Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Δοκιμάστε το Ταντρικό σεξ για αλλαγή στην απόλαυση…

ΣΕΞ.
Σε μια εποχή που το στρες, το άγχος και οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας απειλούν τις σχέσεις και δημιουργούν προβλήματα στη σεξουαλική μας ζωή, η πανάρχαια τεχνική του Τάντρα έρχεται να δώσει ένα μια διαφορετική οπτική. Δείχνει πως μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα το σώμα σας, το σύντροφο σας και να ανακαλύψετε νέους τρόπους ερωτικής απόλαυσης. Για την ιστορία το Τάντρα εμφανίστηκε στην Ινδία πριν από 6000 χρόνια και έχει αποδείξει τις ευεργετικές του δράσεις στο πέρασμα των αιώνων.
Οι βασικές αρχές του Τάντρα είναι:
 Ατμόσφαιρα: Δημιουργείστε ατμόσφαιρα, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να μπείτε στο πνεύμα. Κεριά, φρέσκα λουλούδια, φαγητό, αρώματα και χαλαρωτική μουσική θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το κατάλληλο περιβάλλον.
• Εμπειρίες: Δημιουργείστε ένα είδος ιεροτελεστίας για να ξεκινήσετε το «ταξίδι» σας. Αυτό μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, για παράδειγμα να απολαύσετε ένα καλό κρασί ή να κάνετε ένα αρωματικό αφρόλουτρο παρέα.
• Αναπνοή: Οι ασκήσεις αναπνοής συμβάλλουν στην αύξηση της ηρεμίας και της συγκέντρωσης.
 Επαφή: Η εξάσκηση στην επαφή θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ερωτική και σέξι αλλά και ο σύντροφός σας να γίνει καλύτερος εραστής.
 Διάρκεια – κορύφωση: Η βασική φιλοσοφία του Τάντρα προσδιορίζεται χρονικά και έγκειται στην παράταση της διέγερσης. Η πρόοδος προς την κορύφωση γίνεται σταδιακή με τρόπο που να παραμένετε σε έκσταση όσο περισσότερο γίνεται. Μια κλιμακωτή ανάπτυξη της έντασης σας βοηθά να καθυστερήσετε τον οργασμό σας και διεγείρετε τη σύντροφο σας περισσότερο.
• Στάσεις: Η αλλαγή στάσεων πολλαπλασιάζει τη σεξουαλική απόλαυση.
• Χαλάρωση: Αν και ακούγεται παράδοξο, είναι πολύ σημαντικό να παραμένετε χαλαροί σε στιγμές σεξουαλικής έντασης. Όταν νιώθετε τα κύματα της εκσπερμάτισης, πάρτε μια βαθιά και αργή εισπνοή και ελαττώστε το ρυθμό ή διακόψτε την κίνηση μέχρι να υποχωρήσουν. Δοκιμάζοντας θα βρείτε τον ιδανικό χρόνο «αποχής» ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο χωρίς να χάνεται τη στύση.
Προσαρμόστε τις παραπάνω βασικές αρχές του Τάντρα στην δική σας κρεβατοκάμαρα.
• Συγκεντρωθείτε στην αναπνοή και στα σώματά σας: Συνήθως είναι τόσο έντονο το παθός που δεν προλαβαίνετε να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις και τις συσπάσεις που κάνει το σώμα σας αλλά και το σώμα του συντρόφου σας. Δώστε χρόνο να παρατηρήσετε ο ένας το άλλον, να ακούσετε την αναπνοή του αλλά και την δική σας.
• Δώσε-πάρε: Έχετε και οι δύο δικαίωμα στην απόλαυση. Δώστε του την πρωτοβουλία να κάνει πράγματα για να σας χαρίσει την απόλαυση και ανταποδώστε το μετά από λίγο.
• Χαρίστε μασάζ ο ένας στον άλλο: Υπομονή ακόμα, δεν έχει έρθει η ώρα για σεξ. Κάντε ο ένας στον άλλον αισθησιακό μασάζ. Σας βοηθά να ανακαλύψετε τις ερωτογενείς ζώνες του σώματος σας αλλά και να χαλαρώσετε.
 Ξεπεράστε τα ταμπού και μιλήστε για το σεξ: Είναι πολύ βασικό να ξεπεράσετε τα ταμπού και να μιλήσετε ελεύθερα με τον σύντροφό σας για το σεξ. Νιώστε ελεύθεροι να μιλήσετε για το τι σας δίνει ευχαρίστηση αλλά και τι θα θέλατε να δοκιμάσετε ή να αλλάξετε στην σεξουαλική σας ζωή.
Το τάντρα είναι μια πανάρχαια τέχνη και χρειάζεται χρόνο και εξάσκηση για να την κατακτήσετε πλήρως. Αν και δεν υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα μπορεί να βοηθήσει πολλά ζευγάρια να βελτιώσουν την σεξουαλική και διαπροσωπική τους σχέση. 

Αφήστε τα ένστικτά σας στο σεξ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΣΑΣ
Πολλές φορές το πάθος είναι τόσο έντονο που διψάς για ηδονή και συγκεκριμένα για να πάρεις και όχι για να δώσεις.
Φέρσου εγωιστικά: Όταν είσαι πραγματικά αναστατωμένη, φτάνεις σε ένα σημείο όπου δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο, εκτός από την δική σου ικανοποίηση. Και φαίνεται πως το να γίνεις λίγο εγωίστρια μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές στιγμές. Μην νιώσετε ούτε λεπτό τύψεις για τον τρόπο που του συμπεριφέρεστε, καθώς εκείνος θα έρθει σε οργασμό, ότι και αν γίνει. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι θα πιάσει το νόημα και θα παίξει και εκείνος επί ίσοις όροις, τότε τα πράγματα μεταξύ σας μπορεί να γίνουν πολύ έντονα.
Πες του το: Για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πρέπει να φροντίσεις να είσαι τόσο αποφασισμένη για αυτό που θες ώστε να μη σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από την απόλαυση. Απαίτησε πως τον θες εδώ και τώρα. Αυτές οι δύο λέξεις θα κάνουν τη δουλειά τους, αφού οι περισσότερες γυναίκες συμφωνούν ότι ένας άντρας που αναλαμβάνει πρωτοβουλία θέλοντας να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις του είναι το καλύτερο διεγερτικό.
Παραλείψτε τα πρώτα στάδια: Ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να φροντίσεις είναι ο παράγοντας του αυθορμητισμού. Το παιχνίδι της γοητείας και τα προκαταρκτικά είναι πάντα υπέροχα όχι όμως στην παρούσα φάση. Αυτό γιατί δημιουργούν μια αίσθηση πολιτισμού, την οποία δεν χρειάζεσαι στην περίπτωση του άγριου και ζωώδους σεξ. Έτσι κι εσύ πρέπει να εκμεταλλευτείς το πάθος σου και να διεκδικήσεις τον σύντροφό σου μόλις αισθανθείς ότι τον θέλεις. Αιφνιδίασε τον… αρκεί να πάρεις αυτό που θέλεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα αντισταθεί.

