Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Ένας ΗΡΩΑΣ που δόξασε την Ελλάδα, στα 85 του χρόνια σήμερα δεν έχει σύνταξη να ζήσει..

Παρακαλώ πατήστε ΟΛΟΙ κοινοποίηση αφού πρώτα διαβάσετε το κείμενο.
 Ένας ΗΡΩΑΣ που δόξασε την Ελλάδα, στα 85 του χρόνια σήμερα δεν έχει σύνταξη να ζήσει, δεν έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και είναι ξεχασμένος και εγκαταλελειμμένος από το επίσημο Ελληνικό(;) κράτος. Ο Γιάννης Κεσκελίδης ο λεγόμενος “Σαμψών” Καλούμε από αυτό το βήμα, ΟΛΑ τα κόμματα (από άκρο αριστερά μέχρι άκρο δεξιά) να τιμήσουν αυτόν τον ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΡΥΛΟ να περάσει με αξιοπρέπεια τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Δόξασε την Ελλάδα μας, είναι κρίμα να του γυρνάμε έτσι την πλάτη. Διαδώστε το πατώντας κοινοποίηση πάνω στην εικόνα. Έχουμε την δύναμη να πετύχουμε τον στόχο και να προσφέρουμε κάτι ελάχιστον σε αυτόν τον άνθρωπο έστω και στα 85 του χρόνια! 
 
 

Τι δείχνει το μέγεθος στήθους μιας γυναίκας για το... μυαλό της;;;

Πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες, έδειξε ότι οι γυναίκες με μεγάλο στήθος είναι πιο έξυπνες από εκείνες που είναι λιγότερο προικισμένες.
Η έρευνα είχε στόχο να διαπιστώσει κατά πόσον το μέγεθος του μπούστου μιας γυναίκας επηρεάζει το διανοητικό της επίπεδο.
Στη μελέτη, συμμετείχαν 1.200 γυναίκες. Οι εθελόντριες χωρίστηκαν σε 5 ομάδες, από αυτές που φορούσαν extra small μέχρι αυτές που φορούσαν extra large.
Η μελέτη αποδίδει το γεγονός ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος ήταν πιο έξυπνες στο υψηλότερο επίπεδο των γυναικείων ορμονών, που θα μπορούσε να οδηγήσει και στην καλύτερη ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Πες μου πως σε φιλάει να σου πω τι θέλει!

ΑΠΛΑ ΔΑΓΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ...ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ..ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!

Πες μου πως σε φιλάει να σου πω τι θέλει!

Το φιλί δίνει ξεκάθαρη ταυτότητα στη σχέση σας μαζί του!
Πρώτα τον βλέπεις. Σου αρέσει, μιλάτε στο τηλέφωνο, βγαίνετε ραντεβού και στο τέλος γίνεται το αναμενόμενο. Η βραδιά κλείνει με ένα φιλί που ξεκαθαρίζει αν έχετε σχέση ή όχι, ή τέλος πάντως τι έχετε...
1. Φιλί ανάμεσα στο μάγουλο και τα χείλη. Εσείς νομίζετε ότι πρόκειται για ένα "κύριο" ενώ στην προκειμένη περίπτωση σας...παίζει και εσείς τσιμπάτε!
2. Φιλί στο μάγουλο. Κοινώς χάρηκα που τα είπαμε,  τώρα το επόμενο ραντεβού στην επόμενη ζωή!
3. Φιλί ρουφήχτρα. Οκ σας θέλει αλλά το φιλί ηλεκτρική σκούπα, σας παρακαλώ ξανασκεφτείτε το! Ε, δεν είναι και πολύ εμπνευσμένο.
4. Φιλί δαγκωτό. Μακράν παιχνιδιάρικο και με πολύ πάθος αρκεί να μην σας κόψει καμιά δαγκωνιά και πονέσετε.
5. Φιλί με χαμόγελο. Γλυκό και με καλούς οιωνούς για το μέλλον.  Απλά τέλειο για πρώτο ραντεβού.
και τέλος
6. Γαλλικό φιλί. Το ιδανικό για να δείτε τελικά αν ο άνθρωπος που σας αρέσει εξωτερικά σας ταιριάζει απόλυτα και στο ουσιαστικό φιλί μιας σχέσης!


