Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Δείτε τις 20 πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου!

diaforetiko.gr :  Δείτε τις 20 πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου!
Nερά που θα τα ζήλευαν και οι πιο εξωτικές παραλίες της θάλασσας
Νερά που θα τα ζήλευαν οι πιο εξωτικές παραλίες, ανέγγιχτη φύση, χιονοσκέπαστες κορυφές στο φόντο και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ιμπρεσιονιστών. Στις πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου, τα φλας δεν σταματούν να αστράφτουν.
Powell, ΗΠΑ
Η εντυπωσιακή λίμνη ανάμεσα στη Γιούτα και την Αριζόνα δημιουργήθηκε το 1965 από το φράγμα στο Glen Canyon και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη της χώρας. Αποτελεί διάσημο προορισμό διακοπών για βαρκάδα, ψάρεμα και κολύμπι στις παραλίες που έχουν δημιουργηθεί.
diaforetiko.gr : l1 Δείτε τις 20 πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου!
diaforetiko.gr : l2 Δείτε τις 20 πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου!
 Como, Ιταλία
Η διασημότερη λίμνη της χώρας βρίσκεται στη Λομβαρδία, βόρεια του Μιλάνου και είναι μια από τις πιο βαθιές λίμνες στην Ευρώπη. Από ψηλά, το σχήμα της μοιάζει με ένα πελώριο, ανάποδο Υ με χρυσαφένια νερά, αιωνόβιες βίλες και ολάνθιστους κήπους. Ο καλύτερος τρόπος για να γυρίσετε τα χωριά και τις βίλες της είναι νοικιάζοντας ένα vintage ταχύπλοο Riva. Κι επειδή είναι σίγουρο πως θα ψάχνετε λέξεις για να εκφράσετε όσα βλέπετε, το “belissima” είναι μια καλή αρχή.
diaforetiko.gr : l3 Δείτε τις 20 πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου!
diaforetiko.gr : l4 Δείτε τις 20 πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου!
Maligne, Καναδάς
Βρίσκεται στην πολιτεία Αλμπέρτα και είναι διάσημη για το γαλάζιο χρώμα του νερού της, τις βουνοκορφές που την περιβάλλουν, το νησάκι Spirit και τα τρία παγόβουνα που είναι ορατά από τη λίμνη. Τις πιο καρτποσταλικές φωτογραφίες θα τις βγάλετε κάνοντας καγιάκ ως το νησάκι.
diaforetiko.gr : l5 Δείτε τις 20 πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου!
Pichola, Ινδία
Η τεχνητή λίμνη δημιουργήθηκε το 1362 και διαθέτει νησάκια, καθένα με το δικό του παλάτι, και ονειρικό σκηνικό κοντά στην πόλη Udaipur. Δεν είναι τυχαίο το ότι ο μαχαραγιάς Udai Singh μαγεμένος από την ομορφιά του τοπίου, έχτισε εκεί τα παλάτια του το 1559.
diaforetiko.gr : l6 Δείτε τις 20 πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου!
http://www.arttravel.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...