Τα μεθεόρτια του σεξ

ΜΕΘΕΟΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ
Έχετε σκεφτεί πως αντιδράτε μετά το σεξ;
Τα περισσότερα ζευγάρια χαλαρώνουν βλέποντας ταινία ή κοιμούνται. Όμως, έτσι χάνουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να παρατείνουν τη διάρκεια της καλής τους διάθεσης. Μέτα από ένα πολύ καλό σεξ και φτάνοντας στην κορύφωση και οι δύο στο αίμα σας έχετε τα χημικά της ευτυχίας τα οποία μπορούν να σας διασφαλίσουν μια υπέροχη βραδιά ή να σας κρατήσουν ζεστούς για ένα δεύτερο γύρο. Είτε λοιπόν είστε ζευγάρι χρόνια είτε είστε λίγο καιρό δείτε μερικές ιδέες για να απολαύσετε και τα μεθεόρτια του σεξ:
• Οργανώστε το έγκλημα από την αρχή: Αντί λοιπόν με το που τελειώσετε να κάνετε επιδρομή στο ψυγείο ή να ψάχνετε τι θα παραγγείλετε, μείνετε στο κρεβάτι με κρασί, κράκερ και τυριά.
• Αφήστε το συνωστισμό στο ντους: Μπορείτε να κάνετε μαζί ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Έχετε πρόχειρα και μερικά κεριά πάνω στο καθρέπτη. Ή χαρίστε ο ένας τον άλλον ένα αισθησιακό μασάζ.
• Κόψτε την επικοινωνία με τον έξω κόσμο: Απελευθερωθείτε από κινητά, τηλέφωνα και οποιαδήποτε άλλη συσκευή σας συνδέει με τους έξω. Μείνετε οι δύο σας χαλαρώνοντας και αποφεύγοντας να σας χαλάσουν την στιγμή.
• Δώστε φως: Μπορείτε να ανάψετε κεριά, επιλέξτε χαλαρή μουσική και συνοδεύψτε τα με λίγο κρασί.
• Ντύστε ο ένας τον άλλον: Όπως ακριβώς γδυθήκατε. Θα σας γλιτώσει από την αμήχανη στιγμή της απομόνωσης, όπου ο καθένας παλεύει με τα κουμπιά του και αναρωτιέται τι να σκέφτεται ο άλλος.
Tο ζητούμενο είναι να μείνετε όσο χρόνο μπορείτε μαζί, κάνοντας πράγματα που θα σας χαλαρώσουν, θα σας φτιάξουν την διάθεση και φυσικά θα σας φέρουν πιο κοντά. 

Good morning sex

MORNING-SEX
Για τους περισσότερους ανθρώπους το πρωινό ξύπνημα δεν είναι καθόλου ευχάριστο.
Σήμερα που οι ρυθμοί είναι έντονοι και κάθε λεπτό πολύτιμο, συνηθίζουμε να πεταγόμαστε από το κρεβάτι κάθε φορά που ακούμε τον εκνευριστικό ήχο που κάνει το ξυπνητήρι. Ωστόσο, έρευνες έρχονται να δώσουν μια νέα διάσταση στο πρωινό ξύπνημα.  Οι επιστήμονες πιστεύουν πως το πρωινό σεξ δεν δίνει μόνο ηδονή, αλλά ανεβάζει και την ψυχολογία. Μελέτες έδειξαν, πως τα ζευγάρια που ξεκινούν την μέρα τους με σεξ, τείνουν να είναι πιο υγιή και ευτυχισμένα. Ακόμα, η οξυτοκίνη, την ορμόνη της αγάπης και του έρωτα, που βοηθά το ζευγάρι να έρθει πιο κοντά και νιώσει μια πιο δυνατή αγάπη και έλξη για τον σύντροφό του κατά την διάρκεια της μέρας. Επιπλέον, θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, αφού συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων των IgA αντισωμάτων, που προστατεύουν από μολύνσεις. Ακόμα, ο οργασμός απελευθερώνει χημικές ουσίες που αυξάνουν τα επίπεδα των οιστρογόνων, τα οποία βελτιώνουν τον τόνο και την υφή του δέρματος και των μαλλιών. Τι περιμένετε λοιπόν; Ξυπνήστε τον ευχάριστα και δείξτε του τις προθέσεις σας. Εκείνος θα πιάσει το νόημα και θα ανταποκριθεί άμεσα. Θα σας ανανεώσει και τους δύο, χαρίζοντας σας ένα ωραίο ξεκίνημα στην μέρα σας.

Sex refresh

ΣΕΞ
Όρεξη και φαντασία να έχετε…
Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σεξ, γιατί λοιπόν να μένετε στην ρουτίνα; Καθημερινά, ακολουθείτε ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα προκείμενου να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Σ’ αυτό το κομμάτι λοιπόν πείτε όχι.
Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες που θα σας ανανεώσουν:
• Φαντασιώσεις: Είναι πολύ σημαντικές για τη σεξουαλική ζωή των ατόμων. Προτείνετε στον σύντροφό σας να γράψει ο καθένας την φαντασίωση του σ’ ένα χαρτάκι. Μπορείτε να τις μπερδέψετε κ να επιλέξετε μια, όπου και θα υλοποιήσετε. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε κάποιο παιχνίδι ή να βάλετε κάποιο στοίχημα. Ο νικητής θα αποκαλύψει την φαντασίωσή του.
• Ξεκολλήστε από το κρεβάτι: Όταν κάποιος θέλει να σπάσει τη ρουτίνα, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει, είναι να αλλάξει μέρος. Τόσα δωμάτια έχει το σπίτι.
• Παίξτε διάφορα παιχνίδια: Όταν έρθει από την δουλειά ετοιμάστε του μια έκπληξη. Για παράδειγμα, αφήστε του σημειώματα και στοιχεία (π.χ. εσώρουχα) ώστε μαζεύοντας τα να οδηγούν σ’ εσάς. Εσείς τώρα μπορεί να τον περιμένετε στην μπανιέρα ή στο κρεβάτι. Βάλτε φαντασία και δημιουργήστε ένα ερωτικό σκηνικό.
 Ρόλους: Μπορείτε να παίξετε διάφορους ρόλους. Ίσως ακούγετε περίεργο ή αστείο αλλά δοκιμάζοντας το θα ξετρελαθείτε. Μπαίνοντας σ’ ένα ρόλο ξεχνάτε τις αναστολές σας και χαλαρώνετε.

Σεξ σε σχέση μ’ άλλον σύντροφο

ΣΕΞ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ
Είναι διαφορετικό το σεξ της απιστίας;
Φυσικά και είναι αφού στο μυαλό όλων η απιστία είναι συνυφασμένη με το σεξ. Είτε εσείς απιστείτε είτε ο ερωτικός σύντροφος που επιλέγετε, ένα είναι το αποτέλεσμα ότι το σεξ θα είναι καλό. Αν δεν το πιστεύετε διαβάστε το παρακάτω σενάριο.
Γνωρίζεστε σε μια παρέα πριν έναν χρόνο. Τυχαίνει να είστε σε σχέση και οι δύο. Όσο όμως περνά ο καιρός και γνωρίζετε ο ένας τον άλλον καλύτερα, αρχίζει να δημιουργείται μια έλξη. Κανένας όμως δεν τολμά να μιλήσει για αυτό. Ένα τυχαίο γεγονός, φέρνει τα πράγματα έτσι ώστε να χαθείτε για ένα διάστημα. Ωστόσο, ήδη έχει δημιουργηθεί το αίσθημα του απωθημένου. Εδώ λοιπόν επιβεβαιώνεται ο Paulo Coelho «πως όταν θέλει κάποιος κάτι, όλο το σύμπαν συνωμοτεί», συναντιέστε ένα βραδύ εντελώς τυχαία. Σενάριο από ταινία; Εκείνο το βραδύ ξεκινούν όλα. Μια αμοιβαία συμφωνία χωρίς πολλά λόγια, σας οδηγεί σε μια βραδιά γεμάτη ένταση και πάθος. Το σεξ είναι εκπληκτικό καθώς η αναμονή και το αίσθημα του απαγορευμένου ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Δεν υπάρχουν αναστολές αφήνοντας και οι δύο τους εαυτούς σας χαλαρούς, παραδομένους στη στιγμή.
Τι γίνεται όμως την επόμενη μέρα;
Σίγουρα, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, από την μια ενοχές από την άλλη όμως το αίσθημα της ικανοποίησης σας κάνει να νιώθετε χαρούμενη. Πιστεύετε πως ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, ώστε να κλείσει ένας κύκλος. Όμως, κλείνει; Αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα της απιστίας. Σχεδόν κανένας δεν μπορεί να μείνει μόνο σε μία τόσο υπέροχη βραδιά. Θέλει ξανά και ξανά. Που καταλήγει όμως; Είστε έτοιμες να βρεθείτε ερωτευμένες; Ποιος μπορεί να προβλέψει και να προγραμματίσει τα συναισθήματα;

