Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φτιάξτε μόνες σας λάδι για την κυτταρίτιδα που κάνει θαύματα...

Η κυτταρίτιδα είναι ένα φαινόμενο που ταλαιπωρεί εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο κι έχει στηθεί ολόκληρη βιομηχανία γύρω από την καταπολέμησή της.
Θεωρείται μη φλεγμονώδες, εκφυλιστικό φαινόμενο  με  εναπόθεση νερού και λίπους στον υποδόριο ιστό, που έχει σαν αποτέλεσμα να... δημιουργεί κυματισμούς στην επιδερμίδα και στις υπερκείμενες επηρεαζόμενες περιοχές.

Το λάδι που σας προτείνουμε σε συνδυασμό με ήπια άσκηση και σωστή διατροφή, θα έχει καταπληκτικά αποτελέσματα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Υλικά :

Πήλινγκ σώματος

Ελαιόλαδο
Ψιλό σιμιγδάλι

Λάδια μασάζ

200 ml αμυγδαλέλαιο
1 κ.σ. φύλλα σημύδας
1 κ.σ. φύλλα κισσού
1 κ.σ. φύλλα δυόσμου
1κ.σ λεβάντα
3 κ.σ. λάδι jojoba
3 κ.σ. καροτέλαιο
Αιθέριο έλαια: γκρέιπφρουτ, λεμόνι, άγριο κυπαρίσσι, μάραθος, γιασεμί από 16 σταγόνες.

Σημ: Τα αιθέρια έλαια πωλούνται σε σκούρα βαζάκια. Θα τα φυλάξετε σε δροσερό μέρος και θα τα χρησιμοποιείτε για την παρασκευή του λαδιού.

Εκτέλεση:

Ανάβουμε το μάτι της κουζίνας στο 1 και τοποθετούμε επάνω τηγάνι στο οποίο έχουμε ρίξει το αμυγδαλέλαιο και τα φύλλα σημύδας, κισσού, δυόσμου και την λεβάντα. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε φρέσκα φύλλα τα οποία θα πλύνετε καλά και θα τα στεγνώσετε.

Αφήνουμε το τηγάνι στη φωτιά για 3 τουλάχιστον ώρες ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Επειδή η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Αφού βγάλουμε το λάδι από την φωτιά, αφαιρούμε τα φύλλα και το αφήνουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αιθέρια έλαια, ανακατεύουμε και τοποθετούμε σε σκούρο μπουκάλι, το οποίο φυλάμε σε δροσερό και σκιερό μέρος.

Τρόπος χρήσης

Αλείφοθμε με το ελαιόλαδο τα σημεία που έχουν κυτταρίτιδα και στη συνέχεια τρίβουμε την περιοχή με το σιμιγδάλι, κάνοντας πήλινγκ.Μ΄αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθεί υπεραιμία και προετοιμασία της επιδερμίδας για το λάδι μασάζ. Ζεβγάζουμε με χλιαρό νερό.

Σκουπίζουμε καλά την περιοχή και κάνουμε έντονο μασάζ με το λάδι που φτιάξαμε. Η διαδικασία πρέπει να γίνεται καθημερινά.

Δεν θέλει κόπο - θέλει τρόπο!

Η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας χρειάζεται συνδυαστικές κινήσεις. Παράλληλα με το μασάζ και για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα βάλτε στη διατροφή σας φρούτα, λαχανικά και προϊόντα ολικής αλέσεως. Πίνετε πολύ νερό και επιλέξτε όποιο είδος αερόβιας άσκησης σας ευχαριστεί. Περπάτημα, τρέξιμο, κολύμπι, ποδήλατο ή αερόβια προγράμματα στο γυμναστήριο...

ΔΕΙΤΕ τα 9+1 κόλπα για «δροσερό» ύπνο χωρίς κλιματισμό...

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του καλοκαιριού και αν και - για να είμαστε ειλικρινείς- δεν έχουμε ζήσει (ακόμα τουλάχιστον) τους καύσωνες παλαιότερων χρόνων, η ζέστη αποτελεί κυρίαρχο θέμα. Ειδικά μάλιστα το βράδυ, που εκεί που λέμε όλοι να...
χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τον ύπνο μας, ξεκινά ο ιδρώτας.

Κλιματιστικό, θα σκεφτείτε ως την απόλυτη λύση. Χαράτσι, θα απαντήσουμε εμείς και κάπως έτσι η λύση αυτή θα ξεχαστεί σε μία στιγμή. Αλλά με τη ζέστη που επιμένει τι κάνουμε; Ανακαλύπτουμε νέες επιλογές για έναν απολαυστικό ύπνο χωρίς κλιματισμό. Και ιδού οι 10 αποδείξεις...

1. Βαμβάκι...100%

Ξεχάστε τα σεντόνια από σατέν, μετάξι και πολυεστέρα, αν θέλετε να κοιμηθείτε χωρίς να «σκάτε» από τη ζέστη. Επιλέξτε βαμβακερά και ειδικά μάλιστα τα ανοιχτόχρωμα βαμβακερά σεντόνια, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ βαμβάκι, που «αναπνέει» και είναι ιδανικά για την προώθηση της αρμονικής ροής του αέρα στην κρεβατοκάμαρα.

2. Ποιός άναψε το φούρνο;

Το καλοκαίρι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε κατσαρόλα και τηγάνια στην κουζίνα. Αντί γι’ αυτές τις πιο χειμερινές επιλογές, προτιμήστε μία σαλάτα αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσετε την κουζίνα και τις εστίες, οι οποίες αναπόφευκτα θα δημιουργήσουν περισσότερη θερμότητα στο σπίτι.

Επίσης, ανταλλάξτε τα μεγάλα γεύματα με μικρότερα και ελαφρύτερα, που είναι σαφώς πιο εύκολα να τα μεταβολίσει ο οργανισμός. Εξάλλου, να θυμάστε ότι το σώμα παράγει περισσότερη θερμότητα όταν καταναλώνετε ένα κομμάτι κρέας παρά μια πιατέλα με φρούτα, λαχανικά και όσπρια.

3. Δροσιά…τώρα

Αν πάλι η ζέστη είναι αφόρητη και χρειάζεστε άμεση βοήθεια, απλά εφαρμόστε πάγο ή κρύες κομπρέσες στα σημεία του σώματος σας, που πιάνετε το σφυγμό σας. Με απλά λόγια, στους καρπούς, το λαιμό, τους αγκώνες, τη βουβωνική χώρα, τους αστραγάλους και πίσω από τα γόνατα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να έχετε μία βρεγμένη πετσέτα στα πόδια σας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τα πόδια θεωρούνται ο «θερμοστάτης» του σώματος και διατηρώντας τα δροσερά, θα μπορέσετε να δροσίσετε όλο σας το σώμα.