Πηγή: http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SEX-KAI-SChESEIS/item/76990-pes-moy-pos-se-filaei-na-soy-po-ti-thelei#ixzz2Wwcdt9T5

Έρευνα που μας ανοίγει τα μάτια: πώς αντιμετωπίζει ο αντρικός εγκέφαλος μία γυναίκα με μπικίνι;

Έρευνα που μας ανοίγει τα μάτια: πώς αντιμετωπίζει ο αντρικός εγκέφαλος μία γυναίκα με μπικίνι;

Κορίτσια ντυθείτε γιατί χανόμαστε.
Μία μελέτη του αμερικάνικου πανεπιστημίου του Princeton σχετικά με τις λειτουργίες του αντρικού εγκεφάλου, ήρθε να επιβεβαιώσει όλα αυτά που σέρνετε στο λεγάμενο κάθε φορά που σας «συνδέει με Κάιρο».

Το θέμα της έρευνας απλό. Οι άντρες που θα συμμετείχαν στο πείραμα θα έπρεπε να κοιτάξουν φωτογραφίες γυναικών με μαγιό. Μέχρι στιγμής μια χαρά δουλειά μας φαίνεται, διόλου κουραστική και ιδιαίτερα ευχάριστη. Όταν ακούσετε, ή μάλλον όταν διαβάσετε τα αποτελέσματα σας παρακαλούμε να καθίσετε στη θέση σας, να αφήσετε κάτω το κινητό σας τηλέφωνο και να μην εκσφενδονίσετε τίποτα στο κεφάλι του αγοριού σας καθότι αυτός μπορεί να είναι η εξαίρεση στον κανόνα.

Όπως παρατηρήθηκε από τους επιστήμονες η περιοχή του αντρικού εγκεφάλου που ενεργοποιήθηκε δεν ήταν αυτή που συνηθίζεται όταν παρατηρεί ανθρώπους και γενικότερα όντα, αλλά εκείνη που επεξεργάζεται άψυχα αντικείμενα.

Οι ερευνητές σοκαρίστηκαν καθώς η αντίδραση αυτή ήταν πρωτοφανής και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι λεγάμενοι μας βλέπουν όντως σαν ένα «κομμάτι κρέας».
Μετά από αυτό οι οδηγίες μας και οι πολύτιμες συμβουλές μας θα ήταν προκειμένου να σας εκτιμήσει για τα χαρίσματά σας, το μυαλό σας και τον ψυχολογικό σας κόσμο να ντυθείτε και να αποφεύγετε να τα πετάτε έξω όταν βρίσκεται τριγύρω σας. Ας φάει μάτια ψάρια!


Πηγή: http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SEX-KAI-SChESEIS/item/56110-ereyna-poy-mas-anoigei-ta-matia-pos-antimetopizei-o-antrikos-egkefalos-mia-gynaika-me-mpikini#ixzz2WwbyGQsG

4 άντρες που πρέπει να αποφύγετε λόγω... επαγγέλματος!

4 άντρες που πρέπει να αποφύγετε λόγω... επαγγέλματος!