Σεξ στο απόλυτο σκοτάδι

ΣΕΞ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να κάνουν σεξ στο σκοτάδι;
Είναι πολύ σύνηθες, όταν μια γυναίκα και ένας άντρας βγάζουν για πρώτη φορά τα ρούχα τους στο κρεβάτι να προτιμήσουν το σκοτάδι προκειμένου να νιώσουν πιο άνετα. Τι γίνεται όμως, όταν το απόλυτο σκοτάδι επιλεχθεί την επόμενη αλλά και την επόμενη φορά…φτάνοντας μερικούς μήνες μετά την πρώτη ερωτική συνεύρεση;
Σύμφωνα με έρευνες, η προτίμηση στο σκοτάδι κατά τη διάρκεια του σεξ αφορά περισσότερο τις γυναίκες από ότι τους άνδρες. Γιατί όμως; Ο βασικότερος λόγος, είναι η ανασφάλεια που νιώθουν οι περισσότερες γυναίκες για το σώμα τους. Οι γυναίκες, στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν μάθει να θεωρούν το σώμα τους ως αντικείμενο πόθου, με τα θέλγητρα του οποίου εξασφαλίζεται η διέγερση του άνδρα. Αν όμως μια γυναίκα δεν αισθάνεται καλά για το σώμα της τότε θα προτιμήσει κλειστά τα φώτα προκειμένου να καλύψει τις ατέλειες αλλά και να αποφύγει την απόρριψη. Το σκοτάδι την βοηθά να χαλαρώσει και να συγκεντρωθεί καλύτερα στο σεξ.
Είναι πρόβλημα αν το σκοτάδι γίνει συνήθεια;
Αν η προτίμηση αυτή είναι κοινή και για τους δυο τότε τα πράγματα είναι καλά. Αν όμως δεν μπορεί η γυναίκα να λειτουργήσει διαφορετικά, τότε; Η αλήθεια είναι πως δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να επηρεάσει την ποιότητα της σεξουαλικής σχέσης. Καθώς, το απόλυτο σκοτάδι δεν βοηθά την οπτική διέγερση και έτσι την έντονη σεξουαλική επιθυμία του ερωτικού συντρόφου. Ακόμα, μια γυναίκα που επιμένει να κάνει έρωτα στο σκοτάδι παρόλο που γνωρίζει καλά τον σύντροφο ή έχει μακροχρόνια σχέση, διαιωνίζει την απόσταση μεταξύ τους, δυσκολεύοντας να αναπτύξουν το αίσθημα της οικειότητας και του δεσίματος.
Πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε:
•Ο σύντροφος μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας, ενθαρρύνοντας σας σιγά σιγά χωρίς να σας πιέζει ή να ασκεί κριτική. Ακόμα, μπορείτε να αρχίσετε με ένα πιο αισθησιακό φωτισμό. Χρησιμοποιήστε κεριά για αρχή.
•Δώστε έμφαση στα συναισθήματα. Είναι σημαντικό και οι δυο να εστιάσετε στη σχέση και όχι μόνο στο σεξουαλικό επίπεδο. Οι περισσότερες γυναίκες όσο πιο ασφαλείς νιώθουν για τον σύντροφό τους συναισθηματικά τόσο πιο πολύ χαλαρώνουν.
•Η απώλεια κιλών. Αν νιώθετε πως η φυσική σας κατάσταση δεν είναι καλή. Τότε μπορείτε να ξεκινήσετε γυμναστική και διατροφή. Σίγουρα, η βελτίωση στην εικόνα σας θα τονώσει την σεξουαλική σας αυτοπεποίθηση.
•Συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας. Αν θέλετε επιλέξτε εσώρουχα που να αναδεικνύουν τα ωραία σημεία του σώματος σας.

Γιατί οι άντρες “ικανοποιούνται” μόνοι τους

ΑΝΤΡΑΣ- ΣΕΞ
Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ανησυχούν για τη σχέση τους, επειδή καταλαβαίνουν ότι οι σύντροφοί τους αυνανίζονται.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεστε επειδή οι άντρες σας αυτοικανοποιούνται. Είναι άκρως φυσιολογικό και το κάνουν οι περισσότεροι άντρες. Δε σημαίνει ότι δεν τον ικανοποιείται εσείς ή ότι σας απατά με έναν διαφορετικό τρόπο.
Το ανδρικό φύλο, από τη φύση του έχει πολύ πιο αναπτυγμένο το σεξουαλικό ένστικτο από το γυναικείο. Οι άνδρες έχουν πολύ πιο συχνή διάθεση για sex από ότι οι γυναίκες. Επίσης δεν μπορούν να ελέγξουν την ερωτική τους διάθεση τόσο καλά όσο εσείς.
Σε μία σχέση, ιδιαίτερα όταν είναι στην αρχή, οι άνδρες δεν εκφράζουν όλες τους τις φαντασιώσεις στη σύντροφό τους. Αντίστοιχα και οι περισσότερες κοπέλες δεν μπορούν να εκπληρώσουν ότι θέλουν οι άντρες.Άλλωστε τις περισσότερες φορές στο sex οι άνδρες είναι οι απαιτητικοί. Με τον αυνανισμό λοιπόν καταφέρνουν να απελευθερώσουν τη φαντασία τους. Ακόμα κι αν σκέφτονται άλλη γυναίκα εκείνη τη στιγμή, δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Αρκεί που μένει στα πλαίσια της φαντασίας. Σκεφτείτε ότι δεν είναι κάποια σαρκική επαφή, άρα δεν μπορεί να θεωρηθεί απιστία.Αν έχετε μακροχρόνια σχέση, πρέπει να ξέρετε ότι γενικότερα η μονιμότητα κουράζει. Με την αυτοικανοποίηση οι άντρες αισθάνονται ότι ξεφεύγουν από αυτή τη μονιμότητα. Αν δεν έχετε συχνή επαφή, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, για τους άντρες το sex είναι απαραίτητο και η λύση για όσους δεν αναζητούν κάποια άλλη γυναίκα είναι αυτή. Αν έχετε συχνή επαφή, δεχτείτε το γεγονός καθώς είναι μία απολύτως φυσιολογική σεξουαλική πράξη για το ανδρικό φύλο.Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην επηρεάζει την προσωπική σας επαφή. Δεν πρέπει να επηρεάζει τη σχέση σας ούτε σεξουαλικά, ούτε συναισθηματικά. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε πρόκειται για ένα άτομο που έχει καταναγκαστική συμπεριφορά και χρειάζεται τη συμβουλή ειδικού.

Sex spanking

pic2
Μην ντρέπεστε να του ζητήσετε να σας φερθεί πιο βίαια στο κρεβάτι, αν σας αρέσει.
Αρχικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο sex όπως και στον έρωτα επιτρέπονται όλα. Είναι μία στιγμή έντονου πάθους που απελευθερώνεται το σώμα σας και το μυαλό σας. Επίσης κάθε φορά δεν είναι ίδια. Κάποιες φορές θέλετε στο κρεβάτι, ο σύντροφός σας να είναι τρυφερός, ρομαντικός, να σας χαϊδεύει. Ωστόσο τι γίνεται όταν ξυπνούν τα άγρια ένστικτά σας; Τότε θέλετε παραπάνω ένταση από το σύντροφό σας.
Σίγουρα όταν είστε στην αρχή της σχέσης σας δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να πείτε στο σύντροφό σας να γίνει πιο βίαιος και η αλήθεια είναι ότι πιθανότατα δεν θα του ακουγόταν και τόσο ωραίο. Φυσικά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, όμως κακά τα ψέματα υπάρχουν taboo ακόμα και στις μέρες μας. Μπορείτε λοιπόν αρχικά να δείτε ποια είναι η δική του συμπεριφορά στο sex. Σίγουρα κι εκείνος δε βγάζει τον πραγματικό του εαυτό από την πρώτη σας φορά. Ωστόσο μπορείτε να καταλάβετε τι στυλ του αρέσει.
Αν δείτε ότι κι εκείνος δεν είναι τόσο ρομαντικός, όπως κι εσείς, τότε την ώρα της επαφής ζητήστε του αυτό που θέλετε. Πάνω στην ένταση και το πάθος του sex, μπορείτε να του ζητήσετε να παραφερθεί λίγο. Δείξτε του ότι σας αρέσουν τα πιο δυνατά αγγίγματα και η μεγαλύτερη ένταση στα χέρια του, με τον τρόπο σας. Αργότερα όλα θα πάρουν το δρόμο τους και θα εξελιχθούν όπως τα θέλετε. Το έχετε και οι δύο το θέμα του spanking.
Αν πάλι καταλάβετε ότι δεν είναι τέτοιος τύπος, τότε συζητήστε το μαζί του. Το sex είναι απαραίτητο κομμάτι μιας σχέσης.
 Πρέπει να ικανοποιούνται και οι δύο με τον τρόπο που γίνεται. Όταν περάσει λοιπόν κάποιο διάστημα και έχετε έρθει πιο κοντά τότε πείτε του τι είναι αυτό που σας απογειώνει στο sex. Αν δείτε ότι απογοητεύεται μαζί σας, μη νιώσετε άβολα. Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα. Αν πάλι δείτε ότι ρωτάει και συνεχίζει τη συζήτηση, σημαίνει ότι του αρέσει ή ότι είναι ανοιχτός σε νέες προτάσεις. Μη μείνετε λοιπόν πολύ στη συζήτηση, την ώρα του έντονου πάθους, καθοδηγήστε τον με τον τρόπο που θέλετε. Θα το πάρει το μήνυμα.