4. Ποιες πιζάμες;

Το καλοκαίρι πρέπει να εφαρμόζετε την τακτική «όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα». Ξεχάστε τις πιζάμες σας και διαλέξτε ένα χαλαρό, μαλακό βαμβακερό πουκάμισο και σορτς ή εσώρουχα για τον ύπνο σας.

Για τους πιο τολμηρούς ή εκείνους, που δεν αντέχουν καθόλου τη ζέστη, υπάρχει και η επιλογή του «γυμνού», αλλά εδώ οι απόψεις διίστανται. Άλλοι θεωρούν, ότι το να μη φορούν τίποτα στον ύπνο βοηθά να διατηρηθούν δροσεροί, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι ο ιδρώτας παραμένει στο σώμα αντί να απομακρύνεται με τη βοήθεια του υφάσματος. Η επιλογή δική σας.

5. Το νερό, νεράκι

Για να διατηρήσετε τον οργανισμό σας δροσερό, χρειάζεστε ενυδάτωση. Με απλά λόγια, νερό. Πιείτε ένα δροσερό ποτήρι νερό πριν κοιμηθείτε. Όταν το βράδυ θα γυρνάτε πλευρό και θα ιδρώνετε, θα αφυδατωθείτε, άρα καλό είναι να έχετε αποθέματα υγρών στο σώμα σας.

6. Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά

Ο θερμός αέρας, σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής, ανεβαίνει, άρα μία καλή κίνηση είναι να τοποθετήσετε το κρεβάτι (ή καλύτερα το στρώμα σας) όσο πιο χαμηλά στο πάτωμα γίνεται.

7. Δροσιστείτε φυσικά

Ένα κρύο ντους δίνει άλλη αίσθηση, ειδικά τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού. Κάντε ένα χλιαρό ντους (προσοχή: όχι τελείως κρύο γιατί το νερό θα εξατμιστεί πολύ γρήγορα και σύντομα θα αισθανθείτε να ζεσταίνεστε ακόμη περισσότερο) μειώνοντας έτσι τη θερμοκρασία του σώματος. Καθαροί και δροσεροί μπορείτε να απολαύσετε έναν ευχάριστο ύπνο.

8. Πιο καλή μοναξιά

Οι εργένηδες της παρέας είναι οι τυχεροί του καλοκαιριού. Τουλάχιστον σε ότι αφορά στον ύπνο. Επιλέξτε να κοιμηθείτε μόνοι σας σε ένα κρεβάτι, όπου θα έχετε την άνεση να τεντώνεστε και να αλλάζετε θέση, όποτε το θελήσετε.

Ο καλύτερος τρόπος δε, για να μη ζεσταίνεστε είναι να κοιμάστε με τα χέρια και τα πόδια χωρίς να αγγίζουν το ένα το άλλο, καθώς έτσι μειώνεται η θερμοκρασία του σώματος, επιτρέποντας παράλληλα στον αέρα να κυκλοφορεί γύρω από το σώμα.

9. Είπε κανείς...αιώρα;

Παράτολμο το σχέδιο, ίσως και πολύ φιλόδοξο, αλλά αν το σπίτι σας ( ή το μπαλκόνι σας) το επιτρέπει, επιλέξτε να κοιμηθείτε σε μία αιώρα ή έστω μία απλή κούνια. Και οι δύο αυτοί τρόποι, είναι ιδανικοί για έναν «δροσερό» ύπνο, καθώς αυξάνουν τη ροή του αέρα.

10. Κατασκήνωση στο σπίτι

Αν είστε ακόμη πιο τυχεροί και το σπίτι σας έχει κήπο ή αυλή, εξασκείστε τις ικανότητές σας στο κάμπινγκ. Σκηνή, στρώμα και sleeping bag θα σας προσφέρουν απλόχερα έναν απολαυστικό ύπνο.

Πώς θα καταφέρετε να συλλάβετε εύκολα και γρήγορα...

Εκατοντάδες γυναίκες επιθυμούν να κάνουν ένα παιδί, αλλά το προσπαθούν με λάθος τρόπο ή χωρίς να λάβουν υπ’ όψιν τους κάποια βασικά στοιχεία.
 Διαβάστε, λοιπόν τι γράφει το mother.gr, πώς μπορείτε να συλλάβετε εύκολα και γρήγορα.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΑΣ
Ό,τι πιο βασικό για τις γυναίκες, που θέλουν να τεκνοποιήσουν, είναι η...ωορρηξία. 
Παρατηρήστε τον κύκλο σας, δείτε ποιες είναι οι γόνιμες μέρες σας και τότε… δώστε τα όλα. Η πιο παραδοσιακή μέθοδος για να δείτε ποιες είναι οι «σωστές» μέρες είναι η θερμομέτρηση. Ο υδράργυρος ανεβαίνει ελάχιστα τις συγκεκριμένες μέρες του κύκλου, κάτι σαν… δέκατα.

ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΑΣ
Μην περιμένετε να ξεκινήσει η ωορρηξία σας για να κάνετε έρωτα με τον σύντροφό σας. Εάν γνωρίζετε ακριβώς πότε είναι οι… μέρες σας, αρχίστε τις προσπάθειές σας τουλάχιστον τρεις ημέρες νωρίτερα. Μην ξεχνάτε ότι τα σπερματοζωάρια έχουν 48 ώρες ζωής.

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Μην καπνίζετε, μην πίνετε αλκοόλ. Παροτρύνετε τον σύντροφό σας να κάνει το ίδιο, αλλά και να μην κάνει καυτό μπάνιο με γεμάτη την μπανιέρα, γιατί αυτό έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την παραγωγή σπέρματος.

ΤΡΩΤΕ ΥΓΙΕΙΝΑ – ΛΑΒΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
Η υγιεινή διατροφή πρέπει να γίνει τρόπος ζωής. Κάνετε τις απαραίτητες εξετάσεις και δείτε, εάν σας λείπει κάποια βιταμίνη. Σε μία τέτοια περίπτωση, συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας και μην φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε συμπλήρωμα διατροφής, εάν σας το ζητήσει ο γιατρός σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ
Όσο και να μην το πιστεύετε, καλύτερα να μείνετε κοντά στο ιδανικό σωματικό βάρος, ανάλογα με το ύψος και την ηλικία σας. Οι υπέρβαρες γυναίκες συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα σύλληψης.

ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ
Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι ένα ζευγάρι, χωρίς προβλήματα γονιμότητας, θα μπορέσει να συλλάβει, το αργότερα ύστερα από δώδεκα μήνες συνεχόμενης προσπάθειας. Σε αντίθετη περίπτωση, καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό!!!

Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα ισχυρό φάρμακο κατά του καρκίνου...



Πριν λίγους μήνες άκουσα από πολύ δικό μου άνθρωπο για τη θεραπεία του καρκίνου με κουκούτσια από βερίκοκα, τα οποία στο εξωτερικό τουλάχιστον πωλούνται και σε ειδική συσκευασία.

Τη μέθοδο αυτή ανακάλυψε αναζητώντας εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο, μελετώντας ένα σχετικό βιβλίο-οδηγό. Σήμερα μου εστάλη ένα κείμενο, το οποίο διαφωτίζει...
ακόμη περισσότερο το θέμα αυτό!!!


Για πολλούς ίσως μοιάζει “τρελό” ή απίθανο, καθώς πέρα από τις κλασσικές (έως και αυτοκτονικές) μεθόδους “αποκατάστασης” του καρκίνου, (ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες ή εγχειρήσεις) δεν τους είναι γνωστή η απέραντη σοφία της φύσης… τόσο του σώματος μας, όσο και της Φύσης που μας περιβάλει. Και πως να τους είναι γνωστό όταν ζούμε την εποχή της επίσημης παραπληροφόρησης και της κερδοσκοπίας των φαρμακευτικών καρτέλ… Ας μην ξεχνάμε πως κατά τον Δρ. Χάμερ ο καρκίνος δεν είναι καν ασθένεια, αλλά ένας βιολογικός μηχανισμός επιβίωσης του σώματος σε ισχυρά ψυχο-λογικά “σοκ”… (δείτε σχετικά κείμενα στην ετικέτα Δρ Χάμερ)

Παραθέτω λοιπόν το αξιόλογο αυτό κείμενο.
Φενάκη τα φάρμακα κατά του Καρκίνου;
ΣΑΒΒΑΤΟ, 28 ΜΑΡΤΙΟΣ 2009
Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα. Με έκπληξη διαπίστωσαν, ότι οι Χούνζα τρώνε πολλά βερίκοκα και τα κουκούτσια επίσης από τα βερίκοκα. Μάλιστα όσο περισσότερα βερίκοκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση. Όταν ένας δυτικός γιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα, του προσέφεραν βερίκοκα και αυτός έφτυνε τα κουκούτσια. Έτσι του είχανε μάθει. Οι Χούνζα έκαναν όλοι έναν μορφασμό αηδίας. Πέταγε το καλύτερο.

    Θυμηθείτε. Το κουκούτσι από το βερίκοκο είναι πάρα πολύ πικρό.
    Θυμηθείτε! Το πικρό είναι αναγκαίο για τον καρκίνο.
    Θυμηθείτε! Το πικρό ανοίγει την όρεξη και πολλοί καρκινοπαθείς δεν έχουν όρεξη και πεθαίνουν από καχεξία (υπερβολικό αδυνάτισμα).
    Θυμηθείτε! Το κουκούτσι από το βερίκοκο έχει βιταμίνη Β17.
    Θυμηθείτε! τα παλικάρια των φαρμακευτικών έθαψαν την εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης στο πεδίο του καρκίνου και εκ. άνθρωποι θα πεθάνουν άδικα (Otto Warburg).

Τι έγινε μετά; Ο Διευθυντής ερευνών του Μεμόριαλ (δεν μιλάμε για οποιοδήποτε νοσοκομείο – είναι η Μέκκα του καρκίνου) ο περίφημος επιστήμονας Κανεμάτσου Σιγκουίρα, έκανε πειράματα με ποντικούς. Η ουσία που ανακάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs έκανε τα πειράματα πάνω σε ποντικούς. Η ουσία που ανεκάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs μέσα στα βερίκοκα, ονομάστηκε Λεατρίλη ή βιταμίνη Β17. Ο Σιγκουίρα έμεινε έκπληκτος. Ήταν η δυνατότερη αντικαρκινική ουσία του κόσμου που είχε δοκιμάσει ποτέ, όπως δήλωσε. Τι θα κάνατε εσείς και εγώ αν ακούγατε τέτοια καλό νέο; Δεν θα πηδάγατε από τη χαρά σας; Ο καρκίνος ήταν τελειωμένος.

Αμ δε. Το χρήμα βασιλεύει. Πήγε λοιπόν στους ανωτέρους του και τους είπε τα ευχάριστα νέα. Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερίκοκα. Τι θα κέρδιζαν αυτοί με την αντικαρκινική αυτή ουσία προσβάσιμη στον καθένα; Θα έχαναν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Αν τα κέρδη τους ανέρχονται σε πολλά δις μόνο από την Ελλάδα, φανταστείτε τι γίνεται σε όλο τον πλανήτη.

 Άλλωστε τα μέλη του Δ.Σ. του Μεμόριαλ ήταν όλοι αντιπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών[3].
Του είπαν λοιπόν να συνεχίσει τα πειράματα και να αποδείξει πως ήταν λάθος. Το ακούτε ΛΑΘΟΣ. Οι διαδικασίες τροποποιήθηκαν και σχεδιάστηκαν με σκοπό να αποτύχουν και τελικά απέτυχαν. Αντικατέστησαν τον Σιγκουίρα με έναν κτηνίατρο, ο οποίος χορήγησε στα πειραματόζωα διαφορετική δόση από αυτή που χορηγούσε ο Ιάπωνας επιστήμονας και τα πειραματόζωα πέθαναν. Τα αποτελέσματα αυτού του ψευδοπειράματος δόθηκαν στη δημοσιότητα. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν τα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Φυσικά από το 1980 που συνέβη οι αποδείξεις ακόμη αναμένονται. Δεν αποδείχθηκε! Ήταν απάτη η Β17, έλεγαν οι γιατροί που δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειες. Κανένας δεν θα μάθαινε την πραγματικότητα αν δεν επαναστατούσε η συνείδηση ενός θαρραλέου δημοσιογράφου που ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεμόριαλ γνώριζε την απάτη.