Δεν το λέμε εμείς, οι έρευνες!
Ποτέ μα ποτέ, όταν γνωρίζεις έναν άντρα, δεν ξέρεις πως θα σου βγει τελικά. Αυτό είναι νόμος γιατί πολύ απλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και γεμάτη εκπλήξεις, ευτυχώς! Το αν με έναν άντρα τελικά θα καταλήξεις μαζί ή τελοσπάντων θα κάνεις μία όμορφη σχέση η οποία ακόμα και σε γάμο να μην οδηγήσει, θα σου δώσει ωραίες στιγμές, αυτό δεν μπορεί κανείς να στο εγγυηθεί γιατί όλα είναι θέμα τύχης και συγκυριών! Αλλά βρε κορίτσια, είναι και κάποιες φορές που τα σημάδια που φωνάζουν να φύγεις μακριά, είναι τόσο έντονα που πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε το λόγο για τον οποίο επιμένετε και το προσπαθείτε!  Δεν εννοούμε φυσικά μόνο τα θέματα χαρακτήρα και συμπεριφοράς, που αυτά, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε τα αντιλαμβανόμαστε πιστεύουμε, αλλά ακόμη και από το... επάγγελμα κάποιου! Ε ναι λοιπόν κορίτσια, με καμία ρατσιστική και απαξιωτική διάθεση, υπάρχουν κάποια επαγγέλματα τα οποία μόλις τα ακούσετε, καλά θα κάνετε να γίνετε καπνός! Δείτε μία μικρή λίστα παρακάτω έτσι για να πάρετε μία ιδέα...
1. Kαλλιτέχνης, συγγραφέας και όλα τα παρεμφερή: Είναι υπέροχο ένας άντρας να έχει έντονα αναπτυγμένη την καλλλιτεχνική του πλευρά! Συνδυάζει ευαισθησία, δημιουργικότητα και σίγουρα έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα ο οποίος δεν θα σας κάνει να βαρεθείτε ποτέ! Eίναι ρομαντικός, κοιτάζει τα αστέρια ενώ παράλληλα δημιουργεί και επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα μαγαζιά για φαγητό και ποτό! Όμως, δεν θέλουμε να σας απογοητεύσουμε αλλά τα αρνητικά στην προκειμένη είναι πολύ περισσότερα από τα θετικά. Αρχικά, δεν έχει σταθερό εισόδημα! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να βρεθείτε να τον ζείτε εσείς, με τον ταπεινό δυστυχώς μισθό σας! Επιπλέον, το ιδιαίτερο του χαρακτήρα του και το ότι είναι γενικά στον κόσμο του, μπορεί τις πρώτες 10 μέρες να είναι σέξι, αλλά μετά αρχίζει και σπάει νεύρα! Και last but not least: Είστε σίγουρες ότι θέλετε έναν άντρα που να κλαίει περισσότερο από εσάς;
2. Aστυνομικός, στρατιωτικός κτλ: Tο ακριβώς αντίθετο με την περίπτωση από πάνω! Με το συγκεκριμένο άντρα δε θα νιώσετε ποτε φόβο ή ανασφάλεια γιατί πολύ απλά όλους τους σπάει στο ξύλο! Δεν είναι ρομαντικός, δεν είναι συναισθηματικός και προτιμάει τα μπουζούκια και το γυμναστήριο. Η δουλειά του είναι απαιτητική και τον γεμίζει άγχος και στρες. Να ξέρετε, ότι οι περισσότεροι εξ' αυτών εκτός του ότι είναι παντρεμένοι με τη δουλειά τους, έχουν τόση πειθαρχεία και είναι γενικά τόσο αυστηροί σαν άνθρωποι, που ρομαντικές εκδρομές, εκπλήξεις και δωράκια μην περιμένετε! Το πολύ πολύ να δείρει για πάρτη σας κάποιον που σκέφτηκε να σας ενοχλήσει! Μην αντιδράσετε, αλλά δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία είναι έτσι. Υπάρχουν βέβαια και οι φωτεινές εξαιρέσεις, ειδικά οι νεότεροι άνθρωποι, αλλά...
3. Άεργος: Tώρα αλήθεια τι περιμένετε να σας πούμε; ΄Εχει άπειρο ελεύθερο χρόνο, απίστευτη όρεξη για εξόδους και εκδρομές, μαγειρεύει, κάνει μπουγάδα, κάνει και φασίνα! Αλλά ως πότε βρε κορίτσια; Εκτός του ότι τα λεφτά κάποια στιγμή τελειώνουν, μοιραία έρχεται και η γνωστή φρίκη που πιάνει όλους τους άνεργους ή για να το πούμε καλύτερα τους άνεργους κατ' επιλογή! Και τι θα κάνω, και τι θ' απογίνω; Έτσι θα είναι η ζωή από δω και πέρα; Με λίγα λόγια ο πρώτος μήνας θα είναι τέλειος, και μετά θα αρχίσει η μιζέρια και η γκρίνια. Το ότι θα έχει ελεύθερο χρόνο από κει που ήταν θετικό, θα είναι το χειρότερο όλων, γιατί ενώ εκείνος θα έχει όρεξη να κάνετε πράγματα, εσείς θα είστε απλά κουρασμένη από τη δουλειά!
4. Mοντέλο-μπάρμαν-στρίπερ: Ας αρχίσουμε από τα βασικά: Είναι ωραίος, οπότε να το πρώτο θετικό! Μήπως είναι όμως και το μοναδικό; Γιατί βρε καλές μου, καλό το κορμί, καλός και ο κοιλιακός, αλλά έχετε υπόψη πόσα γυναικεία αδηφάγα βλέμματα μετράνε κάθε βράδυ το κορμάκι του πόντο πόντο; Και μετά σου λέει ότι είναι πιστός; Ε είναι ψέματα βρε κορίτσια! Και δεν είναι μόνο θέμα χαρακτήρα, είναι και θέμα συγκυριών! Αφήστε δε που λόγω επαγγέλματος η κοινωνικότητά του θα πρέπει να εκτοξευτεί στα ύψη! Και καλώς ή κακώς η νύχτα είναι που έχει τα λεφτά! Και ξέρετε τι έχει την νύχτα; Ωραίες γυναίκες και αλκοόλ! Επικίνδυνος συνδυασμός..


