Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

4 τρόποι για να «διεκδικήσουν» οι μαμάδες το σεξ

4 τρόποι για να «διεκδικήσουν» οι μαμάδες το σεξ
Η διάθεση σου τους για σεξ δεν είναι η ίδια και πώς να ΄ναι αφού οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τους αυξήθηκαν απότομα. Παρόλα αυτά η μητρότητα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως άλλοθι. Κάθε μητέρα-γυναίκα έχει δικαίωμα σε μία πλούσια σεξουαλική ζωή και πρέπει να την διεκδικήσει. Μην ξεχνάτε πως το σεξ είναι υγεία αλλά και επικοινωνία. 
  • Φύγετε απ΄το σπίτι: Μπορεί να σας ακουστεί ακραία η πρόταση αυτή, αλλά είναι μία λύση. Το σπίτι είναι συναισθηματικά φορτισμένο και η κρεβατοκάμαρα σας μπορεί πλέον να μην σας εμπνέει αφού το σεξ έχει μετατραπεί σε ρουτίνα. Είναι ωραίο λοιπόν πού και πού να ξεφεύγετε με τον σύντροφό σας δίνοντας έναν αέρα φρεσκάδας στη σεξουαλική σας ζωή.
  • Just sex: Μπορεί να μην έχετε χρόνο στη διάθεσή σας να απολαύσετε ο ένας τον άλλον όπως θα θέλατε, αλλά μπορείτε να διεκδικήσετε το σεξ σαν παράνομοι εραστές. Όλα στο μυαλό είναι. Εκεί λοιπόν που λέτε ότι είστε αγχωμένες με τη λίστα του σούπερ μάρκετ, τα παιδιά και τις δουλειές του σπιτιού πατήστε ένα pause και στείλτε ένα ερωτικό μήνυμα στον άντρα σας. Ακόμη και ένα απλό «Σε θέλω» ή «Μου έχεις λείψει» αρκούν. Ήδη έχετε μπει σε μία διαδικασία να σκέφτεστε ο ένας τον άλλον.
  • Συμφιλιωθείτε με το σώμα σας. Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε χάσει τη φόρμα σας και το σώμα σας να μην είναι πλέον αυτό που είναι. Βάλτε την άσκηση και την καλή διατροφή στη ζωή σας. Όταν προσέχετε και αγαπάτε το σώμα σας αρχίζετε να νιώθετε πιο ελκυστική και σέξι. Αυτό σημαίνει πώς εκπέμπετε αυτοπεποίθηση και ερωτισμό. Ο σύντροφός σας λοιπόν θα κινηθεί αναλόγως.
  • Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας, μιλήστε ελεύθερα στον άντρα σας πλέον για το σεξ και ξεπεράστε τα ταμπού.
πηγή:jenny.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...