Ο Ράλφ Μος, δεν άντεξε το βάρος της συγκάλυψης ενός τόσο μεγάλου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Εδώ παίζονταν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Βγήκε και κατήγγειλε ευθαρσώς τη μεγάλη απάτη. Τιμή στον θαρραλέο δημοσιογράφο. Τιμή στο Σιγκουίρα. Τιμή στον Κρεμπς που βρήκε έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη κατά του για τον καρκίνου. Από τις ελληνικές εφημερίδες μόνο «Το Βήμα» ανέφερε στις 23/5/1980 ακροθιγώς το θέμα, χωρίς να εισέλθει στην ουσία του θέματος. Ποιος Έλληνας γνωρίζει αυτή την μεγάλη απάτη (σύμφωνα με τον Μοςς);

Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα σύμφωνα με τον Σιγκουίρα:
α) σταμάτησαν τις μεταστάσεις,
β) βελτίωσαν την γενική υγεία,
γ) εμπόδισαν την ανάπτυξη μικρών όγκων,
δ) παρείχαν ανακούφιση από τον πόνο,
ε) ενεργούν πολύ σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου.
Επίσης η πρώτη επίσημη τονίζω επίσημη αναφορά του Μεμόριαλ υπογράμμιζε με ιδιαίτερη έμφαση τα θετικά πλεονεκτήματα της Β17. Μετά έπεσε γραμμή[4]. Ξέρετε εσείς… Γραμμή και την ακολούθησαν άπαντες. Χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις!. Δεν αποδείχθηκε! Απορώ! Γιατί να μην βάζουμε ένα ερωτηματικό όταν ακούμε αυτό το μονότονα επαναλαμβανόμενο μότο των φαρμακευτικών. 

Θυμηθείτε! Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα στο μανάβη της γειτονιά σας έχουν την ίδια αξία με τα κουκούτσια από τα βερίκοκα των Χούνζα.

Αν λοιπόν αυτοί οι «κύριοι» έσβησαν έναν ερευνητή του κύρους του Κανεμάτσου Σιγκουίρα, που γι΄αυτόν είχε ειπωθεί από τον αντιπρόεδρο του Μεμόριαλ, ότι είναι ευρέως γνωστός στον κόσμο της έρευνας και ότι οι συνάδελφοί του ερευνητές τον εκτιμούν απεριόριστα. Αν αυτοί οι κύριοι δολοφονούν τους γιατρούς στη Χιλή κ΄αλλού, καταλαβαίνουμε όλοι πως ο πραγματικός καρκίνος για την υγεία της ανθρωπότητας βρίσκεται στα διοικητικά συμβούλια των φαρμακευτικών εταιριών.
Δεν μιλάμε βέβαια για ελληνικές μικρές εταιρίες, αλλά για σύγχρονα πολυεθνικά θηρία., που επιβάλλουν την άποψή τους με χημειοθεραπείες.
Όποιος ασθενήσει από καρκίνο, θα υποστεί από τις Φαρμακοβιομηχανίες τα μαρτύρια της κόλαση: Γραμμικούς επιταχυντές κοβάλτια, χημειοθεραπείες, εξορκισμούς, για να φύγει ο δαίμονας καρκίνος, διαρκείς εξετάσεις που κρατούν τον άρρωστο σε διαρκή αγωνία, ανασφάλεια, φόβο πανικό, – σωστό θρίλερ. Τώρα το νικήσαμε το εξωαποδώ – δεν αναφέρουμε ούτε το όνομά του και χτυπάμε ξύλο, όταν ακούμε τη λέξη καρκίνος.

Βέβαια τα κυτταροτοξικά φάρμακα, ακτινοβολίες κ.λ.π., είναι γνωστό – και κανείς δεν το αρνείται-, ότι προκαλούν καρκίνο. Είναι δηλαδή βασικές αιτίες ανάπτυξης καρκίνου. Ο άρρωστος όμως, έκανε ότι ορίζουν η φαρμακοβιομηχανίες: Καλό για την τσέπη τους, κακό για τον άρρωστο. Μην ξεχνάτε: Τα όρια της τσέπης τους, είναι τα όρια της σκέψης τους. Κουβέντα αυτοί για τη διατροφή. Ρωτείστε ένα γιατρό αν έχει κάτι διδαχτεί για τη διατροφή στις Ιατρική Σχολές. Οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν τον ιατρικό κόσμο στο σκότος της άγνοιας για τη διατροφή και υπερήφανο για τις φαρμακευτικές του γνώσεις σε σημείο, που να υποτιμά τη διατροφή, όπως στην περίπτωση του μυλωνά.

Κανόνας Νο1:
• Τρώτε πικρά, τρώτε βερίκοκα και τα κουκούτσια τους.
• Πίνετε χυμό από φύλλα ελιάς.
• Τρώτε ραδίκια και πίνετε το ζουμί τους με λεμόνι κάθε μέρα.
• Τρώτε αγκινάρες (πικρές).
• Πίνετε ζουμί από άγριες αγκινάρες (πολύ πικρό), Βολβούς (πικρό) ή Γαϊδουράγκαθο (silybuns marianum), αυξάνει την παραγόμενη γλουταθειόνη υπεροξειδάση: Εξαιρετικό τονωτικό – αποτοξινωτικό για όλες τις παθήσεις του συκωτιού.

Ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή των καλύτερων γερμανών γιατρών, της περίφημης Επιτροπής Ε. Η Επιτροπή Ε, κατατάσει τα πικρά βότανα ως εξής:

    (1) κάσσια (quassia amara)
    (2) γεντιανή
    (3) άγρια αψιθιά.
    (4) Φλοιός Gonolobus cocdurango,
    (5) Centantium pulchellum,
    (6) cot αρπαγόφυτο (από την έρημο Καλαχάρη της Αφρικής (τόβρίσκετε στα φαρμακεία).
    7) φλούδα νερατζιού.
    8) γαϊδουράγκαθο (cnicus benediktus).
    9) Ραδίκι.
    10) κανέλα.
    11) κόλιανδρος.

Οι πικρές αυτές τροφές ανοίγουν την όρεξη. Ο καρκινοπαθής συνήθως δεν έχει όρεξη και πεθαίνει από καχεξία. Διεγείρουν την ορμόνη γαστρίνη, που με τη σειρά της διεγείρει την παραγωγή και την απελευθέρωση υδροχλωρικού οξέως. Όλοι το γνωρίζουν: Τα πικρά βοηθούν στην όρεξη.

Αν το σώμα μας έχει μετατραπεί σε ζαχαροπλαστείο, από τα πολλά γλυκά, ποτά, πατάτες κ.λ.π., {όλα αυτά μετατρέπονται σε γλυκόζη) και συγχρόνως έχουμε απορρίψει την πικρή γεύση, δεν θα πάθουμε καρκίνο; Το κλειδί είναι η ισορροπία (ομοιόσταση στην ιατρική γλώσσα).

Καλοκαιρινά μπισκότα σοκολάτας, μόνο σε 10 λεπτά...

Αυτά είναι τα πιο νόστιμα και γρήγορα μπισκοτάκια που θα έχετε φτιάξει!

