερινή χρήση μίας κρέμας με βιταμίνη Κ απαλαίνει σημαντικά τους κύκλους γύρω από τα μάτια. Οι κρέμες αυτές συνήθως περιέχουν κάποια μορφή ρετινόλης. Η ρετινόλη από μόνη της αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου και κατ’ επέκταση το πάχος της λεπτής και διαφανούς επιδερμίδας κάτω από τα μάτια ( καθιστώντας έτσι δύσκολο να δεις τα σκούρα αγγεία που βρίσκονται από κάτω). Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι σε μία κρέμα η οποία περιέχει βιταμίνη Κ και ρετινόλη ενισχύει τη δυνατότητα της βιταμίνης Κ να διεισδύει στην επιδερμίδα και περιορίζει τους μαύρους κύκλους.

TIP: Εάν οι μαύροι κύκλοι οφείλονται σε υπερβολική έκκριση μελανίνης ( ιδιαίτερα αν είσαι άτομο με σκούρο φωτότυπο) είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς καθημερινά και αντηλιακό.

Πως χρησιμοποιείς την κρέμα με βιταμίνη Κ: Εφάρμοσέ την νύχτα. Αρχικά δώσε το περιθώριο στην επιδερμίδα σου να συνηθίσει τη ρετινόλη. Χρησιμοποίησε την μία ή δύο φορές την πρώτη εβδομάδα και πρόσθεσε ένα βράδυ κάθε νέα εβδομάδα που ξεκινά.

Δες τα top χτενίσματα για τη σεζόν ss2013!


Δες τα top χτενίσματα για τη σεζόν ss2013!
Ανακάλυψε πια είναι τα πιο hot χτενίσματα που προτείνουν οι μεγαλύτεροι οίκοι για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2013.
Μαζεμένα ή λιτά οι επιλογές για το πως θα φτιάξεις τα μαλλιά σου είναι πολλές, αλλά ποια είναι τα πιο hot χτενίσματα που προτείνουν οι πιο διάσημοι οίκοι!

Dolce&Gabbana
Στριφτό σινιόν με κορδέλα
sicilian-twists-dolce-gabbana

Balmain
"Χαλασμένη" γαλλική κοτσίδα
messy-braids-balmain

Gucci
Σινιόν με αρχιτεκτονική δομή
gucci-spring-2013

Chanel
Χαμηλό επιμελώς ατημέλητο σινιόν διακοσμημένο με πέρλα
pearl-adorned-chignons-chanel

Vercace
Φυσικά σπαστά  μαλλά σαν "μισοτελειωμένα"
undone-waves-verace

Lanvin
Χωρίστρα στο πλάι
sigrid-agren-lanvin-spring-2013

Rochas
Χαμηλή αλογοουρά στο ύψος του αυχένα
ultralow-ponytails-rochas

Βάλε και εσύ λίγο glam στο λουκ σου κάνοντας ένα εύκολο σινιόν.


7 πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου για να βελτιώσεις την σεξουαλική σου ζωή


7 πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου για να βελτιώσεις την σεξουαλική σου ζωή
Τι λένε οι ειδικοί;
Η βελτίωση της σεξουαλικής ζωής είναι ένα θέμα που απασχολεί έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Τις περισσότερες φορές το θέμα προσεγγίζεται με λάθος τρόπο και οι είτε φορτώνουμε υπερβολικές ευθύνες στους άλλους είτε στον ίδιο μας τον εαυτό.

Για το συγκεκριμένο θέμα ρωτήθηκαν 7 ειδικοί στο σεξ και τις σχέσεις και ο καθένας έδωσε την συμβουλή του. Ας τις δούμε:

Συμβουλή 1η : «Την επόμενη φορά που θα πάτε για ύπνο με το σύντροφό σας σκεφτείτε ποιο είναι το συναίσθημά σας εκείνη την ώρα. Μπορεί να νιώθετε φόβο, ένταση ή ακόμα και θυμό. Εκμυστηρευτείτε το συναίσθημά σας στον σύντροφό σας και πείστε τον να κάνει το ίδιο. Όλο αυτό θα οδηγήσει σε μία πολύ οικεία στιγμή φέρνοντάς σας πιο κοντά», προτείνει ο Bruce Derman, ψυχολόγος.

