Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Αντιμετωπίστε φυσικά τις ραγάδες με βούτυρο κακάο

anapnoes.gr : 5568551377 a6fa2be072 b Αντιμετωπίστε φυσικά τις ραγάδες με βούτυρο κακάο
Πολλές φορές η αυξομείωση βάρους λόγω απώλειας κιλών ή μιας εγκυμοσύνης μπορεί να προκαλέσει στο σώμα κάποιες μικρές αλλά αντιαισθητικές γραμμές που ονομάζονται ραγάδες. Η εμφάνιση τους οφείλεται στο τέντωμα της επιδερμίδας, η οποία αναγκάζεται να δημιουργήσει κάποια μικρά «σχισίματα» για να εξισορροπήσει αυτή τη μεταβολή. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσέξετε τη συνεχόμενη και σε μεγάλο βαθμό αυξομείωση των κιλών σας. Ωστόσο όμως, αν δεν αποφύγετε την εμφάνιση τους, μπορείτε να τις εξαλείψετε ή να τις περιορίσετε σημαντικά με την κατάλληλη περιποίηση.

Η εφαρμογή βούτυρου κακάο αποτελεί μια ευρέως διαδεδομένη θεραπεία, μιας και το προϊόν αυτό έχει την ικανότητα να συσφίγγει και να τονώνει το δέρμα, διατηρώντας το παράλληλα επαρκώς ενυδατωμένο. Επίσης, διαθέτει κάποια ένζυμα τα οποία βοηθούν στη μείωση βλάβης στον ιστό του δέρματος, ενυδατώνουν την επιδερμίδα και κάνοντας το ξηρό δέρμα, λείο και απαλό με μια ελαφριά φυσική λάμψη.
Τέλος, δείτε μερικά ακόμη tips που θα σας βοηθήσουν στην εξάλειψη και την πρόληψη των ραγάδων:
- Αρχικά περιορίστε τις καταχρήσεις, έτσι ώστε να αποφύγετε τις σύντομες και απότομες αυξομειώσεις βάρους και ακολουθήστε ένα ισορροπημένο διατροφικό πλάνο.
- Καταναλώστε μεγάλες ποσότητες νερού, τουλάχιστον 1,5 λίτρο την ημέρα, προκειμένου να διατηρήσετε το σώμα σας ενυδατωμένο.
- Χρησιμοποιήστε βιταμίνες για να προφυλάξετε το δέρμα σας από μια μελλοντική εμφάνιση ραγάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...