Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

4 λόγοι για να μην ζηλεύεις την μανία του με το πορνό

4 λόγοι για να μην ζηλεύεις την μανία του με το πορνό
1. Μην ζηλεύεις γιατί το πορνό κάνει καλό στη σχέση!
Όπως σου έχουμε ξαναπεί, σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο ''The Archives of Sexual Behavior''επιβεβαιώνεται πως το 45% των ζευγαριών παρακολουθούν μαζί ταινίες πορνό και μάλιστα οι σχέσεις των ζευγαριών αυτών ήταν και πιο σεξουαλικές γεμάτες και πιο γερές.
Να ζηλέψεις μόνο: αν εκείνος προτιμά να αυτο ικανοποιείται με πορνό και το δικό σας κρεβάτι έχει πιάσει αράχνες.
2. Να μην ζηλεύεις γιατί ό,τι βλέπεις δεν είναι αληθινό!
Οι ταινίες πορνό όπως το λέει και η φράση, είναι ταινίες, με διαλείμματα, με μοντάζ, με υπερβολές και με σκηνές που γυρίζονται μεν ώρες και ώρες κι εμείς βλέπουμε στο τελικό αποτέλεσμα ανθρώπους να ζευγαρώνουν νον στοπ! Στην πραγματική ζωή, γνωρίζεις καλά και την διάρκεια που έχει το σεξ και το πόσα πράγματα είναι εφικτά!
Να ζηλέψεις μόνο: αν χωρίς να σε ρωτάει, επιχειρεί να πραγματοποιήσει διείσδυσεις, στάσεις που κάπου έχει δει, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα δικά σου θέλω!

3. Μην ζηλεύεις γιατί δεν τις θέλει τις πορνοστάρ
Βαθιά μέσα σου ξέρεις γιατί ζηλεύεις το πορνό. Είναι αυτές οι τσίτσιδες καλλονές, με τα εντυπωσιακά στήθια, τα σμιλεμένα οπίσθια, τις άκρως αποτριχωμένες μικρές περιοχές. Και πιστεύεις εσύ πως αυτός καίγεται για τα κορμιά; Κάθε μέρα μπροστά του, ειδικά στην εποχή μας, εκατομμύρια γυναίκες κυκλοφορούν σχεδόν τσίτσιδες και όχι γιατί το απαιτεί το επάγγελμά τους. Αν φοβάσαι και ζηλεύεις γενικά, ψάξε τρόπους να ξεπεράσεις τη ζήλεια σου γενικά γιατί τα κουνελάκια των ταινιών δύσκολα θα τα πετύχει στο δρόμο.
Να ζηλέψεις μόνο: αν σου ζητήσει να κάνεις προσθετική στο στήθος σε 5 νούμερα παραπάνω.

4. Μην ζηλεύεις γιατί το πορνό ήταν στη ζωή του πριν από σένα
Την αλήθεια να την πούμε: όταν εσύ μεγάλωνες με τη Σούπερ Κατερίνα στο χέρι, εκείνος ξεφύλλιζε τοPlayboy. Kαι μπορεί πριν δέκα χρόνια να μην είχαμε τόσες πληροφορίες αλλά σήμερα, με το ίντερνετ και τα έξυπνα τηλέφωνα, το πορνό είναι τόσο εύκολο να το πετύχει, που μην απορείς γιατί το κάνει!
Να ζηλέψεις μόνο: αν πληρώνει για να βλέπει πορνό, αφού υπάρχει τόσο δωρεάν.
πηγή:womenonly.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...