Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο Νο1 εχθρός της ερωτικής σου ζωής;

Ο Νο1 εχθρός της ερωτικής σου ζωής;
Υπάρχει μια μικρή καθημερινή συνήθεια που μπαίνει ανάμεσα στα ζευγάρια και καταστρέφει την ερωτική τους ζωή… Μάθε ποια είναι αυτή!

Μπορεί τα social media και η τεχνολογία να μας βοηθάνε να επικοινωνήσουμε με ανθρώπους σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όμως όπως φαίνεται αποτελούν εμπόδιο στην ευτυχία πολλών ζευγαριών, ακόμη και στις πιο προσωπικές τους στιγμές.


Πρόσφατη έρευνα από γνωστή εταιρία προφυλακτικών, έδειξε ότι το 60% ανδρών και γυναικών αφιερώνει περισσότερο χρόνο στον υπολογιστή, την τηλεόραση και το κινητό παρά το σεξ!


Μάλιστα τα αποτελέσματα έδειξαν μάλιστα  ότι το 15% των γυναικών και το 17% των ανδρών απαντά στο τηλέφωνο ή στέλνει μηνύματα κατά τη διάρκεια του σεξ!


Με αφορμή την ετήσια γιορτή του WWF «Η Ώρα της Γης» που μας προτρέπει να σβήσουμε τα φώτα και να απενεργοποιήσουμε κάθε ηλεκτρική συσκευή για μία ώρα, η εταιρία προφυλακτικών κυκλοφόρησε ένα σύντομο βίντεο που παρουσιάζει ιστορίες διαφόρων ζευγαριών που προτίμησαν την… γοητεία της τεχνολογίας αντί για το ταίρι τους!

πηγή:faysbook.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...