Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Τι του χαλάει την ερωτική διάθεση;

Τι του χαλάει την ερωτική διάθεση;
1. Όταν τον υποτιμάς
Έχεις προσπαθήσει να δώσεις οδηγίες στο σύζυγό σου από τη θέση του συνοδηγού; Μπορεί να σου φαίνεται ότι δεν είναι και τίποτα –εξάλλου να τον βοηθήσεις προσπαθείς–, αλλά μπορεί να βλάψει τη σεξουαλική σας ζωή. «Δεν αρέσει καθόλου στους άνδρες να τους λένε τι να κάνουν, ειδικά στο αυτοκίνητο» τονίζει η ψυχοθεραπεύτρια Fran Walfish, PsyD. «Όταν ο σύντροφός σου είναι θυμωμένος, το πιθανότερο είναι ότι είτε θα σου μιλήσει απότομα είτε θα μείνει σιωπηλός» προσθέτει η ίδια. «Και όταν η επικοινωνία παίρνει την κατηφόρα, ακολουθεί και το σεξ».

2. Όταν νιώθει πίεση να αποδώσει
Τίποτα δε ρίχνει τη λίμπιντο του άνδρα όπως η γκρίνια, που τον κάνει να νιώθει ότι δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σου. Πίστεψέ μας, ξέρει πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που κάνατε σεξ χωρίς να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία. Ομοίως, είναι απίθανο να απαντήσει στην ερώτησή σου γιατί δε σου την έπεσε μετά το πάρτι στο οποίο είχες γίνει κούκλα, αλλά είναι έτοιμος να σε ρίξει στο κρεβάτι όταν νομίζεις ότι δείχνεις χάλια. Όλοι διεγείρονται από διαφορετικά πράγματα, που δεν μπορούν να εξηγηθούν. Δεν είναι καλό να τον κάνεις να νιώθει ότι πρέπει να ικανοποιεί τις δικές σου μόνο προσδοκίες.

3. Όταν είσαι υπερβολική στην αγάπη
Ενώ κάποιοι άνδρες χαίρονται με τις ασταμάτητες εκφράσεις αγάπης και προσοχής, άλλοι απομακρύνονται όταν γαντζωνόμαστε πάνω τους. Αυτό οφείλεται στο επίπεδο οικειότητας που είχαν με τη μητέρα τους όταν ήταν παιδιά. Σκέψου τα εξής παραδείγματα: αν η μητέρα κρατούσε κοντά το γιο της όταν ήταν μικρός, μάλλον νιώθει άνετα με τα χάδια ως ενήλικος. Αλλά αν η μητέρα του δεν ήταν τέτοιος τύπος, μπορεί να τον απωθούν τα πολλά αγγίγματα. Με τα χρόνια, ίσως έχεις αποκωδικοποιήσει σε ποια ακριβώς κατηγορία ανήκει ο σύντροφός σου, αλλά αν δεν είναι ο τύπος που σου κρατάει το χέρι στο δρόμο, προσπάθησε να θυμάσαι ότι δεν έχει να κάνει με το πόσο νοιάζεται. Αν σεβαστείς το χώρο του, η σέξι διάθεσή του θα επανέλθει.

Shape Tip: Δε θέλει να προσποιείσαι και αυτό έχει όφελος και για σένα. Σταμάτα να προσποιείσαι για να κάνεις το σύντροφό σου να αισθανθεί καλύτερα και επικεντρώσου στο πώς θα απολαύσετε μαζί τη διαδικασία του σεξ.

Shape Tip2: Μη φοβάσαι τα γρήγορα! Εκείνος λατρεύει τα γρήγορα, γιατί φανερώνουν αυθορμητισμό. Επίσης, μην το λαμβάνεις ως μία ακόμη υποχρέωση.
πηγή: shape.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...