Υλικά...
250 γρ. τυρί κρέμα

3 φλιτζάνια μπισκότα Oreo τριμμένα

150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη


EKΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μεσαίο μπολ ρίξτε το τυρί κρέμα, το τριμμένο μπισκότο και ανακατέψτε καλά. Πλάθετε σε μικρές μπάλες. Τοποθετήστε λαδόκολλα σε ένα δίσκο και απλώστε τις μπάλες. Βάλτε τες στο ψυγείο και αφήστε τες για 1 ώρα. Βγάλτε τες και βουτήξτε τες μια - μια τις μπάλες, στην λιωμένη σοκολάτα. Τοποθετήστε τες στο ταψί με στρωμένη λαδόκολλα. Βάλτε τες στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσουν. Είναι έτοιμα να τα σερβίρετε.

Τα 3 πράγματα που ξενερώνουν αμέσως τις γυναίκες...

Mπορείς φίλε μου
να ρίξεις μια γυναίκα
με ένα ωραίο χαμόγελο,
ή με ένα επιτυχημένο αστείο,
όμως πολύ εύκολα μπορείς
και να την ξενερώσεις με...
μερικά πράγματα.

Κάποια από αυτά μπορείς
να τα διορθώσεις με λίγη προσοχή,
ενώ κάποια άλλα χρειάζονται μεγαλύτερη προσπάθεια…


Λαδωμένα μαλλιά


Καμιά γυναίκα δεν θέλει να βλέπει μπροστά της λιγδωμένα μαλλιά, ακόμη και αν το αποτέλεσμα είναι προσπάθεια αρκετής ώρας και μεγάλης ποσότητας προϊόντων. Το μόνο πράγμα που σκέφτεται όταν τα βλέπει είναι το πόσο αηδιαστικό θα είναι να τα πιάσει ή το λεκέ που θα αφήσεις στην μαξιλαροθήκη της.


Άσχημες μυρωδιές


Από όπου και αν προέρχονται, δεν είναι καλοδεχούμενες. Αυτό ισχύει για όλα, από την αναπνοή σας και τα ρούχα σας, μέχρι το πώς μυρίζει το σπίτι σας. Αν μάλιστα η άσχημη μυρωδιά βγαίνει από το πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου, δεν θα σκεφτεί μόνο ότι είστε βρωμιάρηδες, αλλά ότι κρύβετε και ένα πτώμα εκεί μέσα.


Η συμπεριφορά του Καζανόβα


Ακόμη και αν είστε πιο καuτoς και από τις καυτερές πιπεριές, δεν θέλουμε να βλέπουμε ότι το ξέρετε. Οι γυναίκες προτιμούν πιο προσγειωμένους τύπους. Και σίγουρα δεν μας ενδιαφέρει με πόσες έχετε πάεi, ούτε θέλουμε να βάλουμε στοίχημα για τη σερβιτόρα που «πεθαiνει» για εσάς...

4 πράγματα που οι άντρες λατρεύουν...αλλά ντρέπονται να το παραδεχτούν!!!

Ήρθε η ώρα 
να τους ξεσκεπάσουμε κορίτσια!!!

Το ότι οι άντρες είναι περίεργα 
όντα και σίγουρα διαφορετικά από εμάς, 
είναι μία αλήθεια η οποία σε καμία περίπτωση 
δεν αμφισβητείται. Κάτι άλλο που είναι γνωστό 
και ευρέως αποδεκτό, είναι ότι στα αγόρια...

 και τα κορίτσια αρέσουν εντελώς διαφορετικά πράγματα!

 Οι γυναίκες αγαπούν τα ψώνια, οι άντρες την μπάλα, 
οι γυναίκες θέλουν να φορέσουν ότι πιο σέξι και μοδάτο έχουν 
για να βγουν για ποτό, οι άντρες βάζουν μία βερμούδα και αράζουν 
για μπύρες στο καφενείο της γειτονιάς! Κι όμως, ίσως τελικά, τα δύο 
φύλα να μην είναι και τόσο διαφορετικά, ή έστω όχι τόσο όσο πιστεύουμε εμείς! 
Γιατί κακά τα ψέματα, οι άντρες είναι πολύ λιγότερο απενοχοποιημένοι 
σε σχέση με εμάς, με αποτέλεσμα συνήθειες, γούστα ή χόμπι τα οποία θεωρούν ότι δεν συμβαδίζουν με την αντρική τους φύση να τα κρατούν αποκλειστικά για τον εαυτό τους και να ντρέπονται να τα αποκαλύψουν ακόμα και στους φίλους τους! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια πράγματα που οι άντρες λατρεύουν, αλλά ντρέπονται να... παραδεχτούν!

1. Τα γυναικεία σήριαλ: Sex& The City, Desperate Housewives, Gossip Girl και άλλα παρόμοια σήριαλ τους απωθούν όπως το λιβάνι το διάολο! Κι όμως, μπορεί να παραδέχεται και να δηλώνει με πάθος ότι αντί γι' αυτές τις αηδίες προτιμά να δει ποδόσφαιρο ή κάποιο... αντρικό πρόγραμμα, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία τους, όταν απλά αράζει μαζί σας και κάνει ότι χαζεύει, στην ουσία παρακολουθεί και μάλιστα έχει και αγωνία! Αν τον ρωτήσετε φυσικά θα σας απαντήσει ότι απλά εστιάζει στα οπίσθια της πρωταγωνίστριας, που συνήθως είναι εντυπωσιακή, αλλά κατά βάθος είναι ικανός να χάσει οποιοδήποτε αντρικό και σκληρό πρόγραμμα προκειμένουν να δει τι θα γίνει στη συνέχεια! Στο κάτω κάτω, κι αυτός άνθρωπος είναι! Δεν έχει δικαίωμα στη συγκίνηση, τα ερωτικά μπερδέματα και την ίντριγκα;

2. Οι γάτες: Οι άντρες σιχαίνονται τις γάτες και αγαπούν τους τεράστιους και ζωηρούς σκύλους! Θεωρούν τις γάτες βαρετές, κακές και ύπουλες! Δεν αντιλαμβάνονται γιατί μία γυναίκα να αγαπάει ένα ζωο που το μόνο που κάνει είναι να τεμπελιάζει και να τρώει και μόλις τις αντικρίζουν το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να τις... κυνηγήσουν! Κι όμως, η εξήγηση για το μίσος αυτό υπάρχει και θα σας καταπλήξει! Oι άντρες μισούν τόσο πολύ, φαινομενικά πάντα, τα συμπαθή αιλουροειδή, γιατί πολύ απλά τους θυμίζουν τους εαυτούς τους ή μάλλον αυτό που θα ήθελαν να γίνουν: τεμπέληδες, χουζούρηδες με ανθρώπους να τους αγαπούν και να τους φροντίζουν και μόλις τα πάρουν να τραβάνε και τη γρατζουνιά τους! Την επόμενη φορά που θα σας πει κάτι κακό για γατί, να ξέρετε ότι μόλις γυρίσετε την πλάτη σας θα το κυνηγήσει για να το πάρει αγκαλιά!

