Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Το μούσι σας κρατάει νέους, υγιείς και γοητευτικούς

Κύριοι, πλέον το μούσι δεν είναι απλώς hipster και δεν το έχουν μόνο οι άστεγοι. Εκτός από το ότι είναι πολύ σέξι και πραγματικά απίθανο χαρακτηριστικό το μούσι είναι πια και ένα δώρο στην υγεία σας. 

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ...ότι οι άνδρες με μούσι και μουστάκι στην πραγματικότητα απολαμβάνουν αναρίθμητα οφέλη, πέραν της αδιαμφισβήτητης και άμεσης γοητείας.

Μια έρευνα από το Πανεπιστήμιο Southern Queensland, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Radiation Protection Dosimetry, απέδειξε ότι το μούσι εμποδίζει το 90%-95% των ακτίνων UV, επομένως καθυστερεί τη γήρανση και μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος.

Κι αν έχετε άσθμα; Η γύρη και η σκόνη απλώς μπερδεύονται ανάμεσα στις στιλπνές τρίχες του προσώπου σας που σας προστατεύουν από τους επικίνδυνους «εισβολείς». Επιπλέον, το μούσι κρατάει το πρόσωπο σας ενυδατωμένο και το προστατεύει ενάντια στον άνεμο διατηρώντας το όμορφο και φρέσκο. Ακόμα, θυμηθείτε ότι το ξύρισμα έχει τα μειονεκτήματά του, καθώς κάνει τις τρίχες να γυρίζουν προς τα μέσα, ενώ μπορεί να προκαλέσει και βακτηριακές μολύνσεις που οδηγούν στην ακμή.

Έχετε πετάξει το ξυραφάκι σας ή ακόμα; Προκειμένου να διεξάγουν την έρευνα, οι ειδικοί άφησαν μοντέλα με και χωρίς μούσι κάτω από τον αφόρητο ήλιο της Αυστραλίας και έπειτα συνέκριναν την ποσότητα ακτινοβολίας που απορρόφησε το κάθε μοντέλο.

Παρόλα τα θετικά, μην ξεχνάτε να φροντίζετε διεξοδικά και σωστά τα γένια σας, καθώς οι τρίχες μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις, αν δεν φροντίζετε για την υγιεινή του προσώπου σας. Γενικότερα, εκμεταλλευτείτε όλα τα ειδικά είδη καλλυντικής χρήσης που υπάρχουν για το μούσι σας, όπως σαπούνια και έλαια, προκειμένου να διατηρήσετε τα γένια σας σε καλή κατάσταση και να δείχνετε γοητευτικοί και όμορφοι.
- See more at: http://www.prothselida.net/2013/06/blog-post_4464.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#sthash.yoEFVrQj.dpuf

Χιμπατζήδες και μωρά κάνουν τις ίδιες χειρονομίες

Οι χιμπατζήδες και τα μωρά σε συγκρίσιμα στάδια ανάπτυξης κάνουν τις ίδιες χειρονομίες όταν για παράδειγμα θέλουν αγκαλιά ή προσπαθούν να δείξουν κάτι, σύμφωνα με έρευνα του κολεγίου του Στάτεν Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη.

Οι χιμπατζήδες, οι μπονόμπο... (πυγμαίος χιμπατζής) και τα μωρά των ανθρώπων μέχρι την ηλικία του ενός έτους εκφράζονται με χειρονομίες και σταδιακά, μεγαλώνοντας, αναπτύσσουν συμβολική γλώσσα (λέξεις για τα μωρά και σήματα για τους χιμπατζήδες).

Η έρευνα θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική γιατί καταδεικνύει ότι οι χειρονομίες προϋπήρχαν της γλώσσας σε όλα τα είδη και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή της.

Η έρευνα

Στο πλαίσιο της μελέτης τους οι ερευνητές συνέκριναν τη συμπεριφορά ενός κοριτσιού από τις ΗΠΑ με δυο χιμπατζήδες ίδιας ηλικίας, οι οποίοι εκπαιδεύονταν για να επικοινωνούν.

Οι χιμπατζήδες φιλοξενούνταν στο Ερευνητικό Κέντρο για τη Γλώσσα στην Ατλάντα, όπου εκπαιδεύονταν εντατικά για να μάθουν ήχους, σημάδια της γλώσσας και χειρονομίες.

Η σύγκριση με το κοριτσάκι ήταν εφικτή μέσω βίντεο με την καθημερινότητα του μωρού.

Οι επιστήμονες ανέλυσαν τη συμπεριφορά των νεαρών χιμπατζήδων από την ηλικία των 12 έως 26 μηνών και τη συνέκριναν με τη συμπεριφορά του μωρού, από τους 11 μήνες μέχρι και τα δυο χρόνια.

Τόσο οι χιμπατζήδες όσο και το μωρό χρησιμοποιούσαν περισσότερο χειρονομίες παρά λέξεις και το εντυπωσιακό ήταν ότι οι χειρονομίες τους ήταν παρόμοιες όταν ήθελαν να δείξουν κάτι ή να φτάσουν ένα αντικείμενο, καθώς και όταν ήθελαν αγκαλιά.

Το κοριτσάκι συνολικά χρησιμοποιούσε περισσότερες και συνεχώς έκανε καινούριες χειρονομίες (χαιρετούσε και κουνούσε το κεφάλι), τις οποίες δεν ανέπτυξαν οι χιμπατζήδες.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το κοριτσάκι επικεντρωνόταν στο πώς θα μοιραστεί, μέσω χειρονομιών, τις εμπειρίες του με τους άλλους, ενώ οι χιμπατζήδες κατά βάση έκαναν χειρονομίες για να πάρουν αυτό που ήθελαν.

Πηγή: econews.gr
- See more at: http://www.prothselida.net/2013/06/blog-post_13.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#sthash.x0jp8B7k.dpuf

Η ιστορία πίσω από τα πιόνια στο σκάκι

Πώς συνδέονται με τον Παρθενώνα και τα Ελγίνεια Μάρμαρα...

Το σκάκι είναι ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο γνωστά παιχνίδια στρατηγικής στον κόσμο. Οι περισσότεροι λίγο-πολύ γνωρίζουν τις φιγούρες του παιχνιδιού, καθώς η μορφή τους λίγο διαφέρει ανάλογα με την έκδοση.Ωστόσο, αυτό δεν ίσχυε πάντα. Μέχρι το 1849, δεν υπάρχει μια βασική έκδοση σκακιού. Με το πέρασμα των αιώνων, το παιχνίδι εξελίχτηκε και αμέτρητες παραλλαγές των πιονιών δημιουργήθηκαν με διαφορές στο σχεδιασμό και την εμφάνιση από τόπο σε τόπο. Στις αρχές του 11ου αιώνα που το παιχνίδι άρχισε να εδραιώνεται στην Ευρώπη, οι κανόνες εξελίχθηκαν και τα πιόνια άλλαξαν ριζικά μορφή.

