Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Παραγγελία ενός ακόμη τόνου ηρωίνης σημειώθηκε αμέσως μετά την πρόκριση της Εθνικής στους 16 του Μουντιάλ

Ακόμη μια υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών ξεδιάλυναν οι «ράμπο» της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματός, νωρίς σήμερα τα ξημερώματα. Φαίνεται μάλιστα πως η υπόθεση σχετίζεται άμεσα με την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, έπειτα από τη μεγάλη νίκη της επί της Ακτής Ελεφαντοστού, την Τρίτη το βράδυ.
Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με καλά πληροφορημένες πηγές της Διώξης, οι οποίες εξιστόρησαν με πάσα ακρίβεια τα γεγονότα όπως αυτά συνέβησαν. «Είμαστε πλέον βέβαιοι πως η πρώτη παραγγελία μιας τόσο μεγάλης ποσότητας ηρωίνης έχει άμεση σχέση με τους αγώνες της Εθνικής μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι εύκολο να παρακολουθείς νηφάλιος τις προσπάθειες του Κατσουράνη, του Γκέκα και των άλλων παιδιών και να διαβάζεις μετά τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι, αρκετοί ήταν αυτοί που ζήτησαν τη βοήθεια της λευκής σκόνης για να αντέξουν, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα τη συσσώρευση της τεράστιας ποσότητας που εντοπίσαμε. Μετά την κατάσχεση της ηρωίνης και τη σύλληψη των διακινητών, οι "πελάτες" αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν νέα παραγγελία, ωστόσο η πρόκριση της Ελλάδας άλλαξε τα δεδομένα», μας εξηγεί ανώτατο στέλεχος της Διώξης.
«Μόλις ο Σαμαράς κέρδισε το πέναλτι, χιλιάδες ήταν οι συμπατριώτες μας που ζήτησαν εκ νέου να προμηθευτούν ηρωίνη, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Τα πανηγύρια στην Ομόνοια, τα "Proud to be Greek" στο Facebook και η επιστροφή του Κατσουράνη από την τιμωρία του, έπαιξαν το ρόλο τους», καταλήγει. Οι «ράμπο» ωστόσο ήταν υποψιασμένοι και τα ξημερώματα της Πέμπτης εντόπισαν στο λιμάνι του Πειραιά το πλοίο που μετέφερε ένα τόνο ηρωίνης, ο οποίος θα μοιραζόταν στους παραλήπτες του μέχρι και την ημέρα του αγώνα.
Στο «Κουλούρι» μίλησε ανώνυμα και ένας από τους ανθρώπους που είχαν παραγγείλει την ηρωίνη, ο οποίος παραδέχτηκε: «Αντέξαμε 270 λεπτά, τα 135 περίπου με τον Κατσουράνη και έρχεται ακόμη ένα 90λεπτο με την πιθανότητα παράτασης και πρόκρισης κι όλα αυτά βραδινές ώρες. Οι άνδρες του λιμενικού είναι απάνθρωποι, θα παραγγείλουμε κι άλλη». Τέλος, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες πως μεγάλο μέρος της ποσότητας των ναρκωτικών ουσιών είχαν σαν παραλήπτες τους τεχνικούς της ΝΕΡΙΤ, οι οποίοι αναγκάζονται να παρακολουθούν δια ζώσης όλες τις εκπομπές του καναλιού κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...