Λίγη ποιότητα στο σεξ

couple-bed
Τί γίνεται αν σύντροφός σας είναι τέλειος σ΄ όλα αλλά στο θέμα του σεξ υπάρχει πρόβλημα; Υπάρχουν πιθανότητες για βελτίωση;
Δείτε παρακάτω μερικές γενικές συμβουλές για βάλετε τέλος στο κακό σεξ:
Γρήγορη εκσπερμάτωση: Ένα κλασσικό παράπονο των γυναικών. Τι γίνεται αν ο ερωτικός σας σύντροφος φτάνει μόνος του στην κορύφωση; Την επόμενη φορά δοκιμάστε να του ψιθυρίσετε στο αυτί, ότι είστε πολύ ερεθισμένη και πως θα θέλατε να κάνετε μερικά πράγματα ακόμα για εσάς. Με τον τρόπο αυτό θα του τραβήξετε την προσοχή και θα τον βάλετε σε μια διαδικασία να σας εντυπωσιάσει.
Δεν σας ικανοποιεί στο στοματικό έρωτα: Σε καμία περίπτωση μην του το πείτε. Απλά μπορείτε να τον καθοδηγήσετε. Στην περίπτωση τώρα που δεν σας κάνει καθόλου στοματικό σεξ τότε πείτε του π.χ. «μου άρεσε πολύ η καινούρια στάση που κάναμε χθες. Τι θα έλεγες απόψε να μου κάνεις στοματικό»;
Καμία φαντασία στις στάσεις: Αν έχετε βαρεθεί να κάνετε μόνο την ιεραποστολική ήρθε η ώρα να βάλετε λίγη ποικιλία και φαντασία στην ερωτική σας ζωή. Πάρτε την πρωτοβουλία, και προτείνετε να δείτε μερικές ταινίες πορνό μαζί του. Η λογική λέει πως θα το πιάσει το νόημα, αν πάλι δεν δείτε πρόοδο τότε μιλήστε του ξεκάθαρα.
Δεν φιλάει καλά: Φίλησε τον όπως θέλεις εσύ: απαλά, πιο δυνατά, πιο παθιασμένα, με λιγότερη γλώσσα. Θα ακολουθήσει το παράδειγμά σου.
Σε πιέζει να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε. Να θυμάστε πως ο διάλογος και η έκφραση των συναισθημάτων σας πάντα βοηθά. Μιλήστε με τον ερωτικό σας σύντροφο γι’ αυτά που θέλετε, που σας αρέσουν ή όχι. Του δίνετε την ευκαιρία να μιλήσει και εκείνος για το πώς νιώθει.

5 λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξ

ΑΝΤΡΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΣΕΞ
Σαφώς, η επικοινωνία και η χημεία του ζευγαριού παίζουν σημαντικό ρόλο. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί γενικοί κανόνες που αντιπροσωπεύουν τις περισσότερες γυναίκες.
Δείτε παρακάτω τι δεν ισχύει αλλά και τι θέλουν οι περισσότερες γυναίκες:
• Οι γυναίκες δεν έχουν τις ίδιες σεξουαλικές ορμές όπως οι άνδρες. Μύθος, οι γυναίκες επιθυμούν εξίσου το σεξ, απλά προτιμούν το ποιοτικό σεξ.
• Μην βιάζεστε. Αν θέλετε να ικανοποιήσετε μια γυναικά τόσο καλά όσο θα θέλατε, δώστε χρόνο. Μια γυναικά απολαμβάνει τα φιλιά και τα αισθησιακά χάδια σ’ όλο της το σώμα. Οι απρόβλεπτες κινήσεις σας στο κορμί της, την εξιτάρουν.
• Μην κινείστε με βάσει τι αρέσει σε σας και στο τρόπο που απολαμβάνετε το στοματικό έρωτα. Ανακαλύψτε τι της αρέσει και μην ξεχνάτε πως χρειάζεται χρόνο.
• Τα προκαταρκτικά παίζουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική της διάθεση. Μια γυναίκα που δείχνει κουρασμένη και χωρίς διάθεση για σεξ, αν προετοιμάσετε το κλίμα σωστά, τότε δεν θα σας αρνηθεί. Κάντε της ένα χαλαρό μασάζ ή ένα ζεστό αφρόλουτρο. Αγκαλιάστε την και φιλήστε την αισθησιακά.
• Μη κάνεις το σεξ με τον δικό σου τρόπο. Είναι γεγονός πως μπορεί να έχετε διαφορετικές προτιμήσεις στο τρόπο που γίνεται, ωστόσο στις περισσότερες γυναίκες δεν τους αρέσει να αντιμετωπίζονται ως «πορνοσταρ» μπορεί να αγαπά αυτό που αγαπάς και εσύ (σεξ) αλλά με διαφορετικό τρόπο. Ανακαλύψτε τον δικό της τρόπο. Η κάθε γυναικά είναι διαφορετική και η μεταξύ σας χημεία εξίσου.

5 δικαιολογίες των αντρών για να μην κάνουν σεξ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟ ΣΕΞ
Είναι αλήθεια πως οι γυναίκες κατηγορούνται για την διάθεση τους στο σεξ. Με την γνωστή σε όλους δικαιολογία «Αχ! Δεν μπορώ, έχω πονοκέφαλο». Ωστόσο, για τις δικαιολογίες των αντρών ούτε λόγος. Κι όμως, χρησιμοποιούν και εκείνοι προκειμένου να αποφύγουν το σεξ μερικές φορές.
Ιδού λοιπόν οι πιο κλασσικές:
• Είχα δύσκολη μέρα: Ναι είναι δεκτό για μια στο τόσο να μην μπορεί να ανταποκριθεί στο ερωτικό σας κάλεσμα, αλλά αν κάθε βράδυ χρησιμοποιεί την ίδια δικαιολογία, καταλαβαίνετε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θα πρέπει να προσέξετε μήπως «κουράζετε» παραπάνω από όσο πρέπει στο γραφείο. Για ρίξτε μια ματιά στα καθημερινά του «meeting», όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
• Πιεσμένος από τη δουλειά: Θα πρέπει να δείξετε κατανόηση. Μπορεί να περνάει μια δύσκολη περίοδο στη δουλειά του και να έχει αρκετό άγχος. Είναι λογικό λοιπόν να μην μπορεί να χαλαρώσει και να μοιραστεί μαζί σας στιγμές πάθους και έντασης. Ωστόσο, υπάρχει μια μικρή διαφορά μεταξύ της δύσκολης περιόδου στην δουλειά και της συχνότητας που χρησιμοποιεί την δικαιολογία αυτή.
 Δεν αισθάνομαι πολύ καλά: Μπορεί να είναι άρρωστος, να έχει πονοκέφαλο ή πονόδοντο. Πόσο όμως καιρό δεν είναι καλά;
• Σήμερα έχω ανάγκη από μια αγκαλιά: Σε ελεύθερη μετάφραση, «Δεν έχω καμία όρεξη για σεξ». Όποτε, αν από τον «hot εραστή», σας μεταμορφωθεί ξαφνικά σε «αγκαλίτσας», βρείτε τι φταίει άμεσα αλλιώς κινδυνεύετε να αποκτήσετε τον άνδρα «πουφ». Ναι, την κατηγορία των ανδρών που θέλετε να ξαπλώνετε μαζί του στο καναπέ αγκαλιά και να χαλαρώνετε.
Είναι πάντως αλήθεια, πως η δύσκολη καθημερινότητα, οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις της ζωής, επηρεάζουν τις ερωτικές συνήθειες του ζευγαριού. Όμως, να θυμάστε πως το σεξ είναι πολύ βασικό στοιχείο στη σχέση σας και ο δικός σας κώδικας επικοινωνίας. Αν η ερωτική σας ζωή αλλάξει, προσπαθήστε να δείτε τι φταίει.

