Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Eσύ ποια γυναίκα του είσαι;

Eσύ ποια γυναίκα του είσαι;
Τα καλά:
Η γυναικάρα του: εκεί στις αρχές του φλερτ, εκεί που σε βλέπει και δεν σε χορταίνει, δεν είσαι απλά μια γυναίκα αλλά γυναικάρα. Τον ίδιο χαρακτηρισμό χρησιμοποιεί και τις φορές που θα αναφερθεί για σένα σε φίλους και γνωστούς μέχρι και την ημέρα που ο πολύς ο έρωτας θα φύγει κι θα σε δει στις κανονικές σου διαστάσεις.
Το γυναικάκι του: στην φάση αυτή του δεσμού, έχει την ανάγκη να σε προστατεύσει. Είναι στο mood του πρίγκιπα και προτιμά να είσαι το γυναικάκι του, ειδικά σε περιόδους που σε βλέπει πεσμένη ψυχολογικά και θέλει να γίνει μια μεγάλη αγκαλιά για να σε φροντίσει.
Η γυναικούλα του: εδώ έχει πιθανότατα μπει και το Στεφάνι ή εκείνος έχει κάνει καμιά κουτσουκέλα- όχι απαραίτητα ερωτική- και προσπαθεί να σε καλοπιάσει για τα σφάλματά του. Εδώ μεταμορφώνεσαι σε γυναικούλα του, σε μια προσπάθεια καλοπιάσματος.
Η Γυναίκα του: είναι η μέρα εκείνη που καταλαβαίνει επιτέλους πως δεν μπορεί να ζήσει μακρυά σου. Εκεί παίζει και να σου κάνει και την πρόταση γιατί τι πιο δυνατό από το να τον ακούσεις να σου λέει γονατιστός: "Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;"
Και τα άσχημα:
Το γύναιο: το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει. Από γυναικάρα να γίνεις το γύναιο, η παλιογυναίκα, το παλιοθήλυκο που δεν θέλει πλέον στο πλευρό του.
Από δω η γυναίκα του κι από κει το αίσθημά του! Από εκεί που είχε την πρώτη θέση στην καρδιά του, βγήκες δεύτερη. Εσύ επαναπαύτηκες στις δάφνες της συζύγου κι εκείνος βρήκε άλλη γυναίκα στην καρδιά του.
Η δε γυνή, να φοβάται τον άντρα: ξεκινήσατε ωραία και καλά και δυστυχώς τα περί ισότητας πήγαν περίπατο. Από γυναίκα του, έγινες αυτή που πρέπει να φοβάται και να του φέρνει την παντόφλα!
πηγή:womenonly.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...