Συμβουλή 2η: H Abiola Abrams, συγγραφέας και κοινωνική λειτουργός, υποστηρίζει πως ο διαλογισμός παίζει μεγάλο ρόλο στην βελτίωση της σεξουαλικής ζωής των ζευγαριών. Η στάση του λωτού σε συνεργασία με την βαθιά αναπνοή και το κλείσιμο των ματιών μπορεί να σε κάνει να φανταστείς την ροή της ενέργειας στο σώμα σου και να κάνεις καλύτερη την αναπνοή σου. όλα τα παραπάνω συνηγορούν και στο καλό σεξ.

Συμβουλή 3η: «Στις μέρες μας η εμφάνιση  παίζει μεγάλο ρόλο. Παρόλο που προχωράμε και εξελισσόμαστε πάντα θα υπάρχουν κάποια στερεότυπα. Πρέπει όμως να αγαπάμε το σώμα μας και να αισθανόμαστε άνετα με αυτό. Προσπάθησε να φοράς ρούχα που σε κολακεύουν και να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. απέφυγε τις εξαντλητικές δίαιτες και ρύθμισε υγιεινά την διατροφή σου. Όσο καλύτερη είναι η σχέση με τον εαυτό σου τόσο πιο πολύ θα απολαμβάνεις και το σεξ», λέει η Janet Ong, κοινωνική λειτουργός.

Συμβουλή 4η: «Προσπάθησε να διεγείρεις τον σύντροφο σου φτιάχνοντας μια αισθησιακή ατμόσφαιρα με τις κινήσεις σου. πλησίασε τον αργά, άγγιξε τον απαλά και κάνε ότι επιθυμείς εκείνη την στιγμή.  Εκτός του ότι θα τον καταπλήξεις θα αποκτήσετε και μεγαλύτερη οικειότητα», αναφέρει η Δρ. Erica Goodstone, κοινωνική λειτουργός και σεξοθεραπευτής.

Συμβουλή 5η: Από την Δρ. Aline Zoldbrod, ψυχολόγο. « Μέσα σε μια σχέση, ακόμα κι αν αυτή κρατάει αρκετά χρόνια, μερικές φορές οι δύο εραστές δεν γνωρίζουν τι ακριβώς ζητάει ο άλλος για να ικανοποιηθεί. Ζωγράφισε ένα χάρτη με το σώμα σου μπρος και πίσω. Μην αγχωθείς αν δεν είναι καλλιτεχνικά ωραίο το αποτέλεσμα. Χρωμάτισε λοιπόν με κόκκινο τις περιοχές που δεν θέλεις να σε αγγίζει όταν κάνετε σεξ και με πράσινο τα σημεία που τρελαίνεσαι για να σε αγγίζει. Δείξ’ το στον σύντροφό σου ώστε να ξέρει πως θα κινηθεί…»

Συμβουλή 6η: Σκέψου τι θεωρείς ρομαντικό μέσα από τις παρακάτω ερωτήσεις και συζήτησέ το με τον σύντροφό σου.

  1. Θέλεις να μιλάει ή να είναι σιωπηλός κατά την διάρκεια του σεξ;

  1. Θέλεις να σου κάνει κομπλιμέντα για την εμφάνισή σου ή όχι;

  1. Θέλεις ανοιχτά ή κλειστά τα φώτα;

  1. Είναι σημαντικό να φοράς κάτι ή προτιμάς να είσαι εντελώς γυμνή;

  1. Θέλεις να σε «ζεσταίνει» ερωτικά με λέξεις κατά την διάρκεια της ημέρας ή όχι;

  1. Είναι σημαντικό να κάνετε κάτι μαζί πριν; Όπως π.χ. δείπνο

  1. Θέλεις μουσική υπόκρουση ή όχι; Αν ναι τι μουσική προτιμάς;

  1. Προτιμάς να μυρίζεις κάποιο άρωμα ή όχι;

Τις ερωτήσεις προτείνει η Sharon Lyn Wyeth, κοινωνική λειτουργός

Συμβουλή 7η: «Σας αποκαλύπτω ένα μυστικό σε σχέση με τον οργασμό. Μια γυναίκα που έχει μεγάλη κλειτορίδα είναι πιο εύκολο να έρθει σε οργασμό από μια γυναίκα που έχει μικρή. Πείσε τον σύντροφο να ασχοληθεί περισσότερο με αυτήν», λέει η Mary Gorham Malia, συγγραφέας και κοινωνική λειτουργός.