Πηγή: http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SEX-KAI-SChESEIS/item/77090-4-antres-poy-prepei-na-apofygete-logo-epaggelmatos#ixzz2WwbBHdXQ

Τα 10 πιο κλασικά ανδρικά και γυναικεία ψέματα


Τα 10 πιο κλασικά ανδρικά και γυναικεία ψέματα

Τα 10 πιο τυπικά ανδρικά και γυναικεία ψέματα

TOP 10 Ανδρικά ψέματα.
1. Δεν ήπια τόσο πολύ....
2. Δεν έχω τίποτα...
3. Δεν είχα σήμα.
4. Δεν ήταν τόσο ακριβό.
5. 'Ερχομαι.
6. Έχω μπλέξει στην κίνηση.
7. Όχι, δεν μοιάζεις χοντρή με αυτό που φοράς.
8. Συγνώμη, δεν είδα την κλήση σου...
9. Έχασε βάρος;
10. Πάντα ήθελα ένα τέτοιο...
TOP 10 Γυναικεία ψέματα.
1. Δεν έχω τίποτα...
2. Δεν ξέρω που είναι, δεν το έχω αγγίξει.
3. Δεν ήταν τόσο ακριβό!
4. Δεν ήπια τόσο πολύ...
5. Έχω πονοκέφαλο.
6. Είχε έκπτωση.
7. Έρχομαι.
8. Δεν το πήρα τώρα, το έχω πολλά χρόνια!
9. Όχι, δεν το πέταξα.
10. Πάντα ήθελα ένα τέτοιο...


Read more: http://www.newsbomb.gr/blogs/story/319458/ta-10-pio-klasika-andrika-kai-gynaikeia-psemata#ixzz2WwaR5QPj

ΣΟΚ: Γεννήθηκε μωρό με... ουρά! (pics)

ΣΟΚ: Γεννήθηκε μωρό με... ουρά! (pics)

Η μητέρα του μικρού στην Κίνα πηγαίνει καθημερινά στο νοσοκομείο στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ ζητώντας από τους γιατρούς να κόψουν την ''ουρά'' που έχει το παιδί της στο κάτω μέρος της σπονδυλικής του στήλης.

