Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Fake no more! 5 πραγματικοί (αλλά δυσάρεστοι) λόγοι που οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό

Συμβαίνει και στα καλύτερα κορίτσια!


Fake no more! 5 πραγματικοί (αλλά δυσάρεστοι) λόγοι που οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει προσποιηθεί οργασμό κατά τη διάρκεια της ερωτικής της ζωής. Μπορεί τα κίνητρα... της προσποίησης να είναι πάντα καλοπροαίρετα, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποκρίνεσαι για τον μοναδικό λόγο ότι τελικά εσύ θα χάσεις. Ο παρτενέρ σου θα προσπαθεί πάντα περισσότερο να σε κάνει να ολοκληρώσεις και αυτή η προσπάθεια δεν πρέπει ποτέ να χαθεί μέσα από τα χέρια σου! Εμείς πάντως ξέρουμε τους λόγους που οι γυναίκες λένε αυτό το μικρό και αθώο ψεματάκι και στους αποκαλύπτουμε για να σε αποτρέψουμε από ακόμη μία... σεξουαλική προσποίηση

1. Γιατί οι ελεύθερες γυναίκες έχουν λιγότερες πιθανότητες να φτάσουν σε οργασμό. Νέες έρευνες απέδειξαν πως οι γυναίκες που δεν βρίσκονται σε σχέση έχουν λιγότερες πιθανότητες να ολοκληρώσουν κατά τη διάρκεια ενός casual sex παρά μέσα σε σχέση. Το ποσοστό είναι περίπου 40% έναντι 70%. Οι ελεύθερες γυναίκες προσποιούνται λοιπόν γιατί δεν νιώθουν άνετα από την αρχή να πουν στον παρτενέρ τους τι τους αρέσει.
2. Οι γυναίκες πιστεύουν στο ευτυχισμένο τέλος. Έτσι όταν δεν συμβαίνει, νιώθουν αμηχανία όχι μόνο για τον σύντροφο τους, αλλά και για εκείνες. Όταν ένας άντρας βρίσκεται από πάνω μας και βρίσκεται μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν τον οργασμό είναι τουλάχιστον αμήχανο να τον κοιτάμε με ένα ανέκφραστο πρόσωπο.
3. Η γυναίκα κουράστηκε και θέλει να δώσει ένα τέλος στην ερωτική πράξη. Εκείνος θέλει πολύ να σε δει να ολοκληρώνεις και δεν έχει σκοπό να σταματήσει μέχρι να το καταφέρει. Εκτιμούμε τους αφοσιωμένους παρτενέρ, αλλά όταν ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να συμβεί ούτε σε δέκα ώρες τότε βάζουμε το υποκριτικό μας ταλέντο σε πλήρη δράση.
4. Πραγματικά μας αρέσει ο παρτενέρ μας και μας φοβόμαστε να του πούμε τι πραγματικά μας αρέσει. Όταν σε θέλουμε σκεφτόμαστε πρώτα εσένα. Θέλουμε να σου δείξουμε ότι σε ποθούμε σωματικά και να μην σε βασανίσουμε με φράσεις... "λίγο πιο αριστερά, λίγο πιο σιγά".
5. Είμαστε μεθυσμένες και νιώθουμε ότι πρωταγωνιστούμε σε ταινία. Αν και το αλκοόλ είναι αφροδισιακό, στην πράξη μας απομακρύνει από τον οργασμό. Έχεις πιει, νιώθεις σέξι, νομίζεις ότι πρωταγωνιστείς σε ταινία και ο οργασμός σου είναι για Όσκαρ.
6. Προσποιηθήκαμε την προηγούμενη φορά και δεν μας κατάλαβε κανένας. Όταν τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα και δεν κατάφεραν να μας πιάσουν για το μικρό μας ψέμα, είναι εύκολο να το ξανακάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...