Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ένας πλήρης υπολογιστής με διαστάσεις κάρτας SD

Ένας πλήρης υπολογιστής με διαστάσεις κάρτας SD


Το PC βασίζεται στην τεχνολογία Quark και τρέχει Linux

Η έμφαση που δίνει η Intel στα wearable gadgets επιβεβαιώνεται από την παρουσία της στη CES 2014.

Το highlight ήταν φυσικά το Edison, ένα πλήρως λειτουργικό PC επιδόσεων Pentium με διαστάσεις και σχήμα μιας κάρτας SD.

Βασίζεται στην τεχνολογία Quark, τρέχει Linux και και προσφέρει υποστήριξη για πολλαπλά λειτουργικά συστήματα, ενώ ενσωματώνει Wi-Fi και Bluetooth.

Το αυτόνομο app store για το Edison, αλλά και η ειδική έκδοση του Wolfram θα είναι σύντομα διαθέσιμες -η Intel το προσδιορίζει μέσα στο επόμενο καλοκαίρι.

Toν εντυπωσιακό λιλιπούτειο υπολογιστή παρουσίασε ο CEO της Intel. Brian Krzanich μέσω του εντυπωσιακού concept «Nursery 2.0», που παρακολουθεί και μεταφέρει τις αντιδράσεις ενός μωρού και φτάνει στο σημείο να του ζεσταίνει το γάλα, όταν αρχίσει να κλαίει!

Επίσης, παρουσίασε μια μεγάλη γκάμα wearable συστήματων αναφοράς, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων ακουστικών που παρέχουν δυνατότητες βιομετρίας και χρήσης κατά την άθληση, ενός έξυπνου ακουστικού που είναι πάντα πρόθυμο να συμμετάσχει και μπορεί να ενσωματωθεί στις υπάρχουσες τεχνολογίες προσωπικής βοήθειας, προκειμένου να κάνει την εμπειρία των καταναλωτών πιο διαισθητική και ενός «έξυπνου δοχείου» για ασύρματη φόρτιση συσκευών.

Ο CEO της Intel ανακοίνωσε συνεργασίες με τους Barneys New York, το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής και το Opening Ceremony, προκειμένου να εξερευνήσουν και να φέρουν στην αγορά νέες έξυπνες wearable τεχνολογίες και να ενισχύσουν τη συνεργασία μεταξύ μόδας και τεχνολογίας. 

Πηγή: thegang.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...