3. Η... περιποίηση: Ναι ναι ξέρουμε: Τα αγόρια είναι σκληροπυρηνικά, αγαπούν να κάθονται άπλυτα και να πίνουν μπύρες! Ξέρετε όμως και τι άλλο αγαπούν; Το μασάζ, το πεντικούρ και γενικότερα οποιαδήποτε περιποίηση από επαγγελματία! Πρωτεύουσα θέση κατέχει φυσικά το λούσιμο από επαγγελματία κομμωτή, οποιουδήποτε φύλου δεν τους αφορά. Γενικότερα, μπορεί να είναι πιο χύμα από εμάς, αλλά τους ενδιαφέρει η εμφάνισή τους και με το παραπάνω. Αφήστε δε  που αν δουν την κοιλιά να μεγαλώνει και το παντελόνι να μην κουμπώνει φρικάρουν και πέφτουν σε κατάθλιψη ξεκινώντας αυστηρότατη δίαιτα! Και αν τους ρωτήσεις γιατί τρώνε θα πουν απλά ότι δεν πεινάνε! Οι ψεύτες...

4. Τα μωρά: Οk μπορεί μία γυναίκα όταν δει ένα μωρό να κλάψει και κανείς να μην την παρεξηγήσει, αν συμβεί το ίδιο με έναν άντρα πολλοί είναι αυτοί που θα ανησυχήσουν και χωρίς υπερβολή θα τον τρέξουν στους καλύτερους γιατρούς! Ωστόσο, μπορεί να μην  είναι και το πιο φυσιολογικό ένας άντρας να κλαίει με μαύρο δάκρυ στη θέα ενός μωρού αλλά σας πληροφορούμε ότι κυριολεκτικά τρελαίνονται για μωρά και είναι πρώτοι που θα τρέξουν να παίξουν με ένα πιτσιρίκι. Αφήστε δε που ανιψάκια ή βαφτιστήρια τα έχουν καλύτερα κι από παιδιά τους...

Ευρωπαϊκή αποστολή στον Άρη το 2018

fetcher_088.jpeg

Tην πρόθεσή της να προχωρήσει σε αποστολή στον Άρη ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA), προκειμένου να εξερευνήσει εάν υπάρχει ζωή στον «Κόκκινο Πλανήτη».


«Εάν υποθέσουμε ότι υπήρχε ποτέ ζωή κάπου αλλού εκτός της Γης ή ότι πρόκειται κάποτε να υπάρξει, τότε ο Άρης μοιάζει ως μια πολύ πιθανή επιλογή για εξερεύνηση» ανέφερε οΟλιβιέ Ουϊτάς, επιστήμονας που εργάζεται στοMars Express Project της ESA.
Το πρόγραμμα της ESA αναμένεται να ξεκινήσει το 2016. Αρχικά, ένας δορυφόρος θα συλλέξει πολύτιμα δεδομένα για τον Άρη επί μια διετία, προτού το 2018, η ESA προχωρήσει στην αποστολή ενός διαστημικού ρόβερ, το οποίο θα πραγματοποιήσει έρευνες στον «Κόκκινο Πλανήτη». Το όνομα του ρόβερ της ESA είναι ExonMars.
Ήδη, εδώ και πάνω από έναν χρόνο, το έδαφος του Άρη εξερευνεί το ρόβερ Curiosity της NASA. Το όχημα αναζητεί μικροοργανισμούς στην επιφάνεια του ‘Άρη, που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ζωή.
Σύμφωνα με την ESA, το ExonMars θα έχει διαφορετική αποστολή από το Curiosity. «Το ExonMars, εξοπλισμένο με ειδικά εξαρτήματα, θα αναζητήσει ίχνη ζωής, πραγματοποιώντας γεωτρήσεις στο υπέδαφος του Άρη» υπογραμμίζει ο Βισέντζο Τζόρτζιο, αντιπρόεδρος της εταιρείας Thales Alenia, ενός από τους βασικούς συντελεστές του προγράμματος της ESA. Για τις ανάγκες της αποστολής, η ESA έχειυπογράψει συμφωνία ύψους 300 εκατ. δολαρίων με την Thales Alenia.
Σημαντικός εταίρος της ESA στο όλο εγχείρημα είναι η Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία (Roscosmos), η οποία θα παρέχει, μεταξύ άλλων, τον μηχανισμό για την προσεδάφιση του ρόβερ στην επιφάνεια του «Κόκκινου Πλανήτη» αλλά και τους δύο πυραύλους Proton, που θα χρησιμοποιηθούν για την εκτόξευσή του από τη Γη.

