Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Απίστευτο και όμως αληθινό: Κάποιοι άνθρωποι θεωρούν πιο σημαντικό το κινητό τους από το σεξ!

Απίστευτο και όμως αληθινό: Κάποιοι άνθρωποι θεωρούν πιο σημαντικό το κινητό τους από το σεξ!
Ποιοι είναι αυτοί και τι αποκάλυψε η έρευνα;
Η εταιρεία Harris Interactive πραγματοποίησε δημοσκόπηση σε πάνω από 2.000 Αμερικανούς με σκοπό να εξερευνήσει τη σχέση τους με την τεχνολογία.

Τα αποτελέσματα ίσως να εκπλήξουν πολλούς από εμάς, αφού η έρευνα αποκάλυψε ότι μεγάλο μέρος του ενήλικου πληθυσμού των ΗΠΑ δίνει προτεραιότητα στο κινητό του τηλέφωνο αντί του σεξ!

Συγκεκριμένα, το 20% των ερωτηθέντων δήλωσε πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το σεξ, όμωςμεγαλύτερο ποσοστό (26%) δήλωσε πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το κινητό του!

Μάλιστα, μελέτη που είχε πραγματοποιηθεί πέρυσι έδειξε ότι το 10% των Αμερικανών έχει απαντήσει σε μια κλήση ή ένα γραπτό μήνυμα κατά τη διάρκεια του σεξ!

Γενικά, περίπου το 75% δήλωσε ότι η τεχνολογία βελτιώνει την ποιότητα ζωής τους , ενώ πάνω από τους μισούς συμμετέχοντες αισθάνονται πως τα κινητά, οι υπολογιστές, τα tablet δίνουν ώθηση στην κοινωνικότητα τους και τις σχέσεις με τους φίλους τους.


Εμείς ας ελπίσουμε ότι η ανάπτυξη της τεχνολογίας δεν θα εισχωρήσει περισσότερο στις σεξουαλικές μας σχέσεις, γιατί αν αυτό συμβεί στο μέλλον θα καταστρέφει ακόμα η σημαντικότερη, διαπροσωπική επαφή των ατόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...