Από τον 19ο αιώνα, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους σκακιστικοί όμιλοι και διαγωνισμοί. Έτσι παρουσιάστηκε η ανάγκη μιας τυποποιημένης έκδοσης που θα επέτρεπε στους παίκτες από όλο τον κόσμο να διαγωνίζονται χωρίς να μπερδεύονται. Το 1849, παρουσιάστηκε η έκδοση Staunton που θα πληρούσε τα παραπάνω κριτήρια. Οι χαρακτήρες του Staunton είναι αυτοί που γνωρίζουμε και σήμερα.

Ο Howard Staunton ήταν ένας επαγγελματίας του παιχνιδιού, που οργάνωνε τουρνουά και λέσχες στο Λονδίνο. Ωστόσο, οι χαρακτήρες δεν σχεδιάστηκαν από τον ίδιο.

Η πιο διαδεδομένη άποψη είναι πως το σχεδιασμό των πιονιών ανέλαβε ο αρχιτέκτονας Nathan Cook, ο οποίος βασίστηκε στην εξέταση των πιο διάσημων εκδόσεων για να εντοπίσει τα κοινά σημεία αλλά και στην παρατήρηση του διάκοσμου της πόλης.

Η νεοκλασική αρχιτεκτονική του Λονδίνου της Βικτωριανής Εποχής, είχε αρκετές επιρροές από την Αρχαία Ελλάδα και τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Από τη δουλειά αρχιτεκτόνων της εποχής, ο Cook εμπνεύστηκε τις ψηλές και κυλινδρικές φιγούρες του βασιλιά, της βασίλισσας και του αξιωματικού.

Από τα χαρακτηριστικά κιγκλιδώματα σε σκάλες και μπαλκόνια προέρχονται οι φιγούρες των στρατιωτών.
Όσο για τον ίππο, το πιο ιδιαίτερο πιόνι της σκακιέρας, ξεχωρίζει καθώς είναι το μοναδικό που η μορφή του δεν είναι αφηρημένη αλλά πρόκειται για μια κεφαλή αλόγου. Ο ίππος του Staunton, είναι πιθανότατα εμπνευσμένος από ένα γλυπτό στο ανατολικό αέτωμα του Παρθενώνα!

Σε αυτό απεικονίζεται η γέννηση της Αθηνάς. Στη μία άκρη του αετώματος αναπαριστάται το άρμα της Σελήνης που δύει, το οποίο σέρνουν άλογα.

Το άλογο της Σελήνης αποτελεί τμήμα των γλυπτών του Παρθενώνα που ο Λόρδος Έλγιν αφαίρεσε και μετέφερε στην Αγγλία. Τα γλυπτά δωρίθηκαν στο Βρετανικό Μουσείο το 1816 με το άλογο να αποτελεί σύμφωνα με το μουσείο «ίσως το πιο διάσημο και αγαπημένο από όλα τα γλυπτά του Παρθενώνα». Από αυτό εμπνεύστηκε και το σχέδιο του ίππου, ο αρχιτέκτονας.


Ο Staunton εκτίμησε την απλότητα και ιδιαίτερη αισθητική των σχεδίων του Cook και του επέτρεψε την αναφορά του ονόματος του Cook σαν σχεδιαστή των πιονιών. Τελικά το παιχνίδι ξεκίνησε να προσφέρεται στο κοινό το 1849 από τον προμηθευτή John Jaques.

Ωστόσο, υπάρχει ένα σχετικό μπέρδεμα σχετικά με το σχεδιασμό της πρώτης έκδοσης του Staunton, καθώς ο Cook τύχαινε να είναι και κουνιάδος του John Jaques, αλλά και εκδότης της εφημερίδας «News», μεταξύ των υποστηρικτών της οποίας ήταν και ο Staunton. 

Έτσι, όπως φαίνεται οι τρεις άνδρες είχαν συνεργαστεί μεταξύ τους και μερικοί υποπτεύονται ότι ο Cook δεν ήταν ο σχεδιαστής αλλά ο αντιπρόσωπος του Jaques, που απέβλεπε στη δημιουργία μιας φτηνότερης και καλύτερης έκδοσης σκακιού προκειμένου να αυξήσει τα κέρδη του.

Όπως και να έχει τελικά σχετικά με το σχεδιαστή της νέας έκδοσης, αυτή έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής και μέχρι τη δεκαετία του ΄20 είχε ήδη κατακτήσει τις παγκόσμιες οργανώσεις σκακιού. Read more: http://www.pistepseto.net/2013/04/blog-post_1262.html#ixzz2WAcJW6H5

To φωτομοντάζ πριν από την έλευση του PhotoshopΟ συναρπαστικός κόσμος της αναλογικής φωτογραφίας!

Σήμερα, οι «πειραγμένες» (ή, σε άπταιστα ελληνικά, φοτοσοπαρισμένες) φωτογραφίες είναι απτή καθημερινότητα.

Ο χειρισμός της φωτογραφίας δεν ήταν ωστόσο εξίσου εύκολος σε παρελθούσες εποχές, με τη φωτογραφική ιστορία να υποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο!

Ας δούμε λοιπόν μια σειρά από ενδιαφέροντα αναλογικά τρικ που έκαναν κοπιωδώς οι φωτογράφοι πριν από την πρώτη εκδοχή του Photoshop (1989), το οποίο έμελλε να τα αλλάξει όλα (σε συνδυασμό με την ψηφιακή φωτογραφία φυσικά!)...Δουλειά του φωτογράφου John Paul Pennebaker - 1933

Οι «πνευματικές φωτογραφίες» του William H. Mumler (1860-1880)


Το πορτρέτο της Mary Todd Lincoln με το «φάντασμα» του συζύγου της, Αβραάμ Λίνκολν, απαθανατίστηκε στις αρχές του 1870.

Κι άλλα φαντάσματα!