H σημασία του καλού «φιλιού»

fili
Πόσο κοντά μας φέρνει το φιλί με το σύντροφό μας; Πώς ένα φιλί μπορεί να ξυπνήσει την ερωτική μας διάθεση;
Θέλετε να μάθετε μερικά πράγματα σχετικά με το φιλί; 
  • Τα φιλιά που ανταλλάσσουμε με το σύντροφό μας δημιουργούν μια ερωτική ατμόσφαιρα. Με απλά λόγια, ξυπνούν το πάθος. Το πάθος το έχουμε μέσα μας, το έχουμε ανάγκη, το αξίζουμε.
  • Δεν φιλούν μόνο οι εμφανίσιμοι. Στο φιλί παίζει ρόλο η αυτοπεποίθηση, η χημεία.
  • Υπάρχει μια φήμη που θέλει τους «ζωηρούς» άντρες να φιλούν περισσότερο. Λογικό, αφού συναναστρέφονται με περισσότερες γυναίκες. Είναι θέμα ποσότητας και όχι ποιότητας στην περίπτωση αυτή.
  • Οι γυναίκες εκτιμούν την αξία του φιλιού περισσότερο απ” τους άντρες. Είναι σημαντικό κύριοι, να το έχετε υπόψη σας.
  • Η καλημέρα απ΄το πρωί φαίνεται. Έτσι, και το καλό φιλί θα δείξει την πορεία της σχέσης. Αν δεν υπάρχει χημεία εκεί, τι θέλετε το μετά;
  • Το φιλί είναι σαν τεστ γεύσης και μυρωδιάς. Αν και η φράση αυτή δεν αποδίδει ακριβώς αυτό που θέλουμε να πούμε, εσείς συγκεντρωθείτε στο φιλί γιατί είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας με τον άλλον. Είναι κάτι τόσο προσωπικό. Την ώρα που πλησιάζετε ο ένας τον άλλον, αντιλαμβάνεστε την μυρωδιά του. Αυτή η προσωπική μυρωδιά λειτουργεί ως αφροδισιακό για τις περισσότερες γυναίκες.
  • Τα ζευγάρια που φιλιούνται περισσότερο έχουν πιο στενούς δεσμούς αγάπης. Η οικειότητα, η επαφή, το πάθος, η αγάπη, η τρυφερότητα, όλα αυτά ξυπνούν με ένα φιλί.

Eclectic, warm decor

ECLECTIC DECOR
Για όσους θέλουν διακόσμηση με προσωπικότητα.
Έντονα χρώματα σε dark αισθητική μεταλλικές λεπτομέρειες και μίξη υλικών για ένα eclectic διακοσμητικό αποτέλεσμα. Οι πιο αταίριαστοι συνδυασμοί δημιουργούν την ιδανική διακόσμηση για εσάς που θέλετε ο χώρος σας να έχει κάτι από την προσωπικότητά σας. H σύγχρονη αισθητική του interior design παντρεύεται με την κλασσική διακόσμηση με φαντασία χαρίζοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.


Οι συμπτώσεις στη ζωή μας...
Πρόκειται για τύχη; Για κάποιες δυνάμεις που ακόμη δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε; Ή, μήπως, εμείς οι ίδιοι τελικά καθορίζουμε τις συμπτώσεις στη ζωή μας;

Συμπτώσεις προκύπτουν συχνά στην καθημερινότητα όλων των ανθρώπων. Συχνά συμβαίνει να σκεφτόμαστε έναν φίλο με τον οποίο έχουμε μήνες ή χρόνια να συναντήσουμε, και ξαφνικά να χτυπά το τηλέφωνο και να είναι αυτός! Να σιγοτραγουδάμε ένα τραγούδι και, ανοίγοντας το ραδιόφωνο, να το ακούμε να παίζει στη συχνότητα αυτή! Να χωρίζουμε από μια εξαιρετικά δυσάρεστη σχέση και την επόμενη μέρα να συναντάμε έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο με τον οποίο μπορούμε να πορευτούμε μαζί.

Συμπτώσεις… Μια αίσθηση περίεργη, μια κατάσταση που είναι φυσικό να μας γεμίζει με πολλά ερωτηματικά… «Σαν να βρίσκεσαι ξαφνικά στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή», σκεφτόμαστε, ή «σαν κάτι να ήταν γραφτό να γίνει»… Ένα όμως στοιχείο παραμένει κοινό σε πολλές περιπτώσεις συμπτώσεων: η διακαής ανάγκη για μια εξήγηση, μια ερμηνεία, αλλά και η ανάγκη να πιστέψουμε ότι υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος που η πορεία της ζωής και τα γεγονότα «συμπίπτουν» με έναν περίεργο τρόπο…

Έκπληξη και φόβος

Είναι γεγονός ότι οι συμπτώσεις προκαλούν έκπληξη, δέος αλλά και φόβο στον άνθρωπο, που θέλει να νιώθει ότι ελέγχει το περιβάλλον του, ότι γνωρίζει τις ορατές και αόρατες δυνάμεις που επιδρούν πάνω του και καθορίζουν τη ζωή του. Πώς συμβαίνει το τυχαίο; Πώς γίνεται να βρίσκει κανείς μια νέα δουλειά ακριβώς τη στιγμή που οι οικονομίες του αρχίζουν να αγγίζουν τα μηδενικά όρια; Να συναντά κάποιον που ασχολείται με αυτό που τον ενδιαφέρει ακριβώς τη στιγμή που θα αναζητούσε συνεργάτες;
Μήπως η μοίρα καθορίζει ουσιαστικά την πορεία του ανθρώπου; Η τύχη; Τα ιδιαίτερα φυλαχτά που την διαφυλάττουν νύχτα και μέρα προστατεύοντας από τις κακοτοπιές; Υπάρχουν άραγε κάποιες άλλες δυνάμεις που επιδρούν με τρόπους που δεν είναι έως σήμερα ακόμη κατανοητοί;

Ερμηνείες και παρερμηνείες

Όλα είναι πιθανά, λέμε συχνά στην καθημερινότητά μας! Παρόλα αυτά, υπάρχουν και αντίθετες απόψεις. Σημαντικός αριθμός επιστημόνων αναφέρει ότι ο άνθρωπος δεν γνωρίζει ή, σε πολλές περιπτώσεις δεν θέλει να γνωρίζει, ότι οι συμπτώσεις, ακόμη και οι πιο εντυπωσιακές, δεν αποτελούν ουσιαστικά έκπληξη. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες αποτελούν αναπόφευκτα συμβάντα χωρίς καμία ιδιαίτερη σημασία. Υπάρχουν, βέβαια, συγκεκριμένοι λόγοι που οδηγούν σε αυτές τις παρερμηνείες:

Στατιστική και αριθμοί

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν γνώσεις στατιστικής. Η γνώση αυτή θα παρείχε τα εφόδια κατανόησης σχετικών συμβάντων αλλά και απόδοσης της σημασίας που τούς ανήκει. Για παράδειγμα, ποια είναι η πιθανότητα δύο άνθρωποι, που βρίσκονται σε ένα δωμάτιο με άλλους 23 ανθρώπους, να έχουν την ίδια ημέρα γενεθλίων; Πολλοί απαντούν σε αυτό το ερώτημα: μία στις τριάντα ή και περισσότερο. Προς έκπληξη όλων, η επιστήμη της στατιστικής αναφέρει ότι η πιθανότητα αυτή είναι μία στις δύο. Ποιος θα το περίμενε αυτό; Με άλλα λόγια, μια τόσο υψηλή πιθανότητα; Οι περισσότεροι όμως από εμάς δεν διαθέτουμε γνώσεις στατιστικής και, έτσι, πολύ εύκολα θα νιώσουμε έκπληξη, ή και δέος, σε μια τέτοια σύμπτωση, θεωρώντας ότι αποτελεί κάποιο ιδιαίτερο σημάδι της τύχης, ή ότι υποδηλώνει έναν ειδικό ψυχικό σύνδεσμο με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο! Παράλληλα, όπως τονίζεται, ο άνθρωπος δεν γνωρίζει και τους νόμους της στατιστικής που διέπουν τους πραγματικά μεγάλους αριθμούς. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε ένα πραγματικά μεγάλο δείγμα πληθυσμού ακόμη και τα πιο απίθανα συμβάντα γίνονται πιο πιθανά, και η πιθανότητα αυτή ολοένα και αυξάνει με την αύξηση του δείγματος.