O μικρούλης Xiao Wei από την Κίνα, γεννήθηκε με δισχιδή ράχη η οποία είναι μια συγγενής ανωμαλία της σπονδυλικής στήλης. Σε αυτήν, ένα τμήμα των οστών της σπονδυλικής στήλης και των γύρω ιστών δεν σχηματίζεται σωστά, με αποτέλεσμα τμήματα του νωτιαίου μυελού να είναι εκτεθειμένα. 
Οι γιατροί απαντούν στη Chen Wei, την μητέρα του, ότι δεν είναι κάτι απλό αφού αν κόψουν την ''ουρά'' που έχει δημιουργηθεί στον μικρό θα ξαναμεγαλώσει, ενώ ήδη είναι σχεδόν 10 πόντοι.


Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/319490/sok-gennithike-moro-me-oyra-pics#ixzz2Wwa6ZWyg


Και οι καλύτεροι εραστές στην Ευρώπη είναι οι...

Και οι καλύτεροι εραστές στην Ευρώπη είναι οι...
Πρόσφατη έρευνα συνέκρινε τους εραστές δώδεκα ευρωπαϊκών χωρών και κατέληξε σε συμπέρασμα αναφορικά με το ποιοι καταλαμβάνουν την κορυφή και ποιοι τις τελευταίες θέσεις της λίστας.

Οι Βρετανοί αποδείχθηκαν «οι πιο συντηρητικοί και πιο άχρηστοι» εραστές αλλά και οι πιο... kinky, μιας και δηλώνουν ότι είναι φαν των ερωτικών κουστουμιών, του σεξ σε δημόσιους χώρους, πράξη που πολλές φορές καταγράφουν και στο φακό.
Όταν ζητήθηκε από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην έρευνα να βαθμολογήσουν τον εαυτό του ως προς τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, με άριστα το 5, οι Άγγλοι έβγαλαν μέσο όρο το 3,3, οι Ελβετοί φάνηκε ότι έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και... σκόραραν 3,9, ενώ στις επόμενες θέσεις βρίσκονται οι Δανοί και οι Αυστριακοί.
Ανάλογη εικόνα προέκυψε και όταν κλήθηκαν να βαθμολογήσουν και την ποιότητα των ερωτικών τους επαφών. Οι Βρετανοί κατατάχθηκαν τελευταίοι, ενώ οι Ελβετοί βρέθηκαν για ακόμα μια φορά στην πρώτη θέση της λίστας με το καλύτερο από πλευράς ποιότητας σεξ. Στις επόμενες θέσεις, ακολουθούν οι Ολλανδοί και οι Ισπανοί.
Οι Γάλλοι που έχουν τη φήμη των καλών εραστών δεν τολμούν συχνά να εκθέσουν την ερωτική τους ζωή με τον ή την σύντροφό τους, με ένα μόλις 19% να έχει επιχειρήσει να κάνει σεξ σε χώρο εκτός σπιτιού. Προέκυψε, δε, ότι είναι εκείνοι με τους περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους, των οποίων, μάλιστα, θυμούνται ακόμα και τα ονόματα.
Οι βόρειοι Δανοί και Φινλανδοί είναι οι πιο άπιστοι, με ένα 32% να παραδέχεται την απιστία του, ενώ πιο πιστοί στο ταίρι τους αναδείχθηκαν οι Γερμανοί, μιας και ένα ποσοστό της τάξης του 15% παραδέχτηκε ότι έχει αμαρτήσει.
Οι Σκανδιναβοί βγαίνουν πρώτοι και στα one night stands και τους ακολουθούν οι Δανοί.
Όσο για τη χώρα μας, δεν ήταν καν μέρος της έρευνας.Read more: http://www.newsbomb.gr/sex/story/319415/kai-oi-kalyteroi-erastes-stin-eyropi-einai-oi#ixzz2WwYV036N

Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ...

