Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

SEXercises : πώς να γυμναστείς, χωρίς καν να σηκωθείς από το κρεβάτι

SEXercises : πώς να γυμναστείς, χωρίς καν να σηκωθείς από το κρεβάτι
Τα γυμναστήρια και τα στάδια δεν είναι ο μόνος τρόπος να γυμναστείς και να χάσεις θερμίδες , αφού μπορείς να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων, χωρίς καν να σηκωθείς από το κρεβάτι… Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια η καλή διάθεση και φυσικά ο κατάλληλος ερωτικός σύντροφος.
Καλό ζέσταμα: Γυμναστική χωρίς ζέσταμα δεν γίνεται και στη συγκεκριμένη περίπτωση ζέσταμα θεωρείται ένα δυνατό, ερωτικό μασάζ σε όλο το σώμα του συντρόφου που θα ανεβάσει τη λίμπιντο και θα σε βοηθήσει να κάψεις 80 θερμίδες σε μισή ώρα και να γυμνάσεις χέρια και πλάτη.

Διαλειμματική προπόνηση: Οι ειδικοί μιλούν συνεχώς για τα οφέλη της διαλειμματικής προπόνησης στο σώμα και τη γρήγορη καύση θερμίδων που προκαλεί. Διαλειμματική προπόνηση σημαίνει γρήγορη εναλλαγή ασκήσεων και έντασης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση διαλειμματική προπόνηση είναι η αλλαγή των στάσεων, του ρυθμού και της έντασης που όχι μόνο θα κάψει μέχρι και 385 θερμίδες σε μία ώρα, αλλά θα κάνει και το σεξ πιο καυτό.

Η μαγεία του ιεραποστολικού: η αλλιώς η κλασική στάση με τη γυναίκα «άραξα λίγο» και τον άντρα από πάνω να τραβάει το ζόρι. Παρόλα αυτά, η ξεκούραστη ιεραποστολική στάση μπορεί να μετατραπεί σε μία αποτελεσματική άσκηση για κοιλιακούς και προσαγωγούς. Ανασήκωσε λοιπόν τον κορμό σου, σφίξε την κοιλιά και προσπάθησε να συμμετέχεις και εσύ περισσότερο στην κίνηση κάνοντας ελαφριές κυκλικές κινήσεις με τον κορμό που όχι μόνο θα αυξήσουν την αντίσταση και την ερωτική απόλαυση, αλλά θα σε κάνουν να νιώθεις σαν να έκανες 100 κοιλιακούς.

Όρθια Sexercise: Η όρθια στάση απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, κυρίως από την πλευρά του συντρόφου σου, αφού όχι μόνο πρέπει να στηρίξει το σώμα σου πάνω του, αλλά να συνεχίσει και την ερωτική διαδικασία. Εσύ από την άλλη, πρέπει να τυλίξεις σφιχτά τα πόδια σου γύρω από τον κορμό του. Αεροβική στάση που επιταχύνει τους καρδιακούς παλμούς και γυμνάζει άψογα τους προσαγωγούς και τους μηρούς.
Τα μυστικά του Cowgirl: Πέρα από τις θερμίδες που καις όταν βρίσκεσαι πάνω από τον σύντροφο σου, μπορείς να μεγαλώσεις λίγο τον βαθμό δυσκολίας, λυγίζοντας τα γόνατα και κάνοντας παράλληλα squats που γυμνάζουν γλουτούς και μηρούς, ενώ θα σε βοηθήσουν να κάψεις περισσότερο λίπος και μέχρι και 200 θερμίδες σε μισή ώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...