Επιλεκτική κρίση & μνήμη

Η ανθρώπινη μνήμη δεν λειτουργεί όπως ένα κασετόφωνο που καταγράφει επακριβώς οτιδήποτε συμβαίνει. Ο άνθρωπος έχει την τάση να θυμάται περισσότερο τις πιο δραματικές ή έντονες εμπειρίες της ζωής του. Το γεγονός αυτό οδηγεί σε ένα φαινόμενο γνωστό ως επιλεκτική κρίση και επιλεκτική μνήμη. Με άλλα λόγια θυμόμαστε μόνο τα περίεργα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή μας. Ακόμη και οι ασθενείς που πάσχουν από τη νόσο Alzheimer, μια διαταραχή στην οποία εκδηλώνεται σοβαρή δυσλειτουργία της βραχυπρόθεσμης μνήμης (short term memory), ανακαλούν με πολύ μεγαλύτερη ευκολία γεγονότα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Έτσι, θυμόμαστε ξεκάθαρα και εντυπωσιαζόμαστε ιδιαίτερα από το τηλεφώνημα της φίλης που μόλις σκεφτόμασταν, ξεχνώντας εντελώς τις αμέτρητες φορές που έχουμε σκεφτεί κάποιον φίλο ή φίλη και δεν μας έχει πάρει τηλέφωνο. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στα γνωστά πειράματα παραφυσικών φαινομένων που εστιάζουν στη μία φορά που παρατηρήθηκε ένα φαινόμενο, αγνοώντας τις υπόλοιπες 99 που δεν παρατηρήθηκε!

Ίσως λοιπόν θυμόμαστε ό, τι μας εντυπωσιάζει, αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα…

Η ανάγκη για διασυνδέσεις

Είναι γεγονός ότι ο άνθρωπος έχει την τάση να εντοπίζει διασυνδέσεις και να αναζητά την αιτιολογία σε όλα τα γεγονότα της ζωής του και σε όλα τα φαινόμενα που παρατηρεί. Η ικανότητα αυτή τον έχει βοηθήσει βέβαια σημαντικά στην εξέλιξη και επιβίωσή του σε κάθε εποχή. Ο άνθρωπος λοιπόν είναι «προγραμματισμένος» εξελικτικά να εντοπίζει παντού αιτίες και αποτελέσματα, δυστυχώς, όμως, ακόμη και εκεί που δεν υπάρχουν! Πρέπει να υπάρχει μια ερμηνεία, μια εξήγηση για όλα! Η σύγχρονη κοινωνία, όμως, με τα χιλιάδες νέα ερεθίσματα που προσφέρει καθημερινά, κατακλύζει τον άνθρωπο με χιλιάδες ερωτήματα και απορίες, που πρέπει να απαντήσει. Έτσι αναγκάζεται διαρκώς και εναγωνίως να προτείνει νέες αιτίες, νέες ερμηνείες, ακόμη και να εφευρίσκει υπερφυσικές δυνάμεις ή εξοκοσμικές εμπειρίες, στην προσπάθεια να κατανοήσει περισσότερο αυτά που του συμβαίνουν. Θέλει, με αυτόν τον τρόπο, να νιώσει ότι ελέγχει περισσότερο τα πράγματα και τις καταστάσεις που εξελίσσονται, και ότι, πράγματι, μπορεί να φοβάται πια λιγότερο όσα συμβαίνουν γύρω του.

Ανάληψη ευθύνης

Ίσως τελικά ο άνθρωπος φοβάται να εστιάσει στον εαυτό του και να πιστέψει ότι ο ίδιος καθορίζει τις συμπτώσεις της ζωής του! Η συνειδητοποίηση αυτή θα σήμαινε και ότι αναλαμβάνει την ευθύνη του εαυτού του και των επιλογών του. Πώς γίνεται όμως αυτό, αναρωτιέται εύλογα κανείς. Πώς μπορούμε να καθορίσουμε οι ίδιοι την πορεία μας;

Η δύναμη του ασυνειδήτου

Οι άνθρωποι δυσκολεύονται πολλές φορές να κατανοήσουν ότι οι ίδιοι ασυνείδητα χαράσσουν την πορεία της ζωής τους με βάση τις επιλογές τους. Θεωρούν τυχαίο ότι έχουν έναν καλό ή κακό σύντροφο, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι οι ίδιοι επέλεξαν, ανάμεσα σε πολλούς άλλους, τον συγκεκριμένο άνθρωπο να τους συντροφεύσει στη ζωή τους. Θεωρούν απλή τύχη ότι εκεί που ήταν άνεργοι «ξαφνικά» βρίσκουν μια καλή δουλειά και δεν συνειδητοποιούν την πληθώρα κινήσεων και επιλογών που έχουν πραγματοποιήσει προκειμένου να δημιουργήσουν οι ίδιοι την καλή τους τύχη! Ολοι οι άνθρωποι έχουν ένα ασυνείδητο πλάνο ζωής το οποίο δεν διακρίνεται από κάτι μαγικό ή υπερφυσικό, κάτι «συμπτωματικό», αλλά από τη βασική συνειδητοποίηση, επιδίωξη και πραγματοποίηση των επιθυμιών τους. Η «καλή τύχη» πλάθεται καταρχήν στον ψυχισμό του ατόμου και αποτελεί μια ιδιαίτερη νοητική κατάσταση που δημιουργεί ο ίδιος. Αρκεί να το θελήσει, βέβαια!
Χαράσσοντας την τύχη!

Συνειδητοποίηση επιθυμιών

Είναι γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι κάνουν πάντα αυτό που «πρέπει» στη ζωή τους, χωρίς να γνωρίσουν ποτέ τον εαυτό τους και τις πραγματικές του επιθυμίες. Το κλειδί της επιτυχίας όμως, και της «καλής τύχης» βέβαια, βρίσκεται ακριβώς στη γνώση αυτή: τι «θέλει» κανείς πραγματικά από τη ζωή, τι επιθυμεί. Η γνώση αυτή «ξεκαθαρίζει» το μπερδεμένο και πολύπλοκο τοπίο της ζωής ανοίγοντας δρόμο σε εύστοχες και επιτυχημένες επιλογές.

Διεκδίκηση δικαιωμάτων

Όση τύχη κι αν έχει κανείς, αν δεν διεκδικήσει ο ίδιος τις επιθυμίες του τίποτα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ο αγώνας είναι απαραίτητος!
Το σαμποτάζ
Δεν φτάνει μόνο να ξέρουμε τι θέλουμε, αλλά να πιστέψουμε ότι το αξίζουμε κιόλας και ότι μας ανήκει μια καλύτερη ζωή. Ας σταματήσουμε, λοιπόν, να βάζουμε τρικλοποδιές στον ίδιο μας τον εαυτό, σαμποτάροντας… τι άλλο… τη δική μας ευτυχία!

Τα ηνία της ζωής

Συμπτώσεις… Τύχη… Η Μοίρα και το Ριζικό κάθε ανθρώπου… Κανείς δεν θα υποστήριζε ότι καμία σύμπτωση δεν συμβαίνει στη ζωή, ότι όλες είναι χωρίς νόημα και πρέπει να αγνοηθούν. Οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας είναι σημαντικό και απαιτεί τη δέουσα προσοχή. Τα ηνία της ζωής όμως ο καθένας τα κρατά στα δικά του χέρια και δεν ωφελεί να τα αποδίδει με υπέρμετρη ευκολία σε ανθρώπους, σύμβολα ή δυνάμεις έξω από τον ίδιον. Οι άνθρωποι γύρω μας είναι σημαντικοί και έχουμε ανάγκη τη βοήθεια, τη συμπαράσταση, την καθοδήγηση και τη συντροφικότητά τους, όχι όμως και την εναπόθεση της δύναμής μας ή της «τύχης» μας σε αυτούς. Εμείς κρατάμε τα ηνία των συμπτώσεων της ζωής μας! Και αυτό σίγουρα δεν αποτελεί μια απλή σύμπτωση! Είναι μια αλήθεια…

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ
Ο Bill Gates, είναι βασικά γνωστός ως ο ιδρυτής της Microsoft, και ο κατασκευαστής του διάσημου λειτουργικού συστήματος των Windows. Πλούσιος, αποσύρθηκε από την ηγεσία της εταιρείας και με τα χρήματά του έχει χρηματοδοτήσει τις τεχνολογίες γενετικής τροποποίησης, γεω-μηχανικής, πειραματικών εμβολιασμών και την εξάπλωση της Monsanto.

