Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Απιστία: Να δώσεις 2η ευκαιρία ή να φύγεις;

Απιστία: Να δώσεις 2η ευκαιρία ή να φύγεις;
Πώς θα το κάνεις να δουλέψει: Αν ο σύντροφός σου δείχνει τύψεις και πιστεύεις πως αξίζει να πολεμήσεις για αυτή τη σχέση, πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί του και να βρείτε τι πήγε στραβά. “Συνήθως οι σχέσεις της μιας βραδιάς συμβαίνουν όταν κάποιος θέλει να έχει μια σεξουαλική ικανοποίηση και να βιώσει κάτι καινούργιο, που υποδεικνύει έναν βαθμό ανίας μέσα στη σχέση”, λέει ο Dr Massimo Stocchi, κλινικός διευθυντής, σύμβουλος και σεξουαλικός ψυχολόγος. “Ένας εξωσυζυγικός δεσμός συνήθως εμφανίζεται όταν κάποιος ψάχνει στον καινούργιο σύντροφο ένα χαρακτηριστικό που δεν του προσφέρει ο μόνιμος σύντροφός του, για παράδειγμα οικειότητα, σεξ ή στοργή”. Η απιστία είναι ένα από τα πιο σκληρά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει μια σχέση γι' αυτό είναι σημαντικό να αναζητήσεις βοήθεια ειδικού για να την διαχειριστείς. “Μίλησε με έναν σύμβουλο, καθώς οι καλοπροαίρετοι φίλοι είναι πιθανό να είναι επικριτικοί και να προσφέρουν πιο κοντόφθαλμες συμβουλές”, συμβουλεύει η Caroline Brealey, ιδρύτρια του γραφείου γνωριμιών Mutual Attraction.

photo: imgfave.com
Πότε να φύγεις: Κάποιοι άνθρωποι απλά δεν μπορούν να συγχωρήσουν και ορισμένες σχέσεις δεν αξίζουν να παλέψεις γι' αυτές. Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής, και αν ανήκεις σε μία ή και στις δύο αυτές κατηγορίες, είναι ώρα να φύγεις.
  
πηγή:shape.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...