Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Πως σχετίζεται ο σωματότυπος σου με τις σεξουαλικές σου επιλογές;

Πως σχετίζεται ο σωματότυπος σου με τις σεξουαλικές σου επιλογές;
Νέα έρευνα απαντάει στο ερώτημα…
Έχεις αθλητικό σωματότυπο, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη λεκάνη ή μήπως έχεις σώμα «αχλάδι» με ανοιχτή λεκάνη και μεσογειακές καμπύλες;

Αν ανήκεις στη 2η κατηγορία, είναι πλέον και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι είσαι πιο επιρρεπής στα one night stands!

Σύμφωνα με νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Λιντς, η λεκάνη της γυναίκας μπορεί να φανερώσει πόσο σεξουαλικά ενεργή είναι, όπως και επίσης αν της αρέσει να αλλάζει συχνά ερωτικούς συντρόφους! 

Στη μελέτη συμμετείχαν 148 γυναίκες ηλικίας 18-26 ετών, οι οποίες ερωτήθηκαν για τις σεξουαλικές τους εμπειρίες. Οι γυναίκες που δήλωσαν ότι οι περιστασιακές σχέσεις αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 75% όλων των σεξουαλικών τους επαφών, είχαν κατά 2 εκατοστά μεγαλύτερη λεκάνη από τις γυναίκες που δήλωσαν πως έχουν κάνει πιο σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις!

Η ερμηνεία που δίνουν  οι ερευνητές είναι κυρίως βιολογική, καθώς υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες αυτές δε φοβούνται τη γέννα και συνδέεται άμεσα με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, την ικανότητά μας να περπατάμε και την ικανότητα των γυναικών να γεννούν χωρίς δυσκολία ένα παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...