Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τα 4 μαθήματα για το σεξ που πρέπει να μάθεις στα 20 σου

Τα 4 μαθήματα για το σεξ που πρέπει να μάθεις στα 20 σου
Τα πράγματα είναι αρκετά πολύπλοκα και πολλές φορές λόγω της απειρίας σου οδηγείσαι σε άσχημες καταστάσεις τις οποίες θα μπορούσες να αποφύγεις αν σου είχε δώσει κάποιος δυο-τρεις βασικές συμβουλές . Διάβασε τα παρακάτω 4 τιπς για να αποφεύγεις τις κακοτοπιές..

1. Ο έρωτας δεν οδηγεί απαραίτητα στην αγάπη..



Όταν είσαι στα είκοσι κάτι.. νομίζεις ότι αν έχεις καλή χημεία με κάποιον αυτή θα οδηγήσει κάποια στιγμή στην αγάπη. Οι περισσότερες από εμάς έχουμε νιώσει τον “έρωτα με την πρώτη ματιά” αλλά ο έρωτας βασίζεται στα ζωώδη ένστικτα που κρύβουμε μέσα μας και στη χημεία. Η φυσική έλξη που νιώθεις και η φαντασίωση του πως μπορεί να είναι ο άντρας που μόλις γνώρισες σε οδηγούν πολλές φορές σε λάθος συμπεράσματα. Μέχρι, όμως, να τον γνωρίσεις καλά δεν έχει καμία σημασία το πόσο καυτός είναι. Μπορεί να είναι ανεγκέφαλος και βαρετός και να μην έχει ιδέα από αγάπη και αφοσίωση.



2. Μην υποθέτεις τίποτα..



Αν ερωτευτείς κάποιον που δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου ακόμα, μην υποθέσεις ότι έχετε αποκλειστική σχέση ακόμα και αν τα πράγματα έχουν προχωρήσει μεταξύ σας. Πολλές έξυπνες, νέες κοπέλες κάνουν τέτοιου είδους υποθέσεις και την πατάνε. Οι μητέρες μας μας έχουν μάθει πως η καλύτερη στιγμή για να κάνεις σεξ με κάποιον είναι όταν είστε και οι δύο πολύ ερωτευμένοι ή ακόμα καλύτερα αφού παντρευτείτε. Οι εποχές, όμως, έχουν αλλάξει. Συνηδειτοποίησε ότι σεξ δε σημαίνει απαραίτητα αγάπη ή ότι είσαι η μία και μοναδική γι’αυτόν και δεν πρόκειται να πληγωθείς όταν ανακαλύψεις ότι έχει μάτια και για άλλες.



3. Μη συζητάς για παλιές σου σχέσεις..



Μπορεί να είναι κούκλος το νέο σου αγόρι αλλά δε θέλει σε καμία περίπτωση να ακούει λεπτομέρειες για τη σχέση σου με τον πρώην σου. Δεν θέλει να σε σκέφτεται αγκαλιά με κάποιον άλλον οπότε προσπάθησε να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό σε ότι αφορά το παρελθόν σου.



4. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου..



Όσο γλυκό ή πλούσιο και να είναι το καινούργιο αγόρι που μόλις γνώρισες αν νιώθεις κάτι αρνητικό απέναντί του εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Τα συναισθήματά σου είναι αυτά που σε καθοδηγούν και δεν κάνουν ποτέ λάθος. Η διαίσθησή σου υπάρχει για κάποιο λόγο και πρέπει να την ακούσεις.



Μάθε να διατηρείς τα όριά σου και μην αφήνεις κανέναν να τα παραβιάζει. Έτσι, θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Και όταν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, η ερωτική και σεξουαλική σου ζωή θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει να μάθεις πολύ καλά!! 

 πηγή:Faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...