Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

«Παντρεύομαι τον Ιούνιο και θέλω να αγοράσω νυφικό μέσω ίντερνετ. Τι πρέπει να προσέξω»;

«Παντρεύομαι τον Ιούνιο και θέλω να αγοράσω νυφικό μέσω ίντερνετ. Τι πρέπει να προσέξω»;
Αγαπητό Queen.gr
Mε λένε Έλενα και τον Ιούνιο παντρεύομαι! Λόγω έλλειψης χρόνου και φυσικά... budget, τα έβαλα κάτω με την μαμά και τις φίλες μου, και αποφάσισα να παραγγείλω νυφικό μέσω διαδικτύου! Ξέρω ότι δεν είμαι η πρώτη ούτε και η τελευταία φυσικά που το κάνει, αλλά επειδή σχεδόν πάντα οι αγορές μέσω ίντερνετ εμπεριέχουν ρίσκο, θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου πείτε κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξω για να μην την πατήσω! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Η απάντηση του Queen.gr
Αγαπητή μας φίλη αρχικά να σου ευχηθούμε με το καλό! Η αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν τη λύση τουδιαδικτύου όσον αφορά στην αγορά νυφικού, για τους λόγους που μας ανέφερες κι εσύ στο mail σου. Παρόλα αυτά, και παρά το γεγονόςότι αποδεδειγμένα οι αγορές μέσω ίντερνετ είναι πλέον αρκετά αξιόπιστες, επειδή δεν πρόκειται για ένα απλό ρούχο ή ένα ζευγάρι παπούτσια, αλλά για το νυφικό σου, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτική και πολύ οργανωμένη επίσης.
Αρχικά, πρέπει να γνωρίζεις τι είναι αυτό που ταιριάζει στο σώμα και γενικότερα την εμφάνισή σου! Με τον τρόπο αυτό, και κάποια σχέδια θα αποκλείσεις, και η επιλογή θα είναι πιο εύκολη και σίγουρη. Μην παραλείψεις φυσικά να δοκιμάσεις διάφορα σχέδια, ακόμη και αν δεν αγοράσεις, ώστε να μπορέσεις να παρατηρήσεις, ποιο ύφασμα, ποιο χρώμα και ποιο κόψιμο σε κολακεύει περισσότερο. Θεωρούμε αυτονόητο ότι θα πρέπει να γνωρίζεις επακριβώς τις διαστάσεις σου, τους γνωστούς και απαραίτητους 3 αριθμούς, ενώ όσο όμορφο και εντυπωσιακό φαίνεται ένα νυφικό στη φωτογραφία, μην παρασυρθείς, γιατί η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ διαφορετική. Έχε στο νου σου, ότι το μοντέλο απλά ποζάρει ακίνητο, και λόγω κορμιού, εχει την ικανότητα να αναδείξει και το πιο ασήμαντο και κακό ύφασμα το οποίο εσένα μπορεί να σε προδώσει.Σημαντικό επίσης, είναι να υπολογίσεις ακριβώς το μάκρος του φορέματος όπως επίσης και το ύψος του τακουνιού που θα έχουν τα παπούτσια που θα επιλέξεις, γιατί καμία νύφη δεν θέλει να φοράει... κάπρι νυφικό! Tέλος, θα πρέπει να ενημερωθείς λεπτομερώς σχετικά με την πολιτική του εκάστοτε site, σχετικά με τις αλλαγές, τις επιστροφές χρημάτων και φυσικά τα έξοδα αποστολής. Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε και να η επιλογή σου να σε αφήσει ευχαριστημένη! Καλές... αγορές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...