Το στρες της εγκύου επηρεάζει 370 γονίδια του εγκεφάλου του μωρού

Το στρες της εγκύου επηρεάζει 370 γονίδια του εγκεφάλου του μωρού


Οι έγκυοι που νιώθουν έντονο στρες μπορεί άθελά τους να το περνούν στα αγέννητα μωρά τους, επηρεάζοντας μία πρωτεΐνη απαραίτητη για την ανάπτυξη του εγκεφάλου τους, αναφέρουν αμερικανοί επιστήμονες.
Η σχετική μελέτη έγινε σε ποντίκια και έδειξε πως η εν λόγω πρωτεΐνη επηρεάζει περισσότερα από 370 γονίδια του αναπτυσσόμενου εγκεφάλου.
Πολλά από αυτά τα γονίδια παίζουν ρόλο σε λειτουργίες απαραίτητες για τη νευρολογική ανάπτυξη, όπως η χρήση ενέργειας, η πρωτεϊνική ρύθμιση και η δημιουργία νέων συνδέσεων μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων.
«Σχεδόν όλα όσα βιώνει μια γυναίκα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλληλεπιδρούν με τον πλακούντα και μέσω αυτού φθάνουν έως το έμβρυο», δήλωσε η δρ Τρέισι Μπέιλ, αναπληρώτρια καθηγήτρια Νευροεπιστήμης στο Τμήμα Ζωικής Βιολογίας της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια.
«Η έρευνά μας αποκάλυψε έναν δείκτη, ο οποίος δείχνει πως η μητέρα βιώνει έντονο στρες».
Οι ερευνητές μελέτησαν θηλυκά ποντίκια τα οποία εκτέθηκαν κατά την πρώτη εβδομάδα της κυοφορίας τους σε στρεσογόνους παράγοντες, όπως η μυρωδιά μιας αλεπούς ή άγνωστοι ήχοι.
Όπως διαπίστωσαν, στον πλακούντα αυτών των ποντικιών υπήρχαν χαμηλότερα επίπεδα της πρωτεΐνης OGT απ’ ό,τι στον πλακούντα ποντικιών που δεν είχαν εκτεθεί σε στρεσογόνους παράγοντες.
Η πρωτεΐνη ήταν ιδιαιτέρως χαμηλή στον πλακούντα των αρσενικών εμβρύων, σε σύγκριση με τα επίπεδά της στον πλακούντα των θηλυκών.
Περαιτέρω ανάλυση έδειξε ότι τα μειωμένα λόγω στρες επίπεδα της OGT προκαλούσαν αλλαγές σε περισσότερα από 370 γονίδια του εγκεφάλου των εμβρύων.
Τα ευρήματα αυτά, που δημοσιεύονται στην αμερικανική επιθεώρηση «Proceedings of the National Academy of Sciences» (PNAS), πιθανώς ισχύουν και στους ανθρώπους, σύμφωνα με τους ερευνητές.
Και αυτό, διότι αναλύσεις σε ανθρώπινους πλακούντες που απορρίφθηκαν έπειτα από τη γέννηση αγοριών, έδειξαν ότι και αυτοί είχαν μειωμένα επίπεδα της πρωτεΐνης OGT.
Οι ερευνητές εικάζουν ότι η πρωτεΐνη αυτή δρα προστατευτικά για τον εγκέφαλο στη διάρκεια της κυήσεως. Δεδομένου, όμως, ότι τα επίπεδά της φαίνεται πως εξ αρχής είναι μειωμένα όταν κυοφορεί μια γυναίκα αγόρι, η περαιτέρω μείωσή τους λόγω του στρες της μπορεί να είναι ακόμα πιο επιζήμια για τα μωρά, τονίζουν.

