Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Πέθανε από καρδιακή προσβολή επειδή »έτρωγε τα νύχια του»

nail-bitting-660
Πέθανε από καρδιακή προσβολή επειδή »έτρωγε τα νύχια του»
Η συνήθεια να “τρώει τα νύχια του’, οδήγησε 40χρονο Βρετανό στο θάνατο λόγω καρδιακής προσβολής.
Ο ασθενής ‘’έφαγε’” τόσο άσχημα τα νύχια του, που αιμορράγησαν και οδήγησαν σε λοίμωξη η οποία κατέστη σηπτική και προκάλεσε μοιραία καρδιακή προσβολή.
Ο 40χρονος μπορεί να είχε ανοσία στον πόνο, καθώς η συνήθειά του (ονυχοφαγία) διαρκούσε χρόνια. Ο γιατρός του δήλωσε ότι τα νύχια του 40χρονου ήταν πάντα σε άσχημη κατάσταση και αιμορραγούσαν συχνά και είχε χάσει σχεδόν κάθε αίσθησή τους.
Η συνήθεια να ‘’τρώει τα νύχια του’” είχε ενταθεί τα τελευταία χρόνια και υπέφερε επίσης από άγχος και κατάθλιψη. Εισήχθη στο νοσοκομείο τον Σεπτέμβριο με σηψαιμία και αρχικά αντιμετωπίστηκε με αντιβιοτικά επειδή δεν ήθελε να χάσει το δάχτυλο του. Ωστόσο 8 ημέρες αργότερα οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν την άκρη του.
Πέθανε 2 εβδομάδες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο παρά τα σημάδια βελτίωσης και παρά το ότι ήταν απύρετος. Ο χειρουργός του, δήλωσε ότι ο θάνατος του ασθενούς του προκάλεσε σοκ. Η μητέρα του επιμένει ότι θα μπορούσαν να έχουν γίνει περισσότερα για να σωθεί ο γιός της. Ο νεκρός, που ήταν επίσης διαβητικός, είχε υποβληθεί παλαιότερα σε ακρωτηριασμό λόγω ελκών στο πόδι.

Πηγές: Ξένος τύπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...