Μια σημαντική ήττα αυτού που ήθελε να βάλει φόρο σε όλο το διαδίκτυο

Ίσως να έχεις ακούσει για την Eolas, την εταιρεία που εδώ και μερικά χρόνια αποτελεί τον μεγαλύτερο φόβο για όποιον θέλει να δημιουργήσει κάτι “interactive” στο διαδίκτυο. Αυτό παύει πλέον να ισχύει, με τις δικαστικές αρχές των ΗΠΑ να βάζουν μόνιμο τέλος στα σχέδια της Eolas να δημιουργήσει το μεγαλύτερο φόρο που έχει γνωρίσει το διαδίκτυο.
Όλα άρχισαν το 1993, όταν ο Michael Doyle εργάζονταν σε ένα πανεπιστήμιο στην Καλιφόρνια. Εκεί επέβλεπε τη δημιουργία ενός προγράμματος, το οποίο έδινε τη δυνατότητα σε γιατρούς να παρακολουθούν έμβρυα μέσω του διαδικτύου. Ο ίδιος υποστήριζε πως ήταν η πρώτη φορά που γίνονταν “interactive χρήση” του παγκόσμιου ιστού. Έτσι το 1994 οι δικηγόροι του πανεπιστημίου τον βοήθησαν να κατοχυρώσει την αντίστοιχη πατέντα. Συνοπτικά, κάλυπτε το παρακάτω:
“A system allowing a user of a browser program on a computer connected to an open distributed hypermedia system to access and execute an embedded program object. [...] After launching the program object, the user is able to interact with the object as the invention provides for ongoing interprocess communication between the application object (program) and the browser program. [...] The invention allows a program to execute on a remote server or other computers to calculate the viewing transformations and send frame data to the client computer thus providing the user of the client computer with interactive features and allowing the user to have access to greater computing power than may be available at the user’s client computer.”
Ο Michael Doyle πιστεύει πως η συγκεκριμένη πατέντα καλύπτει σχεδόν κάθε τι που περιλαμβάνει μια σύγχρονη ιστοσελίδα στο web. Από την περιστροφή μιας εικόνας μέχρι τα ηλεκτρονικά καταστήματα, όλα μπορούν να χαρακτηριστούν ως “interactive.”
eolas-patent-figure-01.jpg
Σύντομα ο Michael Doyle δημιούργησε την Eolas, το όνομα της οποίας σημαίνει “γνώση” στα ιρλανδικά. Η πρώτη μήνυση της εταιρείας έγινε το 1999 κατά της Microsoft, την οποία κατηγορούσε πως ο Internet Explorer παραβιάζει τη σχετική πατέντα. Οι ένορκοι δικαίωσαν την Eolas, ζητώντας από τη Microsoft να πληρώσει αποζημίωση που άγγιζε τα $540 εκατομμύρια. Θέλοντας να αποφύγουν νέα δικαστική διαμάχη, οι δύο εταιρείες ήρθαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, με τη Microsoft να πληρώνει τελικά ένα ποσό λίγο πιο πάνω από $100 εκατομμύρια.
Αυτά τα χρήματα ήταν αρκετά για να δώσουν στον Michael Doyle το “καύσιμο” που χρειάζονταν για να κυνηγήσει κι άλλες εταιρείες. Έχοντας στην κατοχή της πλέον ακόμα μία παρόμοια με την πρώτη πατέντα, το 2009 η Eolas κατέθεσε μηνύσεις εναντίον 20 εταιρειών, ανάμεσα στις οποίες συναντάμε την Apple, τη Google, το eBay, την Adobe, τη Yahoo!, την Amazon και το Blockbuster – με λίγα λόγια πίστευε πως της ανήκε σχεδόν όλο το διαδίκτυο. Αρκετές από αυτές αποφάσισαν να έρθουν σε συμβιβασμό πρωτού η υπόθεση φτάσει στις δικαστικές αίθουσες, με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της πρώτης δίκης το 2012 να έχουν απομείνει μόνο η Google, η Yahoo! και η JC Penney, οι οποίες αποφάσισαν να το προχωρήσουν μέχρι το τέλος.
Στην προσπάθεια τους να κερδίσουν τη δίκη, οι εναγόμενοι κάλεσαν ως μάρτυρες διάφορους πρωτοπόρους του διαδικτύου, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο εφευρέτης του παγκόσμιου ιστού, Tim Berners-Lee. Ο ίδιος δεν είχε καταθέσει ποτέ άλλη φορά στο δικαστήριο, όμως γνώριζε πολύ καλά πως αν ο Michael Doyle κέρδιζε τη μάχη, θα ήταν σαν να δημιουργεί ένα φόρο για ολόκληρο το διαδίκτυο.
Εκείνη τη φορά η Eolas έχασε τη μάχη στις δικαστικές αίθουσες και όπως ήταν αναμενόμενο άσκησε έφεση. Τελικά πριν από λίγες μέρες το εφετείο επικύρωσε την πρώτη απόφαση, βάζοντας έτσι τέλος όπως φαίνεται στους στόχους του μεγαλύτερου patent troll του διαδικτύου.

Σπίτια για… σκότωμα

pic-0-norm.jpg

Ακίνητα στην τιμή των 8.000 και των 9.000 ευρώ; Κι όμως, στην Ελλάδα της εξαετούς, πλέον, ύφεσης, συναντώνται περιπτώσεις σπιτιών προς πώληση ακόμα και σε αυτές τις εξευτελιστικές περιπτώσεις. Ουσιαστικά, πρόκειται για συμβολικό τίμημα καθώς εννοείται ότι δεν συνάδει ούτε με την αντικειμενική και πολύ περισσότερο με την εμπορική τους αξία. Σύμφωνα με μεσίτες, πρόκειται κυρίως για περιουσίες οι οποίες ανήκουν σε μεσαία και χαμηλά εισοδήματα, τα οποία έχουν υποστεί μεγάλη αφαίμαξη εισοδημάτων και δεν μπορούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται η ιδιοκτησία ακινήτου στην Ελλάδα σήμερα.
Η πρώτη προσπάθεια που κάνουν είναι να τα …ανταλλάξουν, κυρίως με αγροκτήματα στην περιφέρεια, και όταν δεν τα καταφέρνουν παίρνουν την μεγάλη απόφαση να τα …σκοτώσουν. Στην αρχή, η τακτική αυτή ήταν περιορισμένης έκτασης. Ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός και η κρίση βάθαινε, άρχισε να παίρνει διαστάσεις, για να φτάσει στα σημερινά, πρωτόγνωρα, επίπεδα. Είναι ενδεικτικό ότι ακόμα και όσοι έσπευσαν να αποσυνδέσουν το ρεύμα από κλεισμένα σπίτια, πληρώνουν τα χαράτσια, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ακόμα και κλειστά καταστήματα να πληρώνουν τα τέλη στους Δήμους!

ΕΦΕΤ : Ανακλήσεις αλλαντικών

652D2B11D067798F4183BC34839BF4B9.jpg

Την ανάκληση μη ασφαλών αλλαντικών ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Έλεγχου Τροφίμων.
Στο πλαίσιο εξέτασης καταγγελίας, οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ διαπίστωσαν συγκεκριμένα την ύπαρξη μη ασφαλών προϊόντων τα οποία περιέχουν τη χρωστική Ε120 (κοχενίλη, καρμινικό οξύ, καρμίνες), πρόσθετο μη επιτρεπόμενο στα συγκεκριμένα είδη τροφίμων.
Πρόκειται για τα εξής προϊόντα:
-«Χοιρινή ωμοπλάτη για πίτσα σε φέτες» Aro, βάρους περίπου 1kg το οποίο παράγεται από την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΕΡΗ Ο.Ε.» για λογαριασμό της επιχείρησης «ΜΑΚΡΟ ΚΑΣ & ΚΑΡΥ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΚΗ» με αριθμό παρτίδας και ανάλωση:
lot 040713 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 14.10.2013,
lot 040613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 04.09.2013,
lot 070613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 11.09.2013,
lot 180613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 18.09.2013,
lot 270613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 06.10.2013,
lot 020713 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 09.10.2013,
lot 020713 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 10.10.2013,
-«Μπέικον Catering φέτες Snack», Creta Farm, βάρους 1,5 kg, L01318502, «Μπέικον φιλικό», Creta Farm, βάρους 100 gr, L01320006 με ανάλωση μέχρι 16.12.2013, «Μπριζόλα καπνιστή», Creta Farm, βάρους 160 gr, (2€), L01317606 με ανάλωση μέχρι 23.09.2013, «Ζαμπόν μπούτι», Creta Farm, βάρους 160 gr, (2€) GR, L01316328 με ανάλωση μέχρι 10.09.2013, «Μπέικον ρολό σε φέτες», Creta Farm, βάρους 160 gr, L01317406, με ανάλωση μέχρι 21.09.2013, «Μπριζόλα Καπνιστή», Creta Farm, βάρους 160gr, L01318406, L01319106, L01317006, L0131760, τα οποία παράγονται από την εταιρεία CRETA FARM A.E..
-«Γαλοπούλα Βραστή» ΠΑΣΣΙΑΣ, βάρους 180 gr, L77288, L77667, L77316, «Γαλοπούλα Καπνιστή», ΠΑΣΣΙΑΣ,, βάρους 180 gr, L77386, L77516, L77459, τα οποία παράγονται από την εταιρεία ΠΑΣΣΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.
Οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα παραπάνω προϊόντα καλούνται να μην τα καταναλώσουν.

