Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ένα… γκουρμέ εστιατόριο για τετράποδα!


Στο Βερολίνο άνοιξε μέσα στις γιορτές ένα από τα πλέον παράδοξα εστιατόρια της πόλης που δεν απευθύνεται στους κατοίκους της πόλης ή στους τουρίστες αλλά στα τετράποδα! Μάλιστα καλά διαβάσατε, ένα γκουρμέ εστιατόριο εν ονόματι «Pets Deli» περιμένει τα συμπαθή σκυλάκια και γατάκια προκειμένου να επιλέξουν και να απολαύσουν το γεύμα τους. Βοδινό, γαλοπούλα ή μπρόκολο, καροτάκια με κοτόπουλο ή χοιρινή μπριζόλα, είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που σερβίρονται εδώ,προσφέροντας τη δυνατότητα στα κατοικίδια και στους ιδιοκτήτες τους να επιλέξουν αυτό της αρεσκείας τους.



Ο χώρος προσφέρει τη δυνατότητα στα ζώα να απολαύσουν το φαγητό τους και στους ιδιοκτήτες τους να πιουν το καφεδάκι τους μέχρι να φάνε τα κατοικίδιά τους. Τα φαγητά είναι όλα μαγειρεμένα, με ολόφρεσκα υλικά ενώ η ιδέα ανήκει σε έναν 30χρονο που θέλησε να πάει ένα βήμα παραπέρα την… εστίαση των ζώων. Λίγο μετά τα εγκαίνιά του πάντως το εν λόγω κατάστημα δέχτηκε πολλά πυρά από τον Τύπο και τους Βερολινέζους σχετικά με το κατά πόσον ήταν απαραίτητη η δημιουργία στην πόλη ενός τόσο… προκλητικού εστιατορίου!







πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...