Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Το προφίλ του άπιστου άντρα: 8 απροσδόκητα σημάδια ότι θα «στα φορέσει»!


Ακόμα και η μπύρα που προτιμά είναι σημάδι... Ενημερώσου τώρα!



Το προφίλ του άπιστου άντρα: 8 απροσδόκητα σημάδια ότι θα «στα φορέσει»!
Αμέτρητες έρευνες υποστηρίζουν πως ξέρουν τον πραγματικό λόγο που μερικοί άντρες απατούν κατά συρροή τη σύντροφό τους. Αυτές οι έρευνες υπογραμμίζουν πως μπορούμε να εντοπίσουμε τους άπιστους από το σχήμα του προσώπου τους, τη δουλειά τους ακόμα και από την μπύρα που προτιμούν. Συγκεντρώσαμε όλες τις ενδείξεις ενός άπιστου για να ξέρεις από ποιους τύπους πρέπει να μείνεις μακριά.

Έχει πρόσωπο με γωνίες
Μπορεί το λαξευμένο του πρόσωπο να τον κάνει πιο όμορφο, αλλά τον κάνει και περισσότερο άπιστο. Ένα τετράγωνο πηγούνι και ένα δυνατό μέτωπο αποκαλύπτουν έναν άντρα με προσόν... την απιστία.

Αγαπημένες του μπύρες είναι οι Guinness και η Corona
Αυτή η διασύνδεση μεταξύ μπύρας και απιστίας μας προβλημάτισε αρχικά. Μετά διαβάσαμε τη σχετική έρευνα και  πειστήκαμε. Οι άντρες που πίνουν αυτές τις δύο μάρκες είναι πιο πιθανό να απατήσουν. Έχουν κάτι international και αποκαλύπτερι διάθεση για εξερεύνηση παντός τύπου.

Είναι λίγο παραπάνω χαρούμενος από το φυσιολογικό
Ναι, η ευφορία της απιστίας υπάρχει και το απέδειξε επιστημονική έρευνα. Οι ειδικοί διαπίστωσαν πως όταν κλέβουμε στις εξετάσεις ή απατάμε τον σύντροφό και δεν μας πιάνουν νιώθουμε πολύ καλά με τον εαυτό μας. Περίεργο!

Έχασε βάρος
Το άγχος να μην τον πιάσεις διατηρεί τη γραμμή του. Οι άπιστοι άντρες κάθε φορά που κάνουν την απιστία τους χάνουν κατά μέσο όρο 3 κιλά. Βέβαια η απώλεια βάρους δεν οφείλεται μόνο σε αυτό, αλλά και στο γεγονός ότι θέλει εντυπωσιάσει το νέο του θήραμα.

Είναι μηχανικόςΣύμφωνα με έρευνα του dating site AshleyMadison.com οι άντρες που εργάζονται στα τμήματα IT ή ως μηχανικοί είναι πιο πιθανό να απατήσουν. Τελικά, το παιδί με τα γυαλάκια στο γραφείο δεν είναι και η καλύτερη επιλογή.

Είναι ενθουσιασμένος με τον γάμο του κολλητού του
Εννοείται, πως μπορεί να χαρεί που ο παιδικός του φίλος θα ξεκινήσει τη νέα του ζωή με την αγαπημένη του, αλλά πιθανότατα θα έχει στο μυαλό του το bachelor πάρτι και το γεγονός ότι θα πιει σαν να μην υπάρχει αύριο. Έρευνα έδειξε πως το 32% των αντρών του δείγματος απάτησαν την καλή τους σε γάμο που ήταν καλεσμένοι. Μήπως να βρεις κάποιον να μην έχει καθόλου κολλητούς;

Βλέπει τακτικά πορνό ταινίες
Οι ειδικοί της ιστοσελίδας YourTango.com κατέληξαν  πως οι επισκέπτες τέτοιων sites, που είναι σεξουαλικά υπερδραστήριοι, είναι περισσότερο επιρρεπείς στην απιστία.

Εμ, μόλις έπαθε καρδιακή προσβολή.
Οι άπιστοι είναι πιο πιθανό να πάθουν καρδιακή προσβολή. Αποτέλεσμα της αδρεναλίνης που ρέει άφθονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...