Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Αποκαλυπτική έρευνα για το σεξ και την… «πίσω πόρτα»!

Τέλος στο ταμπού της πίσω πόρτας… φαίνεται πως μπαίνει χρόνο με το χρόνο. Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine σχετικά με το πρωκτικό σεξ και τους νέους παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς φαίνεται πως όχι μόνο οι γυναίκες αλλά και οι  άντρες προτιμούν την «πίσω πόρτα».
Σύμφωνα με την έρευνα το 20% των γυναικών ηλικίας 18-20 έχουν δοκιμάσει το πρωκτικό σεξ τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Ποσοστό που διπλασιάζεται στις ηλικίες 20 έως 24 ετών καθώς φτάνει το 40%. Το 20% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν πως το αγόρι τους τις έπεισε να δοκιμάσουν «από πίσω» τουλάχιστον μία φορά μέσα στο τελευταίο εξάμηνο.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ποσοστά των αντρών που δοκίμασαν το πρωκτικό σεξ  καθώς φτάνει το 11% στις ηλικίες 20-24. Πολλοί από αυτούς μάλιστα δηλώνουν τόσο ικανοποιημένοι που το συνιστούν σε όλους τους κολλητούς τους. Σε αντίστοιχη έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 1992 τα ποσοστά ήταν 10 και 20 φορές μικρότερα. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους και τους σεξολόγους η αύξηση των ποσοστών οφείλεται στην αύξηση πρόσβασης σε πορνογραφικό υλικό και της μείωσης των ταμπού στις οικογένειες των νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...