Αριστερά: Ο Master Herrod (ένα νεαρό μέντιουμ) σε κατάσταση έκστασης (περίπου 1868). Το πνευματικό του σώμα αποσύρθηκε και εμφανίζεται πίσω! Κέντρο: Η Mrs. French από τη Βοστόνη με το νεκρό της παιδί (1868). Δεξιά: Ο Moses A. Dow, εκδότης του Waverley Magazine, με το πνεύμα του Mabel Warren (περίπου 1871).

Ο ζογκλέρ με τα κεφάλια (του)Ανώνυμος γάλλος φωτογράφος (περίπου 1880)

Πορτρέτα με διπλή έκθεση (τέλη 19ου αιώνα)Αριστερά: Mr. Mansfield (1895). Δεξιά: Μπαρμπέρης και πελάτης (1885)

Ακέφαλα σώματα της βικτοριανής εποχής Αυτό ακριβώς!

Πήγαμε για ψάρεμα και γυρίσαμε άπραγοι; Ο φωτογράφος να 'ναι καλά (αν και υπερέβαλλε λιγάκι)

Νεράιδες (1917-1920)Η σειρά των νεραϊδο-φωτογραφιών χρησιμοποιήθηκε από τον Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ («Σέρλοκ Χολμς») ως εικονογράφηση για άρθρο του σχετικά με νεράιδες! Γεγονός που έκανε τις φωτογραφίες γνωστές σε παγκόσμια κλίμακα...

Τύπος σε ταράτσα με 11 άντρες στους ώμους του σε σχηματισμόΆγνωστος αμερικανός φωτογράφος (περίπου 1930)

Ο Ισημερινός! Φωτογραφημένος για πρώτη φορά στην Ιστορία (δεκαετία του 1930)

Σκι στην... Αίγυπτο 

Άγνωστος φωτογράφος (1938)

Ο κομισάριος εξαφανίζεται (1940)!Ο Nikolai Yezhov ήταν ένας από τους πλέον ισχυρούς αξιωματούχους του Στάλιν, συνελήφθη όμως το 1939 και εκτελέστηκε το 1940. Η πάνω φωτογραφία είναι από τα μέσα της δεκαετίας του 1930 και η κάτω είναι του 1940. Το καλύτερο ίσως παράδειγμα φωτομοντάζ της εποχής του Στάλιν...

Επισκευή καλσόνΚράτημα πόντων! 

Το ηρωικότερο πορτρέτο του Μπενίτο Μουσολίνι (1942)Ο ιπποκόμος αφαιρέθηκε «χειρουργικά» για να γίνει το στιγμιότυπο ακόμα πιο ηρωικό

Αλκοόλ σε ρωσο-γερμανική συνάντηση; Οι Σοβιετικοί λένε... «νιετ» (1971)!Ο γερμανικός Τύπος δημοσίευσε τη φωτογραφία του καγκελαρίου Βίλι Μπραντ στη συνάντησή του με τον Λεονίντ Μπρέζνιεφ, όπου βλέπουμε στο φόντο τρία μπουκάλια, οι Σοβιετικοί τα αφαίρεσαν ωστόσο...


Read more: http://www.pistepseto.net/2013/04/to-photoshop.html#ixzz2WAc2y4Tf

Tips για να δίνετε τα πιο δροσερά φιλιά!Δεν υπάρχει τίποτα πιο δροσερό το καλοκαίρι από αλμυρά φιλιά κάτω από τον ήλιο, ή βραδινά φιλιά με συνοδεία cocktail.

 Όταν όλα συντελούν: εσύ, το αγόρι σου, η μουσική, το τοπίο, η διάθεση...  καλό είναι, λοιπόν, για να μην έχουμε παρατράγουδα να φροντίζουμε την φρασκάδα της αναπνοής μας.
 Τι μπορεί να τη χαλάσει; 

Τα βακτήρια είναι ο βασικός ένοχος για να κατηγορήσει κανείς μιας και όταν συσσωρεύονται, έχουν την ιδιότητα να πολλαπλασιάζονται, αφήνοντας κάθε φορά που μιλάει κανείς ή χασμουριέται μία δυσάρεστη οσμή.


 Εάν έχετε μεγάλες τρύπες στις αμυγδαλές, οι λεγόμενες κρύπτες, ή και υπερτροφικές αμυγδαλές, τότε είναι σύνηθες να μένουν εκεί υπολείμματα τροφών, με την  κακοσμία να είναι μαθηματικά βέβαιη. Σε αυτή την περίπτωση, απαιτούνται γαργάρες ή ακόμη και χειρουργική αφαίρεση μιας εφόσον οι πυρετοί και οι φλεγμονές δεν σπανίζουν ακριβώς.

Πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι πάσχοντες από στομαχικές διαταραχές των οποίων η κακοσμίαοφείλεται στον οισοφάγο. Χρειάζεται να συμβουλευτούμε γιατρό προκειμένου να προμηθευτούμε τα κατάλληλα σκευάσματα για να κατευνάσουμε το στομάχι μας και τα γαστρικά υγρά.

Το κρεμμύδι, το σκόρδο και το ψάρι αποτελούν  εχθρούς της αναπνοής – ακόμη κι όταν ο κανόνας είναι το βούρτσισμα των δοντιών αμέσως μετά το φαγητό. Το κάπνισμα από την άλλη δεν είναι το καλύτερο αφροδισιακό, να το ξέρετε!

Απαραιτήτως χρειάζεται βούρτσισμα των δοντιών και της γλώσσας  δύο φορές την ημέρα, που να συνοδεύεται από στοματικό διάλυμα- όχι πολύ καυστικό για να μην προκαλεί ξηροστομία. Οδοντικό νήμα, ακόμη και οδοντογλυφίδες απαιτούνται  για τις εσοχές όπου τρόφιμα  κρύβονται ανάμεσα στα δόντια!  Η πλύση με αλάτι είναι επίσης μία λύση ενώ οι τσίχλες και οι καραμέλες επίσης αυξάνουν τη ροή του σάλιου και συνεπώς βοηθούν κατά της ξηροστομίας – άρα και της δυσοσμίας του στόματος.

Το νερό δεν έχει την μόνον την ιδιότητα να ξεδιψάει. Όταν κανείς στερεί το νερό από τον οργανισμό του, τότε είναι πιθανόν να υποφέρει από ξηροστομία. Θα πρέπει να ξέρουμε πως το μάσημα μαϊντανού ανάμεσα στα γεύματα φρεσκάρει την αναπνοή, δεδομένου πως το συγκεκριμένο λαχανικό έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Κάτι που πολλοί αγνοούν είναι οι ιδιότητες που έχει το γιαούρτιε, το οποίο αναπληρώνει τα καλά βακτήρια του οργανισμού και βοηθά στην καλή υγιεινή του στόματος.

