Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Στoματικό σeξ: Αυτά είναι τα οφέλη που δεν γνωρίζετε!!

Στoματικό σeξ: Αυτά είναι τα οφέλη που δεν γνωρίζετε!!

Όπως και ο αuνανισμός το στoματικό seξ είναι ένα από τα θέματα ταμπoύ, τα οποία ακόμη και τα ζευγάρια δύσκολα συζητούν μεταξύ τους.
Ωστόσο, πολυάριθμες επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι έχει ευεργετικές επιδράσεις όχι μόνο στους άνδρες, όπως ίσως θεωρείτε, αλλά και στις γυναίκες. Δείτε τα 3 οφέλη του στoματικού seξ όπως έχουν προκύψει από δημοσιευμένες έρευνες σε επιστημονικές επιθεωρήσεις

 1) Για άνδρες και γυναίκες: Κάνει την seξουαλική εμπειρία πιο ενδιαφέρουσα Σύμφωνα με το ιατρικό δίκτυο «NetDoctor», το στoματικό seξ είναι ένα απλό και αποτελεσματικό μέσο για την εpωτική διέγερση τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας και βοηθά να ξεπεραστεί η δυσκολία διέγερσης ή κορύφωσης.

2) Για τους άνδρες: Προληπτικό μέτρο κατά της απιστίας Όπως δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Evolutionary Psychology», οι άνδρες «χρησιμοποιούν» το στoματικό seξ ώστε η σύντροφός τους να παραμείνει πιστή. Η στρατηγική αυτή φαίνεται πως είναι αρκετά αποτελεσματική, καθώς εκτοξεύει την ικανοποίηση της γυναίκας από το seξ αλλά και τη σχέση γενικότερα.

3) Για τις γυναίκες: Προστατεύει την καρδιά Ολλανδοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που επιδίδονται τακτικά στο στoματικό seξ διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο προεκλαμψίας. Όπως δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Reproductive Immunology» πρόκειται για μία πάθηση που εκδηλώνεται στην εγκυμοσύνη και περιλαμβάνει την απότομη άνοδο της αρτηριακής πίεσης...                                

Πηγή : onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου