Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Mεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση μετά το…σεξ;

Mεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση μετά το…σεξ;
Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα;
Η ποιότητα της ερωτικής μας ζωής δεν εξαρτάται μόνο από όσα κάνουμε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, αλλά και από αυτά που κάνουμε μετά, υποστηρίζουν οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Mississauga του Τορόντο.

Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζεται ο χρόνος που αφιερώνει ο ένας σύντροφος στον άλλο μετά το σεξ, επιδεικνύοντας τρυφερότητα και ενδιαφέρον, συμβάλλει σημαντικά στην ικανοποίηση από τη σχέση.

Στη μελέτη που δημοσιεύτηκε, αναλύθηκαν δεδομένα δημοσκόπησης στην οποία συμμετείχαν 335 άτομα καθώς και στοιχεία έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε 101 ζευγάρια. Εξετάστηκε η σχέση τρυφερότητας των συντρόφων μετά το σεξ (χάδια, αγκαλιές, φιλιά…) και της γενικότερης σεξουαλικής ικανοποίησης των ατόμων. 

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι τα ζευγάρια που περνούν χρόνο μαζί μετά την ερωτική πράξη εκφράζουν σε γενικές γραμμές μεγαλύτερη ικανοποίηση, ασχέτως της συχνότητας του σεξ!

Αφιέρωσε λοιπόν λίγο χρόνο μετά την ερωτική πράξη στο να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στο σύντροφό σου, για να έχεις μια πιο ποιοτική σχέση και πιο έντονη σεξουαλική διάθεση για το έτερον σου ήμισυ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...