Και φυσικά, επισκεφτείτε τον οδοντίατρο σας κάθε έξι μήνες για καθαρισμό και έλεγχο. Τα χαλασμένα δόντια που χρειάζονται επειγόντως σφράγισμα, είναι επίσης εστία κακοσμίας. Θα πρέπει να προσέξετε όμως γιατί η δυσοσμία του στόματος μπορεί να αποτελεί «σημάδι» για σοβαρές παθήσεις, όπως είναι η χρόνια βρογχίτιδα και ο διαβήτης. Συνεπώς, εάν η κακή αναπνοή επιμένει τότε πρέπει κανείς να συμβουλευτεί τον γιατρό του.

queen.gr

Εξαιρετικό: Οι Anonymous μετέδωσαν την ΕΡΤ από... το site του Εφετείου Αθηνών! (video)

Hacking...
Εξαιρετικό: Οι Anonymous μετέδωσαν την ΕΡΤ από... το site του Εφετείου Αθηνών! (video)
14 | ΙΟΥΝ | 2013


Περισσότερα: Εξαιρετικό: Οι Anonymous μετέδωσαν την ΕΡΤ από... το site του Εφετείου Αθηνών! (video) - Akous. Νέα 

Οι Anonymous «χτύπησαν» τη Βουλή; Συναγερμός από προκήρυξή τους- Πληροφορίες πως οι Anonymous «εισέβαλαν» στα άδυτα της Βουλής 
- Αν επαληθευτούν θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη κυβερνοεπίθεση στην Ελλάδα
- Τι λένε στην προκήρυξή τους για τη Βουλή και το κλείσιμο της ΕΡΤ
- Είχαν προειδοποιήσει πως θα «χτυπήσουν» στις 15 Ιουνίου
- Φέρονται να έχουν στα χέρια τους, τους κωδικούς πρόσβασης όλων των βουλευτών
Από την πρώτη στιγμή που η κυβέρνηση ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ, οι Anonymous προειδοποίησαν πως η Ελλάδα μπήκε στο στόχαστρό τους. Την Πέμπτη «έριξαν» την ιστοσελίδα του Εφετείου Αθηνών. Φαίνεται όμως πως είχαν προετοιμάσει και κάτι πολύ μεγαλύτερο.
Το χτύπημα στη Βουλή των Ελλήνων. Μια κυβερνοεπίθεση που αν επιβεβαιωθεί πως έχει γίνει, θα είναι η μεγαλύτερη που έχει δεχτεί ποτέ η χώρα μας. Η επίθεση στο ελληνικό κοινοβούλιο φέρεται να έχει γίνει χθες, δυο μέρες πριν από την ημερομηνία που είχαν προειδοποιήσει να «χτυπήσουν» οι Anonymous, σε ένδειξη συμπαράσταση για τις απολύσεις και το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SecNews, τις οποίες όμως μεταδίδει με επιφύλαξη, μαζί με την επίθεση υπήρξε και διαρροή δεδομένων, αφού στόχος ήταν το σύνολο των πληροφοριακών συστημάτων της Βουλής.
Όπως γράφει το SecNews, τα ακριβή στοιχεία της κυβερνοεπίθεσης στη Βουλή απεστάλησαν μέσω ανώνυμου e-mail με απόκρυψη ταυτότητας αποστολέα ενώ αναρτήθηκε σε γνωστό δικτυακό τόπο επικοινωνίας των Anonymous του εξωτερικού, προκήρυξη όπου αναφέρουν τους λόγους που πραγματοποίησαν το χτύπημα εναντίον της Βουλής.
Αναφέρουν στην προκήρυξή τους:
«Καλημέρα Ελλάδα. Είμαστε οι Ανώνυμοι.
Παρακολουθούμε από την πρώτη στιγμή τα γεγονότα που αφορούν την δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ). Θέλουμε να εκφράσουμε την υποστήριξή μας στους Έλληνες πολίτες και δημοσιογράφους οι οποίοι γίνονται μάρτυρες ενός αυταρχικού καθεστώτος που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το καθεστώς Ερντογάν. Αναρωτηθήκατε που αποσκοπεί η κίνηση που έκανε ο πρωθυπουργός σας?
Μήπως ήρθε η ώρα για εκλογές και προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να τις δικαιολογήσουν? Είναι τυχαίο το γεγονός ότι το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης αποφασίστηκε μετά από συγκεκριμένα γεγονότα συμπεριλαμβανομένων και των «λαθών» που παραδέχτηκε η τρόικα?
Τους ξέρουμε. Τους παρακολουθούμε στενά εδώ και πολλά χρόνια. Βρισκόμαστε παντού. Και αν αυτό το παντού σημαίνει «την Βουλή των Ελλήνων», τότε ναι. Έχουμε εσωτερική πρόσβαση μεταξύ άλλων και εκεί. Ξέρουμε κάθε σπιθαμή των μελλοντικών τους σχεδίων πολύ πριν ανακοινωθούν. Όπως βέβαια γνωρίζουμε και αυτά που δεν ανακοίνωσαν ποτέ. Το πρόγραμμα PRISM και τα Αμερικάνικα Κυβερνητικά προγράμματα παρακολούθησης και άντλησης δεδομένων δεν είναι ο μόνος τρόπος για να εξάγουμε πληροφορίες. Θα χρησιμοποιήσουμε τα δικά μας ισχυρά όπλα παρακολούθησης εναντίον των άσεμνων, ανήθικων και άτιμων Ελλήνων πολιτικών και οποιουδήποτε τους υποστηρίζει με οποιονδήποτε τρόπο από τις Τράπεζες μέχρι τις επιχειρήσεις.
Την επόμενη φορά θα ασχοληθούμε με καθέναν από εσάς προσωπικά.
Είμαστε Ανώνυμοι
Είμαστε Λεγεώνα
Δεν Συγχωρούμε, Δεν ξεχνούμε
Μην μας περιμένετε, είμαστε ήδη εκεί».
Μεταξύ άλλων, στόχος της επίθεσης ήταν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, βουλευτές, υπουργοί και το σύνολο της τηλεπικοινωνιακής και πληροφοριακής υποδομής της Βουλής!
Σύμφωνα με το SecNews, οι χακτιβιστές Anonymous έκαναν επίθεση σε servers που είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση όλων των χρηστών του δικτύου της Βουλής (username και κωδικοί). Ανάμεσά τους και οι κωδικοί όλων των βουλευτών, εν ενεργεία ή μη! Έτσι, απέκτησαν πλήρη λίστα όλων των usernames που χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση στους υπολογιστές της Βουλής, ακόμα και του ίδιου του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά αλλά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ανάρτησαν μάλιστα και σχετικό screenshot
Από τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει στοχοποιηθεί και το σύστημα webmail, το οποίο χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι οι βουλευτές. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι χακτιβιστές φαίνεται να διαθέτουν πλήρη εσωτερική πρόσβαση στα συστήματα της Βουλής, αφού δημοσίευσαν τις εσωτερικές διευθύνσεις IP.
Οι Anonymous φέρονται να απέκτησαν και πλήρη πρόσβαση στις επικοινωνίες του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου. Ανέβασαν μάλιστα και φωτογραφίες από το e-mail του κ. Κεδίκογλου!
Σύμφωνα δε με την προκήρυξή τους, παρακολουθούν τις κινήσεις όλων των βουλευτών και απειλούν με αποκαλύψεις.
newsit.gr

Στήνουν 43 NEA ΔΙΟΔΙΑ με τριπλάσιες τιμές!!!75 σταθμούς διοδίων θα έχουν συνολικά οι ελληνικοί δρόμοι όταν ολοκληρωθούν και οι Έλληνες θα πληρώνουν χρυσάφι το κάθε χιλιόμετρο που θα κάνουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στα... επόμενα χρόνια θα δημιουργηθούν άλλοι 43 νέοι σταθμοί διοδίων στους οδικούς άξονες της χώρας γεγονός που θα σημάνει ραγδαία αύξηση του κόστους για τους πολίτες που θα τους χρησιμοποιούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Ποντίκι» το αντίτιμο αναμένεται να τριπλασιαστεί, καθώς αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι εάν διαιρεθούν τα χιλιόμετρα των αυτοκινητοδρόμων με τον αριθμό των διοδίων προκύπτει ένας σταθμός ανά μόλις 23 χιλιόμετρα!

Μάλιστα οι οδικοί άξονες αναμένεται να παραδοθούν προς εκμετάλλευση σε ιδιώτες με αποτέλεσμα και και η τιμή των διοδίων σε πολλές περιπτώσεις να αυξηθεί.

Είναι χαρακτηριστικά ότι μόνο στην Εγνατία Οδό θα δημιουργηθούν 21 νέοι σταθμοί και έτσι θα φτάσουν συνολικά τους 26, άλλοι έξι σταθμοί θα γίνουν στην Ολυμπία Οδό (Κόρινθος-Πάτρα), ενώ 8 σταθμοί διοδίων θα στηθούν στην Ιόνια οδό, όταν μετά από ποιος ξέρει πόσα χρόνια ολοκληρωθεί.

Ως και στη λεγόμενη κεντρική οδό, τον άξονα από Τρίκαλα ως Δομοκό δηλαδή που δεν θα έχει σύνδεση με άλλο οδικό άξονα θα στηθούν συνολικά επτά σταθμοί διοδίων.
- See more at: http://www.prothselida.net/2013/06/43-nea.html?cid=dlvr.it#sthash.JeNy496d.dpuf

Βίντεο: Η ΕΡΤ όταν έσβησαν οι κάμερες και «νέκρωσε» η αίθουσα σύνταξης

Βίντεο: Η ΕΡΤ όταν έσβησαν οι κάμερες και «νέκρωσε» η αίθουσα σύνταξης

H δημοσιογράφος Μαρία Καρχιλάκη βρέθηκε στην ΕΡΤ.
Εκεί όπου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων - όχι μόνο των δημοσιογράφων - αλλά και της πλειοψηφίας των απλών πολιτών.
Κι έκανε ένα μικρό ρεπορτάζ με τους συναδέλφους της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.
Διαβάστε το άρθρο της:
"Πάνε 23 χρόνια από τότε που κάποιοι άλλοι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, ανάμεσά τους και η αφεντιά μου -συμβασιούχοι για να ακριβολογώ - παίρναμε πόδι κακήν κακώς από την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση και γινόμαστε θέμα στις εφημερίδες της εποχής με τίτλο "Στο δρόμο οι 559".
Τα μεγέθη, βεβαίως, δεν είναι ακριβώς συγκρίσιμα. Διότι, τότε, στο δρόμο πέταξαν τα «μπλοκάκια». Τώρα, πετάνε ολόκληρη την ΕΡΤ.
Εκείνο όμως που δεν αλλάζει, ούτε θ' αλλάξει ποτέ, και ισχύει τώρα όπως και τότε, είναι η αίσθηση του να σου δίνουν μια κλωτσιά και να σε διώχνουν.
Έτσι! Από τη μια στιγμή στην άλλη. Δίχως αξιολόγηση. Ειδικά, δε, στην τωρινή περίπτωση, και δίχως διαβούλευση.
Απίστευτη χοντροκοπιά και κυνισμός.
Οποτεδήποτε, αυτά τα 23 χρόνια, χρειάστηκε να πάω στην ΕΡΤ, μ' έπιανε η ψυχή μου. Σήμερα, δε μ' έπιασε απλώς, είπα πως θα σκάσω.
Γιατί είδα το Νίκο και τη Μίνα μαζί με το μωρό τους. Δημοσιογράφοι. Αμφότεροι άνεργοι πλέον και το στεγαστικό να τρέχει. Γιατί είδα την Ελπίδα. Γιατί είδα τον Κώστα. Πρόκειται για δύο από τους καλύτερους μοντέρ που έχω συνεργαστεί παλιότερα στο Μega.
Ήταν επιλογή τους, όπως και του Γιώργου και της Γιώτας - παντρεμένοι κι εκείνοι με παιδιά που σπουδάζουν - ν' αφήσουν την ιδιωτική τηλεόραση, να δώσουν εξετάσεις και να προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ στην ΕΡΤ. Και που προσλήφθηκαν μέσω ΑΣΕΠ;
Στο δρόμο όπως όλοι. Στο δρόμο και η Χρύσα. Που μας ξελάσπωσε ουκ ολίγες φορές στο Βελιγράδι, στους νατοϊκούς βομβαρδισμούς το '99, όταν ψάχναμε και δεν βρίσκαμε κύκλωμα να στείλουμε τις ανταποκρίσεις μας.
Άξιοι, ανάξιοι, καλοί και κακοί επαγγελματίες, βύσματα κάθε λογής κι εργατοπατέρες - ίσα κι όμοια όλοι. Κλωτσιά και δρόμο.
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να διαφωνεί με την ανάγκη, εδώ και τώρα, για εξορθολογισμό, αναδιάρθρωση και εκσυγχρονισμό της δημόσιας τηλεόρασης.
Από εκει, όμως, μέχρι το λουκέτο και την πυρά για το προσωπικό της μεσολαβεί χάος! Δεν είναι μόνο άδικο. Είναι απάνθρωπο!".
Δείτε τα βίντεο από το karchilaki.com:


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/316801/vinteo-i-ert-otan-esvisan-oi-kameres-kai-nekrose-i-aithoysa-syntaxis#ixzz2WAa2BgfB

Βάσεις 2013: Ποιες σχολές επηρεάζονται από τον αριθμό των εισακτέων

Βάσεις 2013: Ποιες σχολές επηρεάζονται από τον αριθμό των εισακτέων

6.806 λιγότεροι υποψήφιοι θα εισαχθούν φέτος σε σχέση με πέρυσι. Στα πανεπιστήμια θα εισαχθούν 2.113 περισσότερα άτομα σε σχέση με πέρυσι και στα ΤΕΙ 8.919 λιγότερα.
Είναι, πάντως, αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι Ιατρικές και Νομικές Σχολές των αστικών κέντρων (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) δεν έχουν μείωση , αλλά μικρή αύξηση.
Συνολικά, ο αριθμός εισακτέων στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης γενικά, μειώνεται κατά 8,94%. Όμως, στα Πανεπιστήμια αυξάνεται σε σχέση με πέρυσι κατά 4,76% (πέρυσι ήταν 44.381 και φέτος 46.494). Στα ΤΕΙ μειώνεται κατά 28,1% (πέρυσι ήταν 31.713 και φέτος 22.794 άτομα). Όσον αφορά την ειδική σειρά και στις κατηγορίες των πολυτέκνων, των τριτέκνων και των ειδικών περιπτώσεων με κοινωνικά κριτήρια οι εισακτέοι ανέρχονται σε ποσοστό 20%.
Ο αριθμός των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 ανέρχεται στις 69.288 εκτός αστυνομικών, στρατιωτικών σχολών, εμπορικού ναυτικού κλπ. Πέρυσι ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 76.094 .
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το υπουργείο Παιδείας:
- Στις Ιατρικές Σχολές είχαμε μικρή αύξηση εισακτέων και έτσι στην Αθήνα εισάγονται φέτος 170 άτομα, έναντι 160 πέρυσι. Και στην Θεσσαλονίκη όπου πέρυσι εισήχθησαν 160 άτομα, φέτος θα εισαχθούν 190. Στην Οδοντιατρική σχολή Αθήνας εισάγονται 90 έναντι 85 πέρυσι.
- Δεν παρατηρείται μεγάλη αύξηση των εισακτέων στις φυσικομαθηματικές σχολές, όπως αναμενόταν μετά τις αρχικές προτάσεις του υπουργείου Παιδείας κατά τον σχεδιασμό της «Αθηνάς». Έτσι, στο Μαθηματικό τμήμα Αθήνας θα εισαχθούν φέτος 260 υποψήφιοι, ενώ πέρυσι είχαν εισαχθεί 250. Στο τμήμα Φυσικής του Αριστοτέλειου Θεσσαλονίκης εισάγονται 180 ενώ πέρυσι είχαν εισαχθεί 170.
- Στις Νομικές επίσης δεν είχαμε μείωση εισακτέων, αλλά μικρή αύξηση. Στην Αθήνα όπου πέρυσι είχαν εισαχθεί 400 άτομα, φέτος εισάγονται 415. Στην Θεσσαλονίκη φέτος εισάγονται 365 (πέρυσι 350). Στην περιφέρεια παρατηρείται μικρή μείωση. Έτσι, στην Θράκη, εισάγονται φέτος 400 άτομα, ενώ πέρυσι είχαν εισαχθεί 480.
-Στα Πολυτεχνεία επίσης δεν υπήρξε θεαματική αύξηση. Στην Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου φέτος εισάγονται 125 άτομα (πέρυσι 100). Στους Πολιτικούς Μηχανικούς του ΕΜΠ φέτος εισάγονται 140 (πέρυσι 130).
- Στα Παιδαγωγικά αντίθετα, οι εισακτέοι μειώνονται, αφού τα τελευταία χρόνια μειώνεται συνεχώς και η ζήτησή τους. Φέτος δόθηκαν 190 θέσεις στο Παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης του πανεπιστημίου Αθηνών (πέρυσι ήταν 200).
- Στο Οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών και το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης εισάγονται φέτος 210 άτομα (πέρυσι εισήχθησαν 190 άτομα). Στην Στατιστική 110 άτομα (πέρυσι 70).


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/316768/vaseis-2013-poies-sholes-epireazontai-apo-ton-arithmo-ton-eisakteon#ixzz2WAZW8ueH

Νέο σκάνδαλο στο ΑΠΘ: Δίνουν 32.000 ευρώ την ημέρα για ...σκούπισμα

Σε οριακή κατάσταση το Αριστοτέλειο


Σε οριακή κατάσταση έχει περιέλθει το ΑΠΘ, το οποίο παραμένει για 14η μέρα χωρίς υπηρεσίες καθαριότητας, φύλαξης και συντήρησης.
 
Μάλιστα, σήμερα συγκαλούνται γενικές συνελεύσεις σχολών και τμημάτων, όπου θα καταγραφούν αναλυτικά τα προβλήματα και το θέμα θα απασχολήσει την αυριανή συνεδρίαση της Συγκλήτου. 

Ογκοι σκουπιδιών έχουν συσσωρευτεί σε διάφορα σημεία της Πανεπιστημιούπολης εξαιτίας των συνεχιζόμενων απεργιών των 600 εργολαβικών υπαλλήλων, οι οποίοι έχουν καταλάβει το κτίριο διοίκησης από τις 24 Σεπτεμβρίου ζητώντας να βρεθεί λύση, ώστε να μη μείνουν χωρίς δουλειά. 