Εταιρεία που χρησιμοποιεί τα ίδια της κεφάλαια για να καταβάλει τεράστιες οργανώσεις να παραποιούν δηλώσεις και να εξαπλωθούν οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί.

Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν να διαβάσει κανείς ότι Gates κατέχει 500.000 μετοχές της Monsanto με κύκλο εργασιών: 23 εκατομμύρια δολάρια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Bill και η Melinda Gates Foundation συνεργάζονται με την Cargill, με στόχο την εξάπλωση της γενετικά τροποποιημένης σόγιας στον τρίτο κόσμο.

Η Cargill είναι μια πολυεθνική εταιρεία (με κύκλο εργασιών 133 δισεκατομμύρια δολάρια), που παραβιάζει την εργατική νομοθεσία και της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες από το Διεθνές Ταμείο για τα εργασιακά δικαιώματα εμπορίας παιδιών από το Μάλι και την υποδούλωση παιδιών ως εργάτες στις φυτείες κακάο, όπου είναι αναγκασμένα να εργάζονται 12 με 14 ώρες την ημέρα, με πενιχρούς μισθούς και κακή διατροφή.

Η εταιρεία συνεχίζει εν τω μεταξύ να αγοράσει βαμβάκι από το Ουζμπεκιστάν, όπου είναι γνωστό για το αποτέλεσμα της παράνομης απασχόλησης των ανηλίκων.

Ο Bill Gates παρέχεται σε πρώτο πρόσωπο για διαφημίσεις υπέρ των ΓΤΟ της Monsanto, όπου την προτείνουν ως μαγική «λύση» για την πείνα στον κόσμο, ακόμα και όταν ο ΟΗΕ έχει αναγνωρίσει ότι οι ΓΤΟ δεν μπορούν να καταπολεμήσουν την πείνα καθώς και την παραδοσιακή γεωργία.

Το θέμα της πείνας στον κόσμο, έχει μελετηθεί ιδιαίτερα από τη Διεθνή Αξιολόγηση της Γεωργικής Επιστήμης και Τεχνολογίας για την Ανάπτυξη (IAASTD), μια ομάδα από 900 επιστήμονες και ερευνητές. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης είναι αρκετά σαφής: 900 επιστήμονες συμφωνούν ότι οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες δεν είναι η λύση για την πείνα στον κόσμο. Τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν το 2008, πολύ πριν ο Bill Gates γίνει μέτοχος.

Ακόμη και η Ένωση Ανήσυχων Επιστημόνων εξέτασε την αλήθεια για τις καλλιέργειες που παράγονται από το ΓΤΟ, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι οι σπόροι των ΓΤΟ μακροπρόθεσμα δεν παράγουν καμία αύξηση στις καλλιέργειες, ενώ έχουν υψηλό κόστος και μεταφέρουν ένα μεγάλο ποσό από βλάβες στην υγεία και το περιβάλλον. Η έλλειψη επιστημονικής βάσης της Monsanto ήταν τόσο εμφανής στα μάτια της Ένωσης που κατέγραψε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, σε μια έκθεση το 2009 με τίτλο Collected πτώχευση.Γιατί λοιπόν, ο Bill Gates, ένας άνθρωπος που χαιρετίστηκε από τα μέσα ενημέρωσης ως φιλάνθρωπος άγιος, χύνει εκατομμύρια - αν όχι δισεκατομμύρια - σε αυτό το είδος της επιχείρησης; Γιατί μας λένε ότι οι ΓΤΟ μπορούν να καταπολεμήσουν την πείνα στον κόσμο, όταν ξέρουν ότι δεν είναι αλήθεια;

Παγκόσμια πατέντα για την θεραπεία του καρκίνου από τον Έλληνα ερευνητή Γεώργιο Κόρδα 

Kατοχυρώνεται και θα πουληθεί σε διεθνείς φαρμακευτικές εταιρίες κολοσσούς...
Από την έρευνα αιχμής στην καινοτομία: το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας χρηματοδοτεί 33 νέα προγράμματα. Στην Ελλάδα, αποδέκτης της επιχορήγησης «Απόδειξη ορθότητας της ιδέας» του ΕΣΕ είναι ο ερευνητής, κ. Γεώργιος Κόρδας με το ευρευνητκό του έργο “Νανοδοχεία για στοχευμένη θεραπεία καρκίνου μαστού και προστάτη” (“Novel Targeted Nanocontainers for Cancer Therapy”).

Ο κ. Κόρδας εργάζεται στο Εθνικό Κέντρο “Δημόκριτος” και είναι ειδικός στη νανοθεραπεία. Επιθυμεί να προωθήσει τα νανοφάρμακα για τη θεραπεία του καρκίνου, περιλαμβανομένου του καρκίνου του προστάτη. Τα αποτελέσματα της έρευνάς του που χρηματοδοτείται από την ΕΕ αναμένεται να είναι ζωτικής σημασίας.
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας (ΕΣΕ) ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρέχει επιχορηγήσεις ύψους 150.000 ευρώ η καθεμία σε 33 εξέχοντες ερευνητές, ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ του έργου τους και των καινοτομιών που μπορούν να αξιοποιηθούν εμπορικά. Οι επιχορηγήσεις στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας χρηματοδότησης «Απόδειξη ορθότητας της ιδέας» είναι ανοικτές σε επιστήμονες που ήταν ήδη δικαιούχοι επιχορήγησης από το ΕΣΕ.
Τα έργα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως είναι από τη νευροβιολογία και τη μηχανική μέχρι την αρχιτεκτονική και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η συνέντευξη της Ειρήνης Νικολοπούλου με τον Δρ. Γεώργιο Κόρδα:
Ε.Ν: Κε Κόρδα τι ακριβώς είναι αυτά τα νανοδοχεία για την θεραπεία του καρκίνου του μαστού και προστάτη;
Γ.Κ: Στην ουσία παίρνουμε τα φάρμακα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και τα βάζουμε σε ‘’νανοδοχεία’’ που έχουμε αναπτύξει, σε ένα κατάλληλο δηλαδή περιβάλλον, ώστε το αντικαρκινικό φάρμακο να μην ‘’πειράξει’’ τους υγιείς ιστούς αλλά μόνο τα κύτταρα που έχουν προσβληθεί από τον καρκίνο. Χρησιμοποιούμε φολικό οξύ για τον καρκίνο του μαστού και τις ωοθήκες και leuprolide :Λευπρολίδιο για τον προστάτη.
Ε.Ν: Δηλαδή μόλις το leuprolide και το φολικό οξύ φτάσει στο καρκινογόνο σημείο θα αφήσει ανέγγιχτη την γύρω περιοχή;
Γ.Κ: Ακριβώς και το υπόλοιπο θα αποβληθεί σταδιακά από τον οργανισμό μέσω των ούρων. Τα νανοδοχεία αυτά είναι απολύτως μη τοξικά όχι σαν τις χημειοθεραπείες που καταστρέφουν τα πάντα. Στοχεύουν κατευθείαν εκεί που υπάρχει μεγαλύτερη οξείδωση, θερμότητα και υψηλότερο pH, δηλαδή εκεί που υπάρχουν όγκοι.
Ε.Ν: Από πότε ξεκινήσατε αυτήν την έρευνα;
Γ.Κ: Στην ουσία κα Νικολοπούλου πρόκειται για το δεύτερο βραβείο μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση που χρηματοδοτεί αυτήν την έρευνα θα λέγαμε ότι είναι ένα βραβείο στο βραβείο. Δείξαμε ότι αναπτύξαμε αυτήν την τεχνολογία εδώ και μερικά χρόνια και τώρα πλέον είμαστε σε θέση να κατοχυρώσουμε την πατέντα μας Διεθνώς. Είμαστε σε επαφή με εταιρία στην Ολλανδία η οποία θα μας ετοιμάσει το business plan για να γίνουν επαφές με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες που θα αγοράσουν στην ουσία τα νανοδοχεία μας και θα βελτιώσουν τα φάρμακα τους για τον καρκίνο του μαστού, των ωοθηκών και του προστάτη. Παράλληλα κάνουμε ενέργειες με Διεθνή Δικηγορική Εταιρία για να κατοχυρώσουμε αυτή την πατέντα παγκοσμίως.
Ε.Ν: Είναι μεγάλη η αγορά του φαρμάκου του καρκίνου;
Γ.Κ: Είναι πολύ μεγάλη 700 δις τον χρόνο, με περίπου αύξηση 10% ετησίως.
Ε.Ν: Κε καθηγητά κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, μήπως κάθε θεραπεία πρέπει να είναι πιο εξατομικευμένη;
Γ.Κ: Απολύτως ο άνθρωπος δεν μπορεί να δέχεται θεραπείες τυφλοσούρτι. Η Ιατρική οδηγείται σε απολύτως προσωπικές και εξατομικευμένες διαγνώσεις και θεραπείες έχουμε διαφορετικό DNA όλοι, έχουμε διαφορετική φύση.
Ε.Ν: Πρόσφατα γίνατε μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ερευνών, το European Research Council;
Γ.Κ: Πράγματι ο ίδιος ο πρόεδρος της απονομής των βραβείων Νόμπελ Ιατρικής, o Carl Heldin με κάλεσε με προσωπική του επιστολή να συμμετάσχω στο E.R.C. Ε, δεν τα παίρνει κάθε μέρα κανείς τέτοια γράμματα. Ομολογώ πως συγκινήθηκα.
Ε.Ν: Κε καθηγητά πλησιάσατε την κορυφή στον τομέα σας. Σαν άνθρωπος και σαν ερευνητής ποιο είναι το όνειρο σας;
Γ.Κ: Θέλω να βοηθήσουμε να επιμηκύνουμε τη ζωή του ανθρώπου να τον σώσουμε από τον καρκίνο ή έστω να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής του, να δώσουμε λύση στον καρκίνο επιτέλους. Δεν μπορώ άλλο να βλέπω να σκοτώνουν οι χημειοθεραπείες τους καρκινοπαθείς σαν να τους βαράνε με σκάγια…

