Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Τα φαντάσματα των πρώην

Τα φαντάσματα των πρώην
Υπάρχουν κάποιοι λόγοι που αιτιολογούν το γιατί δεν πρέπει να γυρίσετε στο πρώην σας. Ή έστω αμέσως. Πάρτε το χρόνο σας, μια βαθιά ανάσα και σκεφτείτε ξανά τα εξής:
• Αρχικά, για να πήρατε την απόφαση να χωρίσετε θα υπάρχει λόγος. Το προσπαθήσατε μία, το προσπαθήσατε δύο, τρείς… αφού δεν σας βγαίνει γιατί να παιδεύεστε. Δεν ταιριάζουμε μ’ όλους τους ανθρώπους. Σαφώς, και αισθάνεστε πράγματα για εκείνον αλλά αφού δεν τα βρίσκετε δεν υπάρχει λόγος να χάνετε χρόνο.
• Επίσης, έχετε μάθει να λειτουργείτε με έναν τρόπο μέσα σε μία σχέση. Αυτό θα σας δυσκολέψει στην αρχή μέχρι να βρείτε τις ισορροπίες σας με το νέο σας σύντροφο. Δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παρατήσετε την προσπάθεια με την πρώτη δυσκολία.
 Το σεξ δεν θα είναι το ίδιο. Μην το υποτιμάτε και μην το ξεχνάτε. Άλλωστε οι περισσότερες σχέσεις τελειώνουν όταν το σεξ μεταξύ του ζευγαριού αρχίζει να περνάει κρίση.
• Χάθηκε η εμπιστοσύνη. Πώς μπορείτε να μείνετε σε μια σχέση που δεν εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον; Η ανασφάλεια λειτουργεί ως σαράκι στην περίπτωση αυτή που σας τρώει.
• Προσέξτε μήπως ασυναίσθητα έχετε ρίξει νερό στο κρασί σας και δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Πολύ συχνά οι άνθρωποι εξιδανικεύουν καταστάσεις απλά και μόνο για να νιώσουν ασφάλεια. Ναι, η αγκαλιά του πρώην είναι γνώριμη και δημιουργεί την αίσθηση αυτή. Σ’ αντίθεση με κάποιον άγνωστο που σας τρομάζει. Με απλά λόγια, μην γυρίσετε πίσω από φόβο.
• Αν θέλετε μία καινούρια, διαφορετική και καλύτερη ζωή τότε δεν πρέπει να κοιτάτε στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάτε μπροστά. Αν πιστεύετε πως σας αξίζει κάτι καλύτερο τότε διεκδικήστε το.
Καταλαβαίνουμε ότι θέλετε πραγματικά να γυρίσετε σ΄ένα πρόσωπο που σημαίνει πάρα πολλά για σας. Το δεχόμαστε. Προσπαθήστε όμως να το σκεφτείτε λίγο καλύτερα. Είναι η εύκολη λύση. Ξέρετε τι θα αντιμετωπίσετε και πως θα το διαχειριστείτε. Όμως, τι θα κάνετε με τη φωνή που ακούγεται μέσα σας και λέει «Ζήσε!», «Έχω την ανάγκη από περιπέτεια», «Από κάτι νέο»; Μήπως είναι άδικο να την αγνοείτε; 
πηγή:jenny.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...