Η Οδοντιατρική Σχολή, με απόφαση της γενικής της συνέλευσης, ανέστειλε για αυτήν την εβδομάδα κάθε δραστηριότητά της, καθώς είναι αδύνατη η διεξαγωγή εργαστηρίων και κλινικών χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής. Το Πρυτανικό Συμβούλιο σε πρόσφατη κοινή συνεδρίασή του με την Επιτροπή Κοσμητόρων αποφάσισε να ζητήσει από το υπουργείο Παιδείας την καταβολή του ποσού των 5,2 εκατ. ευρώ άμεσα, προκειμένου να συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται οι υπηρεσίες φύλαξης, καθαριότητας και συντήρησης του ιδρύματος μέχρι το τέλος του 2012. 

Κάλεσαν, δε, τα θεσμικά όργανα και τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας να μην διεξαγάγουν σήμερα εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες, προκειμένου να γίνουν γενικές συνελεύσεις σχολών και τμημάτων και να συζητηθούν οι έκτακτες συνθήκες ανάγκης που αντιμετωπίζει το ΑΠΘ. Αφού καταγραφούν αναλυτικά τα προβλήματα ανά σχολή, το θέμα θα απασχολήσει τη Σύγκλητο, που συνεδριάζει αύριο το πρωί. Ενα σημαντικό μέρος των διοικητικών λειτουργιών του ΑΠΘ έχει «νεκρώσει», αφού εργολαβικοί υπάλληλοι δεν απασχολούνται μόνο στην καθαριότητα και τη φύλαξη, αλλά και σε γραμματείες τμημάτων. 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ και πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης πραγματοποίησαν χτες καθηγητές του Αριστοτελείου και του ΤΕΙ, διοικητικοί, εργολαβικοί υπάλληλοι και φοιτητές, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για τα οικονομικά και λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ακαδημαϊκά ιδρύματα, καθώς για τις περικοπές στους μισθούς. Ο Ενιαίος Σύλλογος ΔΕΠ του ΑΠΘ είχε εξαγγείλει για χτες 24ωρη απεργία και συνεχίζει σήμερα τις κινητοποιήσεις με διήμερη αποχή από τα ακαδημαϊκά καθήκοντα, καθώς και με παράσταση διαμαρτυρίας αύριο στη συνεδρίαση της Συγκλήτου. 

Εκεί θα καταθέσει πρόταση για τριήμερη αναστολή λειτουργίας του πανεπιστημίου «λόγω αδυναμίας λειτουργίας υπό τις παρούσες συνθήκες». Επιπλέον, ο ΕΣΔΕΠ θα εισηγηθεί στα όργανα διοίκησης του ιδρύματος την αποτροπή διενέργειας των εκλογικών διαδικασιών για τα Συμβούλια Διοίκησης και τη δυναμική διεκδίκηση των οικονομικών υποχρεώσεων της Πολιτείας προς το πανεπιστήμιο. «Είμαστε στον... αέρα. Δεν έχει βρεθεί λύση και συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις για 14η μέρα. Σε ό,τι αφορά το προσωπικό ασφαλείας, τηρούμε το νόμο. 

Για παράδειγμα, στις κλινικές της Κτηνιατρικής εργάζονται καθαρίστριες και ζωοκόμοι που τρέφουν τα ζώα», τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στους Εργολήπτες, Σιδέρης Κωνσταντινίδης. 

Οπως αναφέρουν οι εργολαβικοί του ΑΠΘ, βρίσκονται σε ένα ιδιότυπο καθεστώς «εργασιακής ομηρίας», ύστερα και από την ανακοίνωση της Πρυτανείας πως θα προβεί σε παύση πληρωμών από το Σεπτέμβρη, ενώ θα αναγκαστεί να καταγγείλει όλες τις συμβάσεις εργολαβίας, λόγω των περικοπών στα κονδύλια του πανεπιστημίου, αλλά και της μη καταβολής της έκτακτης επιχορήγησης του υπουργείου Παιδείας.

Πηγή Αγγελιοφόρος

Ποιά τρόφιμα είναι αιτία για τον πονοκέφαλο!

Ποιά τρόφιμα είναι αιτία για τον πονοκέφαλο!

Ερευνητές του Νοσοκομείου Northwestern Memorial του Σικάγο και της Κλινικής Μάγιο στο Ρότσεστερ της Μινεσότα συνέλεξαν όλες τις τροφές που προκαλούν πονοκέφαλο… και είναι αυτές που εμπεριέχουν την ουσία τυραμίνη. Πρόκειται για ουσία που βρίσκεται φυσικά στα τρόφιμα και προκύπτει από τη διάσπαση των αμινοξέων. Πιστεύεται ότι προκαλεί κάποια ανοσοποιητική αντίδραση, καθώς και πονοκέφαλο, σε ορισμένους ανθρώπους. 
Οι τροφές, που περιλαμβάνουν την ουσία είναι 
φιστίκια, 
φάβα, 
αβοκάντο, 
μπανάνες, 
φασόλια, 
τυριά, όπως το τσένταρ, το μπρι και το προβολόνε. 

Ωστόσο, οι ερευνητές δεν είναι ακόμη σε θέση να μπορούν να προβλέψουν με ασφάλεια ποιο τρόφιμο και σε ποιον άνθρωπο θα προκαλέσει τελικά πονοκέφαλο. Επομένως, προσέχετε, για να έχετε… Πηγή healthtimes.gr

15 σημάδια που φανερώνουν σε μια κοπέλα πως είναι γραφτό να είναι μαζί με το αγόρι της...


Βρήκες ένα αγόρι και περνάτε σούπερ καλά...

Όμως αυτό που σε ταλαιπωρεί είναι αν όντως ο άντρας αυτός θα σε εξιτάρει και σε 10 μήνες, σε 5 χρόνια ή σε μια εικοσαετία. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα, τις πιο τρανταχτές ενδείξεις πως μάλλον ήταν γραφτό να σμίξετε τα δυο σας.

1. Του εκμυστηρεύεσαι πράγματα που δεν έχεις πει σε κανέναν άλλο

Εννοείται πως σκοπός δεν είναι να τον πρήξεις με άσχετες λεπτομέρειες της ζωής σου (πόσα μπάνια έκανες τα καλοκαίρια ή πως σου άρεσε να φτιάχνεις τα μαλλιά σου μικρή) αλλά να του μιλήσεις απλά και ειλικρινά για όλα εκείνα που σημάδεψαν τη ζωή σου (μια απώλεια αγαπημένου προσώπου, μια σοβαρή ασθένεια). Αυτή η άμεση εξομολόγηση σημαίνει πως το άτομο αυτό σου αποπνέει εμπιστοσύνη που είναι σημαντικός παράγοντας για μια επιτυχημένη μακροχρόνια σχέση ζωής.


