Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα

legs
Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί το 85 τοις εκατό περίπου των γυναικών. Ωστόσο, δεν είναι κάτι ανεξήγητο ή δύσκολο να κατανοηθεί. Πρόκειται απλά για λίπος. Και αν παίρνει αυτή τη μορφή, του φλοιού του πορτοκαλιού, είναι επειδή λείπει από τον οργανισμό η αρσενική ορμόνη τεστοστερόνη. Παρακάτω θα βρείτε 5 εύκολους τρόπους που μπορείτε να μειώσετε την κυτταρίτιδα μόνες σας στο σπίτι.
• Κάντε γυμναστική, αφού είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της. Φροντίστε να γυμνάζεστε 30-40 λεπτά, 3 έως τέσσερις εβδομάδες την εβδομάδα. Πρέπει να περιλαμβάνει ασκήσεις που τονώνουν το καρδιαγγειακό σύστημα, όπως γρήγορο και έντονο βάδισμα, τρέξιμο, ποδήλατο, βάρη καθώς και pilates και yoga.
 Κάντε μασάζ με ειδικό απολεπιστικό σαπούνι κατά της κυτταρίτιδας.Εκτός από το ότι καταπραύνει τους πόνους, μπορεί να ενισχύσει και να διεγείρει τα νεύρα που τροφοδοτούν με αίμα τα εσωτερικά όργανα. Δοκιμάστε το νέο προϊόν του KORRES με κόκκους Φυκιών και Καφεϊνη, αφού εκτός από τα παραπάνω θα καταφέρει να αυξήσει την ελαστικότητα και τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας, συμβάλλοντας δραστικά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
ΚΟΡΡΕΣ
Μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία.
• Προσέξτε τη διατροφή σας. Μειώστε τις λιπαρές τροφές και προτιμήστε αυτές που είναι πλούσιες σε λιπαρά οξέα omega 3 και 6.
 Αυξήστε τα λήψη αντιοξειδωτικών. Αντιοξειδωτικά μπορούν να βρεθούν στα κρεμμύδια, το σκόρδο, τις βιταμίνες A, C και E, καθώς και στα μέταλλα σελήνιο, ψευδάργυρο και μαγγάνιο.
• Τέλος, αγοράστε έναν τρίφτη για το σώμα. Το τρίψιμο του στεγνού δέρματος δε θα σας απαλλάξει από την κυτταρίτιδα αλλά θα κάνει το δέρμα να δείχνει λιγότερο πλαδαρό και γκριζοκίτρινο. Τρίψτε προς την κατεύθυνση της καρδιάς, σηκώνοντας τα πόδια και περνώντας τον τρίφτη σε όλο του το μήκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...