Πηγή : Web Only

Όταν ο άντρας έχει μειωμένη σεξουαλική επιθυμία


Όταν ο άντρας έχει μειωμένη σεξουαλική επιθυμία
Το πρόβλημα της μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας έχει ερευνηθεί εκτενώς σε γυναικείους πληθυσμούς, αλλά λιγότερο στους άνδρες. Πρόσφατη μελέτη (Corona, 2013) έδειξε ότι η μειωμένη σεξουαλική επιθυμία στις περισσότερες περιπτώσεις συνυπάρχει με κάποια άλλη σεξουαλική δυσλειτουργία.

Συγκεκριμένα, το 38% εκείνων που ανέφεραν μειωμένη σεξουαλική επιθυμία είχε και στυτική δυσλειτουργία, το 28,2% είχε πρόωρη εκσπερμάτιση και το 50% είχε καθυστερημένη εκσπερμάτιση. Μόνο το 5% από εκείνους που ανέφεραν μειωμένη σεξουαλική επιθυμία δεν ανέφερε κάποια άλλη σεξουαλική δυσλειτουργία.

Αν και η μειωμένη επιθυμία δημιουργεί προβλήματα στη στύση ή την εκσπερμάτιση, περισσότερο συχνά συμβαίνει το αντίστροφο. Γνωρίζουμε πια καλά ότι η ύπαρξη προβλημάτων στύσης ή εκσπερμάτισης έχει αποτέλεσμα δυσάρεστες σεξουαλικές εμπειρίες που σταδιακά οδηγούν σε μείωση της επιθυμίας για σεξ και αποφυγή κάθε σεξουαλικής δραστηριότητας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η θεραπεία εστιάζει στη σταδιακή αύξηση της επιθυμίας, με ταυτόχρονη αντιμετώπιση των συνυπαρχουσών σεξουαλικών δυσλειτουργιών.
Η ίδια μελέτη έδειξε ότι η πιθανότητα να αναφέρει κάποιος μειωμένη σεξουαλική επιθυμία αυξανόταν σημαντικά όταν υπήρχε υπογοναδισμός, σχεδόν διπλασιαζόταν όταν υπήρχε κακή ψυχική υγεία και αναφέρθηκε από όλους όσους είχαν υπερπρολακτιναιμία.
Επιπλέον οι άνδρες που είχαν μειωμένη σεξουαλική επιθυμία, χωρίς να συνυπάρχει κάποια άλλη σεξουαλική δυσλειτουργία, είχαν μεγαλύτερη πιθανότητα να αναφέρουν προβλήματα στις καθημερινές ή προσωπικές τους σχέσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις η θεραπεία εστιάζει στην αποκατάσταση του προβλήματος που δημιουργεί το πρόβλημα της επιθυμίας.

Σε κάθε περίπτωση, η ορθή αντιμετώπιση της μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας οφείλει να προσεγγίζει το σύνολο των παραγόντων που δημιουργούν και συντηρούν το πρόβλημα.
πηγή:ygeia.tanea.gr 