Μωρό-γίγαντας γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό

mwro

Ενα κοριτσάκι στη Γερμανία ξεκίνησε την ζωή του κατακτώντας το ρεκόρ για το μεγαλύτερο μωρό που έχει γεννηθεί ποτέ στην χώρα και μάλιστα χωρίς καισαρική αλλά με φυσιολογικό τοκετό…
Η Τζασλίν μπορεί να μετράει λίγες μόνο ημέρες ζωής από τότε που ήρθε στη ζωή, στη Λειψία της Γερμανίας, ωστόσο η περίπτωσή της απέχει πολύ από το να την χαρακτηρίσει κανείς «μικρή».
Παρά τα 6,1 κιλά της και το ύψος της που έφτανε τους 57,4 πόντους, η μικρή δεν κατάφερε να τρομάξει την μητέρα και τους εξειδικευμένους γιατρούς, που την καθοδήγησαν σωστά μέχρι την ολοκλήρωση ενός φυσιολογικού τοκετού.
Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού πάντως δεν εντυπωσιάζονται από αυτά τα μεγέθη.
Μόλις προ δύο εβδομάδων στο Πίτσμπουργκ γεννήθηκε η δεσποινίς Αντισον Γκέιλ Σέσα, με βάρος 6,24 κιλά και ύψος 63,5 εκατοστά.
Και βέβαια, σε άλλα μέρη του κόσμου, υπάρχουν περιπτώσεις πέραν κάθε φαντασίας, όπως μία γέννα στην Ινδονησία όπου το μωρό ζυγίστηκε στα 8,7 κιλά.

Θεσσαλονίκη: Τίτλοι τέλους για το τελευταίο κατάστημα McDonald’s

mac.jpg

Αύριο, Τετάρτη 31 Ιουλίου, είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του τελευταίου McDonald’s στη Θεσσαλονίκη.
Tην Πέμπτη 1η Αυγούστου, θα έχουν κατεβεί οι επιγραφές από το μεγάλο κατάστημα στη γωνία των οδών Εγνατίας και Αγίας Σοφίας,  κλείνοντας έτσι την 20ετή παρουσία της γνωστής αμερικανικής αλυσίδας ταχυφαγείων στην πόλη.
Το συγκεκριμένο κατάστημα, ένα από τα μόλις τρία που έχουν απομείνει, πανελλαδικά, να λειτουργούν με franchising, άνοιξε το 1994 και ήταν, όλα αυτά τα χρόνια, το μεγάλο McDonald’s στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, λήγει το μισθωτήριο συμβόλαιο και, η McDonald’s Hellas, που διαχειρίζεται τις μισθώσεις των καταστημάτων για τους franchisees, δεν συμφώνησε για την ανανέωση του ενοικιαστηρίου, όπως πληροφορήθηκε η Voria.gr.
Με το κλείσιμο του καταστήματος, χάνουν τη δουλειά τους 10 εργαζόμενοι.
Το κατάστημα, απασχολούσε πριν το 2010 περισσότερο προσωπικό, αλλά η κρίση σε συνδυασμό με την αύξηση του ΦΠΑ εστίασης στο 23%, οδήγησαν σε μείωση του τζίρου κατά περίπου 50% σε διάστημα τριετίας.
Εν τω μεταξύ, άνθρωποι της Premier Capital Hellas, που τον Ιούνιο του 2011 αγόρασε τα εταιρικά καταστήματα  της McDonald’s Hellas, ερευνούν την αγορά ακινήτων καθώς, όπως φαίνεται, ψάχνουν για να ενοικιάσουν κατάστημα πιο χαμηλά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το γεγονός ωστόσο είναι, ότι η McDonald’s Hellas, βγαίνει σταδιακά από την αγορά καθώς αφήνει να φυλλορροήσει το δίκτυο καταστημάτων franchise. Η ανάπτυξη του σήματος, όπως κανείς συμπεραίνει, θα περάσει εξ” ολοκλήρου στην Premier Capital η οποία είναι και developmental licensee του πολυεθνικού ομίλου εστίασης στη χώρα μας.
Να σημειωθεί ότι από εκεί που υπήρχαν 11 McDonald’s με το σύστημα του franchising, τελικά έφθασαν να είναι μόλις τρία, δύο στην Αθήνα και το ένα της Θεσσαλονίκης, και πλέον από την 1η Αυγούστου, θα έχουν μείνει μόλις τα δύο των Αθηνών.
Υπενθυμίζεται ότι στη Θεσσαλονίκη, μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, λειτουργούσαν ακόμη δύο McDonald’s από franchisees, ένα στην Καλαμαριά και ένα στο εμπορικό κέντρο ‘Florida 1’.  Τότε η υπεύθυνη επικοινωνίας της McDonald’s Hellas είχε υποστηρίξει στη Voria.gr, ότι οι franchisees αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσχέρειες γι’ αυτό και έκλεισαν οι επιχειρήσεις.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί ότι η αγορά του burger στο χώρο της εστίασης, διέρχεται μία περίοδο κόπωσης.
Πάντως, η Premier Capital Ηellas και η McDonald’s Hellas, τον Μάρτιο που είχε κλείσει το εταιρικό κατάστημα της Ομόνοιας, είχαν δηλώσει με ανακοίνωσή τους ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από την ελληνική αγορά, αλλά ότι προχωρούν σε αναδιάρθρωση του δικτύου τους, διακόπτοντας τη λειτουργία των καταστημάτων που δεν είναι βιώσιμα.
H Premier Capital PLC με έδρα τη Μάλτα είναι developmental licensee της McDonald΄s σε τέσσερις ακόμη χώρες, σε Μάλτα, Εσθονία, Λιθουανία και Λετονία.

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...