Ένας νέος τελειώνει το Λύκειο και δεν έχει καθόλου όρεξη για Πανεπιστήμιο. Ο πατέρας του νέου, πλούσιος πολιτικός με μεγάλη δύναμη στην κυβέρνηση, απειλεί τον γιο του:
- Δεν θέλεις να σπουδάσεις ρε τεμπελόσκυλο; Λοιπόν εγώ δεν συντηρώ κοπρίτες, γι’ αυτό και θα δουλέψεις, κατάλαβες;
Έχοντας την ισχυρή οικονομική και πολιτική θέση ο πατέρας κινεί τα 
νήματα για να βρει μία θέση στον γιο του.
Παίρνει στο τηλέφωνο τον Βενιζέλο (Υπουργό Οικονομίας):
- Βαγγέλη, θυμάσαι τον γιο μου; Λοιπόν, τέλειωσε το λύκειο και ο τεμπέλης δεν θέλει να σπουδάσει. Θα μπορούσες να του βρεις μια θέση να αρχίσει να δουλεύει, μήπως εν τω μεταξύ βρει το δρόμο του και αποφασίσει να σπουδάσει; Το θέμα είναι να βρεθεί κάτι που θα τον κάνει να δουλέψει σκληρά, να μην κάθεται και τα ξύνει. κατάλαβες;
Μερικές μέρες αργότερα ο Βενιζέλος λέει:
- Ετοιμη η δουλειά για τον γιο σου. Δεξί χέρι του Προέδρου της Δημοκρατίας και 20.000 ευρώ το μήνα, τέλεια έτσι;
- Τι λε ρε Βενιζέλο, αυτό είναι υπερβολικό. Πρέπει να τον αρχίσουμε πιο χαμηλά, και με τέτοια τρελά λεφτά αυτός ο τεμπέλης θα γίνει χειρότερος.
Περνάει λίγη ώρα. Τηλέφωνο ο Βενιζέλος:
- Φίλε του βρήκα κάτι πιο σεμνό. Ιδιαίτερος Γραμματέας Υπουργού. Ο μισθός είναι πιο σεμνός, μόνο 10.000 ευρώ το μήνα.
- Όοοοοχι ρε Βενιζέλο. Μόλις που έβγαλε το Λύκειο. Δεν θέλω η ζωή του να είναι τόσο εύκολη με την πρώτη ευκαιρία. Θέλω να αισθανθεί την ανάγκη να σπουδάσει, κατάλαβες;
Την επόμενη μέρα:
- Φίλε, του βρήκα δουλειά ως Διευθυντής του Τμήματος Προμηθειών στο Υπουργείο Οικονομικών και ο μισθός θα είναι μόνο 6.000 το μήνα.
- Μα ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ρε Βαγγέλη, βρες μου κάτι πιο σεμνό, κάτι στα 600 με 700 ευρώ το μήνα.
- Μα τι λές τώρα, αυτό είναι αδύνατο.
- Γιατί;;;;;;;
- Γιατί αυτές οι θέσεις δίνονται μόνο με διαγωνισμό και χρειάζεται να έχει Βιογραφικό επιπέδου, με τέλειες γνώσεις Αγγλικών, Πανεπιστημιακό δίπλωμα, τουλάχιστον ένα Master ή PHD στο εξωτερικό, θέληση να δουλεύει υπερωρίες άνευ αποδοχών, και φυσικά προϋπηρεσία. Φίλε μου αυτές οι θέσεις των 600 ευρώ δεν βρίσκονται εύκολα!!!

Όχι ότι είμαι πθώνιο....!!!!

Ε ΡΕ ΜΑΝΑ... ΧΑΜΟΣ ΡΕ ΛΕΜΕ!!!!!!

Έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....!!

ΕΤΣΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ...

Είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει για την χώρα μας!


 ΠΗΔΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!!

η ιστορία του string!

ΕΤΣΙ...