To sex και ο ...σκληρός δίσκος


To sex και ο ...σκληρός δίσκος
Αναψέ την  
Το Software: Ντοπαμίνη
Η χρησιμότητά του:
 Βρίσκεται στο επίκεντρο του συστήματος επιβράβευσής της και την κάνει να αναζητά οτιδήποτε προσφέρει ευχαρίστηση. «Παίζει σημαντικό ρόλο στο αν θα έχει όρεξη για σεξ» σου λέει ο νευροβιολόγος Dr. James Pfaus του Concordia University στο Μόντρεαλ.
Εκμεταλλεύσου το: Προτού βάλεις φωτιά στο κρεβάτι της, θα πρέπει να την ανάψεις στο στομάχι της. Το μενού σου μπορεί να περιλαμβάνει από ψητό κοτόπουλο με chili sauce, μέχρι σοκολατάκια με πιπέρι καγιέν. Εκτός από την καψαϊκίνη της καυτερής πιπεριάς, στο ντοπάρισμά της με ντοπαμίνη θα βοηθήσει η έκπληξη και ο ενθουσιασμός του καινούργιου. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Scott Haltzmann που διδάσκει το μάθημα Human Behaviour στο Brown University του Rhode Island. Αν λοιπόν δεν τρελαίνεται για τις πικάντικες γεύσεις, θα έχεις εξίσου καλό αποτέλεσμα σπάζοντας τη ρουτίνα της με ασυνήθιστες γεύσεις. 
Κάνε της poke 
Το Software: Τεστοστερόνη
Η χρησιμότητά του: Οι ειδικοί τη συνιστούν σαν το καλύτερο καύσιμο της δικής σου μηχανής. Όμως πρόσφατη μελέτη του Journal of Sexual Medicine δείχνει ότι η τεστοστερόνη που παράγεται στις ωοθήκες και στους επινεφρίδιους αδένες της ευθύνεται για τη δική της όρεξή για σεξ.
Εκμεταλλεύσου το: Προ(σ)κάλεσέ την σε έναν αγώνα τένις, πινγκ πονγκ ή σκάκι. Οι επιστήμονες του Pennsylvania State University διαπίστωσαν ότι τα επίπεδα της γυναικείας τεστοστερόνης αυξάνονται κατά 49% κάθε φορά που σε ανταγωνίζεται. Όσο για το αποτέλεσμα του αγώνα, μην σε απασχολεί. Ακόμη και αν χάσεις, θα πάρεις ρεβάνς στο κρεβάτι της. Για καλύτερες επιδόσεις στο δεύτερο γύρο, τάισέ την σαλάτα λάχανο και φάε και εσύ. Σύμφωνα με μελέτη του Rockefeller University Hospital, η ουσία I3C (Indole-3-Carbinol) που περιέχει το λάχανο αυξάνει την τεστοστερόνη σε άντρες και γυναίκες.   
Βάλε την σε κατάσταση αναμονής
Το Software: Μελανοκορτίνες
Η χρησιμότητά του: Μπορεί να σου ακούγεται σαν όνομα αργεντινού ποδοσφαιριστή, όμως δεν βρίσκεσαι αντιμέτωπος με κάποια μεταγραφή-έκπληξη. Οι μελανοκορτίνες της είναι νευροπεπτίδια (μικρά μόρια βλ. πρωτεΐνες) που ελέγχουν τους μηχανισμούς της εγκεφαλικής διέγερσής της. «Όταν ενεργοποιούνται οι υποδοχείς μελανοκορτίνων, γίνεται ασυγκράτητη» επιβεβαιώνει ο Pfaus.
Εκμεταλλεύσου το: Βρες τα αρώματα, τις μυρωδιές και τις εικόνες που την ερεθίζουν και πυροδότησε τον ενθουσιασμό της. Ξεκίνα με το after shave που φορούσες την πρώτη φορά που το κάνατε. Αφού ψεκάσεις με αυτό τα σεντόνια της, επικεντρώσου στην ευχαρίστησή της. «Ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσεις τις μελανοκορτίνες της είναι να την κάνεις να νιώσει ότι είναι το κέντρο του κόσμου σου» λέει ο Pfaus. 
Αύξησε τον βαθμό ανταπόκρισης 
Το Software: Ωκυτοκίνη
Η χρησιμότητά του: Επιδρά στην περιοχή του εγκεφάλου που ελέγχει τα συναισθήματά της και κατευνάζει τις όποιες ανησυχίες της πριν το σεξ. «Στη διάρκεια του οργασμού φτάνει στο ζενίθ της και κάνει πιο έντονο το δέσιμο των συντρόφων» συμπληρώνει η Dr. Heather Rupp από το Kinsey Institute του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα.
Εκμεταλλεύσου το: Οι επιστήμονες λένε ότι αγγίζοντάς την μπορείς να αυξήσεις στο μέγιστο τα επίπεδα της ωκυτοκίνης της. Ο χρόνος θα είναι με το μέρος σου, αφού όσο πιο αργά το κάνεις, τόσο το καλύτερο. Ξεκίνα με μια αγκαλιά διαρκείας τουλάχιστον 20 δευτερολέπτων. Τόσο χρειάζεται σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνα για να διαπιστώσεις την πρώτη άνοδο. Έπειτα στήσε ενέδρα έξω από το μπάνιο της και εκμεταλλεύσου την υγρασία στο σώμα της. Η Siski Green, συγγραφέας του How To Blow Her Mind In Bed, λέει ότι καθώς θα εξατμίζεται το νερό από το δέρμα της, θα ερεθίζεται περισσότερο από τα χάδια σου.   
Κλίκαρε στον τερματισμό  
Το Software: Οιστρογόνα 
Η χρησιμότητά του: Ελέγχουν σε τέτοιο βαθμό την όρεξή της για σεξ, που θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν είναι ένα απλό software, αλλά το ίδιο το λειτουργικό σύστημά της.
Εκμεταλλεύσου το: Από δημοσίευμα του Human Reproduction προκύπτει ότι στη διάρκεια της ωορρηξίας (11η-14η μέρα του κύκλου) τα ζευγάρια κάνουν 26% περισσότερο σεξ από ό,τι συνήθως. «Στο δεύτερο μισό του κύκλου της δυσκολεύεται να αντισταθεί σε ενδείξεις αρρενωπότητας» επισημαίνει η Dr. Rupp και σε παροτρύνει να μείνεις αξύριστος σε αυτό το διάστημα. «Αντιθέτως, μετά το τέλος της περιόδου της τα αυξημένα επίπεδα προγεστερόνης διαταράσσουν την ισορροπία των οιστρογόνων της και την κάνουν να αναζητά σταθερότητα και ασφάλεια. Φρόντισε να είσαι καλά ξυρισμένος  και να την κρατάς σφικτά από το χέρι» καταλήγει η Dr. Rupp.

