Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

4 λόγοι που το σεξ βοηθάει στη γυμναστική σου

4 λόγοι που το σεξ βοηθάει στη γυμναστική σου
Τα καλά του σεξ είναι πολλά και αυτό το γνωρίζεις ήδη. Ξέρεις όμως πως το σεξ βοηθάει πολύ και στη γυμναστική σου; Δες με ποιους τρόπους μπορεί το σεξ να βοηθήσει στην καθημερινή αθλητική δραστηριότητά σου!
#Το σεξ διώχνει τον πόνο

Έρευνες έχουν δείξει πως το σεξ βοηθάει στη μείωση του πόνου από τη γυμναστική. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του οργασμού εκκρίνονται ουσίες που δρουν ως παυσίπονα και μάλιστα αποθηκεύονται στον οργανισμό σου για 1 με 2 μέρες. Οπότε απλά φρόντισε να επαναλαμβάνεις το σεξ κάθε 2 μέρες και δώσε ακόμα περισσότερη ένταση στη γυμναστική σου.

#Το σεξ σε κάνει πιο δραστήριο

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει το σεξ βοηθάει στο να είμαστε πιο δραστήριοι και ενεργητικοί. Μας γεμίζει ενέργεια και βοηθάει στην έκκριση ντοπαμίνης, μιας ουσίας που βοηθάει στο να νοιώθουμε πιο ευτυχείς και να είμαστε πιο κοινητοποιημένοι.

#Το σεξ βοηθάει στον ύπνο

Υπάρχει μία αλυσίδα που πάει ως εξής. Το σεξ βοηθάει στο να κοιμόμαστε καλύτερα, και ο ύπνος βοηθάει στο να είμαστε πιο υγιείς και να κρατάμε τις ορμόνες μας σε σταθερά επίπεδα. Άρα χάνουμε πιο εύκολα βάρος και είμαστε πιο ξεκούραστοι για περισσότερη γυμναστική! Σε έρευνα που έγινε σε μπασκετμπολίστες οι οποίοι κοιμήθηκαν 2 ώρες παραπάνω καθημερινά για 6 εβδομάδες, αποδείχτηκε πως μπορούσαν να πετυχαίνουν πολύ περισσότερα καλάθια.

#Το σεξ βοηθάει την καρδιά

Έρευνα έχει δείξει πως γυναίκες με πολλούς οργασμούς και συχνό σεξ έχουν πολύ πιο δυνατή καρδιά και επίσης μπορούν να αποφύγουν πολλές ασθένειες που έχουν σχέση με την καρδιά αλλά και τον διαβήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...