Ανακαλύφθηκε νέο ‘όργανο’ στο ανθρώπινο.. σώμα


Πρόκειται για νέο σύνδεσμο που βρίσκεται στην περιοχή του γονάτου και ονομάστηκε από τους ερευνητές ALL.

Δυο Βέλγοι χειρουργοί ανακάλυψαν νέο σύνδεσμο στο ανθρώπινο γόνατο και τον ονομάζουν ALL (anterolateral ligament).

Το προηγουμένως άγνωστο μέρος ιστού που περιγράφηκε πρόσφατα στο περιοδικό ‘Anatomy’ αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον Γάλλο χειρουργό Paul Segond το 1879.

Όπως αναφέρει η έρευνα, ο Segond πρόσεξε την ύπαρξη ενός μαργαριτώδους, ανθεκτικού, ινώδους ‘προιόντος’, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε δοθεί σαφής ανατομική περιγραφή.

Ο Steven Claes και ο Johan Bellemans, από το University of Leuven, αποφάσισαν να εξετάσουν τη θεωρία ως μέρος της έρευνάς τους σε τραυματισμούς προσθίου χιαστού συνδέσμου (ACL), που αποτελούν από τους πιο συνήθεις τραυματισμούς γονάτου σε αθλητές.

Οι γιατροί εστίασαν σε 41 γόνατα από ανθρώπινα πτώματα και ανακάλυψαν την ύπαρξη ALL σε όλα τα γόνατα εκτός από ένα.

Δεδομένης της δομής και της θέσης του στο γόνατο, οι ερευνητές πιστεύουν ότι το ALL επηρεάζει την περιστροφή του γονάτου- κατάσταση στην οποία το γόνατο εξασθενεί κατά τη φυσική δραστηριότητα, ακόμα και μετά από εγχείρηση για την αποκατάσταση μιας διάσχισης ACL.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η περιστροφή προκαλείται από τραυματισμό στο ALL.

Χρειάζεται περαιτέρω έρευνα για να επιβεβαιωθεί η υπόθεση αλλά το εύρημα θα μπορούσε να βοηθήσει σε μελλοντικές αγωγές για τραυματισμούς ACL.


iatronet.gr

Ο μεγάλος αλιγάτορας… τρώει τον μικρό!!!!Οι τελευταίες δραματικές στιγμές της ζωής ενός μικρού αλιγάτορα που κατέληξε στα σαγόνια ενός μεγαλύτερου καταγράφηκαν από τη φωτογραφική μηχανή της Lauren Hansen.

Η 27χρονη όπως δήλωσε περπατούσε στο πάρκο «Brazos Bend» του Τέξας όταν αντιλήφθηκε κάποιες έντονες κινήσεις μέσα στο νερό.


Αμέσως κατάλαβε πως ένας τεράστιος αλιγάτορας είχε πιάσει στα σαγόνια του ένα μικρότερο του ίδιου είδους ερπετό και το κατασπάραζε και χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της άρχισε να καταγράφει την άγρια μάχη που διαδραματιζόταν μπροστά της.

ΠΗΓΗ

Τι θα συμβεί αν όλοι οι πάγοι του πλανήτη λιώσουν – H Eλλάδα «επιπλέει» στο μελλοντικό παγκόσμιο χάρτη

Η συνεχής αύξηση της θερμοκρασίας είναι ένα από τα πιο ανησυχητικά φαινόμενα που απασχολούν την επιστημονική κοινότητα του πλανήτη. Το λιώσιμο των πάγων, ως φυσικό αποτέλεσμα της, αποτελεί ένα από τους μεγαλύτερους φόβους των ειδικών, καθώς πέρα από τις κλιματικές αλλαγές που θα υποστεί ο πλανήτης, η μετατροπή του πάγου σε νερό είναι ικανή να βυθίσει ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη. Σύμφωνα με το National Geographic, αυτή τη στιγμή στη Γη υπάρχουν πέντε εκατομμύρια κυβικά χιλιόμετρα πάγου. Αν λοιπόν όλος αυτός ο τεράστιος όγκος λιώσει, η στάθμη του νερού στον πλανήτη προβλέπεται να ανέβει κατά 65 μέτρα, γεγονός καταστροφικό για πολλές πόλεις, αλλά και για ολόκληρες χώρες που πρόκειται να «χαθούν» από προσώπου Γης.

Το περιοδικό χρησιμοποίησε όλα τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα και εκτιμήσεις για να προσομοιώσει το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση που όλοι οι πάγοι λιώσουν και δημιούργησε μια σειρά από χάρτες των ηπείρων της Γης. Στους χάρτες αυτούς φαίνονται τα εφιαλτικά αποτελέσματα που θα είχε ένα τέτοιο σενάριο, αφού το μέγεθος της χερσαίας έκτασης που θα καταποντιζόταν κάτω από τη θάλασσα είναι τεράστιο.

Παρατηρώντας τους χάρτες βλέπουμε μια... διαφορετική Ευρώπη, χωρίς το Λονδίνο και τη Βενετία αλλά και με μια τεράστια έκταση της Βόρειας Ευρώπης βυθισμένη κάτω από το νερό.

Στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, το Σαν Φρανσίσκο φαίνεται να μετατρέπεται σε σύμπλεγμα νησιών, ενώ ολόκληρη η ανατολική ακτή των Η.Π.Α εξαφανίζεται από το χάρτη.

Η Ελλάδα ωστόσο μάλλον δεν επηρεάζεται τόσο από το ενδεχόμενο λιώσιμο των πάγων. Για την ακρίβεια, οι μόνες απώλειες που φαίνονται είναι κάποια νησιά του ανατολικού Αιγαίου και ένα ελάχιστο κομμάτι της Κρήτης.

Βέβαια,το σενάριο αυτό είναι εντελώς υποθετικό καθώς οι μελέτες των επιστημόνων δείχνουν ότι το μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να λιώσουν όλοι οι πάγοι είναι κοντά στα πέντε χιλιάδες χρόνια.

Δείτε τους χάρτες του National Geographic:

Πηγή
ΠΗΓΗ