πηγή:menshealth.gr 

5 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να τον κρίνετε.


5 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να τον κρίνετε.
Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που οι γυναίκες κατηγορούν τους συντρόφους τους άνευ λόγου και αίτιας. Το χειρότερο είναι πως οι περιπτώσεις αυτές δεν γίνονται αντιληπτές ούτε από τις ίδιες. Δεν συνειδητοποιούν για πιο πράγμα παραπονιούνται ακριβώς.
Ιδού λοιπόν 5 περιπτώσεις:
• Ο κάθε άνθρωπος προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του. Για ένα περίεργο λόγοοι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να τελειοποιήσουν τον άνδρα που έχουν στο πλάι τους. Για ποιο λόγο όμως πέφτετε στην παγίδα αυτή να υιοθετήσετε ένα τέτοιο ρόλο. Είναι πολύ σημαντικό να αποδέχεστε τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας χωρίς να κρίνετε τις πράξεις του.
• Συμπεριφέρεται άσχημα επειδή εσείς δίνετε το δικαίωμα. Πριν παραξενευτείτε με τη φράση αυτή, σκεφτείτε το εξής, η επικοινωνία είναι μια σχέση αλληλεπίδρασης. Αν λοιπόν εσείς του στέλνετε μόνο αρνητικά μηνύματα, κάπως έτσι θα απαντά και εκείνος. Ο λόγος είναι πως ασυναίσθητα τον έχετε βάλει σε μια διαδικασία άμυνας.
• Ότι και να πει δεν θα βρει ποτέ το δίκιο του. Έχοντας συνεχώς το ρόλο του δικαστή δεν μπορείτε να δείτε την αλήθεια σε όσα σας λέει. Περιμένετε με το σχόλιο έτοιμο να τον κρίνετε. Αφήστε τον άνθρωπο να πει τη γνώμη του και πάρτε το χρόνο σας να σκεφτείτε και να κατανοήσετε τον τρόπο που βλέπει εκείνος τα πράγματα.
• Μπαίνοντας στην διαδικασία να αλλάξετε τον σύντροφό σας ξεχνάτε τον εαυτό σας. Σχέση σημαίνει να μπορεί ο καθένας να βελτιώνει τον εαυτό και μέσω από αυτά βελτιώνεται και εξελίσσεται η σχέση με υγιή τρόπο. Ασχοληθείτε λοιπόν με τον εσωτερικό σας κόσμο και αφήστε για λίγο ήσυχο τον κόσμο του άλλου.
• Εστιάστε στα θετικά στοιχεία του φίλου σας. Ναι κανένας δεν είναι τέλειος αυτό ισχύει τόσο για εσάς όσο και για εκείνον. Μην τον ξεχνάτε. Να κρίνει κανείς συνεχώς τα αρνητικά στοιχεία του άλλου δεν καταφέρνει τίποτα παραπάνω από το να τσακώνεται συνεχώς.
πηγή: jenny.gr.