2. Τον αφήνεις να σε δει σε στιγμές αδυναμίας

Είναι πολύ εύκολο να έχεις κάποιον στη ζωή σου όταν όλα πηγαίνουν ιδανικά. Έλα όμως που σε στιγμές αδυναμίας δεν θέλουμε να μας βλέπει έτσι το άλλο μας μισό. Αν γνωρίσεις έναν άντρα που δεν σε νοιάζει αν θα σε δει άβαφη και χωρίς φρύδι το πρωί που ξυπνάς ή μέσα στη μαύρη απόγνωση μετά από μια απόλυση, τότε μάλλον βρήκες το άλλο σου μισό!


3. Τον σέβεσαι και τον έχεις ψηλά

Ο άνθρωπος αυτός σου αποπνέει σεβασμό και αυτός είναι ισχυρός παράγοντας για μια σχέση ζωής. Συνήθως, στην καθημερινή ζωή υπάρχουν πράγματα που μας εκνευρίζουν στον άλλο, όπως το ότι δεν βγάζει τις κάλτσες στο κρεβάτι, αλλά ακόμα κι αυτά δεν μειώνουν τον σεβασμό που του τρέφεις. Μπορεί να είσαι περήφανη για εκείνον που είναι δύο μέτρα ή που είναι άψογος επαγγελματίας ή που απλά σε προσέχει όσο τίποτα!


4. Θέλεις να τον γνωρίσουν οι γονείς σου

Όσο πιο περήφανη νιώθεις για τον άντρα που έχεις δίπλα σου, όσο περισσότερο σου δείχνει πως θα μπορούσε να γίνει πατέρας τον παιδιών σου, τότε θέλεις χωρίς δεύτερη σκέψη να τον γνωρίσεις στην οικογένειά σου. Ειδικά εμείς τα κορίτσια, σε αντίθεση από τα αγόρια δεν βάζουμε τον τελευταίο τυχόντα στο σπίτι μας. Αν υπάρξει το αγόρι αυτό που θα μας κάνει να νιώσουμε έτσι, τότε ο ρόλος του στη ζωή μας θα είναι πρωταγωνιστικός.


5. Μπορείς να φανταστείς το μέλλον μαζί του

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως θέλεις εδώ και τώρα να τον παντρευτείς, αλλά στο μυαλό σου έχεις μια εικόνα των δυο σας σε ένα σπίτι με 5 -6 κουτσούβελα να παίζουν γύρω γύρω.


6. Δεν φοβάσαι να διαφωνήσεις μαζί του

Πολλές φορές και από φόβο μήπως χάσουμε τον αγαπημένο μας, αποφεύγουμε να διαφωνήσουμε μαζί του. Όταν γνωρίσουμε τον ιδανικό άντρα, δεν φοβόμαστε να διαφωνήσουμε ακόμα και να τσακωθούμε μαζί του, και γνωρίζουμε πως εκείνος θα μας ακούσει προσεκτικά και θα λάβει υπόψη του όσα λέμε.


7. Θέλεις να αμβλύνετε τις διαφορές που έχετε

Αν όσα σας χωρίζουν δεν μπορούν να βλάψουν το κοινό σας μέλλον (εκείνος δεν είναι φυγάς ή στη φυλακή για παράδειγμα), έχεις την επιθυμία να γεφυρώσεις όσα σας χωρίζουν, είτε είναι τα χρήματα ή θρησκεία ή οτιδήποτε άλλο.


8. Γελάτε μαζί

Κάθε ζευγάρι καρμικά ενωμένο, ξέρει να περνά στιγμές γέλιου και χαλάρωσης μαζί. Το γέλιο είναι μια από τις ελάχιστες χαρές που έχουμε στη ζωή μας, κι αν δεν υπάρχει αυτό στη ζωή σας, σας λείπει το αλατοπίπερο στη σχέση σας!


9. Σε έλκει τρελά, απόλυτα, συγκλονιστικά όπως κανένας άλλος!

Η σωματική έλξη είναι μια ατράνταχτη απόδειξη πως η σχέση σας είναι υγιής. Ακόμα κι αν ο άλλος δεν είναι ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, αλλά εσένα σε κάνει να φτερουγίσεις και μόνο που τον ακουμπάς, είσαι τυχερή. Ειδικά μάλιστα, αν η σωματική έλξη που νιώθεις φουντώνει όσο περνά ο καιρός.


10. Δεν βαριέσαι ποτέ κοντά του

Όταν είστε μαζί, δεν νιώθεις ότι πρέπει να μιλάς συνεχώς ή να καλύπτεις τα κενά. Έτσι κι αλλιώς, πάντα νιώθεις πως έχετε ακόμα 1000 πράγματα να συζητήσετε που δεν έχουν ειπωθεί.


11. Είσαι ο εαυτός σου μαζί του

Δεν χρειάζεται ούτε να προσποιηθείς πως είσαι κάποια άλλη, ούτε να μην πεις όσα σκέφτεσαι, αφού μαζί του μπορείς να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός.


12. Θέλεις να τον βλέπεις χωρίς υπερβολές

Φυσικά και σου λείπει όταν δεν είστε μαζί. αλλά δεν είστε και αυτοκόλλητοι. Ξέρετε καλά πως ο χρόνος που περνάτε χώρια αναζωπυρώνει τον έρωτα και είναι σημάδι υγιούς σχέσης.


13. Ζηλεύεις, αλλά στα λογικά πλαίσια

Δεν σε πειράζει που μια στο τόσο κανονίζει να βγει και με τους φίλους του, ακόμα και γένους θηλυκού. Ζηλεύεις στα λογικά πλαίσια, αλλά διατηρείς ανέπαφα τα δικά σου χόμπι, ασχολίες και δεν παραμελείς και τις δικές σου κολλητές.


14. Νιώθεις πως στο πλευρό του άντρα αυτού γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος

Μαζί του νιώθεις σίγουρη, ευτυχισμένη, ελκυστική, σε ανεβάζει και σε κάνει πιο έξυπνη. Γενικά, η σχέση μαζί του σου βγάζει τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου.


15. Το σεξ μαζί του είναι ουαουυυ

Δεν έχει σημασία το μέγεθος ή η ανατομία. Σημασία έχει πως κάθε φορά που κάνετε έρωτα, νιώθεις σούπερ ουάουυυ.

Read more: http://www.pistepseto.net/2013/04/15_2.html#ixzz2WAY4Vype

Σε ικετεύω,μείνε...!!!!